הורי הורי האח הידד!!! אני נכנסת להדריך את שבט אלעד!!! אחחח... הם היו מתים.
זה פשוט התאים לי בחרוז. עזבו, זאת שעת חירפון של מישהי שיודעת שעוד שנייה היא תיפול לציפורני המבחן המאיים בנביא שהולך להתקיים מחר, וכבר מעכשיו היא מיואשת.
אני נכנסת לשבט הרא"ה בנות, סתם אם מתחשק לכם לדעת. אני אתחיל את ההדרכה בחנוכה. אהה אהה!!!
אתם לא יודעים איזה מגניב!!! תשמעו:
יש לנו בשבוע הבא (ביום רביעי) אולפיזמון, שהנושא שלו, למרבה השנוציות קוציות פליציות, הוא: "יותר אהבה". בא לי להקיא.
בקיצור, (נכון שתמיד כשאומרים "בקיצור" מתחילים לפלסף כאילו אין מחר?) כתבנו שיר שנקרא "ימים אהובים" (זתו'מרת, אני כתבתי). הרי הוא לפניכם:
ימים אהובים
ציפור ושמיים כחולים
עם עננים שמשייטים
שרים על ימים אהובים
על ימים אחרים, יותר יפים
אדם יושב, כותב שירים
על חיים אחרים, מאושרים
אדם כותב, שר מנגינות
עצובות, עדינות
על החיים, על החיים
ואני לא יודעת
מתי אשמע את הדממה
אני לא זוכרת
את אותה ההרגשה
כי מי יוכל לדעת
מי יסביר דמותה של אהבה?
מי יוכל לגעת
בלי כאב, בלי אכזבה?
ילדה עם עיניים כחולות
עצובות ונוגעות, שואלות
רוצה רק יותר אהבה
רוצה לדעת את התשובה
שדה, שיבולים זהובות
מתנועעות ורוקדות, סוערות
אולי שם אענה ממרום
אולי היום, אולי היום
ואני לא יודעת...
הבעיה בשיר הזה היא – שהוא לא מתאים לנושא. החלטנו לשנות אותו, וכתבנו את השיר: "שיר אהבה ציוני", שהולך ככה:
שיר אהבה ציוני –
קאבר לשיר "יומולדת" של ברי סחרוף
עכשיו זאת שלכת
תראי יש כאן משהו מופלא
ענף אזדרכת
רוקד לו ברוח כמו כלה
תראי איך השמש
שוקעת עכשיו בים כחול
זוכרת איך אמש
הבטחנו אחד לשני הכל
את כבר יודעת
הכל את שומעת
אולי קצת וויתרתי
אולי קצת נשברתי
בכל זאת נשארתי
נלחמתי עליך
עשיתי הכל שתהיי שלי
אבל מה שכלפייך
עוד אלפיים שנה ישאר אצלי
את כבר יודעת...
עכשיו יורד לילה
תראי איך כוכב אחד גואל
זוהר מלמעלה
עלי ועליך, ארץ ישראל
את כבר יודעת...
היום הגעתי למקסנה העצובה שהשיר הזה פשוט רדוד עד לשטחיות מוחלטת (שזה רע מאוד), וכמעט יצאתי בסערה גדולה ומתוסכלת מהקבוצה, אבל אז אחת החברות הכי טובות שלי אמרה שהיא לא מוכנה שאני אצא, ושאם אני לא אצא היא תסכים להשתתף באולפיזמון (היא לא התכוונה להשתתף מההתחלה). רק בשביל זה הסכמתי לחזור, והתיישבנו כל הקבוצה יחד, כדי לחשוב על שיר נורמלי. פתאום הייתה לנו הברקה. פתחנו את התנ"ך בשיר השירים, לקחנו כמה פסוקים יפים, חיברנו גם מילים משלנו, ויצא לנו השיר "הרועה בשושנים". חברה שלי המציאה עליו לחן מהמם, ואני מקווה שהוא יצא יפה. זהו. כשיהיה לי אותו על המחשב אני אעלה אותו ל- "ללא תולעים".
מה חשבתם? שאני אתן לכם לראות אותו עכשיו? חכו בסבלנות לשבוע הבא!!!