יש פה מישהי שיודעת על ש"ל ביש"ע?אנונימי (פותח)

מישהי פה עשתה/ עושה/ שמעה על שירות ביש"ע? באיזור ירושלים בעיקר...

הכונה לתפקיד אמיתי ותורם ולא בי"ס או משהו כזה

אם כן אז ספרו קצת... איך המקום הצוות היישוב וכו'...

תודה!!!

איזה תחום את רוצה??הדר200
יש פוול דברים!!!
גוש עציון!!שובל אור

זה המקום! גם ביש"ע וגם 20 דק' מירושלים...

יש כאן מבחר עצום, ולאו דווקא בתי ספר.

תגידי מה בדיוק או מה בערך את מחפשת ואני אפרט לך.

גוש עציון זה מעולה!אנונימי (פותח)
כמו שאמרתי אני מחפשת תחום שבאמת אוכל לתרום בו... ממה שהבנתי בעזרת המקשרות ביישובים חוץ מבי"ס וגנים רגילים יש רק חנ"מ אם את מכירה עוד דברים [חוץ מקומונה] אשמח לשמוע!
איפה את עושה? מה את בדיוק עושה שם וכמובן איך התנאים- רכזת, דירה, צוות, חברה וכו'?
אני עושה במועדונית רווחהשובל אור
וזו עבודה פשוט מקסימה! אני אישית ממש אוהבת אותה ומתחברת אליה.

והנה פירוט למה ששאלת:

רכזת- סבבה פחות או יותר. (אין קשר אישי וכו' כי היא אחראית על 70 בנות שמשרתות בכל הגוש..)

הדירה- אחלה! אין על הדירה שלנו! אבל זה כבר תלוי בבנות שאת נופלת איתן.. מבחינת תנאי מגורים הדירה בעיקרון בסדר פלוס (מצויידת וכו') אבל אנחנו ספציפית נדפקנו השנה בגלל שיפוצים בבניין (אני מקווה שזה ייגמר הרבה לפני שנה הבאה..), וגם הדירה מעל המכולת אז על הבוקר יש רעש של המשאיות שפורקות סחורה.

צוות- הצוות שלי הוא הכי הכי! אם את מחפשת מקום שבו לא תרגישי מנוצלת מתוקף היותך בת שרות, שתרגישי שווה בת שווים בין אנשי הצוות המנוסים והוותיקים יותר- המועדונית שלי היא המקום. (אני לא יודעת איך זה במועדוניות אחרות)

חברה- אפרת כידוע זה יישוב סנוב של מלאיינים.. יש קצת נוער שוליים אבל מעבר לזה ממש סבבה ופחות או יותר יש הוואי של יישוב.

אם את רוצה עוד פרטים אני כאן...

בהצלחה לכל השמיניסטיות!
וואי מגניבאנונימי (פותח)
שלום לכן,

ממש במקרה נכנסתי אתם יודעות מי שעשתה שירת לאומי תמיד תמצא משהו מעניין בפורום כזה....

אז ככה אני גרה בדיוק בבניין ליד הדירת שירות באפרת וממש הצחיק אותי לשמוע את השיחה שלכן!

כמה תגובות למה שכתבת...
1. אני באמת מקווה שהבניה תסתיים בזמן הקרוב.
2. לרעש של המכולת מתרגלים.. אבל לא הדגשת את הנוחות שיש במכולת מתחת לדירה!
3. למרות מה שמקובל לחשוב שאפרת מלאה במלייאנים זה כבר לא ממש נכון. סנובים יש בניינו אני חייבת לציין אבל תמיד אפשר למצוא את המשפחות הטובות
נוער שוליים יש בכל מקום! בתור אחות לשניים הם חבר'ה ממש חמודים פשוט איבדו קצת את הדרך ויש כאן כמה מדריכים שעושים איתם עבודת קודש! אני לא יודעת אם יש מסגרת של שירות לאומי איתם אבל אם כן זה יכול להיות ממש כיף לפי דעתי. הם ממש ילדים טובים בסופו של דבר!

זהו...

אהה ורציתי לשאול עוד משהו:
יש לכם משפחות מאמצות באפרת?

(עוד שאלה קטנה את עושה שירות במועדונית של יונה?)

דבר אחר (וואי בחיים לא כתבתי כ"כ הרבה בפורום-
אני עשיתי שירות לאומי בקרני שומרון במדרשה ליהדות.
(זה לא ממש קרוב לי-ם אבל יש אוטובוס ישיר)
היה לי ממש טוב גם בשירות וגם ביישוב.

בשירות היינו מעבירות סמינריונים וימי פעילות בעיקר ליסודי אבל היינו נוסעות לבתי ספר בכל הארץ וזה היה ממש מעניין!
היישוב היה ממש חם אלינו היו לנו משפחות מאמצות ונכנסנו לחבר'ה ולסניף היה ממש נחמד.הדירות חמודות והרכזת מתוקה!

טוב דיי אני אפסיק לכתוב..תמיד נחמד להיזכר...

בהצלחה לכולכן ממש תהינו מכל רגע וגם כשקשה תזכרו שאתם עושות עבודת קודש ממש!

ישר כח!

מגניב!שובל אור
נחתת בדיוק מהשמים! אני ממש מחפשת משפחה מאמצת... התירצי לאמצני? זהירות! אני מוכרת בתור ילדה בעייתית... פני אלי במסרישי, נקבע משהו.

מגניב שאת גרה מולי, את מוזמנת תמיד לקפוץ.. רק אל תשכחי להביא איתך אוכל! רק בגלל זה אנחנו מכניסות אורחים

בקיצ.. מצטערת אם פגעתי באחייך הערסים אבל פשוט הזדעזעתי לראות את הכמויות שיש שם.. ואם זה מעניין אותך אז כן יש מסגרת לחבר'ה הנחמדים האלה, יש את המועדונוער שפועל בימי שני וחמישי, אני באה בשני (ביקשו ממני.. סתם ככה אני לא ששה להיות בחברתם.. או יותר נכון בחברת הסיגריות והקללות....). למזלי הם באים ומייד הולכים, כי זה לא לרמה שלהם להתרועע עם בת שרות ששומרת על כבודה...

סתם, אל תקחי אותי רציני עכשיו..

אה, ואני אכן עושה במועדונית של יונה..
שירהה...חחחחאנונימי (פותח)
אז כן,גמני בדירה מעל המכולת..
אז ככה..יש לנוו משפחות נחמדות שמארחות אותנו..<אם רק הצפוניות שבדירה שלנו<כגון שירה..ישארו מתישהוא>>

לגבי המועדונוער..אני מוחה!!!הוא מיועד לח'ברה נורמטיבים!!<ככה מועצת אפרת מגדירה אותם..>
רק הקידום נוער מיועד ל"ארסים.."אותם חברה שפורצים לנו לסניף,,מעשנים סיגריות,עוד כמה צמחים..

שיהיה שבוע מצויין...
הודיה..השכנה לחדר של .."שובל אור.."
..פגרת....שובל אור
טוב ששומעים ממך מתישהו (רמז עבה! בוא נגיד אותו ישיר- טוב שיש לנו מתישהו להידבר..)

ושתדעי לך שאותם חבר'ה שבאים למועדון הם החבר'ה של הקידום לנוער, ואני מכירה ת'חבר'ה של הקידום, הם הדו של המועדונית...

ואין לנו משפחות מאמצות, יש לכן משפחות מארחות, כך שבקשת האימוץ עדיין בתוקף..
לפרטים...
שבות רחל...אנונימי (פותח)
פסגות בבנימין!ליל47
אני עושה שם השנה שירות, אמנם אני גם בביתל ספר אבל אני עושה עוד המוווווווון דברים.משחקיה פעמיים בשבוע ושתי משפחות רווחה. הקשר עם הרכזת הוא אחלה, היא מכירה אותנו אישית והיא גרה ביישוב. אם את רוצה עוד פרטים- lilian47@gmail.com.אם את רוצה- בישוב השכן-כוכב יעקב יש גם כן תקנים והבנות נהנות שם מאוד. אשמח לעזור!
בקשר לדירה בגוש...אנונימי (פותח)
באיזה יישובים שם יש דירות שירות? ואם השירות הוא לא ביישוב של הדירה אז איך מגיעים [אני מניחה שאין אוטובוסים... חח]
יש דירות ברוב היישוביםשובל אור
ומגיעים בטרמפים... או בהסעות של החל"פ. זה לא אמור להיות יותר מדיי מסובך.
מזה חלפ??אנונימי (פותח)
ואני לא נוסעת בטרמפים [כן.. עירוניסטית]
מעלה חבראנונימי (פותח)
מה יש שם? אפשר קצת פרטים?אנונימי (פותח)
מדרשה להעמקת יהדותעמית-טליה
אחת הטובות...

תכנסי לאתר של אגודה ותחפשי שמה במדרשות יש פירוט מצוין.
מאוחר מדי צריך מיון מוקדםאנונימי (פותח)
נכוןעמית-טליה
וזה היה שבוע שעבר
יש מדרשה להעמקת יהדות באריאל- בירת השומרון.סוד היצירה
השנה הראשונה שלי הייתה באריאל... שווה, כדאי
משפחות מאמצות, יחס אישי ועוד........
באריאל ופסגות.אנונימי (פותח)
שמעתי שנפתח שנה הבאה באריאל גרעין מעולה, ועובדים שם גם עם מפוני גוש קטיף.
חוץ מזה שיש בפסגות תפקידים ממש מעניינים יש לי חברה שהיתה שם בשירות והיא עד היום ממש בקשר עם הרכזת שלה. היא ממש נהנתה שם..
הגרעין באריאל (נצרים) כבר קיים,והוא באמת מצוין!אנונימי (פותח)אחרונה
מומלץ ממש!
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך