אני חייבת עצה-אנונימי (פותח)

מה עושים בלילה, כשעייפים ממש, וכבר מאוחר, אבל פשוט לא נרדמים?!?!?!?!?!?!?

אני פשוט מתחרפנת מזה!!!!!אני מתה מעייפות, אבל פשוט לא מצליחה להירדם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היו לילות אני אותם זוכרת...מלמלה
בדר"כ לרוב אני אינני נרדמת ממחשבות מטרידות, אז אני מרוקנת את ראשי ממחשבות (אל תדאגי הם לא יברחו מחר) ועוצמת תעיניים במשך 5 ד' וזה עושה את שלו.

שמעתי שלפעמים כשלומדים תורה, יצר הרע משקיע את כוחותיו כך שלא נלמד, לכן הוא מפעיל את כוח השינה , נסי גם תלמדי משהו איכותי לפני השינה וגם תשני שנת ישרים!

אני מקווה שעזרתי לילה טוב!
מעניין אותי מה מטריד אותך כך שאת לא מצליחה להרדם, האם זה קורה לך בתקופה האחרונה?

מלמלה.
איך את מצליחה לרוקן ת'ראש ממחשבות?החיפושיתאחרונה
לילה לבןאנונימי (פותח)
זה באמת מחרפן! כדאי לתת לגוף לנוח דרך הרפיה. אצל רבים זה עובד.שכבי בשקט,שימי מוזיקה נעימה, שקטה, ועצמי עיניים. דמייני מקום יפה שאת אוהבת להיות בו,ומעורר בך תחושות טובות. בזמן שאת רואה בדמיונך את המקום, טיילי לאורך גופך והרגישי איך הוא נרגע אט אט.
בהצלחה
לילה טוב!
תגובה למלמלה-אנונימי (פותח)
הייתה לי תקופה שזה קרה לי פוווול פעמים- פשוט שכבתי במיטה, ולמרות שהייתי עייפה- פשוט לא נרדמתי!!!! וזה כ"כ מחרפן, כי אין לך מה לעשות נגד זה- אתה לא יכול להכריח את הגוף שלך לישון......!!! ולפעמים זה קורה לי, גם בתקופה הזאת!!!
אני אנסה את ההצעה שלך על לימוד התורה,למרות שאני לא בטוחה כ"כ שזה ריאלי- לפתוח ספר תורה באמצע הלילה, כשאני שפוכה ומנסה להירדם....אבל תודה בכל זאת!!!!!
איך הולך???מלמלה
מצליחה להירדם?
פעם זה קרה לי מלאאאצביקה
גיליתי שאני לא יכול לישון ביום ששתיתי קפה,(גם נס קפה)....וגם אם שתיתי הרבה קולה.
קשה גם להירדם שיש משהו שממש מטריד אותך,חובות,מתח וכלמיני,זה יכול להיות שקשה להירדם כי אתה חושב על זה שלא תצליח להירדם,תנסה לא לחשוב על הדברים האלה,אתה יכול גם לקחת איזה ספר ולקרוא עד שאתה מרגיש שאתה מסוגל להירדם.
אל תישן גם ביום כדי ל'פצות' על השעות של הלילה ככה לא תצליח לשון בלילה הבא...
חוץ מזה...כשחם קל יותר להירדם.

כל זה מניסיון על עצמי....

אז לילה טוב (=
כשחם קל יותר להרדם???אנונימי (פותח)
לא אצל כולם... אני צריכה שיהיה לי נעים.. לא חם ולא קר...
ו.. אני סופרת מכוניות כשאני לא נירדמת.. מדמינת כל מיני סוגים שלהם כשכל אחד חייב להיות שונה מזה שלפניו בדגם ובצבע... דרך מקורית.. לא?
איך הגעתי למכוניות? פשוט בשלב מסויים נמאס היה לי לספור כבשים...
לילה טוב לכולם... ושינה ערבה!
חיפשת משהו מודרני יותר מכבשים?...אנונימי (פותח)
בגדול, ידוע שהחום מרדים. הקור, מעורר. הבחינה הטובה לזה, היא לבדוק את כמות הראשים השמוטים בכיתה ביום קיצי, לעומת הראשים הישנים בכיתה ביום קר.

כמובן שחום חזק מידי גם הוא לא נותן להירדם. לילות של קיץ לפעמים זה סיוט של ממש, ואני לא נרדם כמעט לילה שלם... אבל בכל אופן קצת חום, בגדר ה"נעים", יכול להשפיע.
לעשות נשימות. תוך 5 דקות נרדמים.פלפלתי
ככה עבד אצלי.
כבר כמה פעמים.
את נושמת, סופרת נגיד עד חמש, ומוציאה את האויר כפול זמן ממה שהכנסת. לאט לאט.
מזה נרדמים מהר.. אין לך שמץ..
הייתי בדיוק ככהאנונימי (פותח)
זה היה לי לפני כמה שנים.. וזה עבר עם הזמן.. לא עשיתי משו מיוחד.. אולי ספר יעזור כדי שתהיה עייפה?? וככה תרדמי?
הפתרון הפשוט ביותר:אנונימי (פותח)
לא לנסות להירדם.
וזה פועל!!!

אל תנסי להימנע מהמחשבות. להפך. תחשבי עליהן!!!
כשאת מנסה להימנע מהמחשבות- את דווקא חושבת עליהן, אבל כשאת חושבת- את תרדמי!!! מניסיון!!!
(גמני סובלת מאותה "בעיה"... רק בחופש האחרון היו לי איזה 3 לילות שלא נרדמתי כל הלילה...)
העצה שלירייצ'ל
היא שתשים רדיו. הרבה פעמים שאני מנסה לישון ולא מצליחה אני שמה איזו תכנית/שיעור/שירים ברדיו וזה מממש עוזר לי להרדם.
עצהאנונימי (פותח)
חושבים שיש לפנינו עמוד של אש ענק שאם ה' יגיד לנו לקפוץ לתוכו אנו נקפוץ על קידוש ה'
עצה גרועה...נראה אותך מממש אותה....צביקה
מקסימום היא עוזרת לא להירדם
אל תצחקי עליארץ ישראל לנצח
תעשי בדיקת דם ותבדקי אם לא חסר לך ברזל.
התופעה קורת לי ואמרו לי שזה בגלל חוסר ברזל
נכון גם לי יש את זה...צאקי 2
שוכבים במיטה עם מוזיקה!!!=)שירה
אני עושה ככה...... וזה עוזרמיטל
אני יוצאת למרפסת, יושבת על המעקה (מעקה מעץ רחב ממש כייפי), ומרוקנת את כל המחשבות שם.. ואז אני חוזרת למיטה וב"ה נרדמת אחרי דקה שתיים...

זה עוזר כי האוויר בחוץ נעים וסתם זה כיף להיות בחוץ בלילה!!
קוראת ספר...רננוש!
תעברו לבראש צעיר.....רננוש!
וואו... אז המעקה שם בטח מלא מחשבותדובלה
חח... דווקא הם יותר פורחות לאוויר ככה.. חחחמיטל
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך