בקרוב!!!!!נוער למען א"י ממשיך לפעול!!!!!!!!!!!!מתנחל גאה.
חארטה בארטה!סבא גפטו
להרגיע!תכלת דומה לים
שטויות במיץ. נוער למען א"י הם אמיתיים.צחקן
לא מוכרח שהם ממלכתים במלוא מובן המילה, אבלסבא גפטו
בקשר ל** - עכשיו יבוא היהודי הגלותי "נזכור ונחזור" = ויגיד.. תביא מקורות.. זהו, ג'נג'י, שלא! אני לא חייב לך! ואני מבטיח לך, שלא פחות מ20 פוסקי הלכה, שהתקבלו בקרב קהילות ישראל כאלו ואחרות, מפרשים את זה כך!
ושוב הכ"כניקים מראים את פתיחותם הרבהה' מלך
לאנשים שלא לומדים ב"רעיון היהודי"...
סבא, נורא נחמד לפסול כל מי שלא בדעות שלך אבל גם נוער למען ארץ ישראל(ואני לא מסכים עם כל מה שהם עושים) עושים דברים טובים.
נ.ב. אני מכיר את הכ"כניקים ואני בקשר מעולה איתם אז על תעלב.
מזה?????????????+*+מור+*+
סבא, סלח לי אבל אתה מדבר שטיות (חרטה ברטה...)מתנחל גאה.
אני גם לא כ"כניק מוצהר אבל אני בדעות ומעשים אולי קצת יותר מהם... ורוב הכ"כניקים שאני מכיר רק מוכרים חולצות(עושים כסף...) ומראים לכולם כמה הם קיצונים...אבל שאני קורא להם למכות אם ערבים הם אומרים "איו לנו כוח.." אולי יותר מאוחר...
זה היה הקו הגנה...
עכשב הקו התקפה...(אומנם לא מושלם..כי אין לי כוח לכתוב הרבה אני מקצר..)
נוער למען א"י גם נלחם בשילטון!!(בדרכים אחרות..). אבל תגיד לי, שאלה: יש תנועה 1 בארץ שלקחה על עצמה לטפל רק בא"י הקמת מאחזים ישובים חדשים וכו'...?????????????? תשובה מראש!!: לאאאאאא (אולי כמה אנשים פרטיים...)
ונגד השילטון כמו מלא!!!!! התנועה לאיכות השלטון, פגליין וחברב וכו'... כןןןןןן הרבה....
והצעה אחרונה!! זה שאתה כ"כניק(אולי אתה לא?<?) לא מחייב את כולם לדעת... יש דברים שצריכים לדעת ויש שלא... בוא נגיד ככה... לא יודעים עלי בפורום כלוםםםםםםםםםםם חוץ מזה שאני גר באלון מורה-שכם. רק אחד "יהודה" שהוא אחד מהישוב שלי. אני יכול לספר סיפורי גבורה מכאן-------ועד עזה... אבל אני לא רוצה....
וסליחה אם נפגעתה....
אשמח לתגובות...
טעות.סבא גפטו
- סתם שאלה; גם לסבא שלך אתה תגיד שהוא מדבר שטויות, אם יהיה נראה לך שהוא אכן דובר כאלו דברים? תודה.
- "... מכות עם ערבים" - מה בחור מנוער כהנא עשה או לא, עושה או לא, אתה לא אמור לדעת. אתה אמור לדעת מה אתה עשית/עושה/תעשה/לא עשית וכו'... - וזה החשבון האישי שלך עם הש.ב./והקב"ה. בחור מנוער כהנא, יודע מה לספר. -בעיקר מה לא! אני שונא ת'בחורים האלו ואני לא אומר שפונים אליי, אבל אני יודע מזה- "בא... עקשן... ערבים... דקירות... אבנים.. פינצ'ורים... שוטרים וכו'..." - כולם בלי אידיאולוגיה- פרחחים שבבניקים - פסיכים רובם, והכי גרוע, אח"כ עוד מוסרים שמות. וזה כמובן, שוב- בלי אידיאולוגיה.
- לא כתבתי - אז אני אכתוב שוב; אני לא כ"כניק. לא מתיימר להיות כזה. - כ"ך, לא קיימת היום כלל.
- לא. הוא לא נלחם בשלטון! הוא נלחם בשוטרים הספצפים שנותנים לו מכות, במאחז כזה או אחר. - להילחם בשלטון, זה לא על פרט כזה או אחר, - זה על מה שהוא עלול לעולל לנו, ועל עצם החיוב שלנו - להכרית אותו! כי הוא מעכב את סיום הגלות - ואת תהליך הגאולה השלם!
- פייגלין? הוא טוב הרבה יותר מהרבה אנשים! אבל אני עדיין לא מסכים איתו. - וזה לא פשוט. אבל מהרבה יותר "ימניים"...
- מי שאתה יודע שהוא כ"כניק... כביכול... זה בחורים. - בחורים שאתה יודע שהם כאלו, רק ממה שהם הציגו - הם רוצים שתתקרב לתנועה. חלק בדרך הזאת. חלק בדרך אחרת. - אתה לא מכיר כ"כניקים, אתה לא יודע מה הם עושים, ורובם לא עושים. - חלק כן, ומה שהם עושים, שוב- להקב"ה ! ורק לו!
לא נפגעתי.
אם רצית שאגע בנקודה מסויימת ולא פירטתי, סליחה- תכתוב ואגיב.
תודה ובהצלחה
טוב...מתנחל גאה.
בע"ה..
אז ככה... הגיעו ערבים למאחז בזמן שהיו שם ילדים נשים וזקנים(שבת ישוב -שבת לך-לך אם שמעת על זה..) אני קראתי לאחד שידוע שהוא מנוער כהנא ואמרתי לו לבוא ! בסוף היה שם חילול ה' גדול ביותר ...אנחנו לא התחלנו "סתם" מכות אם הערבים... הם הגיעו 3 ימים לפני זה וגנבו ספר תורה מהמאחז ואז הצבא זיהה אותם והתחיל במרדף ותפס אותם בכפר...
זה מה שקרה ביום חמישי בבוקר ושבת בערב אותו דבר...בבוקר שבת יש שם תפילת ותיקין קבוע...אחרי התפילה עושים טיול (לא היתגרות) בבחינת "וכול מקום אשר תדרוך כף רגלכם לכם יהיה" ומטיילים וכו'...באותה שבת(לך-לך.) גילנו שהספר חסר... ירדו ומצאנו אותו זרוק ליד הכפר אם עוד הרבה ציוד... ואת הערבים בורחים. אני הירמתי את הספר והמדתי אותו על כיסא שם. .
יש המשך אם אתה רוצה...
מה??סבא גפטו
מזה לעזאזל כל הגימיקים האלו? - יום יומיים בניית מאחז.. נוער.. הכל טוב ויפה - מה אח"כ?? נותנים לאויבים להשתלט בחזרה? -אתה הוכחת [לא אתה אישית - הציבור] כמה אתה דפוק- וזה מחליש את הכוח והרוח!
- נוער כהנא? קשה לדעת מי שייך אליהם. - לא כל מי ששייך אליהם, הוא אכן כזה!
- תמיד יש פאשלות. - אבל יש כאלו בנוער כהנא במיוחד, בגם בעוד מקומות ככלל, שלמדו; אין מצווה ללכת בשער יפו ולהכניס לערבי מכות, לפמפם אותו - ממש לפרק לו את הצורה. אפי' לכמה, - כשמייד אתה נעצר לכמה ימים, משפטים, - ועוד כשכל הערבים, ראו את המעצר. מצדם שכל ערבי יחטוף מכות. [בכללי. - חוץ מזה שהם יותר טובים מהיהודים בנקודה הזאת] - קידוש ה'? לא הרווחת - חילול ה'? בגדול! - הרווחת מצווה? - לא!
"וירשתם אותה..."אמא אדמה
אני לא באה להצדיק את כל המכות שנותנים לערבים, אלא רק להזכיר שעצם העובדה שיש גוי'ים בארץ ישראל (ועוד שמונעים ממנו ללכת בחופשיות בחלקהּ!) צריכה לזעזע אותנו מאוד!
הרי התורה מצווה אותנו לרשת את הארץ- ורק אחר כך לשבת בה.
לדעתי, אשרי מי שמכה גוי כזה מהסיבה הזו בלבד!!!
סבא..מתנחל גאה.
אז אולי תקים תנועה למלחמה בשלטון??ובערבים...(בת עין..)
אל תפוס אותי במיליםסבא גפטו
אז ככה!! פרטים!!!מתנחל גאה.
הקמת ישוב בעוד כחצי שנה!! ב מאחז "הרחיבי" ליד אלון מורה-שכם ליד קדומים,אפרת,יששש גרעיני משפחות שיעלו!!! אני מזכיר זה בעוד כחצי שנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אין עוד מלבדו!!!
לפרטים מדויקים ועזרה-יוסף דרשן 0525802619...
כולם עוזרים!!!!!!!!!!מתנחל גאה.אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>