מדרשת "התעוררי" פ"תסוד היצירה
למה שלא תשתפי את כולם?משה
למה אתה מתכוון? הסבר את עצמךסוד היצירה
יענו תסבירי פה לכולם על המדרשה..הדר200
ואני אפרט יותר...ענת=)
קימת בפ"ת עיר הקודש, מדרשה איכותית ומושקעת!!!
אני אומרת זאת לא כי אני לומדת בה.... אלא כי אכן זו המציאות. ואפרט:
בראש המדרשה עומד רב בעל אשיות שלא תמצאו בשום מקום אחר, אבא דואג ומעניק. לא רק לבנות שלו... אלא גם שלנו. (בנות המדרשה) הוא תמיד אוזן קשבת, בכל צרה ומצוקה.(גם גשמית, שלא תחשבנו שאני מדברת אליכם רוחניות.) ומוציא, אפילו מביתו, את הציוד הנדרש.
ביתיו של הרב, הוא הבית הכי חם שקיים בין כל ביתי האב באולפנה(רעות, בה ממוקמת המדרשה) ופה אני מדברת אליכם מתוך המציאות שלי בחיי היומיום. בכל מצב שלא תהיו, ובכל עת שהיא, יכולות אתם להכנס ולבקשכל מה שבא לכם! (אפילו סבון כלים), לשאול כל העולה במוחכם(אפילו "מתי נכנסת שבת?"), וגם סתם כי בא לכם לראות מה שלום הרבנית או הבנות, הגדולות... והקטנטנות.
אם הזכרתי את הרבנית, איני יכולה שלא להמשיך... "אשת חייל מי אמצא"? אני מודיע לכם. לא תמצאו גם אם תחפשו, אחת שתשתווה לה. אוהבת ומעניקה חום של אמא. דואגת כמו אמא, ואפילו שולחת מדיי פעם דברי מאפה מטובלים בכל טוב.
ואם כך לא השתכנתם ללכת ולבדוק. במדרשה כמו במדרשה לומדים תורה, ואצלנו היא מתוקה כדבש ממש! הרבנים והרבניות שלנו הם: *הרב זיני יוסף- מלמד "עין אי"ה". *הרב לנדא ארי- תהילים. *הרב אילן אולפנטה(ראש המדרשה) "לאמונת עיתנו"/דרכי האמורי כימד מתמודדים מול אמונות טפלות ומחשבות זרות. *הרבנית שרפר מרגלית- חשיבה חיובית. *הרבנית רוזנברג דבורה- הבית היהודי. *(הרבנית) רונית פורר- תפילה. *הרנית אילנה אופונטה(נחשתם נכון, אשת הרב אילן...)-בנין המידות.
בקיצור רב, עקב חוסר בזמני, אגיד לכם. שכל שיעור שהוא, מוסיף רבות לי אישית ומעניק תחושה של התקדמות רוחנית להמשך עשיה ותרומה טובה יותר לעם כולו בשליחות שלי בחיים.
בתחילתי במדרשה הייתה לי מחשבה לעצוב... (ממש אחרי מס' שבועות.) אך לא ביצעתי את זממי. (וטוב שכך!) האמת שלא הייתי מסוגלת לעצוב את המקום מפני שאחרי שאתה מגיע אליו ומרגיש את הטוב שסורר שם אתה "נשבה" בקסם של השעורים, צוות הרבנים הרבניות וגם החברה! השנה זו השנה הראשונה (אפשר לומר מזל טוב.) ולמרות הקשיים בתחילה נוחכתי לדעת שהגעתי למקום עם חברות מקסימות וטובות אחת אחת! אישריהם ואשרי!
מי שרוצה יותר פרטים... יכולה לפנות אלי במסר או לרב אילן במס': 0525665474 - אני מרשה לכם
לומר שענת הפנתה אותם.
שמיניסתיות יקרות! שהייה רק ב"הצלוחה לכם בכל אשר תפנו.
בברכת צום קל ומועיל לכל עמ"י, ענת.
הודיה יקירה!!!ענת=)
מרוב התרגשות ומהירות... יש גם שגיאות.
אך הכל מרוב אהבה... שלא פוסקת.
"מוזמנתמיד"- תודה על ההזמנה...אני כבר מזמן מרגישה אצלכם בת-בית וקופצת בזמני החופשי, (לא שהוא רב..) וכשאת בבית אני באה לבקר... רק שהחשב שלך מקבל יחס יותר חם ממני
מזל שאת לא הבת היחדה בבית
כן ירבו...
מה שכן אם היחס ימשיך כך, המחשב שלך הייה בטיפול אצלי...
שהייה ונראה רק טוב! וב"הצלוחה לכם.
זה ;מדרשהעמית-טליה
או אפשר לעשות בה שירות לאומי?
פרטי בבקשה
בטח שאני אפרט!ענת=)
המדרשה היא מלחתחילה עם אפשרות לשילוב בתוך השרות... לבנות של עמינדב. אך גם בנות של אגודות אחרות מגיעות ומתקבלות אצלנו בברכה!. (אני מרגישה שאני עושה פרסומת לעמינדב, שישלמו לי על זה... ב"ש! אחרי הכל..)
יש בנות שמשלבות את המדרשה עם לימודים אקדמיים וכו'...
מה שעוד שווה במדרשה, שיש לכם גישה פתוחה ל-2 וחצי מחשבים! כן כן!! האחד של המדרשה, השני בבית של הרב(בו אני שוהה עכשיו...) והחצי האחרון... של האולפנה במח"מ (מרכזיה חברתית מקומית)
אך גם... המדרשה עולה סכום מסויים כהשתתפות בשעורים... (הרבנים/רבניות צריכות לפרנס בתים גדולים...) וכשתשמעו את הס"ך תהיו בהלם מוחלט! 150 ש"ח לחודש!!! מה שמדרשת אחרות גובות כפול... 3-4-5
יש לכן עוד שאלות? אל תהססו לשאול!!! אפילו במסר, נשמח גם אם תבאו לראות את המקום... אני מוכנה להיות המנחה שלכם פה...
ב"הצלחה!!!!!!!!!!
אם את מעוניינת לעשות תפקיד מאתגר ומעניין במיוחדסוד היצירה
(חוץ מהסתלבט הכללי, כל יום רגל על רגל, טיולים בפתח תקווה וכו'...סתם..
)לכאלה שסולדות משגרה-אני, מחפשות להזיז, להשפיע וכו'...
אגב במסגרת המדרשה מלמדים ב-6 בתי"ס שונים, אחד הוא ברמה ממש גבוה, אחד הוא מורכב בעיקרו מילדים שבאים מאוכלוסיית עולים מאתיופיה, חוץ מזה יש את שאר הבתי"ס אם תרצו לשמוע עוד אל תהססו לשאול.
מעייןסוד היצירה
כן.ענת=)
היא הבת הגדולה, הבכרוה.
זו שלא זוכים לראות אותה תמיד... אלה לעיתים.. רק בימיי ראשון. אם נפשה נורא חושק בשיעור תורה איכותי. או שמא היא לא מתעזלת ועושה כמה צעדים ובאה לבקר... (מה שלא קורה ברוב הפעמים!)
אני הולכת בעז"ה לבדוק שם!! =]חלי
ואוו!!!ענת=)
ממש משמח לראות הודעה(הזהרה) זו.
פנית אל הרב אלפונטה לברור? כאשר ב"ה תבואי אשמח לאחר אותך אצלי;) להראות ולספר לך על מהקום הקסום הזה... סיפורים שאין להם סוף! תתכונני.
אם ממש בא לך לחוות. את יכולה גם ללון אצלנו/י (רק צריך לידע לפני כן את הרב.)
ובכלל את מוזמנת ליצור קשר לכל דבר.
בברכת לילה טוב! ענת כהן.
שלחתי לך מסר =]חליאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋
אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?
ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.
דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1
מחפשת שירות משמעותי ומספק?
רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך
בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא
● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון
● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי
● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת
0522333957
אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.
בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר 
קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888
היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!
לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)
הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?
אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן
הי
אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..
סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו