אני מכין מוסקה כבר שנים , אבל מוסקה בשכבות , ז"א :
מכין את המלית : בצל , בשר , ( חידוש שלי : כדי לעבות את המלית , קוביות קטנות של תפו"א מטוגנות עם הבצל.-יוצא מעולה)
אחרי שהבשר מוכן - קופסאת רסק קטנה - חצי כוס מים , וחריסה ( מקופסאת שימורים - לפחות שתי כפות גדושות וכל המוסיף הרי זה משובח ( וחריף...)
טיבול: קינמון , פפריקה מתוקה מרוקאית , מלח , וקצת מוסקט
את החצילים פורס לאורך ,מטביל בשמן - ולתנור ,
ואז מסדר בתבנית בשכבות שכבת חצילים , שכבת בשר , חצילים , ובשר .
ולא שוכח את השכבה העליונה , קמח מרגרינה ביצים וכו'...
שאלתי היא , יש מוסקה - מנות אישיות - חצילים פרוסים עגולים ,
ניסיתי פעם - ויצא קטסטרופה ,
יש למישהו מתכון מוצלח לעניין ?
תודה...
)
)

