אולי לכם תהיה עצה בשבילי...אנונימי (פותח)

אז ככה:

אני בשרות לאומי השנה. הולך לי אחלה. אבל קשה לי. קשה לי מבחינת המעבר מהבית. זו פעם ראשונה שאני מתגוררת מחוץ לבית, ואני פשוט לא מסדתרת עם זה. קצת קשה לי להגדיר מה בדיוק מפריע לי, אבל אני יודעת בוודאות שהכל קשור לזה. אני מרגישה מעין חיים כפולים (שני בתים, שתי מיטות, שתי מברשות שיניים..), אני מרגישה עומס בחיים (עומס מסוג שונה, שכן היו לי בחיים תקופות של עומס), אני המון בנסיעות, יש לי אחריות..

מה שקורה זה שכשאני מגיעה הביתה בסופ"ש, אני פשוט קורסת. לא יודעת איך להסביר את זה, אולי אני מרשה לעצמי להתפרק. אני מרגישה לא אני. מעין תחושה של 'לא יודעת מה לעשות עם עצמי', וזה אחרי שחיכיתי כל השבוע בכיליון עיניים להגיע הביתה, ל'מנוחה והנחלה' שלי. בבית אני פשוט נהיית עצבנית, עייפה, חסרת כוח לכלום, וזה אחרי שתיכננתי כ"כ הרבה דברים לעשות כשאני אגיע הביתה.. אני מרגישה שאני לא ממצה את עצמי.

קורות לי גם תופעות מוזרות, והנה המפחידה ביותר- יום שישי אחד החזרתי את אחותי מהגן, ואז פתאום נהיה לי מעין 'בלק אאוט' ולא הבנתי איפה אני, מי זו הילדה שאני מחזיקה, מה אני עושה כאן, ו.. הכי מחפיד- מי אני בכלל..

בקיצור, אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אבל אני יודעת שאסור לי לתת למצב הזה להמשיך.

עצות בבקשה... 

אולי שווהאנונימי (פותח)
ללכת לרופא על הקטע של הבלק אאוט?
באמת הלכתי לרופא בגלל דברים נוספיםאנונימי (פותח)
שקורים לי, שגם אותם אני משייכת לעובדה הזו של החיים הכפולים וכל השאר שגורמים לי בילבול וכו' אבל רופא לא יכול לתת עצות לנפש..
ולכן אני פונה אליכם, אולי תהיה לכם עצה, ובעיקר אני רוצה עצה מקצועית ממנהלת הפורום או כל מי שחושב שיש לו משהו מקצועי לומר לי..

תודה.
תגובה לזמרתאנונימי (פותח)
התופעה שאת מתארת לא מוזרה.את עוברת טלטלה לא פשוטה שמשפיעה על התחושות והמחשבות שלך.תנסי לבדוק אילו שינויים את יכולהלעשות בסדר היום בשרות כדי להקל על עצמך.הפחתת לחץיכולה לתרום לשינוי בתחושה.לעזוב בית זה לא פשוט אז קחי זמן לעצמך ןתקשיבי למה שאת זקוקה.פני אלי ואשמח לעזור.חנה ר.
בקשר לקריסהארץ ישראל לנצח
כשגמרתי את הלימודים והתחלתי לעבוד גם אני הייתי בקריסה, והייתי מגיעה הביתה מהעבודה וישנה שעות (לפעמים אפילו 3 שעות). חוץ מזה היתה לי תופעה של פצעים מכאן ועד אמריקה. היום אחרי כמה שנות עבודה זה פחות או יותר עבר לי.
כנראה שהמעבר הדרסטי בחיים (פתאום לצאת מהבית, עבודה בשירות, וכו') גורם לך את זה עם הזמן זה יעבור.
אגב, לי היה באותה תקופה גם חוסר גדול בברזל, אני לא יודעת אם זה קשור להתחלה החדשה, אבל שווה לך לבדוק את נושא הברזל (ע"י בדיקת דם פשוטה).
זה באמת קשהאנונימי (פותח)
קשה לחיות חיים כפולים, שונים כל כך.
קשה להכנס ללחץ אחריות (אולי גם חוסר שינה וחוסר אוכל מסודר)
קשה הכל.
ודווקא בבית בגן העדן את עצבנית ועייפה... איזה באסה.
למה??
אנחש, אבל בטח את יודעת יותר טוב ממני.
אולי כי את מצפה כמו שכתבת שבבית 'תעשי הרבה דברים...' ואת צריכה את הבית השנה לפחות, כדי פשוט לנוח. לבוא הביתה, לא לעשות כלום ולישון לישון לישון לאכול משהו, ספר ולישון?
אולי את צריכה לא לצפות מעצמך לכלום בבית פשוט לבוא ל'חופשה' הביתה לסופ"ש?

ואולי כי מצפים ממך לעזרה בבית?
ואולי כי כל ה'דברים' בבית נראים לך כאלו קטנים וקטנוניים לעומת ה'דברים הנפלאים והגדולים' שאת עושה בשירות?
חוץ מזה

ואולי הכל ביחד ... וזה הכי מבלבל... רצון לעשות המון ובעצם זה קטן ואין כח, ומסביב זה לא כמו שחלמת שיהיה שציפית שילך לך חלק בבית , זה גם דורש ....
אשמח לתגובה, אם את מצליחה לזהות בתוכך מה הגורמים, ולפיהם אפשר לנסות להתקדם, לטפל בבעיה.
דווקא הבלק אאוט נורא טבעי בעיני...עוזיהאחרונה
אולי כי גם לי זה קרה בעבר.

ו..נכון שקשה להתרגל לשינויים, אבל עם הזמן זה עובר.
או שמתרגלים, או ש..מתמכרים לבית.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך