אורנג' - וגם זה לכמות מוגבלת וגם לחברי חברת - פרטנר - אורנג'.
חוץ מICQ - שאני לא משתמש בזה.
מישהו יכול לעזור לי? - תודה רבה. - זה חשוב מאוד! - צריך להעביר הודעות על ההלוויה של אשר וייסגן מחר - גיבור ישראל!
אורנג' - וגם זה לכמות מוגבלת וגם לחברי חברת - פרטנר - אורנג'.
חוץ מICQ - שאני לא משתמש בזה.
מישהו יכול לעזור לי? - תודה רבה. - זה חשוב מאוד! - צריך להעביר הודעות על ההלוויה של אשר וייסגן מחר - גיבור ישראל!
כשאנחנו מגיעים לארץ ישראל.... "והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם" [רש"י והורשם: וגירשתם. ספורנו: והשמדתם. אור החיים: וביערתם. - אם אתה רוצה.. אני אמשיך - הם הרבה יותר קיצוניים על המילה הזאת... חלק שם גובלים במעשים כגון לינץ'! - אבל כמובן לדעת כולם, אם הם מסכימים לעזוב מרצון, אז זו זכותם - כל עוד הם לא פתחו במלחמה. - כשהם פתחו, אם הם מצליחים לברוח, סבב"ה אם לא - אנחנו צריכים להרוג אותם! - תוך כדי הגירוש! - לא נעים לך? - שיהיה. לא איכפת לי. אבל אל תשנה את התורה!!!] - כאמור, הציטוט לעיל - סתכל בחומש במדבר פרק ל"ג - והמפרשים על הפסוקים שם, והלאה.
בנוסף: כתוב כך:
וידבר יהוה אל-משה, בערבות מואב, על-ירדן ירחו, לאמור. נא דבר אל-בני ישראל, ואמרת אליהם: כי אתם עוברים את-הירדן, אל-ארץ כנען. שלב ראשון!! נב והורשתם את-כל-יושבי הארץ, מפניכם, , שלב שני!! ואיבדתם את כל-משכייותם; ואת כל-צלמי מסכותם תאבדו, ואת כל-במותם תשמידו. שלב שלישי!!!נג והורשתם את-הארץ, וישבתם-בה: כי לכם נתתי את-הארץ, לרשת אותה. נד והתנחלתם את-הארץ בגורל למשפחותיכם, לרב תרבו את-נחלתו ולמעט תמעיט את-נחלתו--אל אשר-ייצא לו שמה הגורל, לו יהיה: למטות אבותיכם, תתנחלו. האזהרה!!!נה ואם-לא תורישו את-יושבי הארץ, מפניכם--והיה אשר תותירו מהם, לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם; וצררו אתכם--על-הארץ, אשר אתם יושבים בה. נו והיה, כאשר דימיתי לעשות להם--אעשה לכם. {פ}
זה מה שאנחנו צריכים להבין! יש ציווי! גזענות? לא מעניין אותי - זאת התורה - אתה לא חייב להיות דתי כדי לראות שהתורה זה אמת - אנחנו צריכים לגרש. - לא נגרש? כתוב לנו מה יקרה - תגיד לי אתה! יש או אין לנו פיגועים? לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם וצוררים אותנו....
רש"י על הפסוק "והורשתם את הארץ" - והורשתם אותה מיושביה ואז וישבתם בה - תוכלו להתקיים בה - ואם לאו לא תוכלו להתקיים בה!!! על הפסוק "והיה אשר תותירו מהם" = יהיו לכם לרעה! ובהמשך על "לשכים בעיניכם" - ליתדות המנקרים עיניכם!!!
הרמב"ן על הפסוק אומר: "על דעתי זו מצות עשה היא, יצוה אותם שישבו בארץ ויירשו אותה כי הוא נתנה להם, ולא ימאסו בנחלת ה' ... .... במצות הישיבה בארץ ישראל ושאסור לצתא ממנה.... .. אבל רש"י פירש והורשתם את הארץ, והורשתם אותה מיושביה, אז וישבתם בה תוכלו להתקיים בה , ואם לאו לא תוכלו להתקיי םבה- ומה שפירשנו - הוא העיקר!!!!"
רש"י בספר יהושע אומר - יהושע אומר לבני ישראל בירדן - דעו! מפני מה אתם עוברים את הירדן? כדי לרשת את הארץ - ולהוריש את היושבים בה!!!
ועל תתטפש ותגיד שהיחיד לא יכול לעשות את זה- החיוב הוא על הכלל והפרט! ובמקום שאין אנשים - היה איש! וזה על כל יהודי ויהודי - והוא צדיק מאין כמותו - שממש חבל בכלל להגיב לכסיל כמותך!

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>