נושא חדש - - - -עוד נחזור

- איך אתם מגדירים ציוני?

- למה "ה' המלך" אומר "יהודי לא ציוני (משתדל)" המדינה שלנו זה לא תחילתה דגאולה?

למה אתם לא עונים? העליתי את הנושא הזה כי משעמם...עוד נחזור
כי אף אחד לא עונה.שירה חדשה
בס"ד.

אין לי הרבה ידע בנושא אבל אני אשתדל לעזור לך.

קודם כל- מי שהזכרת, כמדומני "ה' מלך" כנראה לא מבין מה ההגדרה של ציוני. כי אנחנו צירכים לשאוף להיות ציונים (ואמיתיים) !

שנית כל-
כל ה"ציונים" של היום (השמאלנים המתייפייפים האלו) הם לא ציונים אמיתיים!

אני לא ממש יכולה להגדיר לך מה זה,
סבא גפטו הגדיר את זה טוב.

אבל ציוני, זה מישהו שאכפת לו מציון, מארץ ישראל, והוא צריך לעשות כל דבר כדי להגן עליה ולשמור עליה שלמה.
*כי אף אחד לא כאן.שירה חדשה
אני לא מתיימר להיות;סבא גפטו
פוסק.... מורה רוח... מילון כמו אבא אבן... שיביא לך את ההגדרה המילולית המדוייק למונח "ציוני". - אבל מהשקפתי ולענ"ד אני חושב ש:

כל יהודי. צריך לשאוף [לא סמים] להיות ציוני. יהודי ציוני. כי יהדות, וציונות - חד הם. יהדות זאת התורה, שבין הוברר לנו שם "מצוות א"י שקולה כנגד כל המצוות שבתורה". ציונות, זה להתבטא, להדגיש - את החיבה והפעילות שלך לציון. לחיות בה. לפעול למענה. במידה ויש צרה ליושבים בה, [האלו שלה שייכת ציון - יהודים] לפעול למענם. ולא לעשות שיקולים אישיים אם אני אפסיד פרנסה וזה לא ייראה טוב בעיני הגויים...

לפני זמן מה, יצא שבחור מסויים, חשב שקיללתי חיילים ושוטרים. בא נצא מתוך נקודת הנחה שבאמת קיללתי. - כשהוא ראה זאת, צעק עליי מה? אלה חיילים ששומרים לך על הבית! אתה פוגע בהם - אתה פוגע במדינה - אתה לא ציוני!!!!!

ואמרתי לו: תראה. אני לא אלחם, שתקרא לי "ציוני" כי זאת לא השאיפה שלי. בתורה שלי, כתוב להיות יהודי. ולהיות כזה אני שואף. אם תוך כדי אני נהיה ציוני, אם לפעול למען א"י זה להיות ציוני [וזאת האמת] אז אני ציוני גאה - אבל לפני כן - יהודי גאה! כך שאם פתאום תגיד לי שאני לא ציוני, ניחא.. לא מפריע לי.

בעניין הזה - אפ' לדלג לא שייך - מישהו קרא לי "קיצוני" פנאט" בגלל שקראתי ברחוב בקול גדול - את הציווי התורני "והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם"... אמרתי לו. אני משתדל לא להיות קיצוני. זה לא טוב. וזה אסור ע"פ ההשקפה היהודית. אבל !!! אם אני קיצוני, רק בגלל שאני עושה מה שכתוב בתורה! רק בגלל שאני עקבי בללכת אחרי ההלכה היהודית! אם כך, אני גזען, פנאט, טרוריסט, חומייני - גאה! כי כמו שאם היית אומר לי שלשים ציצית/תפילין זה קיצוני, ורק בגלל שיש לי חיוב בתורה לעשות את זה - אז אני שם - ולא איכפת לי שתקרא לי קיצוני כנ"ל לגבי כל פרט ביהדות. - אגב, ציצית, זה לא חובה.

ונחזור לעניינינו.
ממה שאני הבנתי, למה הוא קורא לעצמו שהוא לא ציוני? כי להיות, היום ציוני, אם תשאל את רוב הנוער, את רוב העמך, יגיד לך... שזה לפעול למען המדינה.... וכמובן לפתח כל השקעה של יהודים נניח בענייני כלכלה וכו'... אבל יותר מזה - להיות היום ציוני, בהגדרה של האנשים ברחוב, זה להיות עיוור, לסגוד למדינה, לראשיה, לחשוב שהמדינה היא בית מקדש שלישי, או הסגן של אלהים, אם לא מי שברא אותו [את האלהים], לא להעיז אפי' להתרעם על צעד אחד של הממשלה כי היא היא היא - הגאולה עצמה... כך שהיום להיות ציוני, זה לא להפעיל שיקול דעת, להשעין את עצמך, על שלטון כל כופרים - ולהתנגד לתורה.

בעניין הזה, יש את הדגל. מישהו טען שקרעתי את "דגל ישראל" שהכופרים בנו אותו, מאלמנטים יהודיים, אבל מלא-ריקנות ובורות! וקרא לי - מה? אתה לא ציוני! הסברתי לו, שהדגל הזה, בעיני, הוא יותר גרוע מהדגל של הנאצים - ואם את/ה - באמת מעוניין להבין דעה של יהודי, אז בכ"ז תמשיך/י לקרוא עוד איזה דקותיים. אפ' פחות. כי זה שהנאצים שונאים אותי, ויהרגו אותי, ברור לי. התורה מלמדת אותי "בידוע הוא, שעשו שונא ליעקב". אבל יהודי, שנלחם/מגרש/רוצח!![יש לי רשימה של מלא יהודים - שלא באופן עקיף=פיגועים אלא ישיר!=אסולין! השלטון רצח אותם!] זה הרבה יותר מקומם אותי! זה כופר! זה בוגד! יותר חשוב לי לחנך את העם שלי, מאשר את איון ברוסיה! החיילים בגוש"ק באו מכוח הדגל!!! נשאו אותו בגאון! - וזה מה שאישר להם חוקית/רעיונית לביצוע הפשע! הדגל הזה מאוס ביותר בעיני! [ובדיחה לא מצחיקה: מבחינתי, אני מעדיף את הדגל של הנאצים. יש כאן איזה מחשבה ש.. החיים הם גלגל.. עולה ויורד.. ירדת? אל תתייאס.. בסוף תעלה.. - אבל כמובן שזאת לא המחשבה שלהם וזה לא נכון! ולמה אני לא אנוסס בגאון עם הדגל שלהם? כי זה דגל שמסמל פגיעה ביהודים! רצח! עינוי! כפירה בבורא ובתורתו!]

אבל ההגדרה נשארת בעינה! אם אני אהיה בלוס-אנג'לס לצערי, ואני אצטרך... איכשהו.. לעשות איזה קידוש ה' גדול - ויהיה לי דגל ישראל.. אני כן ארקוד איתו! ואניף אותו בגאון! למה? כי שם, בגולה, זה מסמל יהדות! זה מסמל גבורה יהודית! פטריוטויות! - שם הם לא יודעים את הפוליטיקה ביניניו...

אבל בינינו? אני משתדל להיות יהודי. - אין צורך להיות ציוני בהגדרה של היום. - אם תוך כדי שאני מקיים את המצוות אני נהיה ציוני [וזאת האמת - שיהודי שמקיים את המצוות - הוא ציוני - בין אם ירצהבין אם לאו!] אז אני גם ציוני גאה - אני לא נלחם ולא אלחם שיקראו לי ציוני!

מקווה שהבנתם.
סליחה אם הארכתי.
אשמח לתגובות בונות.
אגב, הקטע עם ה"קיצוני"-זה מבוסס ע"פ דברי מו"ר כהנאסבא גפטו
מה שכתבת פה:תכלת דומה לים
[אבל בינינו? אני משתדל להיות יהודי. - אין צורך להיות ציוני בהגדרה של היום. - אם תוך כדי שאני מקיים את המצוות אני נהיה ציוני [וזאת האמת - שיהודי שמקיים את המצוות - הוא ציוני - בין אם ירצהבין אם לאו!] אז אני גם ציוני גאה - אני לא נלחם ולא אלחם שיקראו לי ציוני!]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

כ"כ נכון!!!!
תודה! -יש עוד אנשים שמסכימים/מוכנים להביע את דעתם?סבא גפטו
למשל אניאור-שחר
לא יודעת להגדיר מה אני,אם אני ציונית או לא.
ההגדרה שלי לציוני,זה אחד שאוהב את הארץ,לא את המדינה!!!

אני לא בעד "מדינת ישראל" כי זו לא מדינה עם ממשלה שהולכת בדרך של תורה ומצוות לכן אני לא מחזיקה מהקטע הזה.
אבל ברור שאני בעד ארץ ישראל השלמה וכו'.....

כמו ששירה אמרה,שהשמאלנים הפציפיסטיים האלה הם לא ציונים,
בגלל שהם לא תומכים בארץ,אלא במדינה-בראשיה וכו'
ולא איכפת להם מה יקרה איתה(תוכנית ההתנתקות)
איזה דעות מענינות יש לך!זהבית
אני לא עונה,ארגמן
כי נ-מ-א-ס לריב על זה.
ועוד מעט יבוא גפטו ויתחיל להרצות ולהתווכח. אין לי כח לזה יותר.
התווכחתי? צרחתי? - הוצאת שם רע זה בטוח |לא|סבא גפטו
התווכחת כן. זה לא רע. לא אמרתי שצרחת.ארגמן
דנתי בצורה מכובדת ביותר. תפסיקי ללכלך! בנוסף, סליחסבא גפטו
סליחה. טעות - לא הרצתי. ע"ע הרצאות. וכמובן - גם לא צרחתי.
דנת בצורה מכובדת?איש-זאב
לא יגעתי ש'סוטה''מפגר' ועוד קללות ודברים כאלה נחשבים כ-'צורה מכובדת'
חבל - עדיף שתיגע - ותמצא - ותאמין.סבא גפטו
בכ"א - השרבוב לא במקום. ואני מבין שאין לך תגובה לעצם הנושא באשכול = טרול. הלא כך? - טוב.. לא נחסף - אבל ביקשת את זה.
יש הרבה דרכים להגיד את זה..תכלת דומה לים
והרבה מהם יהיו נכונות.

לענ"ד, ציוני זה אחד שמקיים את התורה במלואה, משתדל לפחות, ומאמין בשיבת עמ"י לארצו.
הוא לא חייב לגור בא"י, אם אין לו ברירה. אבל לכמוה אליה.. ברור.

הגדרה של ציוני היום.. זה קצת מסובך..
והרבה מהם יהיו נכונות.

לענ"ד, ציוני זה אחד שמקיים את התורה במלואה, משתדל לפחות, ומאמין בשיבת עמ"י לארצו.

והרבה מהם יהיו נכונות.

יש הבדלהאריאלניקהנאמן
יהודי לא ציוני זה מונח של נטורי קרתא ימ"ש כלבים בני כלבים שלושה דורות

ציוני-- זה מישהו שנכסף להגיע לציון כן אני ציוני יהודי אני לא ציוני חולני ח"ו

+

מדינת ישראל היא לא אתחלתא דגאולה, מתי תבינו המדינה היא לא אתחלתא דגאולה, ולא תהיה
אבל יותר מזה שהיא לא אתחלתא דגאולה,סבא גפטו
היא כן מרכיב חשוב בתהליך הגאולה! או יותר נכון.. היא מרקיב.... יכולנו לפתח אותה לדבר טוב אע"פ שחלק ממקימיה היו יהודים לא הכי טובים... - אבל מייד השתלטו עליה כופרים שאמרו "כוחי ועוצם ידי עשה לי את החיל הזה" - ולכן אנחנו מפסידים... - מדינת ישראל כיום, היא היא הבעי'ה של היהודים - וש"ס - מתחברים אליהם? לא פלא שיוצאים משם אנשים מושחתים! כמו ההוא שזייף תארים [כל זה כשאני יכול לתת לו בחינם.. זייפן וכו'..] זו דרכה של תורה? ועוד כשחז"ל מזהירים אותנו שלא להתחבר לרשעים? ועוד מתריעים שאנחנו יכולים להיות מושפעים מהם לרעה???
א.נטורי קרתא ברובם יהודים לא פחות צדיקים מאיתנו.ה' מלך
אני לא מתכון לכמה בודדים שהלכו לתמוך בכנס באירן(גם נטורי קרתא שונאים אותם).
ב.לא אכפת לי איך כל אחד מגדיר את המושג "ציוני". מבחינתי היו כמה אנשים שהקימו את "התנועה הציונית" והם היו ברובם שונאי יהדות!
המדינה הזאת היא ממשיכת דרכם של ה"ציונים" האלו, ולכן גם המדינה שונאת יהדות וכל מה שקשור ליהדות.
לכן אני לא רוצה להיות "ציוני". אם אתם רוצים להיות "ציונים" אחרים-בכבוד.אבל לא חשובה ההגדרה אלא המעשים!

תתקנו אותי אם אני טועה-
לא ידוע לי על מקום שמגדירים את עם ישראל כציונים,ציונות וכדומה.
אני לא מדבר על זה שירושלים נקראת ציון.
בתקוה לביטול ממשלת הרשעה הציונית!!!
גם לא כתוב בתורה ללבוש כיפה!סבא גפטו
כיפה, בכלל לא חובה - יש פרד"ס פשט רמז דרש סוד - יש דברים שחכמים לימדונו במשך הדורות... דברים שהם תקנו! - חוץ מזה שתמצא ב"קול התור" - ע"פ דבריו של רבנו הגדול הגאון והחסיד! רבנו אליהו מווילנא זצוק"ל! הגר"א! - שמביא כל מיני רמזים על המילים ציון/ציונות - ולא במשמעות של כל החארטה הזה.. כי זה בכלל בא אחריו! וחוץ מזה שיש כמה מקורות בכמה מקומות. כמו שכתבת, לא ההגדרה חשובה - אלא המעשה, האמת שבתוך האדם! - אבל! באמת באמת, שיהודי ששומר תורה ומצוות - הוא ציוני! זה כמו שאני אקרא לך יהודי! שאתה מקיים את היהדות! ולא במובן שזה שנולדת לאימא יהודיה... ציוני זה יהודי הכמהה השואף, המחבב - את ציון. את התורה שניתנה לבניה- ומקיימה! - וזה יהודי טוב!!!
אז למה תלמידי הגר"א לא מגדירים עצמם כ"ציונים"?ה' מלך
כמה דברים:סבא גפטואחרונה
בצחוק: "וואכע חוסיד ביסטע? [איזה חסיד אתה] חוסיד הגרוֹא" [חסיד הגרא"] - אפרים.. הוא.. לא נרחיב - בחור טוב. אבל יש . אל תקח ממנו דוגמא.

וברצינות: היום, להגדיר את עצמך 'ציוני' זה מקטלג אותך בין היהודים הגרועים ביותר שנולדו לעם היהודי במשך הדורות! שיא הכפירה והמרידה בפועל! בהקב"ה ובתורתו ובעמו - שיא השפלות! לכן היום אני, [ובהרבה דברים בבית אנחנו הולכיפ ע"פ הגאון] לא מגדיר את עצמי כציוני. אני אמנם בפנים, בראש, חושב שציוני זה דבר טוב. אבל חוץ מכוונות טובות, צריכים דרך טובה. היום זה מגוכח, טיפשי, ואסור לקרוא לעצמך ציוני! - אולי גם נלך להתנחל בירדן? זה עבר-הירדן-המזרחי זה גם שלנו! לא!! יש סדר עדיפויות וקדימויות בתורה. - לכן היום פחות חשוב לי שאדם יקרא לי "וואי, אתה ציוני גאה!" - חשוב לי יותר, שיראה ושיבוא ביחד - ויפעל עם יהודים טובים! למען החשת, סיום תהליך הגאולה - וביאת גואל צדק.

מה שכן.. אם מישהו יגיד לי "אתה לא ציוני" - אני אתן לו את הדרשה למעלה.... אני לא מתיימר להיו תזה.. היום להיות כזה.... ... אבל אני באמת באמת ציוני אמיתי! לא כמוך שמוק מלוכלך! [וחלילה זה לא מופנה אליך - אתה, כפי הנראה לי יהודי טוב - ואשריך ושבעז"ה תמשיך לפעול למען קידוש ה', הצלת הארץ, וחיזוק העם - זה מכוון ליהודים הבוגדים. מהסמאל].
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך