ראיתי שכל שאלה בפורומים נצבעת בכחול כאשר כבר קראנו אותה,
וזה מעולה!!!
אך לפעמים קורה לי כשאני מדליקה את המחשב, ונכנסת לפורומים, הכל שוב נהיה שחור
ואז זה מבלבל,
ממה זה קורה?
ואיך אפשר למנוע את זה???
ראיתי שכל שאלה בפורומים נצבעת בכחול כאשר כבר קראנו אותה,
וזה מעולה!!!
אך לפעמים קורה לי כשאני מדליקה את המחשב, ונכנסת לפורומים, הכל שוב נהיה שחור
ואז זה מבלבל,
ממה זה קורה?
ואיך אפשר למנוע את זה???
זה מן הסתם יפתח פתח לקהלים נוספים, ממגזרנו הקדוש ומחוצה לו.
את מצב תורני אני מכיר, אבל גם הוא לא מתאים לכל אחד, עדיין נשארים הרבה אייטמים של תרבות חילונית וספורט. יש גם רגישויות שונות לגבי מידת הצניעות של המדיה (אישה עם מכנסיים ובסגנון?).
בעיקרון במצב תורני צריך לסמן את הכתבות האלה שלא יופיעו. זה צריך לבדוק מול החבר'ה בחדשות.
אישה עם מכנסיים זו בעיה. מצד אחד זה ""לא צנוע"" בעין תורנית ומצד שני זה לבוש מכבד. להבדיל מלבושים אחרים שלעיתים גם חרדיות בוחרות בהם...
1. איך זה שלניקים שונים יש מבחר שונה של אפשרויות לסימון/בחירה
2. וגם בקשה / הצעה / המלצה להעשיר את המבחר של המועדפים לבחירה
בעקבות שרשור זה:
להבנתי יש בעיה יסודית בפלטפורמה כאן, שסותרת ומונעת - נשואים טריים
הבנתי שלניק שהגיב לי, פורום שהוא ואני פעילים בו, f503 (שריטות ליליות) אצלו במועדפים ואצלי לא. והפורום עצמו לא באפשרות המועדפים לסימון. זה משהו באלגוריתם של הפלטפורמה.
לי יש במועדפים תחת קטגוריה "סגורים ולא פעילים" כל מיני פורומים שאני ממש לא מבין איך הגיעו לרשימה אצלי.
מניח שאצלו, הפורום שאני כן רוצה להיות מסומן ☑️ בו, שריטות ליליות" נמצא שם
והנקודה השניה - מציע להרחיב את מגוון הפורומים לבחירה כמועדפים. יש לא מעט פורומים יעודיים, שאין בהם בכלל פעילות כי הם לא במועדפים, כדוגמת פורום רכב, שאפשר יהיה להגדיל את ה traffic בנושאים של הפורום היעודי.
1. הרשאות (אבל מאיפה אתה יודע?)
2. יש פורומים שנוספים אוטומטית למועדפים אחרי כמות ספציפית של תגובות של המשתמש שם.
ואני גם צריך
2. זה לא פותר כלום- כי אם למשל יש פוסט רלוונטי בפורום רכב, פורום סטודנטים או כל פורום נידח אחר (נידח כי הרוב לא מודעים אליהם), ואני יכול להגיב - אני לא מודע לפוסטים האלו באלגוריתמים הקיימים.
ב"ה אני מבין ששלחתי מספיק הודעות שאוטומטית זה יכנס אליי למועדפים 
בס''ד
אני לא מצליחה להכניס קישור... אשמח לטיפול התקלה 
ושוב תודה!
ולא מצליחה לערוך ולשים קישור חדש.
בס"ד
ולא קורה כלום. הלשונית שבה מכניסים את הקישור לא מופיעה. ניסיתי גם במחשב וגם בפלאפון.

תנסי לעשות את זה כתגובה בפורום ואני אחקור את זה לעומק אחר כך.

האפשרות לתגובה משום מה בצד מתישהו.
ומשום מה יש כאלו שזה עוד יותר בצד, ואי אפשר בכלל.
לאט לאט זה עובר להיות יותר בצד

אך הסיסמא הקודמת בוודאות נכונה.
אני מוודא זאת ע"י יציאה וכניסה מחדש לפורומים עם הקלדה ידנית של הסיסמא הישנה, ולא מסתמך על הסיסמא השמורה בזיכרון הדפדפן
החלפת סיסמא דרך הקישור למייל של "שכחתי סיסמא" במסך הכניסה, עובדת.
אחרי עדכון הסיסמא, ניסיתי שוב דרך עדכון סיסמא בכרטיס האישי, ולא עובד. אותה שגיאה: "סיסמא ישנה שגויה" (ברור שהפעם הקלדתי את הסיסמא החדשה שהחלפתי לפני רגע)
לא שנים ועשרים
וגם, מה עם הגדרה לאלה שרוצים "בעומר"?

אולי מתפללים סוג ג. אולי זה יותר רבדים ופחות סוגים
וככה לא פוגעים באף זהות של שום אדם
(מעניין מתי יהיו סידורים שיהיה כתוב בהם "שלא עשני גוי.ה.ם./יליד/אמריקאי שאינו בצבע עור של אשכרוע")
ואז אני לא יכול לספור בברכה
אבל חשוב לי לדעת.
למה יש פרסומות לא צנועות בערוץ?
זה קשור אליכם או שזה משהו שגוגל עושה בלי קשר לערוץ?
יש דרך לחסום את זה?
אין לי פרסומות לא צנועות