זעקת האמת על הרב עוזי משולם.צחקן
לא מאמינים?צחקן
אני באמצע לראות, ועליהם- אפשר להאמין להכל!שירה חדשה
לצערי, מדויק ונכוןצחקן
אני לא בא לזלזל בידע שלך לגבי אותם הגורמים, רקסבא גפטו
אנחנו לא יכולים לפעול - ליישב את ה"טוב" [קרי: ביהמ"ק/סנהדרין/שלטון יהודי/מלך/וגם!! לקרב יהודים וכו'... - ] כשקיים כאן הרע! צווינו בתורה; "סור מרע, ועשה טוב" - קודם סור מרע. כשמיגרת אותו, כי שניהם אין להם דו קיום ביחד! אז, עשה טוב! - אנחנו לא יכולים לנסות להיאבק נגד הגירוש [דוגמא] - כשהשלטון רקוב מיסודו! אנחנו לא יכולים ללכת להפגנות של מועצת ישע בכפר מיימון נגד המשטרה שעתידה לגרש יהודים מהגוש.. כשזה מתואם עם המשטרה - כמו שצה"ל יתאם חיסולים ממוקדים עם החמאס.. ובא לציון גואל.. מפגרים.
וכדי שלא נגמגמם ולא נדע איך בדיוק לפעול ועד כמה אנחנו אמורים להיות "קיצוניים" - או יותר נכון - ישרים ואמיתיים!!! ללא פשרות בעניין!!! ולא שנתרץ את המלחמה בשלטון הכפרני ב"מישור הרעיוני" ונדחיק הצידה את ה"מישור המעשי", יש לנו את דברי הגאון מווילנא ששוכתבו ע"י תלמידו [הרב הלל משקלוב] בספר "קול התור" - על תקופת ותהליך הגאולה והסימנים הקשורים בכך.
הנה:
"(מהספר הקדוש, "קול התור", שיטת הגר"א וגילוייו על תקופת האתחלתא דגאולה, פרק ב, חלק ב)
"עיקר השאיפה של הרב רב הוא לזווג את עשו וישמעאל ולהפריד בין שני המשיחין. וכאן ובזה עיקר עבודתנו ומלחמתנו, לשבר ולמגר את הכוח הערב רב..... ...... הערב רב הוא שונאינו הכי גדול.... קליפת הערב רב פועלת רק בדרך של אחיזת עיניים ובעקיפין. לכן המלחמה בערב רב היא המלחמה הכי קשה ומרה ועלינו להתגבר בכל שארית כוחנו במלחמה זו. וכל מי שאינו עוסק בפועל במלחמה נגד הערב רב נעשה ממילא שותף לקליפת הערב רב, ויהי' מי שיהי', מוטב לא שלא נברא".
להפיץ!!!!!!!!!!!!!!!
מאמין,מה ;אפשר לעשות?.צביקה
טוב, אחד הנושאים הכאובים.סבא גפטו
אבל אפ' לומר שאבי הוא אחד מתלמידי הרב עוזי אזולאי משולם הי"ו וישלח לו רפואה שלימה במהרה אמן! - ואני נמצא עמוק בפרשייה וברזיה. אין לי נגיעה.. אבל אני יודע. - למשפחתי בכללי, יש.
ואני לא פאראנואיד ולא אחד שמפיץ קונספירציות... ומי שרוצה אכתוב לו על כך משהו.
אבל בפרשייה הזאת, יש כמה דברים בעייתיים.
היום, עם כל הכאב והצער האמיתי -גם האישי. וגם מהחובה של יהודי דתי להילחם למען הוצאת הצדק והאמת. ולמגר את הרוע - ולהשליט את הטוב, - עדיף בפרשייה הזאת לעת עתה לא להכנס. - גם שיהרגו אתכם נפשית! ואין מצווה ללכת עם ראש בקיר [ואני לא חלילה נכנע להם. יש דרכים!] אבל זאת הסיבה הקטנה. גם עם הבן של הרב עוזי. הוא ירד מהדרך.
יותר אני לא רוצה לפרט.
תקבלו את זה איך שתרצו - זו הודעתי. ואני אשתדל לא לפתוח פצעים ולרדת בזמן זה על אנשים כאלו ואחרים יותר מידי.
