איך אפשר לעזור לתושבי שדרות?!שובל אור

אני ממש רוצה לעשות משהו אבל לא מוצאת מסגרת מתאימה שמארגנת משהו (טוב גם לא כ"כ טרחתי למצוא, עכשיו אני מנסה..)

אז האם למישהו כאן יש מושג איך\מה\מי עושה משהו למענם?

שנשמע בשורות טובות לנו ולכל עמישראל!

לא להתמקד בקסאם שנפל עכשיו!סבא גפטו
לעשות את ציווי התורה!

הודעה מאיזה פורום ברשת:

אליסף, אני מקווה שהמחלה שלך לא מדבקת. מקווה שלא דרך המחשב. מזה "כי אני בא במטרה אחרת". אתה צריך להבין, שאין מצב שגם זה וגם זה יתקיימו! כתוב בתורה "סור מרע, ועשה טוב. בקש שלום ורדפהו". אתה לא יכול לנסות לטוב (ביהמ"ק) כשיש לך את הרע (מסגד) זה שני ניגודים. אין להם דו-קיום! כמו ערבים ויהודים אין מצב שהם יהיו קיימים באותו זמן. צריכים להסיר את השיקוץ (ואני מקווה שקראת את פרשת השבוע של שבוע שעבר) וזה חובה על כל יהודי - ואז, לבנות את המקדש. כל נסיון אחר לא יועיל.
לשרוף את המסגד זה לא המטרה שלך? אז אתה טועה ובגדול. זאת כן המטרה שלך, גם אם אתה לא יודע! אתה יהודי, ולכן זו המטרה שלך:

נ וידבר יהוה אל-משה, בערבות מואב, על-ירדן ירחו, לאמור. נא דבר אל-בני ישראל, ואמרת אליהם: כי אתם עוברים את-הירדן, אל-ארץ כנען. שלב ראשון!! נב והורשתם את-כל-יושבי הארץ, מפניכם, , שלב שני!! ואיבדתם את כל-משכייותם; ואת כל-צלמי מסכותם תאבדו, ואת כל-במותם תשמידו. שלב שלישי!!!נג והורשתם את-הארץ, וישבתם-בה: כי לכם נתתי את-הארץ, לרשת אותה. נד והתנחלתם את-הארץ בגורל למשפחותיכם, לרב תרבו את-נחלתו ולמעט תמעיט את-נחלתו--אל אשר-ייצא לו שמה הגורל, לו יהיה: למטות אבותיכם, תתנחלו. האזהרה!!!נה ואם-לא תורישו את-יושבי הארץ, מפניכם--והיה אשר תותירו מהם, לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם; וצררו אתכם--על-הארץ, אשר אתם יושבים בה. נו והיה, כאשר דימיתי לעשות להם--אעשה לכם. {פ}

קודם תוריש את כל!!! גם מי שאוהב יהודים.. ואח"כ תתיישב כמו שצריך, תחזק את כל מקומות הישיבה בא"י - ואח"כ תלך לבנות את ביהמ"ק.... למה? כי זה לא ילך אחרת....
אפחד לא יודע משהו?שובל אור

לאפחד לא אכפת???

כרגע, לא, אני אשתדל לברר. אני אודיע לך כשאמצא.שומרוני
אני אומר לך את האמת..מוריה
בס"ד

שדרות הפכה לעיר רפאים--בנדוד שלי.

צריך לחזק אותם, ולעודד אותם, שלמרות הכל הם חייבם להשאר.. (אנשים נעלמו משם..)
אנחנו מארגנים משהו מהסניףעמית-טליה

אבל זה עדיין בגדר "מארגנים"

אני מ-זה רוצה לעזור!!!!!נחמן מאומן
אבל אין לי איך... ממש עיצבן אותי איך שבצפון נפלו פצצות זה היה כאילו העולם קרס... ובשדרות כשנופל קסאמים בתקשורת  זה כאילו אז מה, הם היו צריכים להתרגל כבר...
את הלא מכיר את המשפט של פרס?הלל92

משהו כמו: כבר הרבה זמן נופלים קטיושות בקרית שמונה, ולא עושים כלום... אז מה אתם עושים מזה עניין"?

וגם: "קסאמים שמאסמים...."

נראלי שביומרביעי יש איזה משו,shira123

בשדרות,נראלי לחזק את האנשים ולבוא לקנות שם כדאי להראות שעדיין יש שם חיים,משו כזה

מישי מהסניף אמרה אבל לא בדיוק התמקדתי.

כן.מוריה
בס"ד

יש משו כזה. אני יכולה לבדוק בעלונים ולהביא לכם ת'דף. משו הלב עם שדרות..
הייתה איזו צעדה.זנב לשועלים

וביקשו ממנו לקבל את פניהם בי-ם [דווקא אחלה דרך להפסיד לימודים... חבל שלא נסענו].

אבל עבר....

הנה מה שיש מחר.מוריה
בס"ד

http://new.katif.net/news.php?table=city_news&page=2255

בשיתוף פעולה ראשון מסוגו בין תנועות ההתיישבות השונות - מועצת יש"ע יחד עם מרכז המועצות האזוריות בישראל - ייערך השבוע יום הזדהות ותמיכה בתושבי שדרות, על מנת להחזיר את הצבע לרחובות העיר ולחזק את כוח העמידה של התושבים נוכח התקפות הטרור.

ביום רביעי הקרוב, 6 בדצמבר, ט"ו כסלו, יגיעו המונים מכל רחבי הארץ להביע סולידריות עם אנשי שדרות תחת הכותרת "שדרות בלב של כולנו".

החל מהשעה 16:00, הציבור נקרא להגיע לערוך קניות בבתי העסק והמסחר בעיר; דוכנים, מתקנים מתנפחים והפעלות לילדים יוצבו ברח' בן-יהודה; קבוצות מאורגנות יערכו ביקורי הזדהות וחלוקת שי לתושבים. החל מהשעה 18:30, תתקיים עצרת תמיכה בהשתתפות אומנים ואישי ציבור.

מדובר ביוזמה משותפת של מועצת יש"ע ומרכז המועצות האזוריות - המייצג את כלל המועצות האזוריות בארץ מדרום לצפון, בהם ישובים מכל תנועות ההתיישבות (קיבוצים, מושבים, ויישובים קהילתיים). השיתוף בין הגופים נובע מהתפיסה כי "כל ישראל ערבין זה לזה"

כל האירועים באישור המשטרה.
קבוצות של 40 איש ומעלה יכולות להיעזר במטה האירוע לסבסוד הסעה לשדרות. נא לפנות בכל יום עד השעה 16:00 לטלפון 02-6211999.
אני זוכר, שכמה פעמים באתי לשםסבא גפטו
עם חברים מ"משאלות ישראל", התרענו בפניהם, והם המשיכו להעסיק ערבים / לצחוק על היהודים הדתיים ה"קיצונים" - קשה לי לכתוב את זה, אבל זה אמת שחייבת להישמע ולהיכתב ולהפיצה! [ולא פיצה - מאכל...] - זה עונש משמיים! - אני חלילה לא שמח לאידם! במפלתם, כי מפלתם של חלק מהיהודים, זאת מפלה של כל היהודים - גם אם זה לא פוגע באותו יהודי אישית - וזה אמור לפגוע בו! ולא משנה דעותיו. - וצריכים לפעול למענם וכו'... - אבל חשוב מאוד, שיתחילו להבין את זה איך שצריכים לפעול - ומה מדריך אותנו כיצד לפעול - ספר החוקים היהודי! ולא שום מדינת ישראל - שלקחה שם לא-לה!
..........סבא גפטו
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך י"ד כסלו תשס"ז 20:23
ולמה כתבתי את זה? - סתם תגובה קופצנית.... - כדי שתכנסו לתגובה הקודמת... סתם שיטה נדושה.
לצערינו הרב..מוריה
בס"ד

לא כל האנשים ככה. ותשאל את מי שחיי שם.. הוא יודע יותר טוב ממך בטוח.
- הקול השולט - מה שיוצא משם - זה מה שזה.סבא גפטו
אני ממש לא בטוחה בזה.מוריהאחרונה

בס"ד

לי אפעם לא יצא רושם כזה.

מכל השדרותים שאני מכירה.

יש מחר עצרת בשדרות..תכלת דומה לים
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך