(בכוונה כתבתי צב כי ככה הזמן זז שמה)
לפני יומיים הייתי בצב ראשון ולא אני לא מצטער, הגעתי ב9 לתל השומר(הייתי אמור להגיע ב8.5) וישר הייתי בראש של לעשות רעש וצילצולים, אך לא מחשותי מחשבותיכם, ואיך שעליתי לקומה הראשונה לתיאום אני שומע לחישה "דניאל...!! דניאל..!" הסתובבתי וראיתי את חבר שלי מהישיבה שעבר לפני שנתיים לפנימיה צבאית תורנית(ממלכתי...) ולדנו באותו יום אז חשבתי שגם הוא יהיה שם. אני ממתין ובהמתנה אני שם לב לכמה דברים מעניינם כמה חרדים(שבבניקים) רואים טמבלויזיא, שני חילונים קוראים ספרי תהלים ורק אני וחבר שלי ה'מיזרוחניקים' היחידים...
לאחר חצי שעה אני נקרא להכנס כמה שאלות כמה תשובות וזהו. נשלחתי להעביר את הכרטיס המגנעטי במחשב האדום ולחכות לראיון אישי לאחר חצי שעה, אני מקצר, יוצא חייל ושואל "דניאל אדרי?" אני קם והולך אחריו נכנס לחדר קטן וחם ללא מיזוג, החייל שואל אותי שאלות כמו "לאן תרצה להתגיס" ואני עונה ישר "קודם כל אני דוחה את הגיוס ואחר כך לנח"ל החרדי" והוא בשלו "ואם ישלחו אותך ליחידות אחרות לגולני גבעתי וכו'" וכמו "איך היתה החזרה בתשובה שלך?" וכו' ואז! הוא מגיע לחלק המעניין, מכייוון שאני כולי מקרין "פנאט משוגע שחוטף ערבים"(ותודה על הסטיגמות..) הוא שואל אותי "האם היית פעיל בזמן ההתנתקות?" "בגירוש!" אני מתקן, וממשיך,"כן, הלכתי להפגנות ולתפילות נגד תכנית הגירוש" הוא לא הצליח להסתיר את ההפתעה "מה?! אתה רוצה להגיד לי שלא היית בגוש קטיף?שלא הסתננת? שלא חסמת כבישים?", "לא, לצערי לא זכיתי"אני מדגיש
היה מייאש ומעייף
ועוד משהו קטן חבר שלי שהלך לצב ראשון ניסה להתפלל מנחה וזרקו אותו משם בבושת פנים. אני כמה שניסיתי לעשות "צרות" לא הצלחתי. אני יוצא מהמבנה ורואה 75 חרדים שכנראה יתגייסו בסופו של דבר (אלה שלא מתגייסים הלכים לישיבה בבוקר ישר אחרי התיאום) מתפללים מנחה... משמיים...