שאתם האחים הבכורים ואז תמיד אתם צריכים לשמור על האחים שלכם וכול הזמן אתם דואגים שלא יקרו יותר מדי נזקים ותמיד בסוף קורה משו???
נגיד אתמול ההורים שלי לא היו בבית ואז שמרתי על האחים שלי שהיו ממש ילדים טובים ירושלים כל הזמן (שעתיים וחצי) ומתישהוא אח שלי אפילו עזר לי להרים את כל הצעצועים שאחותי פיזרה (עדיף שלא אתחיל לפרט - זה לא יגמר...) ואז אמא שלי התקשרה :"דורין, אני באה עוד חמש דק'" ואני הייתי כולי מאושרת, הבית היה מצוחצח (מבריק ממש....) והכל היה במקום מסודר, אחי הכין שיעורים (ואו, וזה נדיר...) ואחותי ראתה סרט ממש בדממה....
ואז הכל קרה בשניות....
אני עניתי לטלפון, ןלפתע פתאום נתקלתי בחוט של הטלפון (כמה מגושם מצידי...) והפלתי את הסלסלת פירות שנמצאת על השולחן (הטלפון ממש סמוך לשולחן...)אחי שלי נזעק בבהלה מהקומה למעלה וירד עם אחותי לקומה שבה אני הייתי, כמובן שאחותי לא ממש שמרה על הסדר (היא עוד מעט בת שנתיים...) וגם היא פיזרה את כל צעצועיה ברחבי הסלון, אני בינתיים דיברתי בטלפון עם איזה מישי שרצתה את אמא שלי (והיא אחת מאלה ששואלת "איך בית ספר? מה עם האחים, מה עם סבא וסבתא, מה עם האחיין של דודה של אח של אמא וכו' וכו'..... כך שגם לנתק לא יכלתי!!!!!!!!!!!) עד סיום השיחה אחותי הספיקה לפזר גם את כל הבמבה ואח שלי הוריד ערמה של ספרים והניח אותם בדיוק בסלון, לא הספקתי אפילו לשאוף אל גופי מנת חמצן אחת וכבר הייתה דפיקה בדלת....
טוב, אמא שלי הייתה שם ואתם בטח כבר מתארים ת'המשך!!!!!!!!
זה כל כך מעצבן, אוף!!!!!!!!!!!!!!!!!

(חחח ...סתם)