ימח שמם של הציונים(שב"כ, משטרה וכו')ה' מלך

מחר נגמרים לאחי שלושה חודשי מעצר בית מנהליים ב"רותם" זה אחרי חדשיים בכלא! והיום נתנו לו עוד שלושה חדשים הרחקה מייש"ע! עד מתי צייונים יעלוזו?!?!?!

טאטע רוצים גאולה עכשיו!!!!

שכוייח לו!שירה חדשה

בס"ד.

רוצה גאולה? תפעלי בשבילה!

אשריכם ישראל - החיזקו מעמד! כל הכבוד!!!סבא גפטו
הסירו דאגה מלבכם - יום ה' הגדול - קרב ובא על שלטון הרשע. בעז"ה נמחה מכאן את ניצוצות הערב-רב שנשארו איתנו. ואו אז, נכתיר - את מלכות בית דוד - אמן!
א. אני בן ב.אני משתדל לפעול.ה' מלך
שנזכה לעשות רצונו יתברך באמת!
שכוייח!שירה חדשה

בס"ד.

סליחה אם נפגעת מזה שהחשבתי אותך לבת.

ציוינים?האריאלניקהנאמן

כנראה נרדמת בכמה שיעורי הסטוריא לא המשטרע ולא השב"כ הם ציונים מטרתם האמיתית של הציונים הראשונים (על אף היותם חילונים) היתה לבנות את ארץ ישראל על שתי גדות הירדן

ואני תמה עליך!! אלחנן!! האם לא קראת את דבריו של מו"ר הגר"י גרינזבורג בחוברת "איזו מדינה" וז"ל: "הציונות יצרה מצב חדש בא"י, של מיליוני יהודים החיים תחת שלטון יהודי"

הציונים שמו להם למטרה להמיר את דתם של אותם היהודיםlogen
כך שכל זה לא לזכותם אלא לחובתם. אלא שהשי"ת ברוב חסדיו הפך את קללתם לברכה.
מאיפה הקרצת את זה?שירה חדשה
את יודעת מה?סבא גפטו
זה כמו התגובה -שקראת והתעצבנת!

הוא לא ידע כיצד להציג את הדברים. אבל הוא צודק!

אבל קראי בבקשה את התגובה שלי - אלו, מי שהוא מתכוון, הוא לא מתכוון לציונים האמיתיים!!!
אז שיכתוב בצורה נורמאלית.שירה חדשה

בס"ד.

אני אמורה לנחש לֵמה הוא התכוון?

לא! את לא אמורה לנחש. אבל נותר לך להתפללסבא גפטו
אני תוהה וחושב לעצמי: האם עדיף שישמע הקול האמיתי, הנכון והצודק, גם כשהוא לפעמים בוטה מידי ולא בדרך הנכונה, או שעדיף לשתוק - ולא לעשות טעויות - אני בוחר בדרך הראשונה. אבל תמיד עולה לי התהייה כאן. - כי אני משתדל להיות אמיתי ועד הסוף! לא להיכנע!
יש בעי'ה עמוקה....סבא גפטו
ציוני אמיתי, הוא יהודי, המקיים את התורה כולה [מה שאפ' זמנית] חרד לדבר ה' - דבק בהליכותיו! אוהב את ציון, פועל למענה, גר בתוכה, וכו'....

זה שקמו אנשים והשתלטו על השם הזה, לא הופך אותם לכאלו!

אני אישית, חשבתי ללכת עם דגל של צלב קרס! למה? לדעתי הוא מאוד יפה. בנוסף, הוא מראה גם איזה משהו חיובי. שיש ירידה.. עוד ירידה.. ואח"כ עליה.. כאילו בסוף כל ירידה, יש עליה! אבל למה אני לא הולך עם זה? כי זה מסמל משהו!!!
זה מסמל פגיעה בקב"ה! בעמ"י! ביהדות! רצח יהודים! וכו'....

מישהו אמר לי בתהיה - מה? קיללת שוטר? אתה לא ציוני! מה? אתה פועל נגד מוסדות שלטוניים? אתה לא ציוני!

אז אמרתי לו: אתה יודע מה? מבחינתי אני כן ציוני. אבל לא איכפת לי שתקרא לי לא ציוני. כי מבחינתך, ציוני זה משהו שמאוד דומה לנצרות. אז נכון. כרגע אני לא אחשב כציוני. ציוני כזה, אני מעדיף גם לא להיחשב כמותו!

הדגל הישראלי, אסור להסתובב איתו! הוא מסמל פגיעה בקב"ה! בעיקרי התורה! ביהדות! רצח יהודים! התרסה/אפיקורסות/מינות/כפירה/עריות! כמעט כל דבר רע! עם כל זה שהוא מורכב מאלמנטים יהודיים בתכליתם!

כך שכל המושג של ציונים, עדיף שלא נשתמש בו.

בנוסף, הרב גינזבורג? יש לי איתו בעי'ה. בעצם, נדמה לי שלכולנו. הרבי נפטר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תפסיקו להיות חסידים שוטים! לא צריכים להזכיר אותו כל משפט!

מזכיר לי את הרב וולפא - שיש לו דעות יחסית בסדר. חוץ מחב"ד, ושהוא כותב, שמצוות ישוב א"י יכולה להיות גם ב770! משהו לא ברור!
דניאל, הרב גינזבורג אומר בחוברת הזאתה' מלך

שציונים=גילוי עריות שפיחות דמים וע"ז והוא אומר שצריך לשבור את הקליפה הרעה- הציונות.

חוץ מזה הרצל וחביריו לא היו "צדיקים" גדולים.

מההההההההההה?????סבא גפטו
הרצל וחבריו לא היו צדיקים גדולים? היו גרועים שבכופרים! גועל נפש! רק הרעו לעמ"י!!!! אמנם אנחנו נצרכנו להם, כדי שהיום נבין שמיהודים צבועים כאלו - וכאלו שתומכים בהם היום צריכים להתרחק! כי זה יהדות-נוצרית! אבל מזה "צדיקים לא גדולים"? - הם הם קליפת הערב רב - כפי שהגדיר אותם הגאון מוילנא! והמלחמה העיקרית שלנו, היא בם! וצריכים להילחם בהם בפועל! וראשי השלטון הם הערב רב - כך מביאים לנו - בספר "קול התור" פרק ב' חלק ב'! תסתכלו!
צודק!!! אך יש להעמיד דברים על דיוקםהאריאלניקהנאמן

משטרע=\ציונות  שב"כ=\ ציונות   צריך לקרוא להם "רשעים" "שונאי ישראל" "ימח שמם"

אבל לא ציונים!! הם אינם ציונים 

מצטער על הניסוח העדין...ה' מלך
סתם לא רציתי לעצבן מישהו. אתה צודק במאה אחוז!
את מי, את דניאל?סבא גפטו
אבל יש אמת! והאמת, היא נשארת אמת, רק כשמציגים אותה, כולה!, ורק אותה!

הרב שמשון רפאל הירש:
" מי שמשוכנע שדעותיו אמיתיות וצודקות, חייב להביע אותן ללא הרף, ובכל הזדמנות בגילוי לב, בלי להתחשב במידת התמיכה שיש לו, או ברמת ההתנגדות שיפגוש. רק לשקר דרושים תומכים כדי להצליח... האמת, לעומת זה תמיד תנצח בסופו של דבר, אפילו אם הדבר ייקח זמן... האמת היחידה שהלכה לאיבוד בלי כל אפשרות להחזירה, היא אותה אמת שאין למחזיקיה האומץ לדבר בגילוי לב עבורה, האמת לא הובסה מעולם מכוח ההתנגדות, היא הובסה רק כשחבריה היו מדי חלשים להגן עליה."

קרא את המשפט האחרון!
אני שמחה שאתם מסכימיםעינב
חסרות הסכמות שכאלה
חזקו ואמצו !!!!!!יונה

"ואוהביו כצאת השמש בגבורתו"

אחיך הוא גיבור ישראל אמיתי !

אוי טאטע,שוברת גלים

מה שהגירוש עשה לאנשים..

בע.

ורק שאלה קטנטונת,

אם את לא ציונים,

למה אתם גרים בציון?

למה?

אל תענו.זו שאלה רטורית.

תיקון טעות - זו לא שאלה רטורית אלא שאלה מפגרתlogen

כמו השאלה למה מי שאינו נוצרי יכול לגור בנצרת

תודה תודה.תמיד אמרו לי שאני שואלת שאלות מפגרות.שוברת גלים

בלע..

תאמין לי שאם כל הנוצרים המסריחים היו יכולים להכנס לעיר\ארץ משלהם,הם היו עושים זאת ממזמן.

ואתה באמת יכול לצאת מהמדינה.מציון.מארץ הקודש.

אף אחד לא מונע בעדך..

קצת קשה לי לקבל  את העובדה שאנשים משתמשים בשירותי המדינה(הציונית!!רחמא ליצלן!!) חופשי..אבל שונאים את הציונות..

אגב,

תוכלו להפגין ביחד עם נטורי קרתא

כנגד הציונות ובעד החיזבאללה.

ב"הצלחה!

אולי תסבירו לי פעם אחת מהו יהודי לא ציוני..אני אשמח לקבל פירוט.תודה.שלום.ויום טוב.

אוךך..לא להתייחס לשורה הראשונה של תגובתי..שוברת גלים

לא הבנתי אותך נכון,צ'טערת.

ואני באמת רוצה לדעת מיהו יהודי לא ציוני.

לא הבנת את המשפט שכתבתיlogen

אני אסביר לך > כשם שמי שאינו נוצרי יכול לגור בנצרת, כך מי שאינו ציוני יכול לגור בציון . ציונות זו תנועה שבמקרה נקראת על שם ציון היא ירושלים, בדיוק כמו שנצרות היא עבודה זרה שבמקרה נקראת על שם העיר נצרת. יהודי שגר בארץ ישראל לא חייב להיות ציוני כשם שמי שגר בנצרת לא חייב להיות נוצרי. יהודים גרו בארץ ישראל אלפי שנים לפני הציונות, הרצל ובן גוריון וימשיכו לחיות בארץ ישראל לאחר שאף אחד לא יזכור מה זה ציונות, הרצל ובן גוריון.

רק שאלה:סבא גפטו

מזה יהודים גרו שנים לפני הציונות? זה לא נכון. היהודים, זאת הציונות. הציונות, זאת היהודים.

הרצל, לא ציוני! - הציונות לא התחילה מהרצל שר"י ודומיו!

מזכיר לי שמכנים את אחת העליות "העלי'ה הראשונה" - שטויות! שקר! עיוות! העליה "הראשונה" באמת, העלייה בגדול הידועה, היתה של תלמידי הגאון!

אתה פשוט טועהlogen

כמו כל תנועה אחרת, ציונות החלה מהנקודה בה קמה קבוצה שכינתה את עצמה ציונות וציונים. תלמידי הגאון מעולם לא כינו את עצמם ציונים. המשכילים שר"י הם הראשונים שהקימו את התנועה הזו והראשונים שהשתמשו במונח הזה "ציונות".

מאוד נוח להגיד שבעצם הציונים לא היו ציונים אבל אנחנו הציונים ה"אמיתיים" אבל זה פשוט לא נכון.

תלמידי הגאון? ציונים?סבא גפטו

לא כתבתי את זה.

ז"א, הם לא כינו את עצמם כך - הם כן כאלו!

בנוסף\ ממש לא נכון. וכתבתי למעלה מזה יהודי ציוני. זה שאני אקרא לעצמי נאצי, עדיין אני לא כזה.

אתה לא יכול להמציא הגדרות משלך למושגים קיימיםlogen

נניח ואני רוצה עכשיו להגיד שלהיות נוצרי זה לזרוק ביצים על כנסיות ולאכול סופגניה בדיוק בשעה 12:00 כל לילה, ולהיות מוסלמי זה לקפוץ על רגל אחת תוך כדי אכילת ארטיק בטעם לימון - ורק מי שעושה את זה הוא נוצרי\מוסלמי אמיתי. נכון שזה מצחיק ומגוחך?

בדיוק אותו דבר עם הנסיון שלך להגדיר מחדש את הציונות. לא רציני.

אתה מגיב לא לעניין!סבא גפטו
ואתה מתכחש לאמת. יהודי השואף למלא רצון בוראו, ומחבב/פועל וכו' - למען ציון - הוא ציוני. בין אם הוא ירצה, בין אם לאו. בין אם הוא מכיר בכך בין אם לאו.
מי שמגדיר מושג לפי מאוויו האישיים הוא המתכחש לאמתlogenאחרונה

כל מי שהוא לאומי (פטריוט) וסוציאליסט בהשקפת עולמו הכלכלית, יכול להקרא נאצי (נאציונל-סוציאליסט)?

האם תפסיק לקרוא לשוטרים - שוטרים, כי זו מלה שהמשמעות התנ"כית שלה שונה מהמקובל היום?

האמת היא שאנחנו הולכים לפי המשמעות המקובלת לרוב העולם, והמשמעות המקובלת לרוב העולם למלה ציונות - ידועה.

הבנתי.תודה.שוברת גלים

אבל אני לא מסכימה עם גישתך לישרא-ל,ציון,או איך שלא תקרא לה.

|פורשת מהוויכוח|

יום טוב!

מה קשור ציונים?!?!ארגמן
שמאלנים!!!!
מה קשור ציוני אם כבר אנטי -ציוניים..צביקה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך