אבו מאזן, ביבי נתניהו ואריק שרון יושבים בתוך סירה בלב ים. הסירה מתהפכת מי ניצל?
המדינה
סופרמן שלגיה ופינוקיו טיילו ביחד ברחוב פתאום הם ראו שלט גדול "האיש הכי חזק בעולם" סופרמן נכנס אחרי שעה הוא חוזר מאושר שילגיה ופינוקיו שאלו אותו מה קרה? הוא אמר להם שהוא זכה במקום הראשון. הם ממשיכים ללכת ופתאום רואים שלט "האישה הכי יפה בעולם" שלגיה נכנסת, אחרי שעה יוצאת מאושרת שאלו אותה סופרמן ופינוקיו מה קרה? היא אמרה להם שזכתה במקום הראשון. הם ממשיכים ללכת ואז רואים שלט "האיש הכי שקרן בעולם" פינוקיו נכנס, אחרי שעה הוא יוצא בוכה כולו עצוב ואז סופרמן ושילגיה שאלו אותו מה קרה!? אז הוא ענה מי זה הביבי הזה?
אריאל שרון, שאול מופז וביבי נתניהו נוסעים במטוס
שרון אומר אני זורק 500 שקל שאיש אחד יהיה מבסוט
שאול מופז אני זורק 500 שקל בחמש שטרות של מאה שחמישה אנשים יהיו מבסוטים
ביבי נתניהו אני זורק 500 שקל בשקלים כדי ש 500 איש
יהיו מבסוטים..
הטייס אומר יאללה שתקו למה אני תכף זורק את אתכם ושישה מיליון יהיו מבסוטים...
וושינגטון, אמצע הלילה, הטלפון של בוש מצלצל. בוש עונה....
מהעבר השני סדאם: "וואלה, יא בוש, אל תשאל איזה חלום היה לי..."
בוש עונה לסדאם: "אני מקווה מאוד שזה משהו מספיק טוב בשביל להעיר אותי באמצע הלילה!!"
סדאם עונה לו: "וואלה יא בוש, היה לי חלום ובחלום אני רואה את ניו יורק סיטי יפה מתמיד, עם מגדלי התאומים בנויים מחדש כשהם אפילו גבוהים ממקודם.
ועל כל גג של כל בניין יש שלט גדול ויפה".
שואל אותו בוש: "ומה כתוב בשלט?"
צוחק סדאם: "כתוב שאללה הוא אלוהים ומוחמד הוא נביאו".
בוש מחייך ואומר לסדאם: "אתה יודע סדאם אני שמח שהתקשרת כי גם לי היה חלום ובחלום אני רואה את בגדד יפהיפיה יפה יותר מלפני ההפצצות במלחמת המפרץ.
וגם שם על כל גג של כל בנין ובית יש שלט גדול ויפה".
שואל אותו סדאם: "ומה יא בוש, מה כתוב בשלטים???"
צוחק בוש: "אין לי מושג, אני לא מבין עברית..."
אלוהים מחליט שהוא צריך יועצים, אז הוא קורא למנהיגים מהעולם שיבואו אליו. ראשון
מגיע ג'ורג' בוש. שואל אותו אלוהים; "במה אתה מאמין?"
עונה לו בוש; "אני מאמין בחופש, בצדק ובחינוך שווה לכל ילד"
שמח אלוהים והושיב אותו בכיסא לימינו. אחריו נכנס נסלון מנדלה.
"במה אתה מאמין?" שאל אלוהים.
"אני מאמין בשוויון בין העמים ובהפסקת האפליה הגזעית".
שמח אלוהים והושיב אותו בכיסא לשמאלו. הגיע תורו של ביל גייטס.
"במה אתה מאמין?" שאל אלוהים.
ביל גייטס לא חשב לרגע וענה מיד; "אני מאמין שאתה יושב על הכיסא שלי"...
שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו. אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא נהיה פראריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו וינקו ויכינו אוכל ויסדרו את הבית".
אחרי שבועיים הן נפגשות שוב. מספרת הפולניה: "ברגע שאברשקה הגיע הביתה אמרתי לו שאני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס וביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון. אמרה הרוסיה: "ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר
ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית.... פשוט מדהים".
אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז: ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו וביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".
שאלה: למה לפרסי יש שטיח בכול מקום בבית?
תשובה: כי אם יפול למישהו שקל הוא לא ישמע...
--------------------------------------------------------------------------------
הייי!! יש פה בדיחות חדשות!! תהנו!!
לילה אחד, לאחר מסיבה פרועה, הזמין בחור אחד זוג חברים אל הדירה החדשה שלו. שיכור לגמרי הוא החל מציג את הדירה. כשהגיעו אל חדר השינה הם הבחינו בפעמון נחושת ענק תלוי ליד המיטה. החברים שאלו לפשר הפעמון הענק, והשיכור ענה להם: "זה בעצם שעון מדבר". אחד החברים היה המום מהתשובה ושאל: "איך זה עובד?". השיכור לקח את המוט מעץ ששכב ליד והיכה בעוצמה בפעמון. במשך מספר שניות הדהדו האוזניים של החברים מהרעש הנוראי שהפעמון יצר, וחרי שהתעשתו אמר אחד החברים: "אבל איפה השעון המדבר?!". באותו רגע נשמעו דפיקות מן הקיר שליד, וצעקה איומה: "יא חתיכת אידיוט! השעה 3:10 לפנות בוקר!!!".
פלסטיני פוגש את חברו היהודי ואומר: "איזה דיכאון. עכשיו תהיה לנו מדינה, מיסים, ארנונה...". שואל היהודי: "מה אתה בוכה? אנחנו סובלים ככה כבר חמישים שנה". עונה הפלסטיני "אבל אצלכם לפחות רואים את הסוף".
בלונדינית אחת נכנסה לחנות והבחינה במכשיר נוצץ. "מה זה?", היא שאלה את המוכר. "זה תרמוס", הסביר המוכר, "זה מכשיר ששומר על דברים קרים שיישארו קרים ועל דברים חמים שיישארו חמים". הבלונדינית התלהבה רכשה את המכשיר והביאה אותו לעבודה. "מה זה?", שאלה החברה שלה, גם כן בלונדינית. "זה תרמוס", ענתה, "הוא שומר על דברים קרים שיישארו קרים ועל דברים חמים שיישארו חמים" "ומה יש לך בתוכו?", התלהבה החברה. "שתי כוסות קפה וטילון...".
פלסטיני סיים את לימודי המשפטים שלו, נכנס למשרד עורכי דין מכובד בתל אביב, ניגש לבעלים ואמר: "שלום, סיימתי לימודי משפטים והייתי רוצה לעבוד כאן". הבעלים מסתכל עליו, חושף שני טורי שיניים מבריקות ואומר לו: "וואללה, התקבלת. אתה רואה את המשרד הזה שאנחנו עומדים בו?". הפלסטיני מסתכל ואומר לו: "כן". הבוס אומר לו: "זה מעכשיו שלך". והוא ממשיך: "בוא איתי למטה". השניים יורדים למרתף, שם עומדת מכונית יגואר נוצצת. הבוס מראה אותה לפלסטיני: "זה מעכשיו שלך. בוא נעלה שתי קומות". השניים נכנסים לחדר כושר ענק והבוס אומר לפלסטיני: "לנוחיותך, יש פה חדר כושר, סאונה, ג'קוזי וחדר פרטי משלך. חוץ מזה, שתי המזכירות היפהפיות האלה עומדות לרשותך בכל שעה ויעשו בשבילך כל מה שאתה חפץ. אני מדגיש - כל מה שאתה חפץ". הפלסטיני לא מאמין למה שהוא רואה ושומע. הוא פונה אל בוס ואמר לו: "מה, אתה צוחק עלי?". הבוס מסתכל עליו ואומר: "אתה התחלת".
שנת 2006, יום שמש נעים. איש זקן מתקרב לעמדת השמירה ליד בית ראש הממשלה ואומר לשומר החמוש: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון". השומר מחייך אליו באדיבות ואומר: "אדוני, מר שרון כבר מזמן לא ראש הממשלה, והוא לא גר כאן יותר". "תודה", אומר הזקן והולך לדרכו. למחרת מגיע הזקן שוב אל בית ראש הממשלה, ניגש לשומר ואומר: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון". השומר מחייך אליו ואומר לו: "אדוני, כמו שאמרתי לך אתמול, מר שרון כבר לא ראש הממשלה והוא לא גר כאן יותר". הזקן מודה לשומר והולך לדרכו. ביום השלישי האיש מגיע שוב אל הכניסה לבית ראש הממשלה ופונה לאותו שומר: "שלום, אני רוצה להיכנס ולדבר עם ראש הממשלה אריאל שרון". השומר, שכבר מתחיל להתרגז בשלב הזה, פונה אל האיש ואומר לו: "אדוני, זה היום השלישי ברציפות שאתה מבקש לדבר עם מר שרון. כבר אמרתי לך אתמול ושלשום - מר שרון לא ראש הממשלה והוא לא גר כאן יותר!". "אה, אני מבין את זה", עונה לו הזקן, "אני פשוט נהנה לשמוע את זה כל פעם מחדש".
מגדל פיקוח: "טיסה 1234, להפחתת רעש - פנה מייד 45 מעלות ימינה". טייס: "הפחתת רעש?! אנחנו בגובה 35,000 רגל, כמה רעש אתם יכולים לשמוע?". מגדל פיקוח: "שמעת פעם כמה רעש נוצר כשבואינג 707 מתנגש ב-727?".
הנוסע מניח את מזדוותיו בדוכן הקבלה של חברת התעופה המקומית ואמר: "אני טס ללונדון, את המזוודה הכחולה אבקש לשלוח לרומא ואת המזוודה השחורה לאמסטרדם". "אני מצטערת, אדוני", אמרה הפקידה, "אנחנו לא מספקים שירות כזה". "לא?", אמר הנוסע, "אז איך עשיתם את זה בטיסה הקודמת שלי?"
כומר, רופא ומהנדס חיכו בוקר אחד על מסלול הגולף שקבוצה איטית במיוחד של שחקני גולף יסיימו את המשחק. המהנדס התחיל לרתוח: "מה קורה לחבר'ה האלה?! אנחנו מחכים יותר מרבע שעה". גם הרופא התחיל להתרגז: אני לא יודע מה קורה, אבל בחיים לא נתקלתי בדבר כזה". הכומר אמר: "הנה מגיע האחראי, בואו נדבר איתו. היי ג'ים, מה קורה עם הקבוצה שלפנינו? הם די איטיים, לא?". האחראי פונה אל השלושה ואומר: כן, זו קבוצת כבאים עיוורים. הם איבדו את מאור עיניהם בזמן שהצילו את הקלאב שלנו בשנה שעברה, אז אנחנו תמיד נותנים להם לשחק חינם מתי שהם רותצים". שלושת החברים השתתקו לשנייה. ואז אצמר הכומר: "זה כל כך עצוב. אני אשא לכבודם תפילה הערב". והרופא הוסיף: "ואני הולך להתקשר לחבר שלי, אחד מרופאי העיניים הטובים בעולם, לראות מה הוא יכול לעשות למענם". וגם המהנדס התערב: "אני לא מבין, למה הם לא יכולים לשחק בלילה?".
--------------------------------------------------------------------------------
אביטל: "אתמול חשבתי עלייך כל היום".
דליה: "אני שמחה מאוד. איפה זה היה?"
אביטל: "בגן החיות..."
לאישה אחת היו שני קופים. יום יום היתה עוברת ברחוב אתם. פעם אחת פגשו את האישה שני בחורים צעירים, כשהיא הולכת עם שני הקופים. פרצו בצחוק ואמרו: "שלום לך, אמא של קופים".
"שלום, בני", ענתה האישה בחיוך...
דני: "המורה שלנו אף פעם לא ראתה סוס".
אבא: "איך אתה יודע?"
דני: "הראיתי לה את הציור שציירתי בשיעור, והיא שאלה אותי מה זה..."
פעם היה ילד אחד שהצטיין בכל המקצועות בבית הספר. כבונוס על הציונים שלו, היה אביו נותן לו בכל יום טפיחה על הראש ושקל אחד.כשהילד הגיע לגיל 18 היולו 1,041 שקלים וראש שטוח...
קוסם אחד עבד על ספינת תענוגות, ומכיוון שהאורחים בה התחלפו בכל שבוע, הוא כל הזמן חזר על אותם הקסמים. הבעיה היא שהתוכי של הקפטן צפה בהופעות בכל שבוע והבין מהר מאוד איך הקסמים עובדים.בכל פעם שהקוסם ביצע טריק במהלך ההופעה, התוכי צרח בקולי קולות איך נעשה הדבר: "הוא מחביא את הפרחים מאחורי הגב", "זה לא אותו כובע", וכו'.הקוסם כעס מאוד, אבל לא יכול היה לעשות כלום, כי התוכי היה שייך לקפטן.
יום אחד הספינה טבעה והקוסם מצא את עצמו נסחף בים על חתיכת עץ ולידו - על שארית של כיסא - צף התוכי.השניים שטים בדממה, נועצים מבטי שנאה אחד בשני ולא מחליפים ביניהם מילה. אחרי שבוע של שתיקה התוכי נשבר ושואל את הקוסם: "בסדר, אני נכנע, מה עשית עם הספינה?"
מנהל, מהנדס ואיש מחשבים נסעו במכונית, כשלפתע המנוע דמם והמכונית הפסיקהלעבוד. המנהל בדק את המנוע ואמר: "צריך להקים ועדה שתבדוק את התקלה, תגדיר יעדים ומשימות ותתכנן דרך לפתרון הבעיה. עד אז נעצור מונית, ובעוד עשר דקות נגיע לעיר".המהנדס אמר: "לא כדאי, זה ייקח זמן רב ולא יביא תועלת. יש לנו כאן ספר הוראות לנהג, תנו לי לפרק את המנוע ולמצוא את התקלה ותוך זמן קצר אתקן את הכול לפי הספר ונמשיך בדרכנו".
איש המחשבים אמר: "חכו, לפני כל טיפול צריך לסגור את כל החלונות, לצאת מהאוטו להדליק אותו מחדש, ואולי הבעיה תעבור עד אז..."
צרור בדיחות קרש:
* מורה: "באיזה חודש פסח?"
תלמיד: "לא ידעתי שפסח בהריון..."
* שיחה בין עיוור לצולע:
- איך הולך?
- כמו שאתה רואה...
* זבוב חוזר הביתה, רץ לאמו ומספר לה: "אמא, היום כשנכנסתי לכיתה כולם מחאו לי כפיים..."
* אישה עולה לאוטובוס ושואלת את הנהג: "סליחה, האוטובוס הזה ישיר?"
עונה לה הנהג: "אם תרצי, הוא אפילו ירקוד..."
איש אחד יצא לחופשת צייד באוסטרליה.כשהוא חוזר שאלו אותו מה הוא צד.הוא אמר: "צדתי 5 קנגורואים, 3 דינגואים ו-4 דונטשוטים".שאלו אותו: "מה זה דונטשוטים?"הוא אמר: "זה יצורים שרצים, מרימים את הידיים באוויר וצועקים דונט שוט!!!"
שלושה ילדים מתווכחים ביניהם – אבא של מי מהיר יותר.
הילד הראשון אומר: "אבא שלי כל כך מהיר – הוא זורק לסל ותופס את הכדור עוד לפני שהוא נוגע בטבעת!"
הילד השני אומר: "אבא שלי כל כך מהיר – הוא משיג מכוניות נוסעות באוטוסטראדה!"
הילד השלישי אומר: "כולכם טועים. אבא שלי הכי מהיר; הוא מסיים בכל יום לעבוד בשעה חמש, אבל כבר בשלוש הוא מגיע הביתה..."
בעל שיכור נכנס הביתה וצועק על אשתו: "את מכוערת".
מסתכלת עליו אשתו ואומרת לו: "אתה שיכור!"
עונה הבעל: "נכון, אבל לי זה יעבור בבוקר..."
שאלה: לאיזו חיה יש עור אפור, רגליים גדולות וחדק גדול, והיא נמצאת בקוטב הצפוני?
תשובה: פיל שהלך לאיבוד...
חוקי מרפי ומשפטים חכמים...
מכונה שהתקלקלה תפעל בצורה מושלמת עם בוא הטכנאי
בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר
כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת
ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה
אתה תזכה בלוטו יום אחרי ההלוויה שלך
את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן
אל תחפש את עצמך אתה עלול להתאכזב
ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה
ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה
בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון
מי שנוחר הכי חזק, הוא זה שיירדם ראשון
רק לאחר שגזזנו את הציפורניים נגלה שאנו זקוקים להן
לאחר מאסר ארוך שנים בכלא, משתחרר מאפיונר ידוע ויוצא לחפש את כספו המוסתר.הואמגייס את עורך הדין שלו והולך לביתו של רואה החשבון.כשהם מגיעים, שואלהמאפיונר את רואה החשבון: "איפה כל הכסף שהסתרתי אצלך?"
רואה החשבון שותק.המאפיונר שוב שואל: "איפה 59 מיליון הדולר שהסתרת עבורי?"
רואה החשבון שותק."שמע", אומר עורך הדין למאפיונר: "שכחת שהבן אדם חירש ואילם – הוא לא שומע כלוםולא יכול לענות לך", עורך דין ממשיך ואומר: "תן לי לדבר אתו בשפת הסימנים!"
המאפיונר מסכים ואומר: "שאל אותו איפה הכסף שהוא הסתיר עבורי?" העורך דין מסמןבידיו ושואל את רואה החשבון.
"הוא אומר שהוא לא יודע על מה אתה מדבר", מתרגם עורך הדין את סימניו שלרואה החשבון.
המאפיונר מוציא אקדח, דורך אותו, מאיים על רואה החשבוןואומר: "שאל אותו עכשיו איפה הכסף שהסתיר עבורי!"עורך הדין שוב עושהסימנים לרואה החשבון.רואה החשבון נבהל מאוד מהאקדח ומחליט לגלות את האמת: "הכסףנמצא במזוודה בתוך ארון הכלים בגינה שלי בביתי..." הוא אומר בשפת הסימנים.
"מה הוא אומר?" שואלהמאפיונר.עורך הדין מתרגם למאפיונר: "הוא אומר שנמאס לו ממך, ושאין לך אומץ ללחוץעל ההדק..."
קמצן אחד חוזר מרופא השינים ואומר לאשתו: "הרופא עקר לי שתי שיניים, למרות שהיה צריך לעקור רק אחת".
"מדוע"? שואלת אשתו."בגלל שלא היה לו עודף ממאה שקל..."
קבצן אחד הלך בכל לילה לחתונות, הושיט יד וביקש נדבות. ערב אחד ראה אותו אחד האורחים בחתונה עומד עם שתי ידיו פשוטות בבת אחת. שאל אותו האורח: "למה התחלת לפשוט את שני הידיים?"ענה הקבצן: "פשוט מאוד, ראיתי שזה עסק טוב, אז החלטתי לפתוח עוד סניף".
קמצן בא הביתה עם שקית קטנה של פיסטוקים. אשתו מתלהבת ומבקשת ממנו קצת לטעום. הוא נותן לה פיסטוק אחד היא אוכלת ואומרת: "זה טעים, תן לי עוד קצת". בתגובה סוגר הבעל את השקית ואומר לה: "תאמיני לי, באחריות, כולם אותו הטעם!"
4/12/2005
אישה אחת ניגשה לאיש זקן שישב על המרפסת ואמרה, "שמתי לב שאתה נראה שמח באופן מיוחד, מה הסוד שלך לחיים ארוכים ומאושרים?"
"אני מעשן 3 חפיסות ביום", סיפר הקשיש, "שותה שישיית בירה, אוכל מזון שמן, ואף פעם לא מתעמל!!!"
"זה מדהים", היא השיבה בפליאה רבה, "בן כמה אתה?"
הוא אמר, "בן עשרים ושש..."
בטורניר אגרוף, עמד איש אחד שצעק, "כחול, תן לו בשיניים!"
כעבור מספר דקות צעק האיש, "ירוק, תן לו בשיניים!"
"סלח לי אדוני", התעניין הצופה שעמד לידו, "בעד מי אתה, המתאגרף הכחול או המתאגרף האדום?"
"אני לא בעד אף אחד", השיב לו האיש, "אני רופא שיניים..."דבר הכי מגעיל שיש לגמל על הגב?
ערבי.
איך קוראים לגרוזיני שמפוצצים אותו מכות?
הריבוע הכחול..
שאלה: "מה ההבדל בין בית משוגעים למדינה?"
תשובה: "בבית משוגעים ההנהלה שפויה...
שאלה: למה לבלונדיות יש קול כל כך עמוק?
תשובה: כי הכל חלול בפנים...
בלונדינית חכמה, בלונדינית טיפשה ושלגיה הולכות ביער. הן מוצאות 100 ש"ח מי מרימה?
הבלונדינית הטיפשה כי בלונדינית חכמה ושלגיה יש רק באגדות...
המורה שואלת את התלמיד: אני יפה, באיזה זמן זה?
התלמיד עונה: אין זמן כזה
מלך אחד רצה לדעת מה העם שלו חושב עליו אמר לעצמו אני אתחפש לאיש רגיל ואעבור ואשמע מה אומרים עלי. הלך המלך אבל לא שמע שאף אחד מדבר עליו, אז הוא נכנס ליער וראה איש יושב על גזע ומעשן באנג המלך שאל אותו "מה זה?" אמר לו האיש: "משהו טוב קח תנסה" עישן אחד ואמר לאיש "אני רוצה להגיד לך משהו אני המלך של העיר הזאת" האיש אמר לו "קח תעשן עוד שתיים תרגיש אלוהים"
הקג"ב, השב"כ והאף.בי.איי עושים תחרות מי מביא ארנבת הכי מהר.
האף.בי.איי מצליח להביא ארנבת כעבור שעה. הקג"ב גם אבל השב"כ לא מגיע כעבור שעתיים... שלוש... ארבע... אז הקג"ב והאף.בי.איי מחליטים לחפש וכעבור שעה מוצאים שני אנשי שב"כ מאגרפים איילה והשלישי צועק: "תודי שאת ארנבת, תודי"
המורה: מי שחושב שהוא טיפש שיעמוד
אף תלמיד לא עומד חוץ מאחד
המורה: אתה באמת חושב שאתה טיפש?
התלמיד: לא, אבל לא נעים לי שאת עומדת לבד
שלושה אנשים שמנים רבים מי מבניהם יותר שמן. הראשון אומר: "אני הכי שמן! אני בקושי נכנס דרך הדלת לבית שלי!". השני אומר: "אני עוד יותר שמן! שאני רוצה לשבת אני צריך שלושה כיסאות!". ולבסוף השלישי אומר: "כולכם טועים! אני הרבה יותר שמן! ששלחתי את התחתונים שלי לכיבוס הם שלחו לי את התחתונים בחזרה עם פתק שבו כתוב 'סליחה, אנחנו לא מכבסים אוהלים'!"
10) ילד: "אבא, מה זה פוזל?"
האב:"אתה רואה את שני העצים שם, אז אדם פוזל יראה ארבעה."
הילד:"אבל אבא, יש רק עץ אחד!"
1)איזה יום הסנילים הכי שונאים?
יום הזיכרון
אריאל שרון רצה לדעת מה עם ישראל חושב. עליו אמר לעצמו אני אתחפש לאיש רגיל ואעבור ואשמע מה אומרים עלי.
הלך אריאל אבל לא שמע אף אחד מדבר עליו, אז הוא נכנס לבת ים וראה איש יושב על גדרומעשן באנג.
אראיל שרון שואל אותו א"מה זה?"
אמר לו האיש: "משהו טוב קח תנסה" עישן אחד ואמר לאיש "אני רוצה להגיד לך משהו אני אריאל שרון ראש הממשלה!"
האיש אמר לו "קח תעשן עוד שתיים תרגיש אלוהים"
_
המורה שואלת את התלמידים איפה נמצא ריבונו של עולם ואז אחד הילדים עונה בשירותים!
המורה שואלת אותו: אסור לדבר ככה כל ריבונו של עולם, אבל בכל זאת תגיד לי למה דווקה בשירותים?
התלמיד: כי תמיד שאבא שלי ניכנס לשירותים אמא שלי אומרת לו: ריבונו של עולם מתי תצא?
______בעל שיכור נכנס הביתה וצועק על אישתו: "את מכוערת".
מסתכלת עליו אישתו ואומרת: "אתה שיכור".
עונה הבעל: "נכון, אבל לי זה יעבור בבוקר"...
עונה השמנה: "הלוואי והיה לי את כח הרצון שיש לך"
אם 3 נשים אוכלות גלידה ואחת מהן מלקקת את הגלידה ,והשנייה נוגסת בגלידה, והשלישית מוצצת את הגלידה, מי מהן נשואה?
המורה נבוכה ועונה: " זאת שמוצצת"
יוסי למורה: " לא נכון הנשואה זאת שיש לה טבעת נישואין על באצבע, אבל אני אוהב את צורת החשיבה שלך..!
שתי פרות עומדות באחו. פרה אחת אומרת לחברתה: "שמעת על הפרה המשוגעת?" אז השניה עונה לה: "כן, אבל איזה מזל שאנחנו ברווזות"
יהודי תועה בדרך ביערות אמריקה כשלפתע מתקרב לעברו דוב גדול.
כולו מבועת הוא נס על נפשו מסתתר במערה. אך הדוב משיג אותו ונכנס למערה. האיש לכוד ממש. הוא עוצם עיניים ומתחיל למלמל "שמע ישראל.."
כשהוא פוקח את עיניו, הוא נדהם לראות מולו את הדוב בעיניים עצומות ומתפלל אף הוא.
"אוי" נאנח האיש בהקלה, "איזה נס זה, להיות לכוד על ידי מה שנראה כמו הדוב היהודי היחיד בעולם. ניצלתי!!! אנחנו משפחה!"
הוא נרגע מעט ואז הוא שומע את הדוב מסיים את תפילתו: "...המוציא לחם מן הארץ".
נשר אחד יושב בבר. פתאום בא הפיל לבר ואומר לו "יו נשר אתה יודע יש בירה על שמך?"
הנשר עונה לו: "מה באמת יש בירה נחום?..."
וושינגטון, אמצע הלילה, הטלפון של בוש מצלצל. בוש עונה....
מהעבר השני סדאם: "וואלה, יא בוש, אל תשאל איזה חלום היה לי..."
בוש עונה לסדאם: "אני מקווה מאוד שזה משהו מספיק טוב בשביל להעיר אותי באמצע הלילה!!"
סדאם עונה לו: "וואלה יא בוש, היה לי חלום ובחלום אני רואה את ניו יורק סיטי יפה מתמיד, עם מגדלי התאומים בנויים מחדש כשהם אפילו גבוהים ממקודם.
ועל כל גג של כל בניין יש שלט גדול ויפה".
שואל אותו בוש: "ומה כתוב בשלט?"
צוחק סדאם: "כתוב שאללה הוא אלוהים ומוחמד הוא נביאו".
בוש מחייך ואומר לסדאם: "אתה יודע סדאם אני שמח שהתקשרת כי גם לי היה חלום ובחלום אני רואה את בגדד יפהיפיה יפה יותר מלפני ההפצצות במלחמת המפרץ.
וגם שם על כל גג של כל בנין ובית יש שלט גדול ויפה".
שואל אותו סדאם: "ומה יא בוש, מה כתוב בשלטים???"
צוחק בוש: "אין לי מושג, אני לא מבין עברית..."
גבר בתרדמת שוכב בבית החולים חודשיים, כשכל הזמן הזה אשתו יושבת לצדו ומתפללת שיקיץ.
פתאום הוא מתעורר ומסמן לה להתקרב. "את יודעת מה, היית לצדי כל הזמן. כשפיטרו אותי היית שם לתמוך בי.
כשהעסק שהקמתי פשט רגל נשארת לצדי לחזק אותי. כשירו בי ישבת ליד מיטתי כל הלילות.
כשהפסדנו את הבית עדיין המשכת להאמין בי. את יודעת מה אני חושב?".
"מה, יקירי?", שואלת האשה ברוך.
"אני חושב שאת מביאה לי מזל רע".
אריק שרון הולך לטייל ברצועת עזה הוא רואה ילד פלשתיני ואומר לו : "בן כמה אתה?" הילד אומר : "עוד מעט אני יהיה בן 12" אז אריק אומר לו : "אופטימי , הא ?"
אריאל שרון, פרס וביבי נתניהו נוסעים במטוס
שרון אומר אני זורק 500 שקל שאיש אחד יהיה מבסוט
פרס אני זורק 500 שקל בחמש שטרות של מאה שחמישה אנשים יהיו מבסוטים
ביבי נתניהו אני זורק 500 שקל בשקלים כדי ש 500 איש
יהיו מבסוטים..
הטייס אומר יאללה שתקו למה אני תכף זורק את אתכם ושישה מיליון יהיו מבסוטים...
יום אחד יושב ביל גייטס ודג להנאתו כשלפתע עולה בחכתו דג זהב, ביל גייטס עומד לשחרר את הדג, והדג שואל אותו מה עם איזו משאלה?
חושב ביל ועונה: נו טוב..תבקש.
גרוזיני אחד בלי ידיים היה עצוב וממורמר על כך שחייו לא כמו שהיו פעם עוד שהיו לו ידיים. לפתע הוא מביט מן החלון ורואה עוד אדם בלי ידיים, אך ההוא, בניגוד לו קופץ רוקד משתולל. הגרוזיני ירד למטה בכדי לראות מה פשר שמחתו של האדם. אז הוא שואל אותו "תגיד, אין לך ידיים, איך יש לך חשק לרקוד ולקפוץ כמו משוגע?" אז הוא עונה לו: "איזה רוקד, אני מת לגרד ת'תחת!!!"
המורה שואלת את התלמידים איפה נמצא ריבונו של עולם ואז אחד הילדים עונה בשירותים!
המורה שואלת אותו: אסור לדבר ככה כל ריבונו של עולם, אבל בכל זאת תגיד לי למה דווקה בשירותים?
התלמיד: כי תמיד שאחותי הגדול ניכנסת לשירותים אמא שלי אומרת לה: ריבונו של עולם מתי תצאי?
אילנה (קלארי) הולכת ברחוב ורואה אישה בהריון.
אילנה ניגשת אל האישה ושואלת: "סליחה, מה יש לך בבטן?"
האישה עונה לה: "תינוק"
אילנה שואלת: "את אוהבת אותו מאוד מאוד?"
האישה עונה: "כן, מאוד מאוד"
אילנה שואלת: "אז למה בלעת אותו?"
התלמיד: לא, אבל לא נעים לי שאת עומדת לבד.
יש שלוש הוכחות שישו היה כושי:
1. הוא קרא לכל אחד 'אחי'.
2. הוא אהב גוספל.
3. הוא לא זכה למשפט הוגן.
יש שלוש הוכחות שישו היה יהודי:
1. הוא נכנס לעסק של אבא שלו.
2. הוא גר עם ההורים עד גיל 33.
3. הוא היה בטוח שאמא שלו בתולה, והיא הייתה בטוחה שהבן שלה אלוהים.
יש שלוש הוכחות שישו היה איטלקי:
1. הוא דיבר עם הידיים.
2. הוא שתה יין עם כל ארוחה.
3. הוא השתמש בשמן זית.
כמובן קיימות שלוש הוכחות שישו היה אירי:
1. הוא לא התחתן אף פעם.
2. הוא סיפר סיפורים מהבוקר עד הלילה.
3. הוא אהב שדות מרעה ירוקים.
יש שלוש הוכחות שישו היה היפי:
1. הוא לא הסתפר אף פעם.
2. הוא הלך יחף כל הזמן.
3. הוא המציא דת חדשה.
אך שלוש ההוכחות החזקות ביותר הן אלו המנסות להוכיח שישו היה אישה:
1. הוא האכיל קהל גדול של אנשים תוך דקות מבלי שהיה לו כלום במקרר.
2. הוא ניסה להעביר מסרים לקבוצה של גברים והם לא הצליחו לקלוט אותם.
3. גם אחרי שהוא מת, הוא היה צריך לקום כי היו לו עוד המון סידורים שהוא לא הספיק לעשות
כומר אחד הולך למספרה ומסתפר. בסוף
התספורת הוא שואל את הספר:
"כמה מגיע לך?". עונה הספר: "לא מגיע
לי כלום... הרי אתה
שליח אלוהים". למחרת מגלה הספר שק של
מטבעות זהב במספרתו.
למחרת נכנס שייח ערבי למספרה ומסתפר.
גם הפעם הספר לא מעוניין לקחת כסף
וגם הפעם מגלה למחרת היום שק של מטבעות
זהב.
כעבור שבוע נכנס למספרה רב ומסתפר.
שואל הרב את הספר: "כמה מגיע לך?"
עונה הספר: "כבוד הרב... חלילה לי
מלקחת ממך כסף..."
למחרת מגלה הספר במספרתו מאה רבנים...
אישה אחת נוהגת ועוברת באור אדום. מגיח
שוטר ועוצר אותה.
השוטר: "גבירתי, אפשר לראות את רשיון
הנהיגה שלך?"
האישה: "הייתי מראה לך אך הוא בשלילה
כבר 15 שנה."
השוטר: "אפשר לראות ביטוח ורשיון
רכב?"
האישה: "הייתי מראה לך, אך המכונית
גנובה. בעל הרכב
התנגד קצת, אז רצחתי אותו והגופה בתא
המטען..."
השוטר ההמום מזמין את כל צמרת המשטרה.
המפקד הבכיר ניגש אל הגברת ומבקש ממנה
לראות את תא המטען.
האישה מראה לו אך הוא לא רואה שום
גופה.
הוא מבקש לראות את רשיון הנהיגה והגברת
מציגה לו אותו.
הוא מבקש לראות את הביטוח ואת רשיון
הרכב והיא מראה לו.
המפקד הבכיר שואל אותה המום: "איך זה
יכול להיות? השוטר
אמר שאין לך רשיון נהיגה, אין לך רשיון
וביטוח רכב, ויש
לך גופה בתא המטען!"
"בטח", אומרת האישה, "עוד מעט הוא גם
יגיד לך שעברתי באור אדום".
שאלה: למה הפירמידות הם מבנה קדוש?
תשובה: כי זה המבנה היחיד בעולם
שיהודים בנו לערבים.
איש אחד רואה בלונדינית עולה על כסא עם
נעליים
מלוכלכות כדי להחליף נורה. הוא מעיר
לה:
"לפחות תשימי עיתון על הכסא!"
עונה לו הבלונדה: "אין צורך, אני מגיעה
גם ככה..."
ילד: "אבא, מה זה פוזל?"
האב: "אתה רואה את שני העצים שם, אז
אדם פוזל יראה ארבעה."
הילד: "אבל אבא, יש רק עץ אחד!"
שאלה: איזו נעל מביאים להומלס כתרומה?
תשובה: נעל בית.
שני חברים פרסים נפגשים לאחר שאחד מהם
מאחר בחצי שעה.
שואל חברו: "מדוע איחרת?"
עונה הראשון: "נסעתי באוטובוס וזקן אחד
איבד שטר של מאה שקל."
שואל החבר: "אז מדוע לקח לך כל כך הרבה
זמן להגיע... עזרת לו?"
עונה הראשון: "לא... עמדתי על השטר
וחיכיתי שיתייאש..."
בעל חוזר הביתה שיכור ואומר לאשתו: "את
מכוערת!"
האישה לא נשארת חייבת ועונה: "ואתה
שיכור..."
מעיר הבעל: "טוב... לפחות לי זה יעבור
עד הבוקר."
בלונדינית רוצה לטוס לטורקיה.
היא מתקשרת לשדה התעופה ושואלת:
"כמה זמן אורכת טיסה לטורקיה?"
עונה הפקידה: "רק רגע..."
"תודה רבה", אומרת הבלונדינית ומנתקת.
איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן: "זה לא בוש ופאוול שיושבים שם?"
הברמן אומר: "כן, בכבודם ובעצמם..."
האיש ניגש אל שניהם ואומר: "זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם
אפשר לשאול?"
בוש אומר: "אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית."
האיש בתמימותו: "באמת? ומה עומד לקרות בה?"
בוש אומר: "ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ופצצה בלונדינית
".
האיש שואל בתמימות גוברת והולכת: "פצצה בלונדינית? למה להרוג אותה?"
ואז בוש פונה לפאוול, טופח לו על הכתף, ואומר: "אתה רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא
יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים!"
השפן עושה ג'וגינג ביער. עובר ליד הדוב. דוב דוב, מה אתה עושה? עונה לו הדוב, אני הולך לרדת על בקבוק וודקה ולדפוק לי את הראש. אומר לו השפן : דוב, למה לך כל ההתמכרות הזו לאלכוהול? בוא תרוץ איתי ביער תראה איך תרגיש יותר טוב... רצים השפן והדוב ביחד.
עוברים ליד הג'ירפה. ג'ירפה, ג'ירפה, מה את עושה שואל השפן. עונה הג'ירפה, אני הולכת להכין לי צינגלה קטנה ולעשן עם החברות... אומר לה השפן : ג'ירפה, למה לך ההתמכרות הזו לסמים קלים? בואי תרוצי איתי ביער ותראי איך ישתפר לך המצברוח. רצים השפן הדוב והג'ירפה יחדיו...
עוברים ליד הפיל. פיל, פיל, מה אתה עושה שואל השפן. עונה הפיל אני הולך להזריק לעצמי לוריד ולראות עולם נפלא. אומר לו השפן למה לך כל ההתמכרות הזו לסמים קשים? בוא תרוץ איתנו ביער ותראה איך מיד תרגיש יותר טוב...
כך רצות עוד ועוד חיות היער. עוברים ליד האריה. אריה אריה מה אתה עושה שואל השפן? האריה ניגש אליו וקורע אותו לחתיכות קטנות. כל חיות היער המומות. למה קרעת את השפן המסכן? עונה האריה : המטורף הזה. כל בוקר לוקח קראק ומריץ לי את כל חיות היער...
שאלה: למה לברווזים יש רגליים שטוחות ?
תשובה: כדי לכבות שרפות ביער.
שאלה: למה לפילים יש רגליים שטחות ?
תשובה: כדי לכבות ברווזים בוערים.
שלושה זבובים יושבים על חרא, פתאום אחד מפליץ אז זבוב אחר קם ואומר לו: "איכסה יא מסריח מה אתה מפליץ באמצע האוכל"
.איך הורגים פילים כחולים?
- יש רובה מיוחד שהורג רק פילים כחולים.
איך הורגים פילים ורודים?
- חונקים אותם עד שהם מכחילים, ואז יורים בהם עם הרובה של הפילים הכחולים.
שני כרישים נפגשים. אומר האחד לחברו: "שמע, אתמול בלעתי צוללן. דווקא היה טעים, אבל היום יש לי צרבת וגזים". "מטומטם !", גוער בו הכריש החבר; "צריך לקלף אותם קודם!".
שאלה: מה אומרת נמלה שגמל דרך עליה?
תשובה:"אשירה לה' כי גמל עלי"
שאלה: מה אומרת נמלה שגמל דרך עליה?
תשובה:"אשירה לה' כי גמל עלי"
שאלה: איך קוראים לצריף של השומר בבית קברות?
תשובה: פינת החי.
התלמיד: לא, אבל לא נעים לי שאת עומדת לבד.
שלושה אנשים שמנים רבים מי מבניהם יותר שמן. הראשון אומר: "אני הכי שמן! אני בקושי נכנס דרך הדלת לבית שלי!". השני אומר: "אני עוד יותר שמן! שאני רוצה לשבת אני צריך שלושה כיסאות!". ולבסוף השלישי אומר: "כולכם טועים! אני הרבה יותר שמן! ששלחתי את התחתונים שלי לכיבוס הם שלחו לי את התחתונים בחזרה עם פתק שבו כתוב 'סליחה, אנחנו לא מכבסים אוהלים'!"
שוטרת בלונדינית עוצרת נהגת בלונדינית ומבקשת רשיון נהיגה. הנהגת נלחצת ושואלת "מה זה רשיון נהיגה?"
עונה השוטרת "זה מרובע קטן ויש בו את התמונה שלך"
הנהגת מוציאה מראה קטנה ונותנת לשוטרת. השוטרת רואה את עצמה ואומרת "את ממש סתומה, היית אומרת לי שאת שוטרת לא הייתי עוצרת אותך..."
לרוסי אחד בתקופת סטלין היה תוכי שכל הזמן אמר "סטלין לזבל" "בוז לקומוניזם" וכאלה. יום אחד הגיעה יחידה רוסית לבדוק אם השמועה נכונה והאיש שראה אותם מהחלון זרק את התוכי למקרר. הפלוגה נכנסה והתחילה לחפש את התוכי פתאום אחד פותח את הפריזר ורואה את התוכי. האיש מת מפחד ופתאום התוכי צועק "יחי סטלין" הידד לקומוניזם" הם משבחים את האדם ויוצאים החוצה. שאל האיש את התוכי למה שינה את מנהגו והתוכי ענה לו "אחרי חצי שעה בסיביר גם אתה תגיד את זה..."
נשר אחד יושב בבר. פתאום בא הפיל לבר ואומר לו "יו נשר אתה יודע יש בירה על שמך?"
הנשר עונה לו: "מה באמת יש בירה נחום?..."
שתי בלונדיניות עומדות על מגדלי התאומים, אחת שואלת "תגידי כמה זמן נראה לך יקח לי להגיע למטה?" אז השניה אומרת אהה שבוע... אז היא שואלת ונראה לך שאני אמות כשאגיע לרצפה? אז השניה עונה מה נראה לך??? שבוע בלי מים את כבר תמותי.......
איש אחד נכנס לבר ואומר לברמן: "תזמין לי, לך ולכל מי שנמצא פה בירה על חשבוני".
הברמן המופתע עושה כבקשת האיש.
בסוף הערב, ניגש הברמן לאיש ושואל אותו: "איך אתה מתכוון לשלם?"
האיש אומר: "אני לא משלם".
הברמן מתעצבן ומפוצץ אותו מכות.
ביום השני בא האיש לברמן ואומר:
"תזמין לי, לך ולכל מי שנמצא פה בירה על חשבוני".
הברמן שומע וחושב לעצמו שהאיש בטח למד ת'לקח.
בסוף הערב, ניגש הברמן לאיש ושואל אותו: "איך אתה מתכוון לשלם?"
האיש אומר: "אני לא משלם".
שומע הברמן, מתעצבן מפוצץ ת'איש במכות,
האיש שבוע בבית חולים.
אחרי שבוע בא האיש ואומר לברמן:
"תזמין לי ולכל מי שנמצא פה בירה על חשבוני".
הברמן שואל: "ומה איתי?"
אז האיש עונה:
"אתה כשאתה שתוי אתה לא מתנהג יפה..."
שלושה דובים חוזרים הביתה מטיול.
פתאום אבא דוב צועק "מישהו אכל לי מהדייסה!"
מיד אחריו שומעים את אמא דוב צועקת "גם לי אכלו מהדייסה!"
לפתע שומעים את הילד צועק: "תשכחו מהדייסה, מי גנב את הטלוויזיה???"
אמא'שך כל כך טיפשה שהיא משקה את הפרח של ה- i.c.q
אמא'שך כל כך מפגרת שהיא מנסה לרכב על החמור של האימיול
אמא'שך כל כך קמצנית שהיא שמה לך אטמי אזניים בים שלא תשמע את האוטו גלידה
יום אחד יושב ביל גייטס ודג להנאתו כשלפתע עולה בחכתו דג זהב, ביל גייטס עומד לשחרר את הדג, והדג שואל אותו מה עם איזו משאלה?
חושב ביל ועונה: נו טוב..תבקש
גרוזיני אחד בלי ידיים היה עצוב וממורמר על כך שחייו לא כמו שהיו פעם עוד שהיו לו ידיים. לפתע הוא מביט מן החלון ורואה עוד אדם בלי ידיים, אך ההוא, בניגוד לו קופץ רוקד משתולל. הגרוזיני ירד למטה בכדי לראות מה פשר שמחתו של האדם. אז הוא שואל אותו "תגיד, אין לך ידיים, איך יש לך חשק לרקוד ולקפוץ כמו משוגע?" אז הוא עונה לו: "איזה רוקד, אני מת לגרד ת'תחת!!!"
כמה באיש אחד שוכב במיטה. פתאום הוא רואה פשפשים משחקים כדורגל על החלון. הוא הולך לרופא ואומר: "רופא תעזור לי! אני לא יודע מה קורה לי, אני רואה פשפשים משחקים כדורגל על החלון שלי!"
הרופא עונה:אני אביא לך תרופה, תחזור אליי מחר ותגיד אם אתה עדיין רואה אותם".
למחרת, האיש שוב בא לרופא ואמר שהוא עדיין רואה פשפשים. הרופא הביא לו עוד תרופה ואמר לו לחזור למחרת. למחרת האיש שוב חזר לרופא והודיע לו שהוא עדיין רואה אותם למרות כל התרופות. הרופא אומר לו: "אני מביא לך תרופה אחרונה ותחזור מחר".
האיש אומר:"מה השתגעת?! מחר הגמר!!!"
ש': למה גברים מפליצים יותר מנשים?
ת': כי נשים לא סותמות את הפה מספיק בשביל לצבור לחץ...
שוטר אחד עוצר שיכור שנוסע לאט מדי באוטוסטראדה (בכביש מהיר.)
השוטר: "אדוני, נסעת 15 קמ"ש בכביש שבו מותר לנסוע 90..."
השיכור: "אבל על השלט היה כתוב 15..."
השוטר: "זה לא שלט מהירות... זה מס' הכביש..."
השיכור: "אהה... עכשיו הבנתי... פשוט הגעתי כרגע מכביש 180..."
גמל אחד שואל את אביו: "אבא, למה יש לנו דבשת?"
עונה האב: "כי בדבשת אנחנו שומרים שומן ולכן אנחנו יכולים ללכת במדבר בלי לשתות ולאכול..."
הגמל הקטן ממשיך לשאול: "ולמה יש לנו כפות רגליים כאלה גדולות?"
האב: "כדי שנוכל לנוע בחופשיות על חולות המדבר."
הגמל הקטן: "ולמה יש לנו פרווה צפופה כ"כ?"
האב: "כדי לשמור על גופנו מחום היום ומקור הלילה."
הגמל הקטן: "אבל אבא, למה אנחנו צריכים את כל הדברים האלה אם אנחנו בגן חיות...?"
המורה שאלה את יוסי: "יוסי, מהו העץ האהוב עליך?"
יוסי: "אקליפטוס"
המורה: "יפה! האם אתה יודע כיצד לכותב אקליפטוס?"
יוסי: "במחשבה שניה... אני אוהב ארז!"
החולה: "דוקטור, יש לי דחף בלתי נשלט לגנוב."
הרופא: "קח את הגלולות האלה במשך שבוע ואם זה לא יעזור- תארגן לי טלוויזיה צבעונית"
תחרות ריצה נעכרת בין אמריקני ורוסי.
האמריקני מגיע ראשון.
למחרת נכתב בעיתונים של ארה"ב: "האמריקני הגיע ראשון, הרוסי הגיע אחרון."
בעיתונים של רוסיה נכתב: "הרוסי הגיע שני, האמריקני הגיע אחד לפני אחרון."
כלב אחד החליט לטייל בעולם ונסע לספרי באפריקה.
באחד מימי הטיול הוא הלך לאיבוד, ובדרך הוא ראה נמר שרץ לכיוונו כדי לטרוף אותו. הוא חשב מה לעשות, ראה על האדמה עצמות, התיישב לידן עם הגב לנמר, תפס עצם בפה, וכשהנמר התקרב אמר בקול: "זה היה נמר ממש טעים; מעניין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באזור..."
כששמע הנמר את הכלב הוא עצר, הביט בו באימה וחשב לעצמו: "זה היה קרוב. הכלב הזה כמעט אכל אותי". אחר הסתובב והלך משם בזחילה.
הקוף שישב על העץ מעל וראה הכל, החליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר. הוא רדף אחרי הנמר וסיפפר לו שהכלב עשה ממנו צחוק.
הנמר התעצבן ואמר לקוף: "שב על הגב שלי ובוא תראה איך אני עושה מהכלב הזה קציצות!!!"
הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, שוב ראה מרחוק את הנמר רץ לכיוונו עם הקוף על גבו. במקום לברוח, הכלב החליט שוב להתיישב עם הגב כלפי תוקפיו. שנייה לפני שהנמר הגיע אליו, אמר הכלב בקול: "איפה הקוף המעצבן הזה?! כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא עוד נמר..."
נער צעיר קיבל זה עתה רשיון נהיגה.
הוא שואל את אביו, שהיה רב, אם הם יכולים לדון בסוגיית שימושו ברכב המשפחתי.
האב לקח את אל חדר הלימוד ואמר:"אני אעשה איתך עסק. אתה תעלה את הציונים שלך, תלמד קצת גמרא, תסתפר, ואז נמשיך לדון בבקשה."
בערך חודש לאחר מכן, חזר הנער אל אביו, ושוב שואל אותו אם הם יכוליםלדון בעניין שימוש ברכב. הם שוב הלכו אל חדר הלימודשל האבא, ואז האבא אמר: "בני, אני מאוד גאה בכך. העלת את הציונים שלך, למדת גמרא בהתמדה, אבל לא הסתפרת."
הנער חשב לרגע ואז אמר: "אתה יודע אבא, חשבתי על זה. לשמשון הגיבור היה שיער ארוך, למשה רבנו היה שיער ארוך, ואפילו לישו היה שיער ארוך"
ענה האבא: "ולכל מקום אליו הלכו, הם הגיעו ברגל"...
איך קוראים ל:
איך קוראים לרוסי מסומם?
תשובה: אלכס טזי
איך קוראים לחברה של אייל גולן?
צילה חלון
שאלה: איך קוראים לבלשית?
תשובה: מירה צח
איך קורים לנהג מונית?
סמי בן-יהודה
איך קוראים למורה פרטי?
בועז אורלי...
איך קוראים לנהגת מונית??
תמי טען
איך קוראים לשוטר?
סמי סביב
איך יודעים שבלונדינית הייתה ליד המחשב?
תשובה: יש גבינה צהובה ליד העכבר
למה בלונדינית לוקחת איתה שמיכה לבנק?
כד לכסות את המינוס
איך יודעים
שבלונדינית עבדה על המחשב?
רואים טיפקס על המסך.
איך קוראים לבלונדינית שצובעת לשחור?
אינטילגנציה מלאכותית
שתי משוגעים הלכו לראות משחק כדורגל. כשהגיעו למגרש, ראו שהוא ריק. חשבו מה לעשות ופתאום עלה לאחד המשוגעים רעיון בראש:משוגע א:אני יהיה 11 שחקנים ואתה תהיה 50,000 אוהדים, סבבה?
משוגע ב: סבבה.
משוגע א משחק 15 דקות, 30 דקות ולא מכניס גול. המשיך לשחק וכעבור 90 דקות עדין לא הכניס גול. משוגע ב התעצבן וזרק עליו אבן בראש.
משוגע א התעצבן וצעק: "מבין 11 שחקנים דווקא בי אתה פוגע?"
עונה משוגע ב: "מבין 50,000 אוהדים דווקא אותי אתה מאשים?"
מצורע ונרקומן יושבים בתא כלא. פתאום נופלת למצורע אצבע הוא מרים אותה וזורק אותה מהחלון, כעבור חצי שעה נופלת למצורע עוד אצבע, הוא מרים אותה וזורק אותה מהחלון, כעבור חצי שעה נופלת למצורע אוזן, הוא מרים אותה וזורק אותה מהחלון, פתאום הנרקומן פונה אליו ואומר (בקול של מסומם) "קלטתי אותך אתה מתכנן בריחה".
מה קניבל עושה כשרואה את אשתו מתה?
חוטף שוק!!!
למה יש רק 11 מזלות?..
כי התאומים נפלו....
איש עסקים מצליח בניו יורק מקבל ערב אחד טלפון מאבא שלו בישראל. האבא אומר: "בן, אני מצטער להרוס את המצברוח שלך-אבל אני לא יכול לסבול יותר. אחרי 45 שנים של סבל אני מתגרש מאמא שלך". הבן נכנס לשוק ואומר לאבא שלו לא לעשות כלום, הוא מתקשר לאחותו בשיקגו ומספר לה מה קרה. אחותו אומרת "אנחנו לא יכולים להרשות לזה לקרות" מתקשרת להורים שלה בארץ ואומרת "אל תזוזו מהמקום אנחנו באים אליכם" ובישראל האב מסתובב לכיוון אשתו ואומר "הם באים לפסח ומשלמים לעצמם על הכרטיס"....
בדיחות של דוסים:
איך יודעים שלא היו שירותים בשושן הבירה? - "ויתאפק המן"...
איך יודעים שהמן היה חלבי? - "וימלא המן חמ(א)ה"...
עורב חוזר הביתה ואומר לאישתו אם לא תכיני ארוחת ערב טובה אני יקרע אותך עונה לו:קרע קרע!
מה משותף לנרקומן ולשומר בקולנוע?...שתיהים כל היום רואים סרטים..
מורה שואלת מה אני נראית לכם שוטר?!? אילנה עונה..אולי בגלל השפם..?
מה הקשר בין נס פח השמן לבין המשכורת של המורים באולפנדוס?...שתיהים הספיקו ל8 ימים...
מה זה כושי שטבע במערבולת?-קפה שחור..
מה עושה כושי ששומע את השיר באנו חושך לגרש?!-בורח...
איך השומר לילה של היי טק נרדם?!-סופר קבצים..
למה אלוקים לקח את בני ישראל 40 שנה במדבר ?
פאדיחה להסתובב איתם בעיר.
חידה:
למה היהודים תלו את ישו על צלב?
תשובה:
כי זה היה מסובך מדי לתלות אותו על מגן דוד!!!
איך תא במוח של בלונדינית מת?
מבדידות....
מה משותף לערס וטנק?
שניהם לא זזים בלי שרשרת...