סרט על הרב עובדיה ועל תמיכתו באוסלו ומסירת שטחיםואלאד
;אסור לראות אתזה! ;זה לשון הרע!יסכלוש2
מה לשה"ר? זה תכנית עובדה, ראו את זה כל המדינהואלאד
תראו ותפנימו. בלי תירוצים.
זה לא מוציא את זה מגדר לשון הרע.שומרוני
זה סרט מאתר חרדיואלאד
אם יש לך טענות ספציפיות על תוכנו, אתה מוזמן לפנות אליהם.
אדיוס מוצ'צ'ו.
אני לא אומר שזה בסדר שירדת על ''הרב'' אבינרהאריאלניקהנאמן
אבל עד כאן!!! עוד מילה אחת על מרן ואני אשבור לך ת'פרצוף!!!!!!
הוא לא ירד על מרן, ואתה לא תרד על הרב!!!!!! אבינרמוח קודח
אתה מחזיק ממרן, ואני מחזיק מהרב אבינר, שניהם קיבלומוח קודח
בס"ד
הסמכה, ושניהם רבנים. (חוץ מזה- מאי דסני עלך לחברך לא תעביד- אתה רוצה שישמר פה כבוד מרן- זכותך, וגם אני רוצה שישמר פה כבוד הרב אבינר- זכותי.)
קודם כל לא כתבתי אפילו עשיריתהאריאלניקהנאמן
ממה שהשועממים כתבו נגדו אני לא ירדתי עליו בצורה שהם ירדו
לא התכוונתי ירד בעבר, התכוונתי בעתיד!!!מוח קודח
זה בערך כמו להשוות נמלה לפיל, ;או גרגיר חול להר.logen
מי אתה שתחליט מי גדול ממי ובכמה?מוח קודח
למסתבר שלא..קרוע
חכו חכו עוד מעט תשמעו הכל ! הכככככללללל על שייח סאלם אבונור הולך להתפרסם!
תנור 17 (בגיהינום) מחכה לך... בהצלחהמוח קודח
שמעת על המושג רב שסרח? שמעת על החנפים? - סולימאןסבא גפטו
מי אתה שתחליט איזה רב סרח ומתי? תסתכל ברכות יט.מוח קודח
המרן היחיד הוא מרן יוסף קארו.logen
הגאון רבי עובדיה יוסף כבודו במקומו מונח, הוא גאון הלכתי עצום.
אבל חייבים לזכור גם את תרומתו לפשעי אוסלו. 1600 יהודים נרצחו בגלל ש"ס, ואסור לשכוח את זה.
די, אל תהיה ילדותיואלאד
מותר וצריך להעביר ביקורת (עניינית ומכובדת) גם על ש"ס והרב עובדיה.

מה גם שבמקרה זה לא מדובר על ביקורת כלל אלא על הצגת העובדות לאשורן - ורואה את הסרט ישפוט.

והאמת והשלום אהבו.
מה יש לך מהרב עובדיה??אנונימי (פותח)
אז תשאיר אותו באתר החרדי.שומרוני
אני לא נוהג לכתוב הודעות בסגנון הזה, אבל באמת שאם היית לידי היית סופג סטירה או שתיים. חצית כל גבול אפשרי.
בינתיים לא היה לך שום דבר ענייני להוסיף לדיוןואלאד
חוץ מאשר קללות, איומים באלימות ונסיון לחסום את חופש הביטוי.

ממה אתה מפחד? ספר ויוקל לך.
אני מסכימה איתך!!רייצ'ל
תקשיבו אני שומרת על לשון הרע אז פליזזז אל תכתבו הודעות שיכולות להכשיל אותי!!!!
תודה...
את יודעת למה מותר/אסור לצפות בסרט? האריאלניק אומר?סבא גפטו
אסור - לא בגלל לשוה"ר.
כי הרב עובדיה, הטעו אותו. אמרו לו נתונים שקריים.
הוא לא מלאך. ולא נביא ולא בן נביא. ואם היה יודע את האמת,
הוא לא היה פוסק על מסירת שטחים. ואני לא אזכיר שמות של היהודים החוטאים בפרשה. אבל רובם היו "חובשי כיפות!" וחלקם המכריע "חרדים"!

אלא בגלל שזה תוכנית של אישה יהודית [אמנם] אבל חילונית [ולא תינוק שנשבה - כי זה לא תקף היום] וכופרת בקב"ה ובתורתו, יוצאת באופן עקרוני ושיטתי נגד היהדות והמנהגים שלה ונגד ההולכים בתורת ה'. יש לה שנאה פתולוגית לאנשים דתיים. אבל כשהיא לידם, היא יותר גרועה משועל ותמנון גם יחד! מתפתלת וחכמה ואנשים שמדברים איתה.. עוד יכולים לחשוב שהיא "בצד שלנו..." היא עושה חילול ה' ברבים - אסור לצפות בדברים שלה! זה נגד הדת! זה לא נגד הרב עובדיה במישור הפרטי - זה נגד הרב עובדיה במישור הלאומי - זה בגלל שהוא פוסק יהודי - ולכן חובה על כל יהודי לצאת נגדה ולהגן על שמו הטוב.

אל תקפצו כמו פסיכים. מה שכתבתי עליה, זה לשון-הרע! לא בדיוק. זה אמת! זה לא לשוה"ר. ואם זה היה לשוה"ר, זה היה לתועלת! אבל זה לא לשוה"ר זה להסיר מכשול מהציבור! זה ולפני עיוור לא תתן מכשול! זה למנוע הוצאת שם רע! זה לשמור על כבוד רבנים ולמנוע את חילול כבודם - מה הכוונה בכבודם? הם מה איכפת לי מהם חוץ מזה שהם יהודים? - הם מייצגים משהו! הרב עובדיה מייצג יהדות נאמנה [לפחות ברובה] למסורת אבותינו - שהכתיב לנו הבורא - ולכן כל מי שיוצא נגדו, חובה לפרסם את פשעיו ולצאת נגדו! זה לא אני!!! זה מי שכתב כל כך והתפרסם בכל קהילות ישראל נגד לשוה"ר, הוא כתב במשנה ברורה - סתכלו במשנה ברורה סימן קנ"ו ס"ק ד’: "מצוה על כל אדם לאהוב את כ"א מישראל כגופו שנא’ ואהבת לרעך כמוך לפיכך צריך לספר בשבחו ... ודוקא רעך בתורה ומצות אבל אדם רשע שראה אותו שעבר עבירה המפורסמת בישראל ולא קבל תוכחה מצוה לשנאתו". והנה מה שכותב כן - החפץ חיים!!!!!!!! ב"ביאור הלכה": דע דהב"י לא איירי כ"א במצוה שהוא עושה לעצמו ובני אדם מלעיגים עליו אז בודאי אין לו לחוש כלל ללעגם ולא יתקוטט עמהם אבל אם הוא עומד במקום שיש אפיקורסים המתקוממים על התורה ורוצים לעשות איזה תקנות בעניני העיר ועי"ז יעבירו את העם מרצון ה’ ופתח בשלום ולא נשמעו דבריו בכגון זה לא דיבר הב"י מאומה ומצוה לשנאתם ולהתקוטט עמהם ולהפר עצתם בכל מה שיוכל ודהמע"ה אמר הלא משנאיך ד’ אשנא ובתקוממיך אתקוטט תכלית שנאה שנאתים וגו’".

הנה עוד כמה מקורות:
הרב קוק - אורות הקודש ח"ג עמ’ של"ד פסקה כ’
"מי שחסר לו החוש של שנאת הרשעים יוכלו התכונות המעשים והדעות הרעות להדבק בו ולפגמו, ואף על פי שעל ידי גודל מיתוק של חסד הולך האור ונזרח גם על הרשעים, מכל מקום ראוי לאחוז במדה ידועה של גבורה, שהיא מכרת בשנאה פנימית לרשעים הגדולים, מרימי יד בתורה. ומדה זו היא כמו סנדל לנשמה, שלא תטנף רגליה ביון מצולות הקליפות, והיא משומרת על ידי תכונה זו בטהרתה"

החובה לפרסם
(1) חפץ חיים הל' לשה"ר, כלל ד': "אבל אם יראה להן שהחוטא ידע את עצם אסורו וגם במתכוון עשה את החטא... שנתפשט ידיעת איסורן בישראל, תלוי בזה... וכל שכן אם הוא איש ת"ח וירא חטא אך עתה גבר יצרו עליו...בודאי עשה תשובה. וכל אלו הדינין שכתבנו הוא דווקא באיש אשר מנהגו ודרכו להתחרט על חטאיו. אבל אם בחנת את דרכו, כי אין פחד אלקים לנגד עיניו ותמיד יתיצב על דרך לא טוב, כמו הפורק מעליו על מלכות שמים או שאינו נזהר מעברה אחת, אשר כל שער עמו יודעים שהיא עברה... עשה החוטא במזיד או שעבר במזיד כמה פעמים עברה אחת המפרסמת כל שהיא עברה - אם כן מוכח מניה שלא מחמת שגבר יצרו עליו עבר על דברי ה', כי אם בשרירות לבו הוא הולך, ואין פחד אלקים לנגד עיניו. לכן מותר להכלימו ולספר בגנותו בין בפניו ובין שלא בפניו. ואם הוא יעשה מעשה או ידבר דבר, ויש לשפטו לצד הזכות ולצד החוב - צריך לשפטו לצד החוב, אחרי שנתחזק לרשע גמור בשאר ענייניו... ואשר לא שת לבו לדבר ה', מותר להכלימו במעלליו ולהודיע תועבותיו ולשפוך בוז עליו. ועוד אמרו: מפרסמין את החנפים מפני חילול ה', וכל שכן אם הוכיח אותו בזה ולא חזר, דמותר לפרסמו ולגלות על חטאיו בשער בת רבים".

תנאים (בבאר מים חיים, שם): יראה אותן בעצמו (לפי הח"ח גם דברים הניכרים, ולפי ראשונים ואחרונים אחרים - גם נאמן כבי תרי ומסיח לפי תומו). שיכווין לתועלת - כדי להשניאו שיתרחקו ממנו ולא ילמדו ממעשיו. שיספר בפרסום ולא בסתר, אא"כ מפחד ממנו או מחשש מחלוקת.

"אם רואה אדם באחד מדה מגונה, כגון גאווה וכו' נכון לו לספר דבר זה... שלא יתחברו עמו, כדי שלא ילמדו ממעשיו... אם כוונתו לשמור את חברו שלא ילמוד ממעשיו - פשוט דמותר ומצווה נמי איכא".

פתחי תשובה - אורח חיים סי' קנו "כל ספרי המוסר מרעישים עולם על עוון לשון הרע, ואני מרעיש עולם להפך, עוון גדול מזה וגם הוא מצוי יותר, והוא מניעת עצמו מלדבר במקום שנצרך להציל עשוק מיד עושקו".

רבנו יונה - שערי תשובה, שער שלישי, רכא "ודע כי בדברים שבין אדם לחברו, כמו גזל ועשק ונזק וצער ובשת ואונאת דברים, יכול לספר הדברים לבני אדם, גם היחיד אשר יראה יגיד, כדי לעזר לאשר אשם לו לקנא לאמת. והנה אמרה התורה שיעיד עד אחד בבית דין על תבית ממון לחייב את הנתבע שבועה, אמנם יש עליו להוכיח את האיש תחילה".
שם, קפז-קפח "...והנה זה ביד החנף האוויל עוון פלילי, כי לא יקנא לאמת, אבל יעזר אחרי השקר, ויאמר לרע טוב וישם חשך לאור, גם נתן מכשול לפני החוטא... ונאמר (משלי יז, טו): 'מצדיק רשע ומרשיע צדיק תועבת ה' גם שניהם'... וחייב האדם למסר עצמו לסכנה ואל ישיא את נפשו עוון אשמה כזאת... אף כי היושב על המשפט אין לו לפחד מאנוש ימות, שנאמר (דברים א, יז): 'לא תגורו מפני איש'".

ובחזרה לעניין:

ברור למה אסור לראות את הוידאו בגלל שזה מטרתו רוע - וזה משרת את כוחות הרשע.

אם נרצה צד להיתר, זהכדי ללמוד את האויב את השיטה שלו ונוכל להילחם בו יותר בקלות - ולמגר את הרוע. - אבל כאן יכול להיות שזה ישפיע עלינו.. ובהרבה דברים דומים, חז"ל מורים לנו להיזהר מאוד - אז שוב. עדיף שלא.

העניין של לשוה"ר על הרב, זה ממש ממש לא שייך לכאן!

מקווה שהבהרתי.

ובכלל-אנונימי (פותח)
הקישור לא עובד. הא-הא.
הוא כן עובדהלל92
וחבל מאוד!!

די לביזיון!!! די די די!!

זה נמאס... נמאס מכל הביזוי תלמידי חכמים הזה...

מכירים את זה מאיפה שהוא???
2. הריני מתחייב להימנע מדיבור אשר אינו לרוח האתר/הפורום, וכל שכן נגד גולשים, מנהלים, אורחים, אישי ציבור או כל אחד אחר באשר הוא (גם אם אינו גולש באתר). כל פעולה כזאת תגרור אחריה חסימת המשתמש מהפורום.

על זה סימנתם V כשנירשמתם לפורום. אתם באמת התכוונתם לזה???

אהבתי...מוח קודח
בלי שטויות - עובד ועובד ולהיות ענייניים!סבא גפטו
אהה. אופס, כן עובד.אנונימי (פותח)
ואני חושבת שהם צודקים. זה לשוה"ר. אני לא הולכת לראות את זה, אז אין לי מה להיות עניינית. תיהנו.
זאת בדיוק ההגדרה של חסיד שוטה! ומשה, לפני שאתה מוחסבא גפטו
מוחק, תחשוב קצת.

ולגבי מי שהגבתי לו/ה - סתכלי בתגובה הראשונה שלי בנושא - יש חיוב הלכתי! אותו אחד החפץ חיים שדיבר כ"כ נגד לשוה"ר, כתב שבדברים מסויימים, יש חובה לצאת נגדם! ואף תיאר עד כמה חמור זה לא לצאת נגדם - ואת החובה של כן לצאת נגדם - זה, אחד ששומע רק חלק מהדברים, כי הרב שלו אמר לו רק חלק מהדברים - הוא בין מטומטם לרשע. - ואני בטוח שאתם לא כאלה רשעים.. סתם תמימים.
שוטה? מה שתגיד. תודה.אנונימי (פותח)
וזה לא מעניין אותי, זהו, סוף פסוק.
זה כן לשון הרע!! ;רייצ'ל
הרב עובדיה הוא רב גדול אבל...אנונימי (פותח)
דעותיו ממש קיצוניות!!
הוא הרב היחיד שתמך באוסלו!!
בגלל זה כל הדברים קראו
פיגועים, מסירת שטחים!!
חבל!!
איזה שטויות!רייצ'ל
אויי עוד פעם ואלאד וג'פטושריתאחרונה
מנסים לעורר פרובקציות...
פשוט אל תתיחסו אליהם,שתי נערים מתבגרים שחיים באופוריה ולא מקבלים מספיק תשומת לב.
מנהלים-אפשר לצפות ממכם לקצת יותר?
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך