משהו יודע...רוחמה הקראסיבה

על מקום בו אפשר לעשות פיתוח קול בצפון?

מקצועי!

זה דחוף ביותר!!!

מה כ"כ דחוף ? ;צחקן
לומשנה, סיפור ארוך.רוחמה הקראסיבה

אני וחברה שלי רוצות לעשות פיתוח קול כמה שיותר מהר.

יש לנון פסטי בשכבה (פסטיבל) ואנחנו רוצות לשיר...

אין כאן מישהו מהצפון?רוחמה הקראסיבה
זה לא כל כך מהראנונימי (פותח)

פיתוח קול זה דבר שלומדים חדשים רבים ואפילו שנים, אם אתן יודעות לשיר אז מצוין, פיתוח קול לא יעשה לכן קול יותר יפה ממה שיש לכן, רק יתן לכן טכניקות איך לשיר יותר איכותי (בלי להתעייף, בלי להיות צרודות (ואז מה זה שווה?) ולשיר יותר בקול בלי לאבד את האיכות).

בהצלחה!

זה בדיוק מה שאני מחפשת!!רוחמה הקראסיבה

אני מחפשת את מה שאתה מתאר.

אם למישהו יש עצה בשבילי- זה חשוב!!

לויודעת..ברוריה מהגוש
וואי.. החתימה שלך תעצבן פה מישהי.. הודיה?
חחח אני חשבתי גם עליה שערכתי אותה.רוחמה הקראסיבה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחצחקן
אני צריכה פיתוח קול!![:HoDi
אני מהצפון..תכלת דומה לים

ואין לי מושג...  בלע.. אם תדעי- תגיד לי גם=] אולי נעשה פעם..

ביסודי הייתה לנו מורה למקהלה <זה היה חובה..>, והיא לימדה אותנו, אז אני בערך יודעת..=]

זה לא כזה כייף לשיר!!!עדיה
למה? אני חולה על שירה.רוחמה הקראסיבה
אני מתה ללמוד פיתוח קולעינב
ולכן יכול להיות שאני אלמד את זה במודיעין (אם אבא ואמא יסכימו לי סופסוף)
תודה תודה.שירה חדשה

בס"ד.

גם אני חולה על עצמי. <צ>

תלוי למי..=]תכלת דומה לים
בהצלחה לךמחורפנת
אני מזה רוצה ללמוד...נחמן מאומן
אבל אין לי איך ללמוד...
חח,זנב לשועלים
אין לאנשים מה לעשות בחיים.
יש! רק חבל שרובם לא עושים את זה בצורה הנכונה. (ל"תסבא גפטו
הם לא ;ב ו ח ר י ם ;נכון מה לעשות.זנב לשועלים
פיתוח קול נראה לי מיותר... במיוחד לאנשים עם קול שהוא מקרה אבוד, כמו שלי...
אבל לאנשים עם קול יפהעינב
כדאי ללכת לפיתוח קול כדי שהוא יהיה עוד יותר יפה. מה רע?
מה?? קול יפה? ראית את הקול, שאת מדברת עליו?סבא גפטו
אולי תפסיק לחפור???איש-זאב
ממש מצחיקעינב
יש לך מצברוח תיקוני, נכון?
הופ! המשפט זכור לי משמיעה. רק שאת תוכנו, שכחתי.סבא גפטו
תזכירי לי? ואענה לך.
אההה???איש-זאב
מה הבעי'ה? מה קשה לך? מישהו דיבר איתך?סבא גפטו
תפסיק להתנפלאיש-זאב
אני שואל למה התכוונת,אתה יכול להסביר,או לחלופין,להתעלם,אל תתקוף.
לא התנפלתי!סבא גפטו
הבעי'ה אצלך, אתה מפרש את זה כהתנפלות. אז אני יכול להביא מישהו. כן. ואל תבלבל ת'שכל, בקו-הבריאות, שיפרש את זה כמחוות-חיבה! סתם... לא עד-כדי-כך, אבל אתה סתם הקצנת. לא התנפלתי חלילה.

ובאמת - כתבתי לה. ואני מבקש ממנה תשובה. תודה.
לא ממש הבנתי את השאלהעינב
אפשר הסבר בעברית?
הוא כותב ככה:שירה חדשה

בס"ד.

איך את אומרת שהקול יפה אם לא ראית אותו?

אההעינב

ת'אמת - באמת לא ראיתי את הקול שלה, כי קול אי אפשר לראות (שיו, איזה חפירות אתה גורם לי לעשות! אני כבר מריחה נפט!), אבל אני מאמינה לה שאם היא אמרה שהקול שלה יפה - הוא יפה (והיא אמרה את זה באיזשהו שירשור, די מזמן, כשהתווכחנו על קול אישה).

וזה בדיוק....סבא גפטו
מזכיר לי ** בדיחה; אדם בא לספרן ושואל אותו. סליחה, היכן נמצא הספר "הפרסי הנדיב?" "קומה שלוש מדע בדיוני"-ענה לו הספרן.

אז היא כתבה לך את זה! זה אומר שהיא ראתה? היא מדמיינת/היא משקרת/היא סתם תמימה שזקוקה לרפואה שחושבת שהיא רואה את הקול שלה.

כתבתי ** - וזה מעניין. יש בעי'ה בבדיחה. מישהו ראה פעם ספרן? לא במקצוע של אדם שעוסק בעשיית הספר. אלא בספריה - כתחליף לספרנית? אני לא. אבל גנן לתינוקות, כן!
אני ראיתי.שירה חדשה
קול של מישהו/י?סבא גפטו
אולי - תרשים של גלי הקול. אולי איזה במכשיר מסויים, ראית תנודה של חומר שנוצרה מגלי הקול. - את הקול? א"א לראות.
ספרן אני ראיתי!שירה חדשה
אה. סליחה. איזה דפוק אני. - סליחה.סבא גפטו
דפוק אתה לא. סולחת.שירה חדשה
מה? מי את שתגידי לי מה אני?סבא גפטו
ז"א, מאין לך?
שום אדם שנברא הוא לא דפוק.שירה חדשה

בס"ד.

הוא רק עושה את עצמו כזה.

או שיש לו בעיה פסיכולוגית.

נכון. לא בהכל.סבא גפטו
כל אדם נולד עם שכל!
כל אדם נולד עם מוכנות שכלית, לרכוש ידע להשתמש בשכלו.
אין אדם שנולד דפוק - מבחינה שכלית. יש עיקובים פיזיולוגיים שמעכבים את ההתפתחות. זה לא בעי'ה שכלית.

אבל בקטע שהוא עושה את עצמו - זאת הבע'יה. לא שהוא דפוק - בזה שהוא עושה את עצמו!

בנוסף, עדיין לא ענית לי. - מאין לך שאני לא "עושה" "את עצמי"??
זה שאתה עושה את עצמך לא מוכיח את זה שאתה דפוק.שירה חדשה

בס"ד.

זה רק מוכיח שיש לך בעיה/הפרעות נפשיות.

דקה... אז את יוצאת מתוך נקודת הנחה שאני "עושה" אתסבא גפטו
עצמי? - כי זה ממש לא נכון.

אולי ההפרעות, הן אצלך?
לא יצאתי מנקודת הנחה כזאת.שירה חדשה

בס"ד.

אתה כתבת מניין לי שאני יכולה לדעת שאתה לא עושה את עצמך.

נכון. אני לא יכולה לדעת.
אבל אם אתה עושה את עצמך כזה אז יש לך בעיה. הובנתי?

ולא. לי ב"ה (!!!!) אין הפרעות נפשיות.

הבנתי. סליחה שדרשתי ממך כמה תגובות...סבא גפטו
ו[בזבזתי אנרגיה.....] עד שהבנתי. ..

אין לך? - תלוי מה הנחת היסוד שלנו. פרופסור בגרמניה של שנות ה30 האחרונות... יכול בכיף לטעון אחרת. בעצם זה שאת יהודיה. לא?
אז לו בעצמו יש הפרעות.שירה חדשה

בס"ד.

אני גאה בזה שאני יהודיה...

כל אחד יכול לטעון מה שהוא רוצה. לא בהכרח שזה יהיה נכון.

לא!סבא גפטואחרונה
מעצם העובדה ש"כל אחד יכול לטעון מ..... לא בהכרח שיהיה נכון" - זה נכון! אבל לא בהכרח, שלא בהכרח יהיה נכון! ז"א, אם אדם מנמק משהו - עם נימוק מסמך מחייב [כמו פסוק מהתורה] - מוכרח שהוא דובר אמת! הבנת? - בספק אם אני הבנתי... סתם. אני הבנתי.

אני שמח שאת גאה בזה. יש לא מעט יהודים שלא. - החליטו להיות "ככל העמים"... ולא מבינים שאותם "העמים" - לא רוצים אותם! יהודי? - תהיה גאה בזה! בתא מאסר של הרב כהנא בכלא רמלה, היה כתוב על התא באחד מהפעמים שריצה תקופת מאסר "טוב להיות יהודי טוב" - היו לו שם על זה הרבה שיעורים - סוהרים ואסירים כאחד.

לא. ואני שונא שמזלזלים באוייב! נכון שאריק שרון שר"י [יש חובה הלכתית שמזכירים שם רשע לקלל אותו, והפוך בצדיק - לברך אותו! - בין חי בין מת/נפטר/התפגר] לקראת שעזב אותנו, התחיל להיות חולה אלצהיימר, אבל סתם ככה - א"א לכתוב שלא היה לו שכל או משהו כזה... - אתם שהוא היה רודן? ולא בגלל שאני לא מסכים איתו - אני קראתי מאמרים של פרופסורים ואנשי עם הרבה הרבה תארים - שיש להם שם גדול בעולם! הוא הצליח לעשות כמעט מהפך! דיקטטורה במסווה דמוקרטיה - הוא היה כאן שליט יחיד- הוא ובנו! כל מה שרצה, הצליח בו! א"א לזלזל בו! אני שונא שאומרים כאלו דברים. גם אם כותבים אותם. וכן לגבי הנאצים. ימ"ש שר"י! שיאבדו כולם אמן! - אבל להרבה מהם היה המון המון שכל! זה קשה לומר כזה דבר, אבל אם היה היטלר יהודי שהיה עושה את זה לאומות העולם - המצב היה עולה טוב - פלאות!
לי היה גנן!!!עינב
קראו לו אברהם. נכון שזה מעניין?
טוב...סבא גפטו
אם נרצה לעשות אותך מרוצה - נכתוב ש"כן! חבל"ז"!!! איך היה? נכון מוזרררר וכו'........

אם נרצה סתם ל"יבש" אותך - נכתוב - אשריך. ממש לא מזיז לי. ואתמול מישהו סידר לנו את הפרחים - לא היית שם. [אולי זה עמוק בשבילך].

ואפ' עוד מלא כיוונים - מי שרוצה ייקח את שלו.
מי שיש לו בעיה זה אתהאיש-זאב
אתה תוקף ולא מודע לזה שאתה תוקף,"אל תבלבל ת'שכל"-תקיפה,"מי שאל אותך"-תקיפה
זאת הייתה התנפלות
לא כתבתי שלי אין בעיות!סבא גפטו
אבל כן כתבתי, שיש לך בעי'ה - כי זה ממש לא תקיפה. יתר על כן, שאל כל אדם בר דעת, יאמר לך אחרת. זה לא מתפרש אצל בני אדם כתקיפה. - נסה להגיש על זה תלונה במשטרה...
אוף,ארגמן
אל תיעלב אבל אתה כזה חפרן וקטנוני, תן לאנשים ליהנות קצת! תן לדבר חופשי בלי שינתחו כל מילה שלנו!
אני מסכימה עם שניעינב
וחוצמיזה - זאב צודק. גם אני מפרשת את זה כתקיפה, ואני לא אחת שממהרת לחשוב נגד אנשים!
אני קראתי את זה: "אני לא אחת שממהרת לחשוב" - זה מססבא גפטו

מספיק - מראה את כל הלך הרוח שלך.

