העוגה היא עוגת שוקולד ותותים
לבסיס-
3 כוסות קמח
חצי כוס יין
1.5 כוסות מים
כפית תמצית וניל
חצי כוס סוכר
כפית אבקת אפייה
לקרם-
150-200 גרם תותים
100 גרם שוקולד פרווה (יותר טעים חלבי)
4 חלבונים
כוס סוכר
תמצית וניל
100 גרם מרגרינה
אופן ההכנה-
לבסיס-
לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה
לשפוך את התערובת לתבנית עגולה בינונית
ולאפות עד לקבלת גוון זהוב
לקרם-
1. יש לחתוך את התותים לקוביות קטנות.
2. להמיס את השוקולד והמרגרינה עד לקבלת תמיסה אחידה
3. להוסיף את התותים לתמיסה
4. להקציף את החלבונים והסוכר לערבב
לאחר מכן יש לשפוך את התערובת אל התבנית בה נמצא הבסיס ולשים במקרר לכ-5 שעות עד שהתערובת העליונה תקרוש
שיהיה לכם בתאבון (אשמח לקבל תגובות כמסרים אישיים באתר זה)
)
)

