שלוםאנונימי (פותח)

אני לא יודעת אם הגעתי למקום הנכון אבל אני ינסה בכל זאת

אני מהמגזר החילוני ואני חושבת ששנתיים בצבא להיות פקידה זה בזבוז זמן, שבמקום זה בזמן הזה אני יעבוד וילמד. מצד שני במקומות עבודה שונים דורשים צבא ושמעתי על השירות הלאומי, אך עדיין לא כל כך הבנתי מה זה, כמה זמן זה מה עושים איפה משרתים , האם לובשים מדים, כמה כסף מקבלים וכו'.

רציתי גם לדעת אם שירות לאומי ייחשב כאילו עשיתי צבא, לדוג' בבנק יקבלו אותי?

אשמח אם מישהי/ו יוכלו לספק לי מידע אודות השירות לאומי

בתודה רבה, בר.

תשובה:שובל אור
ראשית, שרות לאומי=צבא. התנאים שלך במהלך השרות ולאחריו אמורים להיות אותם תנאים, שזה אומר- כניסה ללא בדיקות בתחנה מרכזית נניח (שזה דבר ממש ממש מועיל!), הנחות והטבות במסלולים שמותאמים לחיילים וכו', השרות נחשב לך בדיוק כמו שרות צבאי ותוכלי לעבוד בכל עבודה שדורשת עובד לאחר שרות.

לגבי העבודה בתכל'ס של השרות לאומי: יש מספר אגודות, יש גם את אגודת שולמית שעובדת עם הבנות מהמגזר שלך, ותחומי העיסוק שהם מציעים כוללים חינוך, חינוך מיוחד, רווחה, ביטחון, הדרכת טיולים ובתי חולים. בתוך כל הנ"ל יש עוד מגוון אפשרויות.

משך השרות המינימלי הוא שנה, יש אפשרות לעשות גם שנתיים (במקומות שונים).

זהו אני חושבת.. אם יש לך עוד שאלות את תמיד מוזמנת!
בהצלחה...
תודהההההההההאנונימי (פותח)
תודה רבהההה ויש לי עוד כמה שאלות:
1. הייתי כבר בצו גיוס, מה עליי לעשות אם אני רוצה לעשות שירות לאומי
2. השירות הלאומי נעשה עם מדים? (לא שאכפת לי אבל אני רוצה לדעת)
3. מה השכר של שירות לאומי?
4. קראתי פה בפרוום משהו על דירות משתפות ולא הצלחתי להבין.

אודה לך אם תעני לי תודההה
תשובות...שובל אוראחרונה
1- אני לא ממש יודעת מה הפרוצדורה של בנות חילוניות, אני יודעת שאצלנו פשוט צריך ללכת לרבנות להצהיר שמטעמי דת אנחנו נמנעות מלעשות צבא ואז נותנים לנו תעודת פטור. לא מחייבים אותנו לעשות שרות לאומי.. אני חושבת שכדאי שתתייעצי (טלפונית) עם אגודת שולמית, יש להם התמחות לציבור שלך.

2-שרות לאומי זה בלי מדים.. יש לך אבל כרטיס זיהוי שמעיד שאת בת שרות וכאשר את מעוניינת לקבל הטבה של חיילים את פשוט מראה אותו. (זה גם מקנה נסיעות חינם..)

3-השכר שלי הוא 766.

4-כל מקום שרות חייב לדאוג לבת לדיור. בד"כ בכל איזור יש מספר דירות שרות (בהתאם לצורך) בהם מתגוררות הבנות המשרתות שם.

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך