לא נמאס לכם לאכול כל פעם חביתה רגילה ופשוטה??
רוצים מידיי פעם לגוון ולהוסיף מאכלים מענינים לחביתה שלכם??
אז קבלו 2 רעיונות נחמדים שקיבלתי מסבתא שלי ומאמא שלי.
הרעיון של אמא: היא תמיד לפני כל בישול חותכת בצל נותנת לו להשחים אח"כ שמה פטריות (לא מהשימורים)חתוכות נותנת לזה בערך 5-8 דק' להתבשל ושופכת מעל זה את הביצה נותנת לביצה להתבשל מידיי פעם מערבבת ויוצא לכם חביתה ממש טעימה יאמי.
שווה לנסות. ומי שלא אוהב פטריות אז קחו את הרעיון של סבתא שלי:
לזרוק את הביצה במחבת ובזמן הזה להניח גבינה צהובה מעל החביתה ולתת לזה להתבשל ולהפוך מידיי פעם.
אל תשכחו להכין סלט מטובל כפי שהינכם אוהבים לשתות עם כוס תה/קפה/שוקו חם ושיהיה לכם לבריאות.
)
)