אה, כן?עינב
אתה ממש מגעיל, אתה יודע? אני שונאת להגיד את זה לאנשים, אבל אתה באמת ממש מעצבן! אתה מתנהג כלפי במן אנוכיות והתנשאות בלתי נסבלות, כאילו אתה מנסה לראות עד כמה תוכל למתוח אותי עד שאני אתפרץ!! אני באמת מנסה להבליג, אבל אני נפגעת ממך שוב ושוב!!! גם בכתיבה צריך לדעת להתנהג יפה. אתה לא נהיה פחות בנאדם מאחורי המסך. אני מקווה...
באמת הגזמת.ארגמן

יכלת לקרוא עד הסוף, אבל ישר לרדת?

ואני מסכימה עם עינב, כל מילה.

זה שאף-פעם לא נפגוש אותך ולא נדע מי אתה לא אומר שמותר לך לפגוע.

אני מגעיל?סבא גפטו
ייתכן שכן. תלוי. כל אחד עלול לחשוב בצורה מסויימת. ברוב מוחלט של המקרים זה לא איכפת לי. ואת מאותם אנשים. בלי לזלזל - אני כותב לך את האמת. אז - שיהיה בהצלחה

אני מתנהג באנוכיות? בהתנשאות? לדעתי, לא. ולדעתי, רוב בני-האדם, האנשים, גם יחשבו ככה אם ייסתכלו כאן. ממש לא התנשאות וממש לא אנוכיות. טמטום? כן. לפעמים-ירידה לתת-רמה? כן. אנוכיות? לא. התנשאות? ממש לא.

אני לא מנסה למתוח אותך ולא נעליים. קודם את עצמי. הגמישות שלי חשובה לי יותר.

את מנסה להבליג? - הבלגה? - לפעמים טוב ולפעמים לא.

את נפגעת שוב ושוב? אז קודם כל, סליחה. כל מעשה שלי פה, לא היתה עם כוונת-תחילה לפגוע בך/מישהו/י אחר/ת. אבל יש לך בעי'ה קשה - את בעלת רגשי נחיתות. - אז כתבתי משהו! אני יודע שאנשים רגישים - ותאמיני או לא, ולא אכפת לי באיזו מידה של אמת תקבלי את זה, אני יודע טוב מאוד! בדגש - על לעומק! לא סתם. אני יודע עד כמה אנשים רגישים. בהרבה הקשרים! -- אנשים צריכים לבנות את עצמם.

אני לא נהיה פחות בנאדם? אני כלל - לא.
כדי לא לפגוע,ארגמן
צריך לחשוב פעמיים לפני שכותבים.
אני חושב יותר מפעמיים.סבא גפטו
לא כולם מושלמים. לפחות אני.
אז אל תצפה מאחרים.ארגמן
ואם אתה באמת חושב כ"כ הרבה ועדיין מצליח לפגוע כל הזמן משהו בשיקול הדעת שלך לא בסדר.
שיקול הדעת שלי, אני בטוח שהוא בשליטה ובמינון הנכוןסבא גפטו
הבעי'ה היתה בין החשיבה, ליישום. - ולא. אני לא מצפה אנשים - בציפיות, מצפים כריות.
עכשיו אתה יותר ממגעיל!עינב

וזה אפילו לא אכפת לך!!! יודע מה? הצלחת. עכשיו אני מעוצבנת.

אם היית מכיר אותי, אבל באמת מכיר, בחיים לא היית אומר שיש לי רגשי נחיתות. אתה רואה אותי מבעד לעיניים שונאות!!! מההתחלה לא התייחסת אלי בנחמדות, ואני ניסיתי להבליג ולמרות זאת - להיות איתך נחמדה ולא לענות לך משפטים כאלה. נשברתי! גם אני לא מושלמת.

אין לי מושג אפילו אם אני מתחצפת אליך, כי יש סיכוי שאתה גדול ממני, אבל אני חושבת שעכשיו מותר לי להגיד לך הכל, כי אתה התחלת עם זה, ואתה דרשת את זה - הוד רוממותך הצודק תמיד!

איך אתה יכול לשפוט מישהו עוד לפני שהכרת אותו, ולהיות בטוח במליון אחוזים שאתה צודק לגביו? למה לא תנסה לראות את הצד הטוב שבאנשים פה, ואני לא מדברת רק עלי, כי אתה מתייחס ככה גם לחבר'ה אחרים כאן, כמו לגלעד. אתה יודע מה? תשאל אותו וגם את שאר החבר'ה כאן, אם אי פעם הייתי מגעילה למישהו סתם כי התחשק לי... תשאל, מה יש לך להפסיד?! אם הם יגידו לך שאני מגעילה סתם - אני אודה שצדקת. אם לא, הייתי מציעה לך לשנות את הדחף הזה שלך להיות מגעיל כלפינו, או לפחות לרסן אותו!

שאני אבין:סבא גפטו
הודעה כזאת או אחרת, היא מה שהופכת אותי ליותר מגעיל? אם את חושבת ככה, אז יש לך בעי'ה. טעות גדולה.

אני מגעיל/נחמד/מנובל/תמים/טיפש/אנטיפאת/חכם וכו' - באותה מידה כל הזמן! אני יכול להציג צד כזה או אחר אצלי. זה עדיין לא ישנה את האישיות שלי. אם פעם כתבתי למישהו "אוהו - אתה נחמד". ואחרי כמה זמן "וואי - זה באמת מדהים! רואים שיש'ך שכל! המשך כך!" זה אומר שאני יותר נחמד? לא! זה אומר שאז הייתי פחות /// שאני הצגתי רמה אחרת.

ולעניין התגובה שלך:

לא הצלחתי בשום דבר. כי אני גם לא נסיתי לעצבן אותך. אין לי רוח מזה. אני משתדל לעשות דברים עם רווח [לאו דווקא עצמי].

אני חושב שאין טעם להגיב להתפרצות רגשות [......] שכזאת.

מה שכן, בכ"ז אעיר ל:

לא. אני תמיד לוקח את הדבריי - כן. שלי-עצמי. בערבון מוגבל שמא אני לא הייתי אובייקטיבי והכנסתי לאמירה/מעשה/מחשבה/כל דבר אחר, איזה דעה מאחד הפיצולים שבראש שלי. אני יודע שאני לא צודק הרבה פעמים! אני אפעם לא חשבתי שאני צודק תמיד. זה ממש שקר גלוי - במסך-דלוק! [ע"ע במצח נחושה] - בושה!

אני לא אשאל כאן אפחד בהקשר הזה. כי זה לא יעזור לאפחד.

גלעד? שוב פעם גלעד? ואז זאב? ואז גלעד? ואז זאב? ואז גלעד? - לא נמאס? - שיהיה לשלשתכם בהצלחה

אין לי מה להפסיד. לא כאן. לא בעולם. לא בהקשר הזה ולא בשום דבר אחר. אני התאפסתי כבר מה צריך לעשות. גם אין מה להרוויח.

קראתי את ההצעה שלך, ואקח אותה לתשומת ליבי. לא מחייב שאפנים אותך, עם לקח מעשי.

שב"ש
אתה יודע מה?עינב

אני שונאת אותך. שונאת שונאת שונאת, ואני אפילו לא אגיב לך יותר. אתה ב א מ ת לא שווה את זה.

תודה [וסתם בשביל הפרוצדורה,סבא גפטו
את לא שונאת אותי. באמת שלא. ואת זה אני יודע מההודעה שאת כתבת. את לא יודעת מי אני].

אני שונאת אותךעינב
ואם אתה מתעקש - אני שונאת את האדם שאתה מציג בתור עצמך.
תגובה:סבא גפטו
רציתי להראות לך 2 נקודות.

האחת, שזאת לא בעי'ה לגרום שתגיבי. - וכהוחכה לזה, הוספתי את הכוכביות. כי אם הייתי רושם בדווקא "ותראי שתגיבי" לא היית מגיבה, אבל גם לזה היה אפ' לטפל.

השניה, שכאן זה יכול להיות דוגמא, - אבל באמת,שוב, סתם בשביל לסבר את העין, אין כאן מישהו ששונא אותי. א"א. לא שאני חושב שאני כזה אדם טוב, פשוט א"א לשנוא מישהו שלא מכירים. ומי שמכיר אותי מכאן - דווקא כאן, לא שונא אותי.

ובקשר לנושא שפתחת, אם זה היה בקשר למה שכתבתי, אז הבנת משהו שלא היה בכוונתי. אין לי כל בעי'ה עם זה. - שוחחו כמה שאתם רוצים אם תרצו

אה.. וכאמור, את לא חייבת להגיב.
הי!!זנב לשועלים
מגעיל.
מילא... .מילא...סבא גפטו
מילא אם תגובה אחת כאן בנושא לא היתה, הייתי מבין את התגובה שלך. אבל עכשיו? זה לא מתאים... רפו"ש במהרה - באמת ! אני רציני!
וכאן המשטרה פתאום בסדר?רוח חדשה
אני חושבת (כן, תתפלא!)עינב
שאם הרבה אנשים אומרים לך את אותו הדבר - כדאי לבדוק אם זה נכון. אנשים לא נוהגים לשקר. לפחות האנשים שאני מכירה. נראה לי שאם כולנו אומרים לך שאנחנו נפגעים ומרגישים שאתה תוקף אותנו - כדאי לך לשים לב לזה ולא לזלזל, כי אין לנו סיבה לשנוא אותך בלי סיבה.
לא!סבא גפטו
המשטרה אף פעם לא בסדר!

כי היא מיסודה, מושתת וכפופה לחוקים דמוקרטיים - אנטי יהודיים ומנוגדים לדת-היהודית! זאת הבעי'ה שלה. ז"א, שגם אם הם עושים דבר טוב, אני לא יחזק את ידם במאת-האחוזים, כי הם לא עשו את זה מהמניעים הנכונים, המושלמים. אמנם אם הם תפסו עכשיו מחבל/עצרו אנס/מצידי שגם יהרגו אותו - אני לא אהרוג אותם שהם לא עשו את זה מטעם התורה, אולי אפי' אתן להם צל"ש, - אבל עדיין הם - תמיד - לא בסדר.

יש שוטרים שהם כן בסדר. ז"א מבחינת עצמם. במישור הפרטי. אבל כשהם קשורים לארגון, הם חארות! וכמו שחבר שלי אמר לי: "היה לי פעם בנדוד". שאלתי אותו: למה "היה"? הוא לא חי? ענה לי: לא. הוא לא מת. הוא דווקא חי. רק שהוא כבר לא בנדוד שלי. הוא שוטר. כשיפסיק להיות רע, ויחזור למוטב, - אכיר בו בחזרה כקרוב משפחה.

בעניין הזה, למשל יש לי התלבטות חזקה. יש לי כמה אפשרויות עם "קייס", לתבוע את המשטרה, או בכלל כמה רשויות ממשלתיות, אבל אני לא רוצה להכיר בסמכות שלהם. נניח על המלון בגוש"ק. היה לי שם מלא מלא ציוד! ויש לי הוכחות! וכל מה שצריך - מסמכים, שביקשתי מהמשטרה, ושהם מחזיקים בזה, וכו' וכו' וכו'... - אולי אפ' למצוא איזה תירוץ כן להשתתף איתם במשחק הגויי הזה. אני אישית, מעדיף שלא.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך