התירוצים נראים לי די עלובים.
הגירושים, ע"י זרועות השלטון הכפרני הזה, כבר היו לפני למעלה מעשורים! - 22 שנה - ימית. ועוד יהודים פרטיים שעשו להם צרות.
הבעי'ה העיקרית היא: אתה [בחור] מכניס את עצמך, מכפיף את עצמך לשלטון כפירה! פשוט כך! שכופר בתורה היהודית! שהולך במוצהר נגדה! שם לו למטרה - לעשות הסכמי שלום שמנוגדים לתורה, ושביצועם, ברוב חלקיהם, יהיה ע"י טובי בחורינו - אתה מכניס את עצמך למצב אסור! אתה מ-ת-א-ב-ד-!!!!! בנוסף, זה שלטון שחרט על דגלו - פגיעה בה! בתורתו! בעמו! ובארצו! - מחובתינו לשנוא את כל ראשי השלטון, וראשי הצבא - וכל הצבא!!!!!!! כפוף לשלטון! לצבא מכתיבים חוקים דמוקרטיים = בניגוד לתורה! - ובחזרה! מחובתינו לשנוא את כל הממסד, על כל שלוחותיו, ואת אנשיו - מניין? "הלא משנאיך ה' אשנא ומתקוממיך אתקוטט תכלית שנאה שנאתים לאויבים היו לי" - את זה דוד המלך שר, צעק, - וביצע! על יהודים ! תראו את כל המפרשים שאומרים שהוא אמר את זה על יהודים! לא על גוים! אלא על יהודים שחטאו - ולא רק שנא - אלא פעל נגדם! - אז מינימום - אל תאהבו אותם, בוודאי ובוודאי - לא להתחבר אליהם - ולא להכפיף את עצמך לשלטון כפרני חילוני במהותו -!!
חוץ מזה - שאנחנו רואים כבר בכמה מקומות, הוכחות מדוייקות שהמלכות הזו, היא הערב-רב - ואנחנו צריכים "להילחם בפועל" - כך שברור שאסור להתחבר אליהם!
בנוסף, אתה יכול להיות מושפע לרעה! אפי איתם, עם כל הכוונות הטובות, תראו מזה - היה קצין צה"ל תותח - אמר שצריך להרוג את כל ערביי עזה - אבל מה? כשנכנס לפוליטיקה=חרא! [לא אפי! - אמנם יהודי חוטא - אבל עדיין לא כזה - חלילה!] הוא נהפך להיות רע - ונכנס לממשלות עם שינוי... - ועשה הרבה הרבה דברים גרועים - - על זה חז"ל הזהירו אותנו! לא להתחבר לרשעים - לא כי אנחנו לא יכולים להשפיע עליהם לטובה -אנחנו כן יכולים! - אבל אסור לנו - אנחנו יכולים להיות חלילה מושפעים מהם לרעה - ! עם כל הכוונות הטובות - תכניסו לביוב/ג'ורא עשרה ג'ריקנים של סבון מפיץ ריח טוב - ומה יקרה? הסבון יהפך לחרא! למה? - כי טוב ורע לא - אין להם דו קיום - ובמקרה הזה, מי שבנה את כל המוסדות, הוא הרע - כך שאנחנו לא יכולים להכנס לתוכו! צריכים לבנות חדש! - [וגם זה ארוך - ואני חייב לסיים!!!] תראו מזה כל מיני חיילים מעלי חשבו שהם גיבורים ואמרו בגוש"ק שהם ישפיעו מבפנים.. - חארטה בארטה - אכן! כן! צדקתם! - השפעתם מבפנים!! - לרעההההההההההה!!! יחד עם ה"רב" שלכם, ת"ח שסרח! אלי סדן! כן כן כן! בושה בושה בושה! ועוד פעם בושה! - השפעתם מבפנים - גירשתם יהודים! חיללתם כבוד ואת שם ה'! פגעתם ביהודים! אתם שותפים פעילים בעיכוב הגאולה השלימה!!!
הצבא הזה לא יהודי - ולא מהיום, ולא מלפני שנה - אסור להתגייס אליו - אסור! וכמו בכל דבר! [!!] ביהדות, תמיד אפ' למצוא קולות.
אסור להכנס לכנסייה - ע"ז - אפילו להינות מהצל מהקיר בחוץ - של הכנסייה -חז"ל אסרו - אבל גם לזה מצאו "קולות" והיתרים... - לכל דבר אפ' למצוא -
השאלה כאן היא האם אתה יהודי אמיתי?! האם האמת היא נר לרגליך? וכל דבר שיש בו אפילו טיפה מן הסט"א - אתה תתחבר אליו? ועם כל הכוונות הטובות שלך, תהפך להיות שותף פעיל בחילול ה'? - ההחלטה בידך! הקב"ה אומר לנו "הנני נותן לכם היום את החיים ואת המוות" - אחרי כמה פסוקים... הקב"ה מציע לנו.. "ובחרת בחיים" אנחנו לא גירשנו מפה את הגויים! אז מה אנחנו מתפלאים שיש לנו גירוש בגוש"ק? זה לא משמים! - זה אנחנו גרמנו!!! תפסיקו להאשים את אלהים! הוא מושלם! ונתן לנו את הבחירה! ואנחנו עשינו את המצב בכי-רע! והוא גם ממליץ לנו - ובחרת בחיים! - אבל אנחנו לא רוצים לומר את האמת אם היא קצת בוטה.. - טוב.. נחטוף ונחטוף... ממש צדיקים.. - אל תהיה צדיק הרבה מבוראך!!
אם תרצה, שאני אגע בנקודות מסויימות, גם אני רוצה - מי שרוצה, שיעיר - אולי כשאני אחזור. - חוץ מזה, עדיף שזה יהיה בכתובת אחרת - לפורום רציני: katif.co.nr - הפורום החדש - שעבר ועבר עם רוב החברים - של גוש קטיף! - בכ"א איפה שתרצה אגיב. -
רק עוד הערה - איך לברוח מזה?
לא ללהיות אידיוט!
ולעניין:
"קרוב מאוד" שלי, קיבל צו להגיע ללשכה, הגיע.
אמר שהוא משרת את עמ"י בגדוד העברי, הוא מרגיש ששם הוא יותר שומר על יהודים - והוא לא מתכוון להתגייס לצה"ל [צבא התרפסות לישמעאל] אז הם שלחו אותו לקב"ן - ונתנו לו תאריך...
הוא אמר להם "נעלבתי" יעני - קצין בריאות נפש...
לא הגיע - מאז.. הוא קיבל מלא מלא מלא צוויים... גם צבים. .ארנבים.. - יש לנו גן חיות בבית - גם דברים מיוחדים כמו "צו אדום" - מזל שזה לא "צב אדום"... - וחארטה - אחרי חצי שנה - קיבל פטור - על "אי התאמה"
אבל זה לא עם כולם.. היה לו עבר. -עבר של יהודי גאה! פעילות למען עמ"י!!!
ומשהו חשוב!! אל תצאו מהצבא על פרופיל נמוך - זה ידפוק לכם דברים בחיים - ואל תהיו טיפשים! - מילא אי התאמה - זה אומר למשל שאתה קיצוני.. ודברים כאלו - אבל פרופיל 21 - זה חארטה! אל תהיו טיפשים!
יאללה -כל טוב ובהצלחה
חבר'ה, אל תעשו שטויות!
יום/ערב טוב - ו... - באמת כל טוב! [עם כל המשתמע]
הלכתי לאביר

סבא
ויש כאן עוד כמה דברים הצריכים תגובה, ואשתדל בערב
ואגב, יש לי עוד סיפורים איך חברים אחרים - יצאו מהצבא - בשכל!