כל מי שקיבל צו ראשון (וגם מי שלא)חובה לקרוא!!!ה' מלך

כיון שאני לא ממש רוצה להתגייס לצבא הנוכחי, ביררתי קצת על כל העניינים של גיוס- כן,לא,למה,מתי ואיך (בעיקר על הלא)

למה לא?

בצבא יש בעיות של -

1. צניעות - לא אסכים לשרת במקום בו יש בנות!(ר"ל גוועלד- וויבערס ארוייסאט!)

2.כשרות- לא אסכים לתפקד בצבא בלי לקבל אוכל כשר למהדרין!

3.חילול שבת- לא אתן את ידי לחילול שבת ולו קל שבקלים!

4.פינוי ישובים-אני לא אסכים להשתתף בפינוי אפילו בדרך עקיפה. יתרה מזאת, אני אנסה לשבש ככל יכולתי את פעולות הצבא באותו הזמן. 

5. טוהר הנשק- אני לא מסכים לסכן אפילו אבר אחד מגופי או מגוף של יהודי אחר כדי שלא ימותו כמה ערבים "חפים מפשע" 

על כן נאמר לי לשלוח מכתב לצבא  ובו אני מפרט את העניינים הנ"ל ואז או שהם לא יגייסו אותי וזה הכי טוב או שהם יגייסו אותי ואז יהיו ערבים מתים, ג'יפים מפונצ'רים ואני בכלא...

אשמח להערות הארות וכדומה

זה די טיפשי...פילוני
תחליט. אם אתה רוצה להתגייס או לא. הצבא לא ישנה את עצמו לפי הדרישות שלך... אם אתה לא רוצה, תבקש קב"ן ורוב הסיכויים שתקבל פטור... הם לא רוצים "משוגעים" בד"כ...‎
פילוני צודק, באמת אתה צריך להחליטאור-שחר
אם אתה רוצה להתגייס או לא.
זה לא משנה לפי אילו טיעונים,השאלה היא מה אתה חושב לגבי שירות צבאי והאם אתה מוכן להיות חלק ממנו(או לא)
כנ"לאחמד בן שרה
אני עם פילוני
הערות\הארות איך שבא לךעמית-טליה
1.יש נח"ל חרדי יש הסדרים.תירוץ עלוב.
2.היום רוב המקומות עם אוכל למהדרין ק"ו במקומות של בני ישיבה.
3.תרצה או לא תרצה הינך מחויב להגן על עמך.
ואני בטוחה שאם ח"ו ח"ו יקרה משהו לאדם חשוב לך בשבת אתה לא תחכה למוצ"ש כדי להזמין אמבולנס או כדי לנסוע לבי"ח ואפילו לא כדי לחתוך תחבושת בשינוי.
אגב-לא יודעת איפה אתה גר אבל בישובים יש חובה לשמור על האזור
גם אם זה מחייב לנסוע ברכב בשבת.
4.זה לא תפקיד ומהות הצבא.
ולכן כאשר הצבא יגיע למצב שהוא יוצא מתפקידו להגן על עמ"י
תסרב ואף תשבש.מלכתחילה זה לא מקובל.
5.עיין תשובה 4.

כל טענותיך מבוטלות ואין להם שום שורש ובסיס.

אלא אם כן הקב"ן יגלה דברים אחרים.

דבר אחד!אנונימי (פותח)
בצבא של המדינה בימינו, עדיף לא לשרת, כי כולו קיים נגד חוקי התורה! http://israir.wen.ru‎
תנמק - אל תזרוק ותברח!סבא גפטו
ככל הנראהמשה
יוציאו אותך על 21 נפשי ובזה יסתיים העניין.
לחילופין - יחכו לסרוב הראשון שלך וישר לכלא
גמני קיבלתי צו ראשון.הודיה מהדרום
ואצטרך ללכת להצהיר..
הייתי בלשכה שבוע שעבראור-שחר
אחרי שהצהרתי והכל.
זה לא היה כזה מסובך
יפה...לא יזיק לך ללכת לינאום לכנסת...אנונימי (פותח)
נ.ב. בס"ד
נ.ג. לא הבטחתי תוצאות דרסטיות... על תעלי ציפיות...
חלופות למי שמקבל צו ראשון לצבא ההתרפסות לישמעאלואלאד
אפשר לחכות עד שריפת החמץ בערב פסח או לחילופין לל"ג בעומר ולקיים את מצוות השריפה בהידור.
בטח זה יעזור...פילוני
ממש לא משנה להם מה עשית עם הדף... אחרי כמה פעמים שאתה לא מגיע שולחים לך צו אדום-איסור יציאה מהארץ. אם אתה עדיין לא מגיע שולחים לך ניידת הביתה ונגמר הסיפור...
בטח זה יעזור...פילוני
ממש לא משנה להם מה עשית עם הדף... אחרי כמה פעמים שאתה לא מגיע שולחים לך צו אדום-איסור יציאה מהארץ. אם אתה עדיין לא מגיע שולחים לך ניידת הביתה ונגמר הסיפור...
בטח זה יעזור...פילוני
בטח זה יעזור...פילוני
לפום צערא אגרא ואלאד
ככל שתעשה יותר בעיות...פילוני
יטפלו בך יותר... זה לפום...‎
צודק. תעשו את זה עם שכל..פלפלתי
הצבא - גוף הרבה יותר גדול מכם.
תעשו לו בעיות - תאכלו אותה עד העצם.
ומילא לעשות בעיות כשצריך.. אבל סתם?
לא כל מי שגדול הוא בהכרח חכםואלאד
הצבא למעשה הוא גוף ביורוקרטי, מסואב וטיפש מאוד.
גם אם הוא טיפש - הוא יותר חזק ממך..פלפלתי
אמתהלל92
ואני חושב שלפני שעושים כל מיני צרות בגיוס, לחושב יותר מעשר פעמים!

זה יכול לדפוק את החיים חבל על הזמן!
חבר שלי הביא מכתב בערך אותו דבר כמו שכתבת, והוא הולך לעוף מהצבא. עד כאן טוב ויפה.
עכשיו השאלה מה יקרה א"כ.
אם הוא יטוס מהצבא על קב"ן או על משהו יותר טוב, או משהו יותר גרוע.
יכול להיות שהוא לא יוכל להחזיק נשק כל החיים.

אז בקיצור, תחשבו פווול לפני שאתם עושים בעיות.
אם אתה הולך לנח"ל החרדיהאריאלניקהנאמן
אז כל הבעיות שציינת נפתרות חוץ מהחמישית
תתגייס לנח"ל חרדי! (כמו שמי שמעלי אמר לך....)ליטל
אתה עדיין צריך להגן על הארץ!!!
אין לי שמץ של מושג איפה אתה גר אבל אם אתה גר ביישוב אז בטוח יש שמה חיילים ששומרים עליכם.....נכון?! אז אתה צריך להגיד להם תודה וללכת ולשמור על אנשים אחרים!!!
לא אמרתי שצריך להתגייס!!!האריאלניקהנאמן
נא לא לעוות את דברי

אמרתי שבנח"ל רוב הבעיות לא קיימות חוץ מהחמישית שהחמישית מצדיקה את אי הגיוס
אז למה אתה מתכוון להיתגייס,תכלת דומה ליםאחרונה
כמשתמע מדבריך?
תכנס בבקשה!! [חשוב מאוד - תקרא את הכל! - תודה]סבא גפטו
התירוצים נראים לי די עלובים.
הגירושים, ע"י זרועות השלטון הכפרני הזה, כבר היו לפני למעלה מעשורים! - 22 שנה - ימית. ועוד יהודים פרטיים שעשו להם צרות.

הבעי'ה העיקרית היא: אתה [בחור] מכניס את עצמך, מכפיף את עצמך לשלטון כפירה! פשוט כך! שכופר בתורה היהודית! שהולך במוצהר נגדה! שם לו למטרה - לעשות הסכמי שלום שמנוגדים לתורה, ושביצועם, ברוב חלקיהם, יהיה ע"י טובי בחורינו - אתה מכניס את עצמך למצב אסור! אתה מ-ת-א-ב-ד-!!!!! בנוסף, זה שלטון שחרט על דגלו - פגיעה בה! בתורתו! בעמו! ובארצו! - מחובתינו לשנוא את כל ראשי השלטון, וראשי הצבא - וכל הצבא!!!!!!! כפוף לשלטון! לצבא מכתיבים חוקים דמוקרטיים = בניגוד לתורה! - ובחזרה! מחובתינו לשנוא את כל הממסד, על כל שלוחותיו, ואת אנשיו - מניין? "הלא משנאיך ה' אשנא ומתקוממיך אתקוטט תכלית שנאה שנאתים לאויבים היו לי" - את זה דוד המלך שר, צעק, - וביצע! על יהודים ! תראו את כל המפרשים שאומרים שהוא אמר את זה על יהודים! לא על גוים! אלא על יהודים שחטאו - ולא רק שנא - אלא פעל נגדם! - אז מינימום - אל תאהבו אותם, בוודאי ובוודאי - לא להתחבר אליהם - ולא להכפיף את עצמך לשלטון כפרני חילוני במהותו -!!

חוץ מזה - שאנחנו רואים כבר בכמה מקומות, הוכחות מדוייקות שהמלכות הזו, היא הערב-רב - ואנחנו צריכים "להילחם בפועל" - כך שברור שאסור להתחבר אליהם!
בנוסף, אתה יכול להיות מושפע לרעה! אפי איתם, עם כל הכוונות הטובות, תראו מזה - היה קצין צה"ל תותח - אמר שצריך להרוג את כל ערביי עזה - אבל מה? כשנכנס לפוליטיקה=חרא! [לא אפי! - אמנם יהודי חוטא - אבל עדיין לא כזה - חלילה!] הוא נהפך להיות רע - ונכנס לממשלות עם שינוי... - ועשה הרבה הרבה דברים גרועים - - על זה חז"ל הזהירו אותנו! לא להתחבר לרשעים - לא כי אנחנו לא יכולים להשפיע עליהם לטובה -אנחנו כן יכולים! - אבל אסור לנו - אנחנו יכולים להיות חלילה מושפעים מהם לרעה - ! עם כל הכוונות הטובות - תכניסו לביוב/ג'ורא עשרה ג'ריקנים של סבון מפיץ ריח טוב - ומה יקרה? הסבון יהפך לחרא! למה? - כי טוב ורע לא - אין להם דו קיום - ובמקרה הזה, מי שבנה את כל המוסדות, הוא הרע - כך שאנחנו לא יכולים להכנס לתוכו! צריכים לבנות חדש! - [וגם זה ארוך - ואני חייב לסיים!!!] תראו מזה כל מיני חיילים מעלי חשבו שהם גיבורים ואמרו בגוש"ק שהם ישפיעו מבפנים.. - חארטה בארטה - אכן! כן! צדקתם! - השפעתם מבפנים!! - לרעההההההההההה!!! יחד עם ה"רב" שלכם, ת"ח שסרח! אלי סדן! כן כן כן! בושה בושה בושה! ועוד פעם בושה! - השפעתם מבפנים - גירשתם יהודים! חיללתם כבוד ואת שם ה'! פגעתם ביהודים! אתם שותפים פעילים בעיכוב הגאולה השלימה!!!

הצבא הזה לא יהודי - ולא מהיום, ולא מלפני שנה - אסור להתגייס אליו - אסור! וכמו בכל דבר! [!!] ביהדות, תמיד אפ' למצוא קולות.
אסור להכנס לכנסייה - ע"ז - אפילו להינות מהצל מהקיר בחוץ - של הכנסייה -חז"ל אסרו - אבל גם לזה מצאו "קולות" והיתרים... - לכל דבר אפ' למצוא -

השאלה כאן היא האם אתה יהודי אמיתי?! האם האמת היא נר לרגליך? וכל דבר שיש בו אפילו טיפה מן הסט"א - אתה תתחבר אליו? ועם כל הכוונות הטובות שלך, תהפך להיות שותף פעיל בחילול ה'? - ההחלטה בידך! הקב"ה אומר לנו "הנני נותן לכם היום את החיים ואת המוות" - אחרי כמה פסוקים... הקב"ה מציע לנו.. "ובחרת בחיים" אנחנו לא גירשנו מפה את הגויים! אז מה אנחנו מתפלאים שיש לנו גירוש בגוש"ק? זה לא משמים! - זה אנחנו גרמנו!!! תפסיקו להאשים את אלהים! הוא מושלם! ונתן לנו את הבחירה! ואנחנו עשינו את המצב בכי-רע! והוא גם ממליץ לנו - ובחרת בחיים! - אבל אנחנו לא רוצים לומר את האמת אם היא קצת בוטה.. - טוב.. נחטוף ונחטוף... ממש צדיקים.. - אל תהיה צדיק הרבה מבוראך!!

אם תרצה, שאני אגע בנקודות מסויימות, גם אני רוצה - מי שרוצה, שיעיר - אולי כשאני אחזור. - חוץ מזה, עדיף שזה יהיה בכתובת אחרת - לפורום רציני: katif.co.nr - הפורום החדש - שעבר ועבר עם רוב החברים - של גוש קטיף! - בכ"א איפה שתרצה אגיב. -

רק עוד הערה - איך לברוח מזה?
לא ללהיות אידיוט!

ולעניין:
"קרוב מאוד" שלי, קיבל צו להגיע ללשכה, הגיע.
אמר שהוא משרת את עמ"י בגדוד העברי, הוא מרגיש ששם הוא יותר שומר על יהודים - והוא לא מתכוון להתגייס לצה"ל [צבא התרפסות לישמעאל] אז הם שלחו אותו לקב"ן - ונתנו לו תאריך...
הוא אמר להם "נעלבתי" יעני - קצין בריאות נפש...
לא הגיע - מאז.. הוא קיבל מלא מלא מלא צוויים... גם צבים. .ארנבים.. - יש לנו גן חיות בבית - גם דברים מיוחדים כמו "צו אדום" - מזל שזה לא "צב אדום"... - וחארטה - אחרי חצי שנה - קיבל פטור - על "אי התאמה"

אבל זה לא עם כולם.. היה לו עבר. -עבר של יהודי גאה! פעילות למען עמ"י!!!

ומשהו חשוב!! אל תצאו מהצבא על פרופיל נמוך - זה ידפוק לכם דברים בחיים - ואל תהיו טיפשים! - מילא אי התאמה - זה אומר למשל שאתה קיצוני.. ודברים כאלו - אבל פרופיל 21 - זה חארטה! אל תהיו טיפשים!

יאללה -כל טוב ובהצלחה
חבר'ה, אל תעשו שטויות!
יום/ערב טוב - ו... - באמת כל טוב! [עם כל המשתמע]

הלכתי לאביר

סבא

ויש כאן עוד כמה דברים הצריכים תגובה, ואשתדל בערב

ואגב, יש לי עוד סיפורים איך חברים אחרים - יצאו מהצבא - בשכל!
ועוד משהו לפני שאני מתעופף:סבא גפטו
ואני עדיין שוקל ברצינות להתגייס! ואם תרצה, גם כאן אוכל להסביר את העניין.
אתה?!!!! להתגייס???!!!הלל92
ממש לא נראה מתאים לך...
לעניין החמישי אין פיתרון של סירוב כיה' מלך
ההוראות פתיחה באש הם סותרות את התורה.

לא הבנתי מה כתבת - ובאיזה הקשר. - תודה.סבא גפטו
למה?? אתה חצוף... ועוד משהו:סבא גפטו
אל תשפוט! בשום כיוון. לא איך שאדם נראה. לא מה הוא חושב. לא איך הוא מתנהג - אנשים שקרנים - ז"א לא תמיד שקרנים - אבל עושים את עצמם משהו. והם אחרת. - עובדה, ראית את ההודעה נגד השירות, ומייד אח"כ - תמיכה. - לא, זה לא טמטום - זה עמוק! - הבנת?
אתה עושה פה סלט שלם מ-1001 דבריםמשה
גם אני לא אוהב גדול של הצבא, אבל אתה רואה שבסוף הגעתי לשם והשד לא כל כך נורא.

לא שאני חושב שצריך לשתף פעולה עם הוראות ההתאבדות-אי-פתיחה-באש ולא שאני מת על כלל ההתנהלות של הצבא בנושאים אחרים, ובכל זאת יש לו ערך.

אם לא לאומי - יש לו ערך מסויים בחברה הישראלית שלא צריך לזלזל בו. בכלל.
ערך? מישהו אמר שאין כלל?סבא גפטו
- אם הייתי גר בגרמניה/פולניה/ארה"ב/קנדה/סוריה/עיראק וכו', והיו מסכימים שאשרת בצבא שם, הייתי הולך ומתגייס - לא משרת. - למה? כי יהודי צריך לדעת להילחם. לירות בנשק, זה כמעט כל בחור בן 16/17 כבר יודע. לא בעי'ה כלל! - יש כל מיני "מסנחלים" [הטעות מכוונת] שחושבים שבזה שיש להם רובה, הם כבר יכולים להיות לבד באיזור שם... הם.. הרובה... השמחה עם הסמים... ורבנו.. וכו'.. ולא צריכים שום צבא - זה שטויות! אני דוגמא: לומד אוממנות לחימה מסויימת. אני לא מזלזל באפקטיביות של אומנות אחרת. אני מנסה לשפר את שלי. - למעט צבא גרמניה של הרייך השלישי, שהוא נודע, וחרט על עצמו פגיעה ביהודים - אז- יש לי "קצת" בעי'ה לשרת בו.
בעניין הזה, אני מרגיש לא פחות לגבי הצבא של מדינת ישראל [מדינת ישראל - אין לה שייכות ודימיון כלל בשום מצב - לשלטון יהודי! / לשלטון יהודי בארץ ישראל! - היא לקחה שם {ישראל} לא לה!], שהוא חרט על דגלו - באמצעות הזרועות המבצעות, הצבא, משטרה, שב"כ, בתי משפט, בתי שימוש וכו' - את הכפירה בה'! את הכפירה במהותה! יש כאן לא מעט שמאלנים, בעלי עמדות מפתח בחברה הישראלית, ובעלי השפעה אצל מקבלי ומיישמי ההחלטות!! שלא איכפת להם מביטחון, והם מצהירים פעם אחר פעם - במילים אחרות ודי דומות: לא הביטחון איכפת לנו. לא איכפת מהעבר היהודי. הוא אפס. אם אכפת לי, זה כשאני נלחם נגד היהודים-הדתיים שעוד נשאר להם משהו מהגלות - - יש להם מנגנון השמדה עצמית! שונאים את עצמם? - מילא! אבל לדרדר את כל עמ"י לתהום? - לא מקובל עליי.
אז תגיד שישראל לא הרגה יהודים? לא נכון.
מעניין שאת יהודה בן יוסף ויואב דורון [אני מקווה שאני צודק בשם השני] פתאום ראינו שצה"ל כן יודע לחסל... ירו נגדם בחשד שהם מחבלים [הם היו חיילים שזה עתה [אחד מהם] סיים את השירות, השני עדיין בצבא - וריססו אותם ב: למעלה מ1000 קליעים לרכב. טיל נגד אדם! מתי עושים את זה נגד המחבלים? ועוד הרבה דברים גרועים - תחפשו ברשת תמצאו קטעי עיתונות מחרידים בעניין - זאת לא היתה טעות - אבל גם א"כ!
שלומי אסולין הי"ד - חייל צה"ל מצטיין! - צדיק בחייו - קדוש במותו - נורה באירועי יהוד מצלף משטרה!! בעורפו - רבין ימ"ש הכריז אז: עד עשרה הרוגים מכל צד!! - הוא נבחר ע"י הציבור - הוא מייצג ציבור - אסור להתעלם מזה שבתוכנו יש הרבה זבל! ויש עוד כמה יהודים שהסיפור שלהם ידוע שנרצחו ע"י המשטרה! בעיקר השב"כ בצורת משטרה - דברים ידועים! - במידה ותרצה, אביא.

משהו בעניין שלומי:
http://rotter.net/User_files/forum/459e1a813addc3541.jpg

http://rotter.net/User_files/forum/459e1a813addc3542.jpg

ויש עוד רבים.

ולכן יש עוד ערך בצבא - שאתה לומד ממנו צורת לחימה. לא משנה שאסור להתייחס לפילוסופיה שלו -שכבר מושפעת לגמרי מתרבות המערב המתייפיפת - ורואים שהם לא מצליחים [ע"ע צרפת - וכל מדינה מערבית - שבאמת יש להם צרות - וצרפת היא אפי' לא דוגמא טובה]
אני לא מזלזל. - יש בו ערך.

אני גם לא משקר לעצמי חלילה.
דוגמא -צה"ל והשב"כ עצרו אתמול מחבל באיזור [נראה לי חווארה - לא זוכר בדיוק] עם חגורת נפץ - אז מה? ואם לא היה עוצר אותו? - חלילה היו יהודים נהרגים - אסור להתעלם מהעובדה הזאת - יש מחיילי צה"ל שעושים עבודת קודש - ונכון: עדיין זה לא בצורה שצריך להיות - במקום למנוע ולמנוע - אלא לתקוף כמה פעמים כדי למנוע -כפי ההיגיון, הציווי, המוסר - היהודי - והאנושי! - אבל עדיין אסור להתעלם מזה.

דנתי עם אחד הרבנים שאני מתייעץ איתם. והוא אמר לי:
נראה שהרמטכ"ל חלוץ, [או כל רמטכ"ל אחר - בתפקיד] בא לרב אלישיב [שכידוע מתנגד לגיוס - ואגב, הם! לא מתגייסים כי הם גלותיים ואנטיפאתים! גם אם היה כאן צבא ע"פ ההלכה- הם היו מוצאים לעצמם תירוצים - אני מכיר אותם טוב!] [וכמובן- כל זה בתאוריה] והיה אומר לו: תראה. אני נותן לך עכשיו את כל חיילי צה"ל. אתה יכול לקחת אותם לישיבות שלך, לומר עם כולם תהילים למען עמ"י וכו'.. - אבל מה? - את כולם! את השב"כ ואת החיילים ואת השוטרים - ואת כל זרועות הבטחון - אין שמירה אין שום דבר - משה/admin אני חוזר אליך - וזה מה שהרב אמר לי - אתה חושב לרגע, שהרב אלישיב יעיז לומר לרמטכ"ל - כן. תביא אותם אליי. זה יותר חשוב מלשמור על יהודים - נראה לך? - א"כ אתה דפוק. - אבל כל ילד בגן יודע שהרב אלישיב, עם כל ההתנגדות שלו. יש לו עדיין שכל פעיל בקדקדו! ב"ה- הוא גאון! אני לא מזלזל בו! - ולכן הוא לא יגיד לרמטכ"ל להביא את החיילים - כי באותו הרגע אלפי יהודים יהרגו - חלילה. - ועל מי תהיה הקפידה משמים? אם לא על הרב אלישיב? - אז נכון. הצבא לא מושלם. אבל עדיין יש ממנו דברים טובים.

בכללי - אני מאוד בעד [בארבעה דברים מאוד נקודתיים] ומאוד נגד הצבא - ואני חושב שה"אני" כאן, מותאם להלך הרוח היהודי. - במידה ואני טועה, תקנו אותי. אני אומר לעצמי, לחברים ששואלים אותי, מה שכבר כמה אמרו לי. - אם אתה ממש ממש חזק בקיום המצוות, אתה עוד יכול למצוא לעצמך היתר - שוב! אתה עדיין עושה כאן הרבה הרבה עבירות! כן כן כן!!! אבל תוכל למצוא איזה תירוץ. - תירוץ דחוק ביותר. אבל תירוץ [כלל לא מגיע ל'תשובה'! - מזה תשוב"ה? - אחד מהם.. זאת האימרה של רבי עקיבא - [שהיה ביןהיתר - נושא כליו של בר-כוכבא. - כן אותו צדיק? גם היה לוחם!] ואהבת לרעך כמוך! - אתה אוהב יהודי מסויים? אתה צריך לשנוא את מי שחורש נגדו רעות - את הכל הלא יהודים בא"י!! [לא את כולם לגמרי. אבל גם אלה שאנחנו לא צריכים לשנוא, עדיין אסור להם היום לחיות כאן - אנחנו לא מקבלים גרים - וכתוצאה מזה המצווה/חיוב שהרמב"ן מונה בספר המצוות במדבר ל"ג- תקפה! - והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם!!!]]. - אני מקווה שהבנת את הנקודה. לרוב הבחורים, עדיף שלא יתגייסו היום לצה"ל. - בנות, ברור שאין על מה לדבר - לא. אני לא מזלזל ביכולות שלהן. אסור להן! ואל תגיד לי שבמלחמות ישראל הן היו מגישות אוכל ועוזרות =אמת! כאן בצבא, אני מגדיר אותם מ.פ. - מזרון פלוגתי - בוטה מאוד - אמיתי עוד יותר! ועצוב. עצוב מאוד. [!!!]

מרשים מאד , שליטה יפה במקורות ,זה מבוזבז לחלוטין .אנונימי (פותח)
אפשר לדמות אותך , לילד , פגוע , עם מקל , שכל מה שמעניין אותו זה לשבור את הכל , ומאיזו שהיא סיבה הוא פוגע בכל מה שסביבו , ורק שובר .

זה כל מה שאתה עושה , גם אם אתה צודק בדברים מסוימים , אתה רק שובר והורס , מקלל , את כל מי שלא חושב כמוך .
זה מצחיק-על גבול העצוב, כי אתה מבזבז דברים חשובים .

אתה בעצמך דיברת על שלושה גישות ,דורון,תפילה, מלחמה .
אתה רק במלחמה .
אתה נלחם נגד , כולם , גם מי שלצידך , (אבל לא קיצוני כמוך)
זה כנראה גזר דינם של כל הקיצונים , אבל לא חשוב.

לדוגמא , כל מה שעושים לרב אבינר ,זה בדיוק אותו דבר , הקיצונים שציפו שהרב שלמה אבינר, ישבור את הכלים בזמן ההתנתקות וילך נגד הכל ( גם אני ציפיתי שיקרה כך ) אבל הוא לא עשה את זה , ( גם ענקים אחרים לא עשו את זה)
ופתאום כשזה לא קרה - פתאום הרב מוקצה מחמת מיאוס , עד כדי שקרים נוראיים , האשמות חסרות בסיס ,
וכי מה חשבת , אם זה היה נכון - שהרב מחטיא , בעניני נידה וכו' הוא היה נשאר רב ישוב? ראש ישיבה? אתה בטח תגיד : כן .
אז תשובתי היא : לא , הוא היה עף לכל הרוחות , רק שמה שקורה זה , קיצונים כמוך וחבירך , נוטף לכם ריר אם יש לכם הזדמנות להכפיש . והנה הוא נשאר רב ישוב , ראש ישיבה ופוסק.
כנראה שרבנים חשובים ממך , יודעים קצת יותר טוב , אז הזהר בלשונך לחלל שם תורה , זה חטא לא פחות חמור ממסירת שטחי ארצנו הקדושה.

אכן אתה שולט בציטוטי הלכה , אבל יש עוד הלכות בארון , הלכות אחרות , שלא אומרות שיהודי שלא חושב כמוך הוא לא יהודי , אלא להיפך , חובה לקרב :
כי תראה חמור שונאך רובץ תחת משאו וחדלת מעזוב לו, עזוב תעזוב (הקם) עמ" (שמות כג',ה').
"...אף-על-פי שידעת שהוא שונא אותך – בכל-זאת תכוף את יצרך ותעזור לו" (פירוש תורה תמימה לשמות כג',ה'). הרמב"ן כותב שם :אנו מצווים לעזור בהקמת "חמור אחיך" שנפל בדרך. צווי דומה ניתן בשמות אלא ששם מדובר ב"חמור שונאך" משאו; מדוע, אם-כן, במקום האחד נאמר "אחיך" ובמקום השני "שונאך"? מבאר הרמב"ן: "תעשה עמו כן – וזכור האחוה ותשכח השנאה".

כנ"ל , מדוע הלך הרב קוק ( האבא) לבקר את החלוצים - קיבוצניקים אוכלי טרפות?
מדוע , הוא לא היה צריך להחשיב אותם כלא יהודים????
אלא שכאן טמון דבר שאתה לא רואה כל כך .
כן , להיות חזק.
כן, לקרב.
ולא להגיד - לא חושב כמוני - לא יהודי.
אם תראה את כולם - גם מחללי שבת , כאחים שלך .
תשנה אותם , עם העוצמה שלך.
אבל אתה רואה אותם כאויבים שלך , כלא יהודים . - אז בוודאי צריך להשמיד אותם.... מזכיר לי קוראן מוסלמי טיפוסי .

כתבתי לך בעבר , תתנצל על קללות שאמרת , וכו'
לא הגבת , ברור למה, אתה מוצף ברגשות הרס , אז לא נשאר מקום לתפילה - לפי הגדרתך ,שינוי קו המחשבה שלי בדרכי נעם .

ולכן חבל על מה שאתה אומר , מבוזבז.

נ.ב - כנראה שצריך להאשים מישהו בהתנתקות ,ורק לא אתאנונימי (פותח)
עצמך.
זה לא מה שהוא אמר וחבל שאת סתם אומרת דברים...עוד נחזור
הוא בכלל לא דיבר על ההתנתקות.אנונימי (פותח)
כמה דברים:סבא גפטו
- הייתי מציע שתפסיק לדמיין שאתה מכיר אותי, ו/או מכיר את אורח חיי ואת הצורה בה אני מתנהג "קיצוני" "מזיל ריר מהפה" "ילד פגוע" - ועוד כל מיני דברים חסרי טעם ותעם.

- -!- ואם הבנת את זה, אז משהו גדול כבר זז אצלך: תגיב לגופו של עניין / לגופה של הודעה - לעניין! ולא לגופו של כותב. אתה יכול לערב את זה. אני לא הדיון כאן! אתה רוצה? תפתח עליי נושאים כמה שבא לך! - אין לך מה להגיב עניינית? אל תגיב בכלל, ואל תראה את בורותך ואת המוסר הנוצרי [להפנות את הלחי השלישית] זולג ממך.

- שתי הפסקאות הראשונות, כלל לא ענייניות.

- לא. לא על שלושה גישות. אלא על דרך חיים במאבק/בעי'ה/דרך-פתרון שהנחה אותנו יעקב אבינו ע"ה - לדורות. חז"ל דורשים לא פעם ולא פעמיים. ויותר בנ"ך, אבל גם בחומש. למה נכתבו לנו הסיפורים האלו? אתה יודע איזה דיונים יש במגילה[גמרא] על האם בכלל היה צריך להכניס את מגילת אסתר לכתובים? - ויוצאים מתוך הכרעה ברורה- היו עוד הרבה סיפורים שלא נכתבו לנו לדורות - כל מה שנכתב, יש לו השלכה מעשית! לכל זמן ומצב בעמ"י - וזה יכול לחזור על עצמו. - היה הווה ויהיה! לא בשמים היא! וזה בשבילנו- כן. היהודים הפשוטים. - 90% מה"גדוילים" של עמ"י, לא נולדו, ולא מייד היו "גדוילים" - הם היו יהודים פשוטים [שזה שיא הגדלות! להיות "פשוט"!!!] שעשו מעשי-גדולים! - וכך הם נהיו גדולים. פנחס, בכלל, היחיד שקיבל בתורה אות שלום - אות שלום? למען ה'? אלהים לא יכלת לתת לו אות אחר?? אות שלום? זה שלום?? - וזה משהו שאתה וחבריך מהסמאל-הימני צריכים להבין:
זה שאתה החלטת ששלום, זה התרפסות לישמעאלים, זה שאתה החלטת שלקיים מצוות בצורה ישרה ללא סטיות ותככים - זה להיות קיצוני, לא הופך את זה באמת לככה! - אבל גם אם זה היה כך, עדיין צריך להתנהג כך! - אלו לא הגישות שלי. ואלו לא גישות - שלושת אלו, הם דבר אחד! - תפילה לה' - זה מלחמה רעיונית! אח"כ דורון, לדבר, להסביר, לשכנע - ואח"כ מלחמה. - כשאנחנו באים להילחם על מישהו? - מה יהושע עשה? "הרוצה להשלים, ישלים" אנחנו צריכים לפנות אליהם לשלום. - לא. לא שאנחנו נלקק להם, אלא שאנחנו נחמול עליהם!!! - ואני יודע כמה גדול השלום - כדאי שתלמד בספר אור הרעיון "מלחמה ושלום!" - באמת כדאי!

- ושוב שיקרת והוצאת שם-רע. אני לא נלחם בכולם. אדרבא - אני תומך בהרבה ארגונים, שחלקם, איכשהו פוליטיים, שאני בטוח שאתה נגדם. אבל יותר מזה חשוב שתבין -שגם חלק ניכר ממי שאני "נגדו" - אני לא נגד מישהו - כמישהו - כי הוא-הוא. אני נגדו, נגד מה שהוא מייצג - דוגמא - אני בעד תנועת שס! אני נגד המעשים שלה- בעניין A' B, וC וכן הלאה/או שלא.

- את העניין עם אבינר, לקחת למחוזות לא קשורים. אבל שיהיה. בכוח אתה רוצה להראות לנו עד כמה הוא מלוכלך? ביום שבו הכוחות פרצו לנוו"ד - הוא ומתחבק ולוחץ ידיים עם ראש כוחות הגירוש בפועל - אורי-בר-לב. - בנוו"ד - ראינו את זה - וזה פורסם - אתה רוצה תמונה?
ממש ממש עצוב. ולא אני לא מתיימר לומר שיש לי ידע יותר ממך. - אבל כנראה שבכמה עניינים, דאגתי לפקוח את עיניי - ככשלום הציבור כרוך בכך!
ואביא לך משהו שכתב מו"ר עט"ר כהנא זצוק"ל הי"ד על אבינר:
אור הרעיון - פרק י"ג פסקה ה/ו -
והנה, קמו עלינו לכלותנו אנשים שנוגעו בצרעת התרבות הזרה, וביניהם לאסוננו גם תלמידי חכמים ויודעי ספר, וקבעו שלהלכה אין מלחמה בינינו לבין הישמעאלים הדרים בארצנו ולכן אסור לנו להתנהג אתם כאויבים. הם אף הרחיקו לכת ופסקו שישמעאלי שניסה לתקוף ואף להרוג אדם מישראל על ידי אבן או כלי נשק, וברח, אסור להורגו, ומותר רק לתופסו ולהעבירו לשלטונות, למלכות הזלה אשר טוב סופה מקיומה, כמו שאמרו חז"ל (סנהדרין צח.): "אין בן דוד בא עד שתכלה מלכות הזלה מישראל", ופירש רש"י (שם): "שלא תהא להם שום שולטנות לישראל, אפילו שולטנות קלה ודלה". ובתיקוני זהר (דף קמד) נקראת מלכות ישראל שתהיה בעקבות משיחא "השלטון של הערב רב" (ועיין מה שנכתוב בזה בע"ה לקמן בפרק על הגאולה).

רק לידע כללי:
באותו הזמן בדיוק, אבינר הוציא את שו"ת אינטיפאדה, וזה גרם לרצח יהודים! הרב הביא בדיוק את אחד המקרים שנשאלו והובאו בספר שאסור להחזיר אבנים על ערבי שזרק אבנים.. ושאסור להרוג אותו... - לא שזה לא כדאי שתישב בכלא.. שאסור... - הוא נוצרי! יהודי נוצרי - יהודי שמתנהג בהשקפה של הנצרות! -הוא כותב שאסור להתנהג איתם כאויבים - מה? "כי תצא למלחמה על אויביך" - וכל הפרשנים שואלים - וכי אנחנו יוצאים למלחמה על אחים שלנו? - אלא דע! שכשם שהם לא חסים עליך, ויהרגו אותך ויעשו בך לינץ' ומתייחסים אליך כאויב - כך תנהג בם כך אתה - זה מוח יהודי פשוט - אבל חז"ל ידעו שבשנת התשס"ז - עדיין יהיו יהודים גלותיים - זה מיועד אליך. - לך תחבק את טלי פחימה. - יש לו תרבות זרה! - מערב - של הנצרות!!!

ועוד: אתה, חושב [במידה ואכן כך] שהמאבק נגד סולימאן, התחיל בסביבות לפני/אחרי הגירוש מהגוש. כלל לא. עוד מלפני שנים, כל מיני רבנים שיצאו נגדו - סתכל באתר AVINER.NET - שהרב קפאח - והוא ב"ה היה גדול וענק בתורה ובהלכה! - כותב שאסור לקרוא שום ספר שלו ולהתייעץ איתו! - הוא פושע! הוא אומר ליהודים להתגייס למחלקה היהודית בשב"כ- כששם ברור שזה נגד יהודים ששומרים את התורה - פשוט כך! הוא מוסר יהודים - הוא היה בין הראשים שהקימו עם מועצת יש"ו את אותם חארות שמצלמים נערים "קיצוניים" בהפגנות נגד הגירוש ומאבקים-שעה - איסורי כרת, התיר על ימין ועל שמאל - אתה יודע איזה פושע הוא?? - נמאס לי בכלל לדבר עליו - שהקב"ה ישמור אותו אצלו - חייבים כבר לעשות לו משפט בי"ד ציבורי! ואם תרצה ארחיב בעניין. בהתחלה גם היו רבנים גדולים מאוד [דוגמת הרב ליאור, מרדכי אליהו, יעקב יוסף, שמואל טל ועוד - שחשבו שזה לכלוך על ת"ח - ואותם אלו שאמרו את זה ספגו נאצות ועוד.. ואמרו להם שהם מבזים... אבל אח"כ שהתברר - הרבנים בעצמם יצאו נגדו - אתה צריך להבין משהו! אם אתה אמיתי, תאמר את האמת שלך - גם אם היא כואבת לאחרים - לפעמים זה חלק מהתהליך! הרבנים הם לא אלהים - והם לא יודעים לבד מה קורה בכל מקום! - לכן צריכים את האנשים הפשוטים שיגידו להם!!!]
ותפסיק לחרטט את השכל - כשיש מסמך שהרב אברהם שפירא, וארבעת הרבנים הנ"ל - פוסקים לו להפסיק להורות בענייני נידה ואישות, לאור מה שהם קיבלו ובדקו [ותראה איזה חקירות הרב מרדכי אליהו עשה לו - והוא פשוט חולה וסוטה ממש עבר על איסורים - מחרידים! ואני מסיים כאן - כי הוא מגעיל אותי!] והוא הצהיר בפה מלא, ואח"כ גם באיזה עלון שלו - שהוא ימשיך להורות.. אבל אתה הגאון.. "חסרי בסיס" - לך לבלבל ת'שכל אצל אבינר.

אתה - ואני שונא את העיוות הזה -ואני אחזור עליו שוב!
יש אויב פרטי - שאין כזה דבר. ז"א יכול להיות מצב שמישהו עשה לך רע. - אתה צריך להבליג. להסביר. להוכיח בשקט. - לא לשאת עליו חטא. וודאי שלא לנקום ולנטור בו [שים לב שהפסוק המלא הוא "... את בני עמך"! את זה אנשים שוכחים...] - במישור הפרטי? מישהו גנב ממך? אפילו עם זה גוי - זה כבר בעי'ה להחזיר לו. באמת שכאן אין בכלל מה לדבר. צריכים להמשיך לאהוב אותו - כיהודי! ולנסות להחזיר אותו למוטב - בדרכים הכי נוחות שיש - נשמה יהודית! ככה נוותר עליה?

לעומת זאת - יש את האויב במישור הלאומי - לא לך הפרטי. ורק שתבין - זה לא אני אומר - זה רבנים גדולים אמרו, ואומרים - ולטיפשים כמוך - עוד יגידו! לא שאני יכול להחזיר לו על הפגיעה בגוש"ק שזה מסמל את "שפלותן של ישראל חילול שמו" - והקב"ה כידוע שונא את מי שמשפיל את עמ"י - ו"הלא משנאיך ה' אשנא.. ומתקוממיך אתקוטט תכלית שנאה שנאתים לאויבים היו לי" - - ו"ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם" - כאן אתה לא יכול להחזיר לו - אלא אתה חייב! - וזה כמובן - אחרי כל המסעי שכנוע וכו'.. עד שהוא עשה את הפשע! - תבין:
יש הרבה הלכות, כמו יהודי של"ע חוטא. יש הרבה פעמים, שמגיע לו דין מסויים. נחתם הדין! יש רק את העניין של היישום -זה אחרי שהסבירו לו והוא בכ"ז עשה - עכשיו יש פעמים: שאם עד שאתה הצלחת [תלוי כל מקרה לגופו אתה/כל יהודי/בי"ד וכו'.. אתה=דוגמא=גאולת הדם] חזר בתשובה, הגיע לאיזה פתרון - אז אשריו ואשרי חלקו -אתה יכול להיות שכן שלו. - אבל אין לך חיוב וכלל דרישה להחזיר אותו - כי זה בשבילו שהוא יקבל את העונש! נפש רעה שמקבלת את העונש - זה חלק חשוב מאוד בתהליך החזרה בתשובה שלה!

למה הלך הרב קוק? תשאל אותו. אני לא הדובר שלו.
ולעניין: - תראה - זה אותו העניין! זה משהו פרטי - שצריכים לקרב אותם! אני משתדל לקרב יהודים, לא פחות ממך - רק שאני איכשהו צריך לכתוב משהו בסגנון התגאות וגאווה אז תבין אותי?

לא קללות ולא נעליים - אני עוד נותן לך דבש.

רפושבבאכי"ר
ובעז"ה, שנבין את הדברים - נפנים אותם. ונתקדם במהרה לגאולה שלימה!
אמן ואמן.
רפושבבאכי"ר לך. ;הפסדת במערכה.אנונימי (פותח)
לא הבנת כלום מדברי .
נסביר שוב.

חבל שהכל סבב סביב סיפור הרב אבינר. (וכמובן לא ענית על שאלתי - איך הוא עדיין רב ישוב , ראש ישיבה ופוסק? - ולמה ? כי הוא רוצה? מעניין.. ) ושים לב שרבנים גדולים ממך עדיין מכנים אותו רב.

לא חשוב, עכשיו .

מה שלא הבנת בכלל:
רק עכשיו כתבת : לכתוב לגופה של הודעה - לעניין, כך נכתב בהודעה:

...לך לבלבל ת'שכל...
...ולטיפשים כמוך ...
...בורותך ואת המוסר הנוצרי ...
...לא קללות ולא נעליים - אני עוד נותן לך דבש...
...לך תחבק את טלי פחימה...

ככה לצערי שוב הפסדת במערכה.
נשארת הילד המקלל , שכולם מתרחקים ממנו .
ומה אתה חושב שאתה משנה ככה?
די שום דבר , הרי אין טעם להכנס איתך בדברים בצורה שכזאת.

נראה אותך מתנצל על אלה.... אולי גם על הקודמים?

אתה לא יכול , בשם הצדק והאמת לקלל אותי .
כנראה שלא הבנת שגם דברי אמת רצוי שיועברו לקהל השומעים בצורה מכובדת , הפכת את התורה שלי ( - הנעימה בצורת הדיבור ..דברי חכמים ... (שלמה המלך.)) לדברים זולים שיוצאים מפיך.

אדם שחושב שהוא תכלית הכל , וחושב שדבריו הם האמת האבסולוטית ואין מקום אחר לשום דבר. לא ילמד ולא ילמד.

התורה אבסולוטית , ולא אתה תלמד אותי , על התורה, המצוות , וכו' .

חבל שדחפו לך לראש את האמת כל כך חזק שאפילו אתה לא יכול להתנגד . ולא יכול להרהר בזה. ולא יכול לשמוע דברים אחרים ,
אולי אני הפנים ה65 של התורה , וזה גם בסדר שאתה הפנים ה66 .

תראה, תרגע , זה משמח שאתה רוצה בטובת עם ישראל , אבל אתה לא לבד , והדרך שלך היא לא היחידה .

נראה אותך מ כ ב ד אותי.
זאת לא נצרות
זאת לא רפיסות
זאת לא חולשה
זאת יהדות .

לכבד אותי משמע שאתה מכבד את עצמך.
ושלא תחשוב שהכל כאן , כי אני צריך את הכבוד ממך ... אתה צריך אותו ממך!

דברים אחרונים:סבא גפטו
לפעמים, אני אמנם כן ממשיך בדיון [לא כזה - דיבור בפה. לא באינטרנט - כי זה לא רציני - האחרון] גם כשמגיע אליי אחד בסגנון שלך. או שאני מגיע אליו. כי 1 יש לי כוח לשמוע שוב ושוב שקרים, ועיוות ההשקפה היהודית - במטרה לתקן. אמנם נכון; חכמינו הורונו בכמה מקומות, לא לדון עם "חסיד שוטה" - ש"הרב שלו" אמר לו כך וכך, ולא משנה מה תגיד, יש כאלה שאפי' יעשו כאילו הם "ענייניים" - אבל הם לא מוכנים באמת להבין את מה שאתה אומר. - לא חובה לקבל - לא מוכנים להבין! ק"ו ב"ב של ק"ו שאם כבר הוכחת להם - לא יפנימו את זה - במקרים כאלו, אסור לדון איתם כלל. - אבל מילא. אני בכ"ז מנסה, ואתה עדיין לא מבין.

אז כשתלמד להפסיק לשקר.
להפסיק להגיב לגבי האישיות שלי, שלא היא הנושא כאן
ועוד חרטוטים מיותרים,

אשקול לחיוב, להגיב לך.

בהצלחה ושוב - רפושבבאכי"ר!

לכבד לכבד לכבד.. - משלמים לך על המילה הזאת? [שאלה רטורית - אתה לא צריך להגיב. אלא-א"כ גם משלמים על זה ואז אני מבין...]
ואואואהלל92
איזה לחץ...
זה סתם היתה הערה כנראה לא כל כך במקום. סתם כי היה משעמם לי.
אל תקח ברצינות.
לא לקחת ברצינות? שאני אתייחס לכל הודעה שלךסבא גפטו
בלעז? - לא! - אז תכתוב דברים רציניים.. - סתם. אל תקח קשה.
אבל יש דברים שחשוב להקפיד עליהם! [ואני אומר את זה גם בשבילי]
היום הייתי בצו ראשון ואמרתי שאני לא רוצה להתגייסיונתן דוד
ומה אמרו לך?איתי'ה
צודקאנונימי (פותח)
אשרחה
ב"ה, אשרי שאני בת ולא מבינה בדברים האלו..תכלת דומה לים
עוד מעט גם אני צריכה לקבל צו ראשון, ואז אני הולכת ל..
לאן? נראה לי לבית דין רבני, שם אני מצהירה, נראה לי, שמסיבה דתית אני לא מתגייסת, ושלום לצבא..
ודוגרי, בנות בכלל לא צריכות להיות בצבא.. זה לא בשבילן..
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך