כוס שמן
6 ביצים
כוס מיץ תפוזים
כוס סוכר
שתי אבקת אפייה
רבקת סוכר וניל
אפשר להשים במקום!
תמצית וניל או רום
שתיים וחצי כוסות קמח
אופן ההכנה:
מקציפים (או מערבבים עם מטרפה)
את הביצים והסוכר אחרי זה מוסיפים לזה
את הקמח 2 אבקת אפייה אבקת סוכר וניל
את הכוס מיץ תפוזים ומערבבים עד שיוצא בועות
שיוצא בועות מוסיפים את ה2 וחצי כוסות קמח ומערבבים בתנועות סיבוביות
ומעגליות לסרוגין בשביל שיצא אורירי...
שמים בתנור ל-40 דקות וזה מוכן
בשביל שהעוגה תהיה רטובה מכינים אחרי שהעוגה מוכנה בכוס
רבע כוס ברנדי מים חמים עד לחצי כוס כפית סוכר ושופכים על כל העוגה...
והעוגה רטובה לכל השבת!!או לכל אירוע אחר!!בהצלחה!אם התקשתם שלחו לי הודעה..
ב-ת-א-ב-ו-ן!
)
)

