מחר נגמרים לאחי שלושה חודשי מעצר בית מנהליים ב"רותם" זה אחרי חדשיים בכלא! והיום נתנו לו עוד שלושה חדשים הרחקה מייש"ע! עד מתי צייונים יעלוזו?!?!?!
טאטע רוצים גאולה עכשיו!!!!
מחר נגמרים לאחי שלושה חודשי מעצר בית מנהליים ב"רותם" זה אחרי חדשיים בכלא! והיום נתנו לו עוד שלושה חדשים הרחקה מייש"ע! עד מתי צייונים יעלוזו?!?!?!
טאטע רוצים גאולה עכשיו!!!!
בס"ד.
רוצה גאולה? תפעלי בשבילה!
בס"ד.
סליחה אם נפגעת מזה שהחשבתי אותך לבת.
כנראה נרדמת בכמה שיעורי הסטוריא לא המשטרע ולא השב"כ הם ציונים מטרתם האמיתית של הציונים הראשונים (על אף היותם חילונים) היתה לבנות את ארץ ישראל על שתי גדות הירדן
ואני תמה עליך!! אלחנן!! האם לא קראת את דבריו של מו"ר הגר"י גרינזבורג בחוברת "איזו מדינה" וז"ל: "הציונות יצרה מצב חדש בא"י, של מיליוני יהודים החיים תחת שלטון יהודי"
בס"ד.
אני אמורה לנחש לֵמה הוא התכוון?
שציונים=גילוי עריות שפיחות דמים וע"ז והוא אומר שצריך לשבור את הקליפה הרעה- הציונות.
חוץ מזה הרצל וחביריו לא היו "צדיקים" גדולים.
משטרע=\ציונות שב"כ=\ ציונות צריך לקרוא להם "רשעים" "שונאי ישראל" "ימח שמם"
אבל לא ציונים!! הם אינם ציונים
"ואוהביו כצאת השמש בגבורתו"
אחיך הוא גיבור ישראל אמיתי !
מה שהגירוש עשה לאנשים..

בע.
ורק שאלה קטנטונת,
אם את לא ציונים,
למה אתם גרים בציון?
למה?
תאמין לי שאם כל הנוצרים המסריחים היו יכולים להכנס לעיר\ארץ משלהם,הם היו עושים זאת ממזמן.
ואתה באמת יכול לצאת מהמדינה.מציון.מארץ הקודש.
אף אחד לא מונע בעדך..
קצת קשה לי לקבל את העובדה שאנשים משתמשים בשירותי המדינה(הציונית!!רחמא ליצלן!!) חופשי..אבל שונאים את הציונות..
אגב,
תוכלו להפגין ביחד עם נטורי קרתא
כנגד הציונות ובעד החיזבאללה.
ב"הצלחה!
אולי תסבירו לי פעם אחת מהו יהודי לא ציוני..אני אשמח לקבל פירוט.תודה.שלום.ויום טוב.
לא הבנתי אותך נכון,צ'טערת.
ואני באמת רוצה לדעת מיהו יהודי לא ציוני.
אני אסביר לך > כשם שמי שאינו נוצרי יכול לגור בנצרת, כך מי שאינו ציוני יכול לגור בציון . ציונות זו תנועה שבמקרה נקראת על שם ציון היא ירושלים, בדיוק כמו שנצרות היא עבודה זרה שבמקרה נקראת על שם העיר נצרת. יהודי שגר בארץ ישראל לא חייב להיות ציוני כשם שמי שגר בנצרת לא חייב להיות נוצרי. יהודים גרו בארץ ישראל אלפי שנים לפני הציונות, הרצל ובן גוריון וימשיכו לחיות בארץ ישראל לאחר שאף אחד לא יזכור מה זה ציונות, הרצל ובן גוריון.
מזה יהודים גרו שנים לפני הציונות? זה לא נכון. היהודים, זאת הציונות. הציונות, זאת היהודים.
הרצל, לא ציוני! - הציונות לא התחילה מהרצל שר"י ודומיו!
מזכיר לי שמכנים את אחת העליות "העלי'ה הראשונה" - שטויות! שקר! עיוות! העליה "הראשונה" באמת, העלייה בגדול הידועה, היתה של תלמידי הגאון!
כמו כל תנועה אחרת, ציונות החלה מהנקודה בה קמה קבוצה שכינתה את עצמה ציונות וציונים. תלמידי הגאון מעולם לא כינו את עצמם ציונים. המשכילים שר"י הם הראשונים שהקימו את התנועה הזו והראשונים שהשתמשו במונח הזה "ציונות".
מאוד נוח להגיד שבעצם הציונים לא היו ציונים אבל אנחנו הציונים ה"אמיתיים" אבל זה פשוט לא נכון.
לא כתבתי את זה.
ז"א, הם לא כינו את עצמם כך - הם כן כאלו!
בנוסף\ ממש לא נכון. וכתבתי למעלה מזה יהודי ציוני. זה שאני אקרא לעצמי נאצי, עדיין אני לא כזה.
נניח ואני רוצה עכשיו להגיד שלהיות נוצרי זה לזרוק ביצים על כנסיות ולאכול סופגניה בדיוק בשעה 12:00 כל לילה, ולהיות מוסלמי זה לקפוץ על רגל אחת תוך כדי אכילת ארטיק בטעם לימון - ורק מי שעושה את זה הוא נוצרי\מוסלמי אמיתי. נכון שזה מצחיק ומגוחך?
בדיוק אותו דבר עם הנסיון שלך להגדיר מחדש את הציונות. לא רציני.
כל מי שהוא לאומי (פטריוט) וסוציאליסט בהשקפת עולמו הכלכלית, יכול להקרא נאצי (נאציונל-סוציאליסט)?
האם תפסיק לקרוא לשוטרים - שוטרים, כי זו מלה שהמשמעות התנ"כית שלה שונה מהמקובל היום?
האמת היא שאנחנו הולכים לפי המשמעות המקובלת לרוב העולם, והמשמעות המקובלת לרוב העולם למלה ציונות - ידועה.
אבל אני לא מסכימה עם גישתך לישרא-ל,ציון,או איך שלא תקרא לה.
|פורשת מהוויכוח|
יום טוב!
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>