קיצוניות, היא דבר מסוכן! והוכחה לכך, היא שהתורה מתנגדת לקיצוניות! זה אחד.
2 - קיצוניות היא דבר אסור מהתורה! והוכחה לכך שזה לא טוב, חוץ מהאיסור - שזה מסוכן!
ולעניין;
[רק הערה לכל המתפלאים. זה שאתם קוראים למישהו "קיצוני", זה ההגדרה שאתם הנפקתם לו. זה אומר שבהכרח הוא כזה. לכשתלמדו תורה לעומק, תדעו מזה קיצוני ומה לא! - אתם יודעים שמשה רבנו, כן משה רבנו ע"ה היה בעל תאווה? בנוסף, הרב כהנא היה אומר "אם אני קיצוני/פנאט/חומייני/גזען, רק בגלל שאני הולך בדרך התורה, הלכה למעשה! אז אני גזען גאה! אני אני קיצוני גאה! - ואת זה כדאי שתפנימו. דווקא בשנים האחרונות ראיתי כל מיני רבנים מובילים שגם כותבים את זה... חבל שלא הקשבנו לו אז. - ד.א. מי שרוצה את המקור לכך שמשה רבנו היה בעל תאווה.. שיבקש].
ולעניין ממש, אבל שוב... עוד הערה חשובה. יש לי גם חברים. וכמה ממש טובים שהם חסידי-ברסלב. רק דוגמא לברסלבר שאני מאוד מעריך! הלא הוא 'מורי' יהושע סופר! אני אישית לא בעד חסידות בכלל, גם שיש לי משהו ספציפי נגד ברסלב - אבל חוץ מזה, הם אחלה בני אדם [ולא חומוס - במובן הטוב!] יהודים יקרים וחמים. עושים הרבה הרבה מצוות חשובות שחלק מהעם מזניח - אשריהם ואשרי חלקיהם! רק נשאר לי לאחל להם, להחלים מהמחלה שנקראת שמה "יציאה לחו"ל" - והתאפסות שבמשך הדורות... הגיעו אלינו עוד רבנים חוץ מרבנו הגדול - מוהר"ן זצוק"ל זיע"א.
לפני כמה שנים חסיד ברסלב בעיר העתיקה בירושלם, נולד לו בן. כמה שעות לפני "עריכת הברית", היהודי הצדיק, ראה שכתוב בליקוטי מוהר"ן או משהו כזה... שטבילה במקווה היא דבר טוב. הוא החליט להיות צדיק יותר מבוראו... [ועליו נאמר: אל תהי צדיק הרבה! // אל תהי צדיק יותר מבוראך] והטביל את בנו הפעוט - הילד בן 7.9 ימים... - ומשם, כנראה שאת הברית, עשו לו בשמים. התינוק נפטר. ה' ישמור! ;( 
יש כאלו שמוחאים כפיים בתפילה. זה דבר טוב. אבל לא להגזים! יש כאלו.. שנכנסים למערה, - וטראח.. קופצים עד חצי האולם "יצחקקקקקקקקקקקקקק" - ואחרי כמה דקות "יעקבבבבבבב!!!!!!" ואז נזכרו... "אברהההםםםםם" - מילא.. אולי ... אולי.... גם לא.. אבל אולי... -אבל באמצע תפילה! כמו מפגרים!
קיצור חבר'ה, לפני שאתם עושים משהו, גם אם הרב שלכם עושה כך, תבררו את המקור! אל תהיו רובוטים! הרגל הוא דבר מגונה [חז"ל] גם הרגל ליטול ידיים בבוקר וגם הרגל להתפלל! זה דבר מגונה! ק"ו ב"ב שק"ו שאם זה בדברים גרועים...
מקווה שקראתם, הבנתם והפנמתם.
אשמח להערות/הארות.
כל טוב והמשך יומהנה ומוצלח. לכם, ולכל בית ישראל