ועוד שירשור שמיועד לב"שליות.. שנה הבאה-שובל אור

מה אתן מתכננות לעשות? צריך כבר להתחיל לחשוב....

הבה ונסקור את האפשרויות העומדות בפנינו:

1- שנה שנייה

2- מדרשה

3- טיול בחו"ל

4- שנת חופש

5- להתחיל ללמוד קצת השכלה

6- להתחתן

7- פסיכו והשלמת בגרויות

יש עוד משהו שפרח מזיכרוני?

למה אתן הכי נוטות? אני בהתלבטות כבדה עם נטייה לשנת חופש משולבת של טיולים, עבודה, לימודי קורסים וכל מה שלא הספקתי בחיים, שיפור בגרויות ופסיכו ורבע מדרשה. נראה לכן שזה נקרא שנת חופש?

ובבקשה תשתפו פעולה, הפורום הזה הוא בשבילנו.... ויהיה נחמד להתייעץ עם מכרות וירטואליות גם.. (למרות שאת רובכן אני מכירה..)

אני בדיוק מתלבטת..אנונימי (פותח)

למדרשה כבר נרשמתי.. מתוך מחשבה שאני אלמד בה השנה, ובסוף עשיתי שרות והודעתי למדרשה שאני אגיע בעז"ה בשנה הבאה.

ומצד שני - פתאום ראיתי הרבה מקומות שרות שמאוד מעניינים אותי. חוות סוסים, אולי אולפנא בסגנון שונה ממה שאני עושה עכשיו..

ואני גם רוצה לעשות שוב פסיכו'. וקורסים.

אז בהחלט יש התלבטויות ודילמות. אני רוצה לעשות מתישהו טבלה של יתרונות חסרונות לכל דבר, ולראות מה יותר משתלם, מה אפשרי מבחינתי וכו'.

אשמח לשמוע את דעתכם.

איזה כיף לראות כאן שיתוף פעולה... =)שובל אור

השיטה שלך עם הסדר עדיפויות באמת נכונה ומומלצת.. אני גם אשתמש בה...

אני גם הולכת לעשות רשימה של כלמיני חלומות שלי שבאלי כבר להגשים (יש יותר מדיי אני יודעת ששנה אחת לא תספיק..) וכל מיני דברים נוספים שאני מתכננת לעשות שנה הבאה (כגון פסיכו, שיפור בגרויות, לגמור ללמוד נהיגה ועוד..) ואני גם רוצה לשלב רבע מדרשה, טיולים ועבודה.

מה אתן אומרות על זה? אני אשרוד? אני מתחילה לחשוש שלא... אם השנה קרסתי רק מהשרות (ואני רצינית. קרסתי מבחינה בריאותית, אם אתן לא רוצות שזה יקרה לכן תורידו קצת מהיום שלכן) אז שנה הבאה אי אקרוס פי אלף...

בבקשה תשתפו פעולה תייעצו ותתייעצו....

אני בדיוק מתלבטת..אנונימי (פותח)

בעקרון כבר נרשמתי למדרשה. אבל היא רק חצי יום, אז אולי אני אוכל לשלב אותה עם שירות, ועם קורסים ועם פסיכו'..

זה אפשרי?! אני גם צריכה לעשות סדרי עדיפויות.

יש מצב שאני אוותר על הקורסים, כי את זה אפשר לעשות במהלך לימודים. ואז בעצם אני נשארת עם לו"ז עמוס, אבל מספק. במיוחד אם אני אצליח למצוא שירות שיעשה לי טוב.

אני רוצה לעשות בעז"השרית
שליחות בחו"ל אבל זה די בגדר חלום..ההורים נגד..
גמני תמיד רציתי אבל עכשיו אני נגד....שובל אוראחרונה

דווקא אמא שלי עודדה אותי לשפר את הספרדית שלי וללכת לשליחות בדרום אמריקה... אבל נראלי זה סתם היה כדי לדובב אותי..

אבל אני כבר לא רוצה! תמיד רציתי לעשות שנת שרות שניה בארה"ב, זה נשמע מזה שוס- לכל זוג בנות יש רכב פרטי ועוד המון דברים שווים, אבל אני יודעת שאני לא אסתדר שם לבדי אפילו חודש אחד בלבד... אם השנה אני חוזרת פעמיים בשבוע הביתה, אז מה יהיה לי אז....

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך