סתם הערה לפני שאני מתחיל עם הדרשות [שיהיו קצרות הפעם]
כל הזמן שואלים איזה נושא יהיה מעניין.. יביא אנשים.. תגובות ושלא יהיה משעמם... - הנה. משהו בסגנון הזה. סתם לא להיות מרובעים. [אברהם אבינו ע"ה היה כורדי - לא בדיחה! הוא בא משם - ז"א.. אחרי שהוא בא מהבטן של אימא שלו]
ולעניין:
לא.. זאת לא עוד הודעה שקוראת לכם להגיע ולכתוב באיזה פורום נידח.. כדאי להעלות בו את המונה - שיהיה כסף לפרסומות....
זוכרים את הפורום הישן נושן? באתר קטיף.נט ? זהו. הוא נסגר לאטו. עבר כתובת. לאחר מכן, עוד כתובת. לאחר מכן עוד כתובת - ועכשיו הוא בכתובת חדשה! - ולמרבה הפלא [הניסים - איך שתקראו לזה] יש עוד כמה חברים ששומרים על הגחלת! והפורום עכשיו על שרת טוב ובריא, עם אחלה מנהלים! [ואם אני אומר את זה.. כנראה שיש דברים בגו. אני לא מחבב מי-יודע-מה מנהלים...] אז אנחנו [בעצם אני כותב בשם עצמי] קוראים לכם! החברים שעוד היו בפורומים הישנים.. וכמה שאני זוכר שראיתי אותם כאן מתישהו: 11111 / אפאחד / אב"א / הפיצולה / ~צופיה~ / הודיה מהדרום {חע חע חע..} / ויש עוד שראיתי כאן... לחזור לשורשים! תלת-משמע! ואנחנו מברכים כל בחור/בחורה/שניהם שיצטרפו! זה חשוב לנו. לא פחות, זה חשוב לכם. אחרי שתהיו שם... תבינו - פילוסופיה היא לא דבר טוב = היא כורח המציאות!
וברצינות.. מקווה שהבנתם.
אם אתם מוכנים לעזור.. אז על תעשו לזה מסע פרסום זול.. פשוט תעבירו בין החברים/ות הקרובים שלכם... תודה רבה רבה!!!
המשך יומהנה ומועיל. לכם, ולכל בית ישראל (סבא)
עוד משהו?