לא מאמין. תביאא הוכחות.צחקן
לא מאמין? זה לא בעי'ה שלי. לרוב...סבא גפטו
ולא. נמאס לי. בני אדם- במיוחד יהודים, יותר מידי מעצבנים אותי. לכשיהיה לי הרצון, אתן לך הוכחות. עד אז? - תרצה תאמין. לא תרצה לא תאמין. - אבל אתה טועה בגדול בכמה מחשבות שיש לך כאן. או יותר נכון בצורת הסקת המסקנות שלך. כי לחבר אישי שלך... - מזה לא לומדים!
אני מכיר אישית את עמי , ודבריך הם הוצאת שם רעאנונימי (פותח)
לגבי אביעד לוי המגיב השני, זה כבר ידוע לכולם שמדובר במושחת שמכר את נשמתו לשטן ומשרת היטב את גורמי הממסד המושחתים..
אותך סבא ג'פטו,אני לא מכיר אותך ולא יודע מה גרם לך לכתוב את הדברים הרעים האלה על עמי,בנו של הרב.
מה שאני כן יכול לומר לך הוא, שעמי לא ירד מהארץ ובטח ובטח שלא "ירד מהדרך" כפי שניסית לטעון.
מדובר בבחור שהממסד החולני רודף אותו, בשיטות בולשביקיות אכזריות על מנת לצער את אביו הצדיק והקדוש.
אתה טוען ש"אין לך נגיעה", אבל שאתה נמצא "עמוק בפרשה וברזיה",
ואתה גם חותם את גזר דינו של עמי בנו של הרב במילים:
"הוא ירד מהדרך.יותר אני לא רוצה לפרט"
אז למען הסר ספק מליבם של אחינו ישראל קדושים שקוראים את ההודעות כאן,
דעו לכם שמהרגע שהרב עוזי הי"ו יצא על אלונקה מבית האסורים,
התברר שהממסד "קנה" כמה אנשים שהיו תלמידים של הרב (כגון: אביעד לוי הנ"ל ועוד).
התברר שאותם שפלים שמכרו נשמתם לשטן,היו משקרים לנו התלמידים בשם הרב, על מנת ליצור אנדרלמוסיה.
הם ניסו בעיקר להסית נגד משפחתו של הרב, ובעיקר נגד עמי שתמיד נאבק למען האמת והצדק בכל מאודו.
וכידוע ברית כרותה ללשון הרע שתתקבל,וכשזה הוצאת שם רע ועלילות שקר על אחת כמה וכמה..
כשהרב יצא מהכלא ושקריהם התגלו, ניתקנו איתם כל קשר על מנת שלא יוכלו להמשיך לפגוע ברב ומשפחתו (כאמור הם בעיקר ניסו להסית נגד עמי בנו של הרב).
ומאז הם משמיצים בכל מקום,ומשרתים את קומץ גורמי הממסד המושחתים ישנם גם גורמים הגונים בממסד אך כידוע קצרה ידם מהושיע..
כי מי שולט כאן כבר ידוע לכולם, עד תגדש סאתם וה' ימגרם.
מהעובדות המובאות באתר זעקת אמת ניתן לראות מה עשו לרב ולבנו,
ואם למישהו יש ספק או שאלה - שישאל ! יש שם אימייל ואני מבטיח לכם שכל שאלה שתישאל תיענה בצירוף הוכחות וראיות !
מה ההקפצה?תכלת דומה לים
רבי אלעזר בנו הקדוש של רשב"י נענש שלא מחה כיאותאנונימי (פותח)
אבל לכל הפחות למחות אני חייב.
כשפוגעים בכבוד תלמיד חכם זהו חילול ה' נוראי.
ובפרט כשמדובר בצדיק נוראי שנרדף על ידי גורמי הממסד המושחתים,
על לא עוול בכפו, כשהם משתמשים באנשים שאכלו מידו של הרב עוזי, ומכרו נשמתם לשטן.
אתם יודעים, זה דבר שאי אפשר לתאר העוצמה של כפיות הטובה.
הרב עוזי היה כמו אבא ואמא לתלמידיו,גמל רק חסד וטובה עם הבריות וזה מה שיש להם לומר?
ירחם ה'.
מי יודע איזה קטרוג מעוררת הכפיות טובה הזו..
זה להר"ע?תכלת דומה לים
לא.שירה חדשה
לא הבנתי מה הלך..תכלת דומה לים
מישהו פה הבין מה הלך ויכל להסביר?תכלת דומה לים
אני גם אשמח..ברוריה מהגוש
מי שלא הבינ/ה כנראה זה בגלל שאתם צעירים.סבא גפטו
חבורת פוחזים שמחפשת כותרות.אנונימי (פותח)
עוזי משולם אחראי לפירוקם של משפחות רבות ביניהם למשפ' אסולין, שבנם נהרג במהלך ההתבצרות ביהוד. לפרטים תוכלו לשאול את משה וורדה אסולין המתגוררים באלעד.
אל תאמינו לבן של משולם כאילו הוא כזה מסכן.
נרשמת רק בשביל התגובה הזאת?!ואלאד
עד כדי כך גירד לך להגיב לאשכול של הרב עוזי משולם, עד שנרשמת במיוחד לשם כך.
עדיף שלא תכתוב תגובות כאלוסבא גפטו
הרב עוזי משולם, קודם כל. הרב. גם אם אתה לא מסכים איתו.
מעבר לכך, שהיה גאון וגדול בתורה, בצורה שא"א בכלל לתאר בכתב-מחשב איזה ענק היה. בל תתואר! צדיק ענק! ולא מבחינה ויזואלית, אלא רוחנית. אז עדיף שתשתוק.
תתבייש לך.
לצערינו, הרגו אותו - נפשית.
עדיף לא להקשיב לבן שלו. הוא ירד מהארץ. לא הורידו אותו.
חלק מהדברים שעשה בעבר זה "מטעם" - עדיף להתרחק.
סחור סחור....אנונימי (פותח)
הוא פיזר עלונים נגד כל גדולי ישראל וכתב בהם בזיונות. כינה בשמות את מרן הרב עובדיה יוסף שליט"א... הפריד בין משה בסון לאשתו לשעבר אחותו של שלמה אסולין או לא? הוציא ילדים מתלמודי תורה ושלח אותם לממלכתיים. בעט בכפיות טובה בעשרות מאנשיו שהלכו איתו באש ובמים. הפריד בין הורים לילדים, במשפחות כמו של רחל כהן, דמארי, רוסלר, שבי, חסון, לחיאני עצמו לא מדבר עם הבת שלו עד שתתגרש מבעלה... וכו'.
נכון או לא נכון? תשובה לעניין לא סחור סחור.
רואים שאתה ממש לא יודע על הרב עוזיסבא גפטו
אני חלילה לא מזלזל ברב עובדיה. הוא ענק בתורה! אבל גם פוליטיקאי.
פוליטיקאי, לא אוהב שיורדים עליו.
אם הרב עוזי, היה יורד עליו, הוא, ועוד עשרות רבנים - ויש לי את כל העלונים של "אבן מאסו הבונים" את הפלאיירים ואת העיתונים [שהרגע ברח לי - אם תרצה ארשום עוד דקה] שהרב הוציא. ותלמידיו. - רואים שם תמיכה בפה מלא של הרב עובדיה ועוד עשרות רבות של רבנים גדולים ומובילים שתומכים וקוראים הן לעידוד הרב עוזי, הן לתמיכה בו, הן במעשיו הן בתלמידיו - אז בבקשה בלי שטויות!
בנוסף, מלא דברים "תלמידים" הוציאו בשם הרב. כשאתה לא שם, יכולים לומר הכל... אני יכול לומר לך עכשיו שהוא אמר *** זה אומר שזה נכון? לא! גם אם אתה מכיר אותי בתור אחד ש"ידוע כמקורב אל הרב".. מרוב המקורבים, שלא "במקרה" היו מקורבים לש.ב., אל תאמין לשום דבר שאמרו בשם הרב, ולא שמעת בהרצאה/שיעור-שבידוע ובבירור שהוא הוציא!
הרב הוא צדיק וגאון וקדוש!
היום - אין מה בכלל לשמוע לו - כי הוא הרוג בנפשו ושכלו פגוע, ומאוד כואב לי לכתוב את זה - ושהבן שלו יפסיק עם השקרים כאילו הוא בריא.
היום - לדעתי, צריך להיזהר בכלל מלהתקרב לאי-מי מהתלמידים. אם אתה באמת כפי שאתה מראה בניסוח שאתה כותב, אתה צריך לדעת אתזה לא פחות ממני. - כל ההתפלגות. עשו חרמים.. אתה מדבר עם *? זהו. אז לא מדברים איתך - עם ילדיך. עם אשתך. אין שום קשר! לא עסקי/כלכלי/חברתי... - אל תלכלך!
או שאתה שתול מטעם -ואני שונא לומר דבר כזה על אדם שאני לא יודע בבירור שהוא כזה.
או שאתה סתם תמים שלא יודע.
או שאתה באמת מהתלמידים הפסיכים -
עדיף לשתוק. בפרשייה הזאת, עדיף לשתוק - ואני בחיים לא אומר כזה דבר. חוץ מכאן. וגם זה לזמן מסויים, וכשמחדשים את זה, אין מצווה לדפוק את עצמך מייד! עמי .. ה' ישמור!!
ישר ישר.... הרבה יותר ממך אביעד לוי השמפניהאנונימי (פותח)
התשובה (לא לך אלא לקוראים כי לך כידוע אין תשובה..לא בעולם הזה ולא בעולם הבא)
היא חד משמעית לאאאאאאאאאאא !!!!
הודות לכפויי טובה כמוך וכמו קומץ מושחתים נוספים הממסד הצליח להוציא את הרב מבית הכלא על אלונקה במצב 100% סיעודי.
השבח לא-ל ששמר על נפשו ומוחו של מורנו ורבנו ועטרת ראשינו.
באתר הנ"ל
www.zeakat-emet.com
נכתבו העובדות כהוייתן ואני מצטט:
הממסד מגייס משת"פים מקרב התלמידים שיסיתו נגד הרב ,בנו, משפחתו ותלמידיו
במהלך שהותו של אבי בכלא וגם אח"כ ניסו גורמי הממסד לחולל אנדרלמוסיה בקרב תלמידיו של אבי,כשמטרתם כפולה : להפיץ שקרים ועלילות שווא על אבי, משפחתו ותלמידיו, ולהסית נגדנו - מחד, ומאידך - לבלבל ולשתק את תלמידיו האמיתיים. לצורך זה גויסו משתפי פעולה מקרב תלמידי אבי,באמצעות הבטחת טובות הנאה חומריות או איומים. אותם אנשים שימשו כלי שרת בידי אותם גורמי ממסד - ולצערנו הרב הצליחו להסית אפילו מספר אנשים שהיו יקרים לנו ביותר, חלקם גם בני משפחה.
תלמידיו של אבי שראו את הנזק העצום שגרמו וגורמים, אותם מסיתים, מזיקים ומעוררי פרובוקציות - החליטו לנתק איתם כל קשר
זו היתה תגובה מאוד ענייניתואלאד
לדעתי אתה היית בסכסוך עמו או שאתה קרוב למי שהיה בסכסוך עמו ולכן אתה לא אובייקטיבי בנושא.
עניינית אין לי הרבה מה להשיב לפני בירור האמת, אבל הסיפתח שלך היה גרוע מאוד אם אתה רוצה לשכנע.
מה גם שרוב הדברים שהבאת כלל לא מעניינים. לא ממש מזיז לי שהוא קרא למרכז הרב ערב רב ולא אכפת לי מה יש לרב טאו לומר על זה. גם העניינים המשפחתיים לא מעניינים אותי. יש מספיק רבנים בכתות כאלה או אחרות שעושים בעיות לחסידיהם, זה לא מעניין את הציבור כי זה אינו מכשול לציבור.
מרכז הרב? 474 = ערב רב = 474 לא חייבים להסכים -אמתסבא גפטו
ועוד הערה - היה טוב לדעתי, אם היית מדגיש שיש לו אינטרסים אישיים. כי בינינו, כולנו בעלי אינטרסים. אמנם צריך להיות לאומיים... וכו'... אבל כולנו כאלה.
בושה וחרפה לךצחקן
אתה שייך לאותו שלטון מושחת
בושה וחרפה לךצחקן
אתה שייך לאותו שלטון מושחת
אנלא יודע מאיפה תה מביא את ה'הוכחות' שלך אני יודעצביקה
בגלל זה השב"כ כלא אותו בלי סיבה, והפכו אותו שם לאדם חולה...
די צביקה, בחייך!אנונימי (פותח)
אין קשר בין הטרגדיה הנוראה של חטיפת ילדי תימן, שהיתה וזה סיפור אחד.
לבין עוזי משולם האיש ומשפחתו. לא בשל כך הוא נכלא, הכל עורבא פרח. הוא נתלה על הפרשה בגלל שגעון גדלות שהוא נמצא בו עד היום. הוא חי בסרט שבו הוא המשיח ("אני עשיתי.. ואני אשא... זקנים שלחוני לבקש ממך כפרה..") ועוד מנטרות שבהם הוא משתמש. מפריד משפחות, מפריד זוגות, שונא רבנים (חוץ מהרב שלמה ע. קורח, שאיתו הוא בקשרי ידידות עד לא מזמן). תאמין לי שאני לא מעוניין לפתוח את הפה על הכל. הוא סיפור שני.
בוא נשחק ב'כאילו'צביקה
ורק זה מצדיק ועידת חקירה ממלכתית כמו שחסידיו רוצים...
(וד"א השב"כ לא היה מנסה כ"כ לפגוע בסתם אדם שלא יודע מעצמו כלום,למה השב"כ עצר אותו? כי הוא ידע הרבה דברים שהם לא רצו לגלות כי הם פוחדים שיחשוף את הפשעים שלהם)
יש.צחקן
אם תביא הוכחות - אתייחס ביתר רצינות.
באמת?? הצחקת אותי! אדם ש"מחובר", לא היה כותב את זהסבא גפטו
בדיוק ההיפך! כי הרוב המכריע, יש לו שכל ויודע שאיןסבא גפטו
זה לא ויכוח מטופש!אנונימי (פותח)
נו, באמת? על כמה דברים מותר ל"גאון" לעבור עליהם, הוא גאון (אולי), הוא כריזמטי (ודאי), הוא צדיק (נעליים).
סתם מעניין אותי; איזה ש**ק מממן אותך.סבא גפטו
לכל המשמיציםצחקן
אם לא היתי מכיר אישית התנכלויות של השלטון לאנשים (יש לי את הטל' של מאיר ברטלר, מורחק), לא היתי מאמין.
אני חותם לכם, הכל אמת (אולי פרט לנקודות טעות בהם טעה, עקב החומר הרב ברור לי שיש כאלה).
וזאת הטעות שלך!סבא גפטו
במיוחד עם מה שעשו לרב עוזי משולם, שאין בכלל משהו שיכול להמחיש עד כמה זה היה חמור. - תאמין לי, ושהם מתנהגים בחסדים עם כל תושבי הגבעות. - מילא כפי שאמר אדיר זיק ששמו לחבר'ה מבת-עין שקי שתן, זה עוד "טוב" - יש עדויות של תלמידים ששמו לו חומרים מסוכנים ביותר [מפורטים] על הנורות בחדר שלו - וזה משבש את הפעילות. מעבר לכל ה"מגעים" פיזים שעשו לו.
אתה לא מתאר לעצמך מה כנופיית שלטון החוק עשתהצחקן
למשפחתי, בגלל שאחד מקרובי היה לו עסק עם לפחות 3 ילדי תימן.
מה שהוא מכר אותם?!עדי:)אחרונה
אתה לא מתאר לעצמך מה כנופיית שלטון החוק עשתהצחקן
למשפחתי, בגלל שאחד מקרובי היה לו עסק עם לפחות 3 ילדי תימן.
מעניין... כשפוגעים ברבנים כאן, משה לא מזדעק...סבא גפטו
לאביעד ולסבא ג'פטו יש לי שני דברים שוניםיערות לוריין
לסבא ג'פטו- משה טיפה עסוק יותר ממה שנראה לך אז בבקשה שמור על פיך וחכה בסבלנות, העובדה שהוא עדיין לא טיפל פשוט מראה שהוא עסוק בדברים קצת יותר כלליים לגבי אתר הערוץ...
תבין, מצידי שיפגעו גם ברב אלישיב.סבא גפטו
כל עוד זה מבחינתי.
מבחינת התורה, אסור.
אני, את שלי, להגן על רב כלשהו, עשיתי. הפעם, זה היה הרב עוזי.
כך ש: אין לי מה לחכות בסבלנות. לא נוח לך? אתה יכול לחסום אותי. אבל אני אתבטא איך שבא לי. משתדל לשמור על הנורמות. -
וממש לא מעניין אותי אם משה עסוק או לא. פשוט תהייה כשזה נוגע לגבי מישהו שסרח כאן, אז הוא מייד מזדעק וחוסם ומעיף ומוחק...
Demagogyalorian
נוראלידור
בואנה איזה הקפצה.. =]עדי:)
מה ההקפצה?תכלת דומה לים
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>