קטע סרט יפההה...מתנחל גאה.
ילדי תל רומיידה 'מטפלים' בערבי... חובה לראות!!!http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3350884,00.htm l
אוף אני מהפלא`רוחמה הקראסיבה
הכתובת לא נראה לי נכונה.רייצ'ל
ניסיתי כמה פעמים וזה לא עלה לי.
אני לא מבינה איךsara139
ניכנסים לכתןבת כזו, מקלידים כל מה שכתוב שם???
אשמח להסבר
גזור התק...מתנחל גאה.
אח שליחברוני
אני חפשתי ולא מצאתי אנא אם תמצא את זה ורואים אז בבקשה ממך תודיע לי בסדר?
התעללות לשמה!זהבית
מי אמר שאפשר להתעלל בבני אדם אפילו שהם ערבים?
זהבית..מתנחל גאה.
'והורשתם' את זה את מכירה?? יש עלנו מצווה "והורשתם את יושבי הארץ הזאות ואם לא תורישו כאשר דימיתי לעשות להם כן העשה לכם"
אז הם לא נטפל בהם כראוי.. לכי תדעי מה ה' יעשה לנו...(תיראי מה קורה כיום בעזה...)את יודעת שחצי מאברהם אבינו ומהשכונות(שהיום) כולם יהודים הכול בזכות זה שהציקו לערבים?? ידעת? הם בורחים לעזה שכם וכו'.. וחוסכים לנו עבודה בבו היום לאכרית את זרע עמלק וכול הגוים..
בתור בן אדם שנרצח לו דוד! אני אומר לך שהם מגיע לידיים שלי ערבי... יהיה רע...אני רועה ערבי אני נזכר בדוד שלי והפסוק "לעשות נקמה בגוים" עומד לי מול היעניים....
מי זה דוד שלך?מיתנחלת בכתום
מה את רוצה?זהבית
לזהביתארץ ישראל לנצח
ביהודים מותר להתעלל?
ברור שלא.עמית-טליה
אבל אם מתעללים בך זה אומר שתתעללי גם?

חוצמזה שאת לא יודעת מי התעלל.
אם מישהו יתעלל בך אישית את צריכה להתגונן
לא להתעלל,ולא להרוג.

לפעמים אנחנו שוכחים אבל (לצערנו או לא)
גם הם נבראו בצלם אלוקים.

ומותר לנו להרוג אותם רק במקרה שהם רוצים להרוג אותנו.
ואסור לנו להכליל.

-ואל תחשבו שאני אוהבת ערבים.
אבל ככה צריך לחשוב.
ולנסות להביא את הרגש לידי ההיגיון.
אם הם מעזים לחלל את קדושת המתארץ ישראל לנצח
אז שימותו בעצמם!
די! נמאס לי!!!!!!!
תגובה לארץ ישראל לנצחליאתי בטורקיז
בס"ד
אני אישית לא הייתי משתמשת בסגנון בוטה שכזה, אלא רק אומרת שמעשיהם של החרדים גורמים לי לתחושה לא נוחה.
אני מסכימה עם דברייך באופן כללי, ואם אני הייתי כותבת את ההודעה הזו הייתי משנה סגנון.
ליאת.
לא!זהבית
אסור באף אחד להתעלל!
אם יש מחבלים-אז חובה להרוג אותם,אבל סתם להתעלל באנשים שלא נותנים מחסה לטרור-סתם מפני שהם ערבים-זה אסור!
בלועזית זה נקרא "שטויות"סבא גפטו
אנחנו מוצאים ענישה קולקטיבית ביהדות. לא פעם, ולא פעמיים. - פעמים רבות.

סתכלי ב'גור אריה' למהר"ל מפראג על פרשת ויישלח. אחד החזקים. והוא מוסיף בסוף [לגבי הענישה הקולקטיבית] - "וכן בכל המלחמות".

דוד המלך; לכאורה מה אשמים תינוקות בני שנה וחודש? - ערביים? הם לא נלחמו בנו! אבל צריך להבין! הוא יונק את השנאה הזאת ליהודים. בין אם הוא רוצה, בין אם לאו. לכן כשיש אומה שנלחמת בנו כל האומה חוטפת. מי שמצליח לברוח... סבב"ה.

והייתי מציע שתקראי, תביני ותפנימי את זה:

תהילים פרק קלז
א עַל נַהֲרוֹת, בָּבֶל--שָׁם יָשַׁבְנוּ, גַּם-בָּכִינוּ: בְּזָכְרֵנוּ, אֶת-צִיּוֹן.
ב עַל-עֲרָבִים בְּתוֹכָהּ-- תָּלִינוּ, כִּנֹּרוֹתֵינוּ.
ג כִּי שָׁם שְׁאֵלוּנוּ שׁוֹבֵינוּ, דִּבְרֵי-שִׁיר-- וְתוֹלָלֵינוּ שִׂמְחָה:
שִׁירוּ לָנוּ, מִשִּׁיר צִיּוֹן.
ד אֵיךְ--נָשִׁיר אֶת-שִׁיר-יְהוָה: עַל, אַדְמַת נֵכָר.
ה אִם-אֶשְׁכָּחֵךְ יְרוּשָׁלִָם-- תִּשְׁכַּח יְמִינִי.
ו תִּדְבַּק-לְשׁוֹנִי, לְחִכִּי-- אִם-לֹא אֶזְכְּרֵכִי:
אִם-לֹא אַעֲלֶה, אֶת-יְרוּשָׁלִַם-- עַל, רֹאשׁ שִׂמְחָתִי.
ז זְכֹר יְהוָה, לִבְנֵי אֱדוֹם-- אֵת, יוֹם יְרוּשָׁלִָם:
הָאֹמְרִים, עָרוּ עָרוּ-- עַד, הַיְסוֹד בָּהּ.
ח בַּת-בָּבֶל, הַשְּׁדוּדָה:
אַשְׁרֵי שֶׁיְשַׁלֶּם-לָךְ-- אֶת-גְּמוּלֵךְ, שֶׁגָּמַלְתְּ לָנוּ.
ט אַשְׁרֵי, שֶׁיֹּאחֵז וְנִפֵּץ אֶת-עֹלָלַיִךְ-- אֶל-הַסָּלַע.

כן. גזענות? הסתה? כהניזם? אולי. אבל זאת התורה!! לא. לא טעית. כן - פסוקים ח' וט' - תשנני אותם טוב.
מי אתה חושב את עצמך?עמית-טליה
דוד המלך?
דוד המלך גם שכב עם אשת איש ולא נקרא חוטא.

אל תשווה בכלל בין תקופות כי זו טעות יסודית!
היום אף רב גדול (ולא רב קטן שמפרש לעצמו,מחילה אבל יש הרבה כאלה)
לא יגיד לך לך לעכו ותתעלל בערבים סתם.
אבל כשהיה את המריבה בעכו שערבים התקיפו
התעעללו ועוד איך.
ןלא בשום כפר אחר.

בקיצור תלמד מי אתה ומי דוד המלך
ואת ההבדל המהותי בינכם
ואח"כ תלמד אנשים כאן לקרוא את התורה ולשנן אותה.
מי אני חושב את עצמי? זה לא משנה. אבל דבר אחד כן אגסבא גפטו
אכתוב לך:
אני לא חושב את עצמי - את. וזה כבר גורם לי להרגשה טובה.
בלי מוסר נוצרי. בלי להפנות את הלחי השלישית. בלי לאהוב את השונאים אותך.

מה הקשר המעשה של דוד המלך עכשיו? אולי תביאי עוד דברים לא קשורים שהוא עשה? [חתך מאות עורלות - דיקקטור! - איפה זה כתוב בתורה??] ובכלל מה הזכרת את המעשה הזה של דוד המלך? ניסית לומר שאבינר חושב שהוא בדרגת דוד המלך ובכ"ז לו אישית כן מותר?? או מעשים דומים??

וברצינות:
אני אישית לא משווה מהראש שלי.
אבל צריך להבין. והייתי מציע לא לך, כי זה לא הכי שייך, אבל לחבר/אבא/אח שיראה לך במסכת תענית פרק ב' דנים שם על עוד מאות נביאים שהיו לעמ"י ועוד הרבה ספרי נביאים. ומה חכמי - אנשי כנסת הגדולה הכניסו לתנ"ך? רק מה שהם ראו שיהיה לזה השלכה מעשית לכל דבר ודבר לכל עת ועת בעולם! לכל זמן שיהיה!! וזה אומר לנו "דרשני" - כל מה שכתוב בתנ"ך!!! אז מילא תצאי נגדי. אבל אל תצאי נגד אמוראים.

במשך מאות שנים באירופה רבנים התנגדו לעלייה לארץ ישראל ובניין הארץ. - הם צדקו? לא! חלקם אפ' הודו בטעות [הרב טייכטל / צבי קלישר ועוד] - באותו הזמן מי שהיה מעיז לצאת נגדם היו מעלים נגדו את אותה הטענה שהעלית כלפיי. זה שרב אומר משהו בלי לנמק, זה חארטה ולא מחייב שום יהודי.

רבנים שוכחים שאסור לערבים בכלל לחיות כאן. והם צריכים לפעול להוציא אותם מכאן. יתר על כן, אנחנו במלחמה איתם - וצריכים להרוג אותם!! אז אני לא אצא נגד הרב הזה כי יש לי דברים אחרים לעשות. אבל גם זה חשוב - אבל זה שאני לא יוצא נגדו, אני לא מסכים עם מה שהוא אומר/לא אומר. זה שהוא לא אומר שאסור להתעלל בהם, זה לא אומר שזה אסור. ההיפך הוא הנכון. מצווה להתעלל בהם! "כי תצא למלחמה על אויביך" - רש"י - וכי אנחנו יוצאים על אחים שלנו? אלא שתדע שכשם שהם נלחמים בך הם לא ירחמו עליך, כך תנהג אתה כלפיהם!! - זה לא הלשון שלו. תסתכלי ותראי את המילים שלו. - אותו הרעיון.
האור החיים הקדוש כותב ש"גדולי הרבנים יתנו את הדין על חורבן הבית ועיכוב בנייתו" [אם את רוצה אביא לך את הציטוט המדוייק ואת המקור - של זה] זה אומר שהוא מזלזל באותם הרבנים? לא! - הם עדיין לא צודקים בזה שהם שותקים / / יוצאים נגד אותם ה"פשוטים" שכן משתדלים לעשות מה שהם יכולים בלי תעודות של רבנים וכל מיני שטויות כאלו.

ואת צריכה להחדיר למוח שלך משהו! או שמותר וחובה להתעלל בהם, או שלא. אין אמצע. אין פעם כן פעם לא. - ויותר מזה: "שערבים התקיפו" כתבת. זה שטויות! כי אסור שיהיה מצב שהם מתקיפים! - כיצד יקרה מצב כזה? - נו.. הרי אנחנו לא במצב מתוקן יש כאן ערבים!

- לא תחנם. לא רק לא לקנות והם ולא לתת להם חניה בקרקע.
אלא כשיורדים להם לחיים הפרטיים.
כל דבר. שמציק להם לחיות כאן.
ובמקרה הזה איכפת לאימא שלה שלילדים שלה קשה ללכת ברחוב. הם מרגישים זרים! לא שייכים לאדמה. - וזה המסר שאנחנו מנסים להעביר להם.
אם תגידי לה, הארץ הזאת לא שייכת לך [לערבייה] היא תעשה את מה שהיא עשתה בתגובה לאמירה הזאת במשך שנים - תגיב בפיגועים! כדי להוכיח לך, שעל ה"אדמה שלי" היא תאבק וכו'... ומוכנה להקריב את עצמה.
לעומת זאת אם תפריעי לה בחיים ממש, תצרי אותה, את החיים שלה, את הפרנסה, את הקנייה מהם, את הקללות, את הביזיונות, או שהיא תפתח בפיגועים [כפי שהם כבר עושים - אגב, אותה משפחת ג'בארי, אבי המשפחה היה מפגע בפיגוע. - מחבל עם דם על הידיים ושוחרר - סתם מידע שכדאי לך לדעת - יהודיה בוגדנית] או שהיא תאמר לעצמה שבאחת מתוך אותם עשרות מדינות שלה היא תחייה בשקט.. ותעבור לשם. - כפי שהיו משפחות ערביות שעשו זאת. וכפי שניסה הרב כהנא לעשות לאיזה כפר. התושבים וההנהלה הסכימו, אבל הממשלה התנגדה. - למה? כי הם יודעים שזה מה שיציב אותנו: במצב מתוקן / חיים עם פיגועים.

ומקורות להתעללות, אני בטוח שאת יודעת. אבל אם כ"כ תרצי, אוכל גם להביא לך. - לא סתם. לא הרג. - התעללות!

יהודיה גלותית.

תקראי את זה שוב לפני שאת מגיבה לי. בבקשה. טרולית. תודה.

שבכניקית. [לא שאני חושב שאת כזאת. זה מה ששבכניקית עושה. בין אם את עושה את זה מרוע / סתם חוסר ידיעה]
ואוו ה' ירחםעמית-טליה
כמה שנאת ישראל בהודעה אחת.
אני מנסה לדון לכף זכות ולהגיד שאתה ילד קטן
שעוד לא גדל
אבל זה לא מנחם כי אם אחותי הקטנה היתה מדברת ככה הייתי מוכיחה אותה.

ואני מרגישה שזה כ"כ מיותר לדון בסוגיות שדיברת
כי לשמוע תורה מפה כמו שלך
זה מגעיל אותי.
מגעיל אותי לדעת שיש יהודים שמדברים כמוך-ולא לא בגלל הדעות הקיצוניות שלך,בגלל הדרך שאתה אומר כל דבר.

אני קראתי 8 פעמים כדי לראות אם אני רואה טוב.
אמרו כאן שאתה נראה כמו איזה חסיד.
אני באמת לא חושבת שהמראה שלך אומר משהו
אתה יותר גרוע מכל ערבי אחר.
ואני אפילו לא השוותי אותך ליהודי.
הנשמה היהודית שלך כ"כ רקובה כ"כ שחורה
תנקה אותה אני באמת ממליצה לך באופן אישי.
תנקה אותה!!

אני באמת לא מסוגלת לענות לך..
תחשוב שהתנצחת עליי
אבל אתה פשוט עוכר ישראל.עוכר את העם היהודי.שחשוב יותר מכל אדמה אחרת.
יודע מה?
האדמה הזאת לא מעניינת אותי
שיקחו את הכל!
אם יש אנשים כמוך מישראל שמדברים ככה ליהודים אחרים
אז כנראה שלפני שאנחנו מיישבים אדמה אנחנו צריכות לדעת להתנהג אחד לשני.
ואתה פשוט לא יודע את זה.
פשוט לא!

עכשיו תקרא ל י בוגדנית
שבכניקית (הלוואי אני אזכה,צריך מישהו שיטהר את המקום הזה)
טרולית(לא משנה שאני לא)
תמשיך לרדת על רבנים ולכתוב שתעודת רבנות זה "שטויות"

אני רק מקווה בשבילך באמת בשבילך
שתתבגר ותדע איך לענות לאנשים.

ואני קראתי בריפרוף וקיבלתי את שוק חיי..
כשבחור בשם אבי יצא נגד הדיבור שלך כעסתי
כי לא הבנתי על מה הוא מדבר..
עכשיו אני מבינה ומצדיקה אותו בכל מילה.

ודרך ארץ קדמה לתורה.
כנראה שאת זה לא לימדו אותך.
ככה זה כמחנכים איך להתעלל בערבים ולא איך לדבר ליהודים.

ובאמת לא יודעת כמה זה יזיז לך.
אבל אם חילוני היה מדבר אליי ככה הייתי מקבלת הלם אבל עוד מתמודדת,אבל יהודי מאמין
לא האמנתי שיש יצורים כמוך.
אני רק יודעת שזה לא נורמלי,שזה לא נפוץ.
ושאנשים מעפנים כמוך אין בכמויות.
ב"ה ב"ה ב"ה.

שיהיו לך אחלה חיים.
באמת אל תגיב אתה יכול רק להרוס יותר ממה שהרסת.

אבל סתם משהועמית-טליה
שיסתום לך את הפה שלך.

הרב שמואל

תשובה:

בס"ד

מה שהיה שם זו חזרה של הפרקליטות מהגשת כתב האישום בגלל הבהרה של דברי. הבהרתי שאני לא שונא ערבים וזה - אגב - באמת. אני לא שונא שום אדם וחושב שבאמת לכל אדם יש זכות לחיות בכבוד כי הוא נברא בצלם אלוקים. אין גם מקום לשנוא אותו בין אם הוא גר בארץ ישראל ובין אם הוא גר במקום אחר. רק שהוא לא יחפש להרוג אותי או מישהו מבני עמי. שלא יהרוג ושלא יתמוך בטרור וברוצחים.

הבהרתי את דברי, גם הראתי להם שכך היו דברי מאז ומקדם. את יכולה לראות תשובות רבות שלי המפורסמות במקומות שונים באתר זה שאני לא שונא נכרים וחושב שצריך לומר להם שלום ואפילו להקדים להם שלום.
למה?
כי כך ההלכה והלכה זו מאוד מתישבת על ליבי.

כל זה לא משנה את ההלכה על ישוב ארץ ישראל ועל כל ההלכות הקשורות בה. ובכלל זה איסור מכירת קרקעות לנכרים. הארץ היא של הקב"ה והוא קובע את כלליה. לנו אסור לחרוג מהכללים שהוא קבע בבריאת העולם וגם לא כדאי.
האמירה שהם נבראו בצלם אלוקים לא מתירה לנו להנשא עימהם בין אם הם ערבים ובין אם הם טורקים או נוצרים או סינים.
כל עם צריך לחיות את חייו ולעשות את תפקידו בעולם כמו שכל אבר בגוף צריך לעשות את תפקידו. רק כך הגוף יכול לתפקד.
הטישטוש בין עמים שונים הוא כמו טישטוש בתפקידים בין אברי הגוף השונים שעלול להביא לאנרכיה ואי תפקוד נורמלי של הגוף.

אלה דברי. ואני חושב שהם נכונים. אני עומד אחריהם לגמרי וחושב שכך צריך לנהוג.

בהצלחה
התשובה נענתה על ידי הרב שמואל אליהו

ברכה והצלחה

ועוד משהו שאמרתי למטה ממש.

למעשה פורסם בכלי התקשרות שאני צריך להתנצל על כך ובכן זה לא כל כך מדויק. כל מה שהוצרכתי להבהיר כי אני לא שונא ערבים. זה כל כך קל לי לעשות כיון שאני באמת לא שונא ערבים. אני לא שונא שום בן אדם יציר אלוקים. חביב אדם שנברא בצלם. בשבילי זאת אמת ודרך חיים. נקודה.
הבהרתי שכל מה שאמרתי נגד הסטודנטים הערביים במכללת צפת - זה רק נגד תומכי הטרור. ובאמת כך היו דברי גם אז. מי שישמע את דברי בהקלטות מאז ישמע שאמרתי מפורש רק נגד תומכי הטרור.

באמת אין לי משהו נגד ערבים בגלל היותם ערבים. הם לא העם שלי אבל אני חושב שיש להם זכות מלאה לחיות. אם הם לא תומכים בטרור.

גם זה הרב שמואל אליהו.

צריך עוד?

בהתחלהעמית-טליה
רשמתי הרב שמואל.

אז מחילה זה הרב שמואל אליהו.
כבודו במקומו.
טוב שתיקנתליאתי בטורקיז
בס"ד
יישר כח!
ליאת.
כל הכבוד עמיתליאתי בטורקיז
בס"ד
יישר כח על אמירת האמת, אני מאוד מזדהה עם דברייך ובאיזשהו מובן אמרת את מה שאני חושבת בנושא זה.
אמנם לכל אחד יש את הדעות והאמונות שלו, אבל צריך לדעת גם איך להתבטא בצורה כזו שלא תעמיק את שנאת ישראל ח"ו, ובכל זאת תבטא את מחשבות האדם.
אני יודעת שלי לא היה את האומץ להתבטא כמוך, ואני משבחת אותך על זה.
צריך להסתכל לאמת בעיניים וזה בדיוק מה שעשית, הסתכלת לאמת בעיניים, והאמת? ריגשת אותי וחיזקת אותי מאוד.
גם אני כמוך לא הזדהיתי עם דברי הכותב שאליו הגבת, ואת זה אני אומרת בלשון המעטה כמובן.
כואב לי שיש אנשים שמתבטאים כמו הכותב, אבל מצד שני אני שמחה על תגובתו כמו שלך, שיש בהן הרבה כח ועוצמה, (ואני לא מגזימה, אני מתארת את מה שזה עושה לי).
ליאת.
עמית-sara139
תגובה להודעה שמעלייליאתי בטורקיז
בס"ד
אני לא מסכימה עם דברי הכותב, אבל מוחה על איזכור שם ה' המפורש.
זוהי עבירה על הדיבר האוסר לשאת את שם ה' לשווא.
אולי תהיינה תגובות לא טובות להודעתי, אבל אני חושבת שאנחנו כאתר דתי וכקהילה דתית, צריכים להימנע עד כמה שאפשר מכתיבת שם ה' המפורש.
אנחנו צריכים להוות דוגמא לשאר הציבור הגולש כאן, וההתנהגות הזו היא דוגמא לא טובה (בלשון המעטה).
אני לא רוצה להגיד דברים חמורים יותר ממה שאמרתי, ולכן אעצור כאן ואוסיף שתגובתי באה כהערה בונה ולא יותר מזה.
ליאת.
זאת באמת עבירה???סבא גפטו
זה עבירא על הדיבר "לא תשא את שם אלקיך לשווא"??? לענ"ד, ממש לא. זה בכלל לא קיים.... זה אפ' לא איזה חול, שאפ' לדרוך עליו ולמחוק את השם....

אא"כ... אנחנו ממש "חשובים" לש.ב.כ.... ואז כל מילה שנכתבת כאן אוטו' מודפסת אצליהם.. ואז יש בעי'ה....

הרבה פעמים עם כל הרצון הטוב אנשים נסחפים הלאה בקיצוניות שלהם... אסור אסור אסור... מה אסור כאן?

ונכון... תגידו שגם לומר בקול-פה את שם ה' זה לא בעי'ה כי זה לא קיים... אבל זה דווקא כן. למה? חז"ל קבעו. חוץ מזה שלשאת - זה לדבר.
רגע..רוח חדשה
מותר לשיר? למה סיני תור שר עם שם ה' המפורש?

איזה הידחפות.. חח =)
אין בעיה, נגיד. לא נתעלל בערבים שלא נותנים מחסהישוחחר פולארד!
לטרור. אבל כמה כאלה כבר יש?????
עכשיו אולי זה ההצליח...מתנחל גאה.
לא זה לא.. זה תקע לי איזה תמונה...................מתנחל גאה.
אווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
הקישור לסרט בתל רומיידה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מתנחל גאה.
ההורים מתנהגים ככהעמית-טליה
אחריהם הילדים...

אחלה דוגמא אישית.
מי שרוצה לראות את התמונה שלמתנחל גאה.
המיזבח שיהושוע בנה בכניסת עמ"י לארץ יכנס ל "עכשיו אולי זה הצליח" זתומרת להודעה שסמתי וכתבתי "עכשיו אולי זה יצליח.." סמתיי בטעות תמונה..
קודם כל,מוריה
בס"ד

בחיים!! אבל בחיים!! אל תאימנו לסרטים של ערבים!! אתם אפעם לא יודעים מה קרה לפניי, ומה גרם לכך!!!

שאני אדע את כל התמונה, אדע גם להגיב.
הסרט הזה כן נכון!!sara139

זה אותו סרט שבו ראו את יפעת מקללת
פשוט חצו את הסרט לשניים!!

ואני גאה בזה שמרביצים לערבים!!
מי לא גאה?עוד נחזור
נכון שרה... אבל.....מתנחל גאה.
(תשני תשם לעברית.. את יהודייה...)
בס"ד..
את לא יכולה לדעת למה יפעת התחלה לקלל כמו משוגעת!! אם איזה עוצמה היא קיללה... שתכלל קללות אחרות ...זה פגע גם בנו..(וכנראה על זה היא חושבת..) בד"כ הערבים מתחילים!! ולרוב אחרי יום יומיים שלוש.. שבוע.. מחזירים להם... בתור אחד שמגיעים למאחז שלו ערבים כול פעם והורסים וגונבים דברים.. אנחנו נוקמים לאט לאט..
אני לא יודעת מה אתה ראית בסרט של יפעת...אמא אדמה
אבל אני לא ראיתי יהודי'ה ש"מקללת כמו משוגעת"- אני ראיתי יהודי'ה שאומרת כל מיני מילים מוזרות מתוך שלוות נפש רק מתוך ידיעה שזה גורם לנוכי'ה שעומדת מולה לאבד את העשתונות...

-סתם הבהרה...

אבל מה גרם וכו'..מוריה
בס"ד

אני לא מאמינה שהיא והילדים התחילו סתם לעשות. בטוח הערבים עשו להם שם משו.. בטוח.

אבל את הקללות שההיא קיללה, ממש הכאיבו לי. למה במילים כאלה?!
הערבים לא בדיוק ;עושים משהוsara139
אבל זה שהם מפריעים לנו לישב את הארץ זה גם משהו..
(וברור שזה שזורקים עליהם אבנים זה בטח לא מה שיוציא אותם מהארץ... )
וגם זורקים עליהם אבנים ושביל שהם אלו שילכו בגב זקוף
ולא היהודים כי ברגע שהיהודים יהיו אלו שהולכים בגב זקוף אז הערבים יתפסו גובה ו...

לא תמיד צריך לזרוק אבנים בגלל שעשו לנו משהו צריך לפעול לפני שיעשו לנו משהו!!!!!

מי מפריע למי?זהבית
מי מפריע לך לישב את הארץ בשקט?
את מקיימת מצוות ישוב ארץ ישראל עם הערבים או בלעדם(אם את לא יודעת...)
בבקשה תפסיקי לחרטט שטויות! תודה.סבא גפטו
עלינו כיהודים [ובייחוד דתיים] מוטלת המצווה-חובה! שהקב"ה העביר למשה בתורה-חומש. אנחנו לא מקיימים רק מה שנוח לנו. גם מה שלא. ואם יש לך בעי'ה... אז אחת ולתמיד נאמר לך את זה: יהדות זה גזענות! יש בעי'ה עם זה? אפ' ללכת לאוגנדה!

ורק חיזוק: תנ"ך = גימטריה = הסתה

אנחנו מצווים לגרש מפה כל מי שלא יהודי! ובזמן הזה אנחנו כלל לא מקבלים גרי-תושב. כך שאין מה לחפש תירוצים - תמשיכי הלאה. ש.ב.

רפושבב"א
מי מחרטט ומה!זהבית
מי אמר לך שמצווים לגרש כל מי שלא יהודי?
אדון פנטזיה!
מי? מי?? מי שיצר אותך. הקב"ה - סתכלי ב:סבא גפטו
בחומש במדבר לג
תסתכלי את הפירושים של רש"י/הרמב"ן/הספורנו/אור החיים ועוד.

בין היתר אור החיים מוסיף שזה לא כמו שחלק מהפרשנים חשבו שזה דווקא על ז עממים. אלא בכל זמן, מי שיחיה באותו הזמן בארץ. והוא מוסיף על זה תשובה מעניינת לטענות שהועלו נגד הסברו של רש"י באחד מן הפסוקים.

הייתי מציע שתקראי את ההודעה הזאת:

http://jtf.org/forum_hebrew/index.php?topic=87.msg2506#msg2506

תבין משהו.

מה שאתה קורא שנאה, זה בא מההגדרה שאתה נתת למונח. זה לא בהכרח מה שזה!

דוגמא בחומש במדבר כתוב לנו:

יש עלינו היהודים מצווה-חובה;

נ וידבר יהוה אל-משה, בערבות מואב, על-ירדן ירחו, לאמור. נא דבר אל-בני ישראל, ואמרת אליהם: כי אתם עוברים את-הירדן, אל-ארץ כנען. שלב ראשון!! נב והורשתם את-כל-יושבי הארץ, מפניכם, , שלב שני!! ואיבדתם את כל-משכייותם; ואת כל-צלמי מסכותם תאבדו, ואת כל-במותם תשמידו. שלב שלישי!!!נג והורשתם את-הארץ, וישבתם-בה: כי לכם נתתי את-הארץ, לרשת אותה. נד והתנחלתם את-הארץ בגורל למשפחותיכם, לרב תרבו את-נחלתו ולמעט תמעיט את-נחלתו--אל אשר-ייצא לו שמה הגורל, לו יהיה: למטות אבותיכם, תתנחלו. האזהרה!!!נה ואם-לא תורישו את-יושבי הארץ, מפניכם--והיה אשר תותירו מהם, לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם; וצררו אתכם--על-הארץ, אשר אתם יושבים בה. נו והיה, כאשר דימיתי לעשות להם--אעשה לכם. {פ}

1, "לא יהודי" אסור לו להיות בארץ ישראל. אא"כ הוא עבד או גר בתנאים מסוימים. - אחד מהם שנשאר בארץ - דינו מוות!
2, הגוים פה, הכריזו עלינו היהודים מלחמה. דינם = מוות!
3, רשום בספר במדבר "והורשתם את כל יושבי הארץ מפניכם..... ואם לא תורישו, והיו לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם וצררו אתכם.. וגו'...".
א, רש"י אומר על המילה "והורשתם" - וגירשתם.
ב, הספורנו אומר על המילה והורשתם" - וביערתם. - אל תבין אותו לא נכון! לבער - לשרוף!
ג, אור החיים הקדוש - רבנו חיים בן עטר זיע"א - "והשמדתם"
ד, אתה יכול למצוא דברים יותר מפחידים. כמובן, אם הם לא עושים מה שאדון הארץ אומר, זה מה שייקרא. היום, גם לא צריך לשאול אותם - כי הם, כאומה הכריזו עלינו מלחמה. וכל שאר האומות הלא יהודיות, כיוון שחלקם עוזרים / וחלקם האחר לא נלחם בהם! אז המצב איתם אותו הדבר! ולגביהם יש לנו עניין של ענישה קולקטיבית שלמדנו ממעשה שמעון ולוי בשכם! ועיינו במהר"ל:
ציטוט
בירור הסוגיא העקרונית של עונש קולקטיבי – ע"פ המהר"ל מפראג
אך קשה: אם שכם חטא – כל העיר מה חטאו להרוג (אותם)? ותירץ הרמב"ם, דבני נח מצווים על הדינין (להקים בתי דין לשפוט העוברים על מצוות בני נח), ועבירה אחת ש(בן נח) עובר – נהרג על ידו; וכאן ראו (כל תושבי שכם) את המעשה הרע הזה ולא דנוהו – לכך היו (כולם) חייבין מיתה... ואף על גב דאמרה התורה "כי תקרב אל עיר להלחם עליה וקראת אליה לשלום" – היינו היכי (במקום) דלא עשו לישראל דבר כגון זה (מעשה דינה) שפרצו בהם לעשות להם נבלה, אף עלגב דלא עשה רק אחד מהם (שכם בן חמור) - כיון דמכלל העם הוא, כיון שפרצו להם תחילה מותרים ליקח נקמתם מהם (מכולם). והכי נמי (כך גם) כל המלחמות (של ישראל)... אף על גב שהיו הרבה (אנשים מתוך העם האויב) שלא עשו (כל דבר רע), אין זה חילוק – כיוון שהיו (חלק) באומה שעשה להם רע (לישראל) – מותרין לבוא עליהם למלחמה. וכן הם כל המלחמות.
(מהר"ל מפראג, "גור אריה" על התורה, פרשת וישלח)

4, הייתי מציע לך לקרוא את "הלכות הריגת גוי" - מאת הרב עידו אלבה.
5, כמו כן, הייתי מציע לך לקרוא בעמקות את הספר "ברוך הגבר", (שבו פורסם מאמר "הלכות הריגת גוי - הרב עידו אלבה) לקרוא בעמקות! תאמין לי שאם אתה תקרא את כל הספר, אתה תבין ותסכים עם מה שרשום.

ונסכם לך את זה:

לא חייבים להיות דתיים כדי להבין שמה שכתוב בתורה שחור על גבי לבן, הוא אמת! ואם אתה רוצה לחיות בשלווה, לך ע"פ התורה - כי רק מה שכתוב שמה קורה! כל מה שכתוב שמה, קורה! כל האמת - ורק האמת! וה-האמת!

דוגמא: כתוב שאנחנו באים לארץ, [רש"י - יהושע לבני ישראל בכניסה לא"י - דעו מפני מה אתם עוברים את הירדן - כדי לרשת את הארץ ולהוריש את היושבים בה] לגרש מפה כל מי שלא יהודי. גזענות? שנאה? - [הרב כהנא היה אומר: אם אני גזען/חומייני/פאשיסט - רק בגלל שאני הולך בדרך האמת! רק בגלל שאני בדרך התורה, אז אני גזען גאה!!!! כי זה לא גזענות להיות אמיתי! - זה ליברליות אמיתית!] אולי. - אבל כתוב לנו - אם לא נגרש... יהיו פיגועים - עכשיו לך תעוות מחדש את המושג של הרעיון היהודי....

מזה "ואהבת לרעך כמוך"Huh - למה מי שאומר את זה? מוכרח לתת מכות לערבי? כי אם אתה אוהב את אח שלך, אתה צריך להגן עליו מפני מי שרוצה לתקוף אותו! זה כל אומה לא יהודית בא"י! זה ואהבת - באמת!! בכל לבבך ובכל נפשך!

מזה ואהבת לרעך כמוך? - זה שאם הוא שמאלני מנוול שאוכל שקצים ורמשים, הוא עדיין אח שלך! אז כמו עם רופא מנתח, אתה תכאיב לו, תן לו כמה מכות, ואם צריך הרבה - אבל שהכל יהיה למען המטרה הנעלה - שיתפקח! [ואל תדאג, אם חלילה הוא ימות - לא יהיה עליך קפידה משמים - אבל צריך להשתדל קודם להחזיר אותם למוטב!] - זה ואהבת באמת! אתה מכאיב לו, אבל שיהיה לו טוב! יש לו נמק ברגל! אתה רוצה שהוא יסבול? או שמא תכאיב לו ותוציא לו את זה? - תחשוב לבד...

שב"ש

עוד משהו???

ציטטתי את ההודעה הזאת מאיזה פורום כלשהו ברחבי הרשת.
מזדהה עם סבא גפטו!!!עוד נחזור
הוא צודק... הייתי בשוק מהדברים שכתבתם!! אתם חיים בסרט!!
בבקשה,דברי הרב אליהועמית-טליה
שנאמרו כמעט כמו דברי.

למעשה פורסם בכלי התקשרות שאני צריך להתנצל על כך ובכן זה לא כל כך מדויק. כל מה שהוצרכתי להבהיר כי אני לא שונא ערבים. זה כל כך קל לי לעשות כיון שאני באמת לא שונא ערבים. אני לא שונא שום בן אדם יציר אלוקים. חביב אדם שנברא בצלם. בשבילי זאת אמת ודרך חיים. נקודה.
הבהרתי שכל מה שאמרתי נגד הסטודנטים הערביים במכללת צפת - זה רק נגד תומכי הטרור. ובאמת כך היו דברי גם אז. מי שישמע את דברי בהקלטות מאז ישמע שאמרתי מפורש רק נגד תומכי הטרור.

באמת אין לי משהו נגד ערבים בגלל היותם ערבים. הם לא העם שלי אבל אני חושב שיש להם זכות מלאה לחיות. אם הם לא תומכים בטרור.

אמרתי אתזה?
אמרתי...
לא כואב לך????עוד נחזור
אין לך משו נגדם??עוד נחזור
כל עוד שהם גרים בארץ שלנו - הם לוקחים לנו ת'ארץ!!
ודבר שני מה שכתבת למעלה-"אתה יותר גרוע מכל ערבי אחר". - זה כ"כ עצוב!! גם אם הוא אמר משהו שאת לא מסכימה איתו זה לא אומר שאת יכולה להרשות לעצמך לדבר ככה!!
"אֲנִי אוהב את הכל, איני יכול שלא לאהוב
את כל הבריות, את כל העמים, רוצה אני בכל
מעמקי- לב בתפארת הכל, בתקנת הכל, אהבתי
לישראל היא יותר נלהבה, יותר עמקה אבל
החפץ הפנימי מתפשט הוא בעידוד אהבתו על
הכל ממש, אין לי כל צורך לכף את רגש האהבה
זה, הוא נובע ישר מעומק הקדש של החכמה –
של הנשמה האלוהית. "
הרב קוק

ואם לא הבנת נכון- צריך לאהוב כל אדם- שלא רשע!! אבל עמ"י - קודמים!! אנחנו אחים ואני עדין מזועזעת מהמילים שכתבת!!

שנצליח בעז"ה לעבוד את ה' מתוך יראה ואהבת ארץ ,עם ותורת ישראל

אמן!!!!!!!!!!!!!!!!
הרשתי לעצמיעמית-טליה
אחרי השנאת ישראל שהוא הפגין שמה.
גם כלפי פשוטים וגם כלפי גדולים.

לדעתי וראיתי כמה לא מחבבים את הדיבור הנוראי שלו.
הוא קיבל את מה שמגיע לו.

ואל תצטטי לי הרב קוק
כשהוא קורא ליהודים יהודים בוגדים.

פעם שמעתי משהו יפה שהרב צבי יהודה אמר ליהודי לא שומר תורה ומצוות.
הוא שאל אותו מזה יהודי בשבילו?
מיהו יהודי?
כיצד יזהה יהודי?
אותו בחור הוציא מגן דוד ואמר לו זה יהודי.
אז הרב צבי יהודה אמר לו אתה אומר לי שמחר גוי יקח מגן דוד ישים בכיס ויהפך ליהודי?
אותו יהודי שתק.
הרב צבי יהודה אמר לו יהודי זה בהתנהגות.
בדרך ארץ.
בשמירת התורה (האמיתית!!) של אלוקי ישראל.
ככה גם בנבואות בתורה יזהו יהודים.
לפי זה שהם ילכו אחרי האלוקים שלהם.

מצטערת אבל זה שהוא ציטט את כל התנ"ך לא אומר לי שהוא יהודי,
יהודי זה אדם שמתנהג כמו שצריך.
שאוהב את כל עמו ישראל.
שישנא את המעשים שלהם כמה שבא לו.
אבל את העם עצמו,את היהודי,שיאהב.
(בטכני-ברור לי שהוא יהודי,בהתנהגות ממש לא,ושלא לדבר על תורה ומצוות.שמאדם כזה מצפים ליותר)

כשהוא יגיע לדרגה הזאת,שיבוא ויתקן אותי.
בנתים הוא קיבל את מה שמגיע לו

את לא מסכימה איתי?
זכותך.
סתם ד''א.ישוחחר פולארד!
חשוב לך להבהיר לנו-שאסור לשנוא ערבים שלא תומכים בטרור.
ושהם יצירה אלוקית, שאסור לזלזל בה וכו'...
קיצור... את בעצמך מזלזלת ביצירה אלוקית(כל מיני אנשים פה שלא בדיוק מסכימים איתך)-ואני לא יתחיל לצטט דברי זלזול שכתבת. אז בקשה...
חבלעמית-טליה
את מוזמנת לצטט ככה אני אלמד להבא.
סבבה. בבקשה.ישוחחר פולארד!
כמה דוג': 1.''אתה יותר גרוע מכל ערבי אחר.
ואני אפילו לא השוותי אותך ליהודי.''
2.''אנשים מעפנים כמוך אין בכמויות.''
3.''עוכר ישראל'' וכד'...
נסתפק בזה. יום טוב!
תגובה.עמית-טליה
אני תוהה איך להסתכל עלזה.
אבל החלטת להוכיח אותי ואקבל את זה באהבה.
באמת!

אם את מוכיחה צד אחד שלא נהג נכון
חיפשת בצד השני את הטעות שלו?
ואותו מצאת לנכון להוכיח?
כמו שאני מבינה
התשובה היא לא.

סתם שתדעי שהתגובה הנוקבת הזאתי
נרשמה מסערת רגשות אמיתית.
באמת כואב לי עליו,כואב לי לדעת שיש יהודים ששונאים ככה.
אבל אני לא הולכת להצטדק

את רואה את זה כזלזול אז זה אכן לא ראוי.

ואת הסיבה שמצאת לנכון להוכיח אותי ולא אותו
אקבל כמחמאה שממני את מצפה להתנהגות ראויה וממנו לא.

אז קראתי,הבנתי,קיבלתי ואשתדל לקחת להבא.
תודה.

יום טוב.
טוב, אז..ישוחחר פולארד!
זהו,תהיתי לעצמי בהודעה הקודמת אם לציין למה הוכחתי דווקא אותך.

הוכחתי דווקא אותך כי את הוכחת אותו על דבר שאת בעצמך עשית.
הבנת? זהו..לא משנה-לא נרחיב יותר מדי. העיקר שהעקרון מובן.
יום טוב!
מה כואב לי?עמית-טליה
שערבים מתעללים בנו?
כואב לי נורא...
באמת!

אבל עוד יותר כואב לי שיהודים מחללים שם שמיים
כי מערבים אני לא מצפה,אם ערבי יקלל אותי זה יצחיק אותי.
אבל כשיהודי שומר תורה ומצוות מקללים,מכה,ומחלל את שם ה' בעולם.
כואב לי אין לך מושג כמה...

ברור לי שזה או אנחנו או הם!
אל תהפכי אותי לשמאלנית עכשיו.
ברור לי שזה אנחנו!
אבל יש דרכים להשיג כל דבר.
אנחנו לא יכולים לעשות מה שבא לנו.
אנחנו לא בתקופות שמותר לנו להוציא להורג,לסקול,וכדומה.

הרב אליהו אומר לך בפירוש.
את הורגת רק את מי שרוצה להרוג אותך.
את שונאת רק את מי ששונא אותך.
האם כולם ככה?
לא!
האם הרוב?
כן!
האם זה נותן לך זכות להרוג כל ערבי שבא ליד?
לא!

(ואני אפילו מרגישה כמוך,אני רק יודעת שהרגש מטעה.)
ואני סומכת עכשיו על דברי הרב אליהו.
לכולם!רוח חדשה
[לא ראיתי את הסרט ולא קראתי את כל התגובות, אז במחילה..]

לגויים [ובכללם ערבים] מותר לחיות בארץ כל עוד הם לא רוצחים, לא שותפים לרצח, לא תומכים ברצח, לא מחנכים את ילדיהם לרצח, לא גונבים, לא עובדים עבודה זרה, שומרים שבע מצוות בני נח... קיצר- לא מזיקים!
בעיקרון מותר להם לחיות כאן, ויש באמת אנשים טובים, אבל תמצאו לי למשל כפר שלם שלא עושה לפחות אחד מהדברים הנ"ל..
לפעמים אין ברירה אלה...מתנחל גאה.
להגיד אמת!!! ערבים צריכים לסלק! הכרת תכרית את זכר עמלק מתחת השמיים לא תשכח!! וא"י שלנו וכול עוד הם פו דינם מוות.. והם לא שווים בעיניי ככליפת שום.. במיוחד אחרי שדוד שלי נרצח בגבעות של איתמר!! נקמההההההההההההה היום כולם יודעים הרב כהנא צדק!!
תגובה קצרה לעמיתסבא גפטו
לק"י [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - וכל אחד נכתב בנפרד - כך שזה בשיא הרצינות - צריכים ישועה וגאולה מהר!!!! - שלימה]

חשבתי לא להגיב לדברי הכפירה, המוסר הנוצרי, החילול ה' ועוד עבירות חמורות שעברו אותם חלק מהכותבים בנושא כאן. אין לי כוח, ואסור לדון עם מישהו שגם אם תשכנע אותו לא יעשה את מה שאתה אומר לו // מישהו כופר. // מישהו אנטי. [ולגבי האנטי - אסור בציבור. כי הוא ידבר 'גבוה' - אבל שטויות. וזה יכול לזרוע כל מיני מחשבות לא נכונות אצל האנשים התמימים]. אבל זה כבר לא עניין פרטי שלי. זה קידוש ה' מול חילול ה'.
או מינימום: אי קידוש ה' ואי חילולו, מול חילול ה' מחפיר ומזעזע ! שיצא כאן בעיקר ע"י הכותבת "עמית".

שמשום מה שיש לי הרגשה ממש לא 'נוחה' [בלשון המעטה. ומי שאני רוצה שיבין, בטח יבין את הרמז לגבי אותו/ה "עמית"] מהכותבת. אולי זו רק הרגשה שלי.

- התחלת עם הודעה שסותרת את עצמה.
"כמה שנאת ישראל".... "אתה יותר גרוע מכל ערבי אחר". - אז את רוצה לומר שאני יותר גרוע ממרוואן ברגותי שרצח יהודים רק בגלל שהם יהודים שגרים בארץ ישראל? - אז יש לך מזל שאת לא לידי. כי אני מבטיח לך שהייתי מכניס לך כמה אגרופים טובים לראש! הייתי שולח אותך לביה"ח. לא. לא ל'בית מרפא' - השם האמיתי של זה. הייתי שולח אותך למשהו בסגנון 'איתנים' / 'טלבייה' / 'כפר שאול'. - חולת נפש. הייתי מציע שתתחילי לרסן את עצמך. יהודיה גלותית.

היטבת לכתוב!; "הנשמה היהודית שלך" - לך, אין! לי יש. גם אם שלי לא הכי נקייה. לך כלל אין. תטפלי קודם בעצמך.

"אני לא מסוגלת להגיב לך" - אז אל תגיבי בכלל. אל תכתבי תגובות לא קשורות לנושא. יותר מזה: תפסיקי להגיב לגופו של כותב, במיוחד כשאת לא מגיבה לגופה של הודעה - ותוכנה. אבל התחלת עם השטויות האלו, ניחא. אני אתן לך הודעה בעניין.

והמשכת לכתוב את ההשקפה שלך בצורה הכי טובה!!! "שיקחו את האדמה הזאת - הכל" - "האדמה הזאת לא מעניינית אותי". מוח יהודי כזה, עדיף כבר להיות רפורמי. לפחות מודה שהוא מעוות את התורה. את חיה באשליה שזאת התורה. גם אם אני כמו שאת חושבת שאני, זה עדיין לא מתיר לך להפקיר את אדמת ארץ ישראל. כי היא לא שלך, ולא שלי [שאני נלחם עליה] היא של הקב"ה. אנחנו מחוייבים! כמו שאנחנו מחוייבים לקרב יהודים. באותה המידה!!!!!!!!!!!!!!!! להילחם עליה. ולהילחם עליה - כמו שקראת את כל סיפורי המלחמה ששמעת עליהם אי פעם. וחיזוק לזה תמצאי בכל פוסק / פרשן ממשך הדורות. מה הכוונה להילחם! והפרשה שלנו בדיוק עונה לכפרנים כמוך. אולי נתפלל.. ונתפלל.... גם לאבנים בכותל נתפלל... .דיייייייי!!! הקב"ה לא רוצה את התפילות האלו [מדרש רבה] ואת זה אמרו גדולים ממני כמו הרב ריכטר:
"ה' ילחם לכם ואתם תחרישון"... - יופי של תירוץ לכל ממכלתי/שמאלן/חרדי-כופר/מתייפיף!!!! מה הפסוק אחרי הפסוק הזה????? "מה תצעק אליי????""" - "דבר אל בני ישראל ויסעו" - הקב"ה אומר שנפסיק להתפלל - יותר נכון, נפסיק - רק לסמוך על תפילות. הקב"ה רוצה מאיתנו דרישה והתקרבות מעשית, ואו -אז הוא יעזור לנו! דבר אל בני ישראל ויסעו. ולא יחיו באשליה שהרקבון הזה יציל אותם מעצמו. [את חיה באשליה שהממשלה שאת שונאת תעזור לך - ממה? מהממשלה שאת שונאת... לכי תעשי חיסולים ממקודים בחמאס... בתיאום..... לכי תעשי הפגנות בכפר מיימון [נגד המשטרה וכוחות הגירוש] בתיאום עם המשטרה... - יופי של קוטביות... אין דוגמא יותר טובה...

"ודרך ארץ קדמה לתורה"... "כנראה שלא לימדו אותך..." .. [כאילו אותי, סבא גפטו].
מה אני מיישם ממה שלמדתי, ומה לא, זה לא עניינך.
אבל כדאי שתסתמי לפני שאת יודעת מי אני.
אצל כמות המורים, רבנים, מחנכים, יועצים ושאר הצוות שאני עברתי וחונכתי [לא! לא הייתי בשיעור. לא הקשבתי ולא הפנמתי. כי בצורה שאותי חינכו לא הייתה לי אפשרות לא ליישם מה שקיבלתי - כי קיבלתי את זה כואב!] אז שוב, וחונכתי! אצל כמות כזאת של מורים ורבנים, בכמות שאני חונכתי, את לא תגיעי לאחוז בחיים שלך! כי צורת החינוך שהקנו לך הורים שלך, זולה באופן מחריד. על כבוד לרבנים אל תלמדי אותי. הייתי מאחל לך [וזה לא משנאה!] שתזכי! להערכת וכיבוד רבנים ומורים כמו שאני מכבד אותם. - טושה אחת! ואם רק היה לך קמצוץ של מושג כמה אני התחבטתי בעניין שלמה אבינר ועד שהגעתי לידיעה! לא למחשבה - לידיעה שהוא פושע ומושחת אולי, אולי היית יודעת מזה כיבוד רבנים. אז תסתמי את הפה שלך. וגם מה שאני כותב "הרב אבינר", זה הרגל שהציבור נוהג בו. הרגל מגונה. הרגל בכל דבר, הוא דבר מגונה. גם לקיים מצוות. צריכים לקיים אותם כל פעם, במחשבה חדשה, על כל מצווה מתחילתה ועד סופה. וזה לא רק אבינר שלך. לכי אליו הוא רוצה אותך. - תקראי את הסיפור ש"ואלאד" הביא בפורום נוער גוש קטיף - כאן בinn - זה יעזור לך איכשהו. "אש" - שלמה אבינר".
זה אחת ולתמיד. גם כן אותו avi25 = לא יצאתי נגד אף אחד מכם בעניין כיבוד רבנים ומורים. אל תצאו נגדי כשאתם לא יודעים באמת איך אני מתייחס אליהם. פסיכים שכמותכם. ולא. לחשוב עליו. כמה הוא מתהדר. להסיע אותו. לנשק לו את היד כל שתיים וחצי דקות, זה לא כבוד. הוא גם לא רוצה את זה. אני מדבר על כבוד אמיתי. על הערכה.

לתגובה על אמירת הרב שמואל אליהו.
הוא שונא את הערבים שבא"י, לא פחות ממני. מהסיבה הפשוטה - הוא לא גזען!
גזען הוא אחד כמוך שיש לו רגשי נקמה - שונא ערבים.
הוא בניגוד אלייך, אוהב יהודים - יהודי צדיק. מתוך זה, הוא חייב לשנוא את מה שמרע ליהודים =ערבים!! [המילים הם לא שלו. הרעיון הוא של התורה - הוא יהודי שהולך בדרך התורה .. ע"ע].
פשוט שהוא שונא את הערבים בא"י. ומדוע? אמנם הערבים מאמינים באלהים - שלנו. הקב"ה! אבל הם טוענים שצריכים ללכת ע"פ דת מוחמד. כאלו, הקב"ה שונא! כי זה עומד בסתירה להשקפה היהודית שנובעת מהתורה הקדושה! ובמיוחד לאור ה"צו" שלהם - "דין מוחמד בסייף" ומי שייצא נגד מוחמד / אמירותיו / אמירות שמיוחסות למוחמד" - דינו בסייף. וכמעט כל התורה סותרת את השקפת האיסלם. כך שהקב"ה שונא אותם. ותלמדי קצת תנ"ך ותראי כמה הקב"ה שונא אותם.
את צריכה ללמוד קצת איך החיים מתנהלים. אני יש לי מחשבה מסויימת. נניח אני נגד העיתונות. אני לא אלך ויגיד לעיתונאי בטלוויזיה אתה מפגר וחולה נפש. למה? כי זה לא יצטלם טוב. מילא. אבל לא יבינו את מה שאני כן מנסה להעביר. [אגב, כאן המקום לציין את הנקודה שהבהרתי באחד הנושאים בעניין יפעת אלקובי. אני נגד מה שהיא עשתה, בצורה שהיא עשתה. - אבל עדיין מברך אותה. ובאותה הודעה, דווקא נימקתי את נקודות. אנסה למצוא אותה ולהביא לכאן].
הרב שמואל אליהו, אם תשאלי אותו באופן פרטי, אני מוכן לחתום לך! וזה לא אמירה בעלמא - לחתום לך! שהוא שונא את הערבים בא"י - וגם מה שאני כותב כאן עכשיו לא מפריע לו. כי הוא יכחיש את זה. אבל באופן פרטי, שוב ושוב - וזה חוזר .... הוא רב במשרה ציבורית. יש לו מחוייבות כלפי ציבור. הציבור צריך אותו. ורבנים במשך הדורות היה להם את השיקול הזה. האם להילחם כרגע על קידוש ה' המלא - ולומר בפה מלא - מוות לערבים. [במילים אחרות]. או להחדיר את זה לאט לאט.. וגם עוד נושאים כרגע - מה שעשה עכשיו הרב שמואל אליהו במקרה שהוא הואשם. - הוא לא יילך לכלא סתם - בלי שהוא רואה שהוא הכניס את המסר שהוא רצה להכניס בצורה שהיא מייושמת. והוא יודע שמי ששומע אותו אלו אנשים כמוך שיגידו שהוא לא באמת התכוון.. אלא... ואלא... ושאר תירוצים. אבל ברעיון עצמו? הוא - כיהודי גאה! - מוכן לשבת בכלא על אמירה - שמייצגת ושחובה [במקרה הזה - דוגמא] לאומרה. , מייצגת את ההשקפה היהודית-תורנית.

--- אגב, נמאס לי להביא לך מקורות. כשמקור בתנ"ך לא מחייב אותך. אין לי כוח להעתיק לך אותו. עד שלא תביני, שדיבורים - הם בעלמא. ומקור בחומש, ורעיון בנ"ך, הוא מחייב - אין לי מה לשוחח אותך. פשוט תגובה אחת אני עדיין חייב לך. - וזה באמצע ----

ושוב חזרת באופן מעוות וסלפני על דברי הרב אליהו.
הוא אמר "הם לא העם שלי אבל אני חושב שיש להם זכות מלאה לחיות. אם הם לא תומכים בטרור." - יפה. "מלאה לחיות" - לא בארץ ישראל. ושוב אותה נקודה שאת צריכה להבין. הוא לא אמר לחיות - בארץ ישראל. כי הוא, בניגוד אלייך, עקבי אחרי התורה! והיא אוסרת ישיבת גויים בא"י. - גויים שכאלו =ערבים. קצת תדייקי, ולא יזיק לאף אחד. יהודיה סלפנית ומעוותת דברי גדולים. ולמה הוא לא אמר גם "זכות מלאה לחיות לא בארץ ישראל" - כפי התורה? כי הוא יודע. לא להסתבך סתם. יש דברים שאומרים בזמנם. אגב, לא כל הרבנים מסכימים איתו. - אבל יש להם את אותו הרעיון. כולם יודעים שאסור לערבים לחיות כאן. ואת זה את מכחישה פעם אחר פעם בטענות ו"בחיזוקים" מרבנים.... - הנקודות האלו, לא מזלזלות ברבנים - מזלזלות ב"חיזוקים", מה - רבנים....

למה? למה? למה?
למה את אוסרת על "עוד נחזור" לצטט את הרב קוק בעניין מסויים?
שוב פעם את מציגה את נוהל ה"איפה ואיפה" - שהתורה אוסרת עליו. ולמעשה את מציגה את השקפת השלטון בישראל היום "נוהל שכן אצל ערבים אסור. אצל יהודים מותר". [מי שרוצה, אני אביא לו מקרה שקרה לאחרונה] "צווים מנהליים ליהודים טובים מותר. ליהודים רשעים אסור" ועוד... - למה את לוקחת חצאי דברים??
אם הרב קוק אמר, את תצטטי את כולו!
ואני יכול להביא לך דברים מאלפים שכתב הראי"ה [והרצי"ה בכלל] נגד יהודים רשעים ובוגדים. יותר נכון, איך להתעלות ולעשות טוב, ומה שמפריע לנו אלו אותם רשעים - שצריכים לצאת נגדם. - ואם בהקשר של הנושא שלנו -ערבים,אז בכלל כמה שיצאו נגד המחשבות הכפרניות והבוגדניות כמוך! - ואם בכלל הרצי"ה מה הוא כתב על הרב כהנא. שפעל גם בעניין - היהודים. וגם בעניין הערבים - שהזכרתי לעיל. - ועוד. למה שהיא לא תצטט את הרב קוק בעניין נגד יהודים רשעים? למה? קשה לך עם זה? זה לא אמיתי? - הייתי ממליץ לך ללכת לרב משה צוריאל, שהוא לכל הדעות ה'קוקניק' היום בהא' הידיעה! והוציא כמה ספרים ומכתבים של הראי"ה והרצי"ה. תראי את המאמרים שלו. תראי את ההשקפה שלו. - דוגמא, בעניין המגרשים. בעניין טיפול בערבים. - אז תסתמי את הפה/מקלדת שלך - יהודיה בוגדנית!

"מצטערת אבל זה שהוא ציטט את כל התנ"ך לא אומר לי שהוא יהודי,
יהודי זה אדם שמתנהג כמו שצריך.
שאוהב את כל עמו ישראל.
שישנא את המעשים שלהם כמה שבא לו.
אבל את העם עצמו,את היהודי,שיאהב.
(בטכני-ברור לי שהוא יהודי,בהתנהגות ממש לא,ושלא לדבר על תורה ומצוות.שמאדם כזה מצפים ליותר)"

בלועזית זה נקרא - בול-שיט!
יהודי הוא מי שנולד לאימא יהודיה. וזה כולל את היהודים הגרועים ביותר. דוגמת הרצל, הזז וחבריהם. מה שמגדיר אותו כיהודי, לא צורת ההתנגהגות שלו.
ולפני שאני ממשיך בזה, בקשר לסיפור שהבאת מהרצי"ה, קודם כל תביאי מראה מקומות. אח"כ נדבר. - ומה שרציתי לכתוב: הסיפור מהרצי"ה, יש סיפור, יש הנהגה, יש מנהג - הוא עדיין לא ציווי חכמים - וכבר הבאתי דברי גדולים כאן בעבר. זה לא הלכה למעשה. בלי לזלזל בשום גדול כזה או אחר!
ובקצרצרצרה:
מנהג - בקהילה מסויימת בזמן מסויים בארץ מסויימת החליטו היהודים לנהוג בצורה X. כשעולים לארץ ישראל, כשזה לא שייך - המנהג- הוא לא מחייב והוא בטל!!!! ועל זה יצאו כמה מגדולי המתנגדים לחסידות. שחלק מהחסידים משמרים דברים שטותיים! - כהגדת הגדולים.
ציווי חכמים - הלכה! שאנחנו לא יכולים להרהר אחריה, כי גם אם נדע את אחד או שתיים מהטעמים שלה, אנחנו יוצאים מתוך נקודת הנחה שיש עוד כמה טעמים חסויים שאנחנו לא יודעים. ואיך נצא נגד דברים שאנחנו לא יודעים אותם לעומקם? - לכן זה מחייב אותנו!!!

וכבר אמרו כמה רבנים גדולים על כל מיני מנהגים שאנשים חושבים שזה מחייב את כלל ישראל ואומרים "מנהג ישראל תורה הוא". אז אמרו הרבנים: ר"ת= מית"ה. מיתה.
ובחזרה. אם אני מתנהג בצורה מסויימת לא לטעמך, לא עושה אותי לא יהודי. ועוד הוכחה שהאהבת ישראל שלך מזוייפת מהיסוד. שלך ושל כל הממלכתים.
כשבגוש-קטיף ממלכתי אחד אומר לי: שלא תעיז להכות חיילים! אבל אם תיגע בחייל אני אשבור לך את העצמות. והיו לא אחד ולא שניים. והם באו מעצמונה למלון בנווה דקלים עם השטויות שלהם.

ואחד הדברים שממש גרמו לי רעד בגוף. מילא שאת פוגעת בי. "סבא גפטו" הפרטי. מילא. אמרתי שאם היית לידי, אלהים ברא רגשי נקמה, בין אם אני צריך לשמור עליהם ולא להוציא אותם, הם דבר קיים והגיוני - הייתי מרסק לך את הראש. אבל במישור הלאומי - את שייכת לעמ"י מי מתיר לך לכתוב דברי כפירה שכאלו?? מי?? איזה רב??? -תראי לי רב אחד - יהודיה גלותית כפרנית וסלפנית!!!!! מי??? איזה רב??!!!!!

כי מערבים אני לא מצפה,אם ערבי יקלל אותי זה יצחיק אותי.

"זה יצחיק אותי"... אני אצחק.... - "שפלותן של ישראל חילו שמו"!!! - ערבי מקלל אתכם? התשובה הניצחת ע"פ האמונה הנוצרית להפנות את הלחי השניה - לצחוק.. לבקש גם בצד השני הקללה.. להסביר לו שאנחנו אוהבים אותו... [בתוך הלב לשנוא.. כפי שאת כותבת...] ... וחארטה בארטה.

ילדונת, רחמנות על הילדים שאת מדריכה.
הייתי מציע שתקחי פסק זמן של איזה שנתיים.
חצי שנה של ניקיון מהאמונה הנוצרית.
עוד שנה של חזרה בתשובה ולימוד.
ועוד חצי שנה של עשייה.
ואת זה אני איכשהו משתדל גם לעשות. אני גם לא מאה. רחוק מזה!!!! אבל לפחות מודע לזה שאני טמבל. טמבל לא מפגר. לפחות יש משהו בראש. לפעמים לא בשימוש.
רוח חדשה וקנאית לקב"ה. ובעצם גם לעמית:סבא גפטו
רוח, בזמן הזה {ש'יובל אינו נוהג'} אנחנו לא מקבלים גרי תושב [לא להתבבל. גרי צדק, זה גר שנהפך ליהודי] - והנה התשובה המרכזית לאותם הפסיכים שמדברים על גרים... וכלל לא מבינים בזה.

ובכלל לקנאית, ולעמית - בהודעה שלי כתבתי שאני אצטט הודעה. הנה:

הנה דיון שמצאתי באיזה פורום ברשת: [הודעה חלקית. לא ציטטתי את כולה]

לק"י [!!!]

כמה דברים.

{לא בדיוק קשור להודעה הזאת, אלא להודעה אחרת בפורום. אבל נזכרתי שהייתי צריך להגיב, והתלבטתי אם לשאול, אבל לא רציתי לגרום לאנשים להתעכב בגללי, אז אני דחיתי את השאלה - זה בקשר לזה שכתבתי שאני אשאל מישהו לגבי כתיבת האות א'....}

א- אין ספק שיפעת [ה"מתנחלת"] נראית לא טוב. ז"א גם מבחינתי, אני לא אבוא אליה [נניח והיתה גבר] ואומר לה - עשית בדיוק כמו שצריך! אמת!=הקללה הזאת מאוד פוגעת בהם! טמונות כאן [בקללה] כמה מצוות מאוד חשובות! מצוות לא מעשים טובים - מצוות! רוצים פירוט? אתן! לא פרשנות - מצוות! אמת!=מצד החוק [היהודי] היבש זה דבר נכון, ונצרך. אם זה היה מוצג בצורה הטובה, היא היתה זוכה לשכר הרבה. -ג"כ היא תזכה להרבה שכר בגלל העליהום שעושים לה.
אבל!! זה שאדם לא נראה טוב, לא תמיד זה השיקול שימנע מאותו אדם לעשות את הצד. במיוחד שהשיקול הוא: לעשות הרבה הרבה טוב! [לא תחנם/הורשת יושבי הארץ/משפחת מחבלים באמת!/להכניס למודעות את הבעי'ה שהערבים חיים בתוכם וזה סכנת חיים! ועוד] - להכניס למודעות של הציבור הרחב את מה שקורה שם.

ב- משהו שישנה ל70% את קו-החשיבה לגבי אותם "מתנחלי חברון" הוא, שכשהם יתוודעו לעובדה - שאבי המשפחה, הוא מחבל ששוחרר! כן כן כן!!! זאת לא המצאה שלי. ויש להם עוד קרובים מחבלים. לא סתם דקר - אני לא זוכר בדיוק את המקרה, אבל מחבל עם נשק ודם על הידיים=ששוחרר! אז לעשות צרות לילדים שלו, זה מצווה! ולכאורה מילא, נטפל בו! אבל למה בילדים? ודוד המלך ע"ה ידע שיגיעו בשנת ה'תשס"ז כמה יהודים עם קו-חשיבה גלותי, ולכן פיזמם והעביר לנו מסר לכל הדורות "בת בבל השדודה אשרי שישלם לך את גמולך שגמלת לנו. אשרי שיאחז את עללייך! [ילדים בני חודשיים] וניפצם על הסלע!" - ובכלל על ענישה קולקטיבית אנחנו לומדים ממה שכתב המהר"ל מפראג בחידושים שלו על פרשת וישלח והוא מוסיף שם "וכן בכל המלחמות". ומי שלא הבין, אנחנו כאן במלחמה. יותר מזה, אנחנו כאן במלחמת דת!

3- איזה שיקול יש, להשאיר בית של משפחה בתוך שכונה של יהודים? מעבר למשפחה עצמה, שהיא לא בדיוק "חפה מפשע!"... אנחנו רואים שממשלה נוהגת בדיוק הפוך אצל יהודים!

ד- המשטרה הזאת מטומטמת מהיסוד.
מייד אחרי שזה התפרסם הם טענו. לא... מייד כשיש תלונה מהם [המשפחה הערבית] אנחנו מטפלים... גם שבכלל אין מהם בקושי תלונות... המצב שם כמעט תמיד שקט.. זה לא נכון... ניפחו.. נטפל בה. אבל צריך לדעת מה קרה לפני כן... טה טה טה.. חארטנים גדולים.
ולמחרת... [אחרי שראו שכל ראשי הסמאל קיבלו את זה - אז הם צריכים ללקק להם ולרקוד "מה יפית"] "כן.. זה [המקרה] באמת משקף את המצב שם.. המתנחלים שם צריכים טיפול ביד קשה ובחומרה.. טה טה טה.. - משטרע זבל, ושסותרת את עצמה [זה מה שיש - מפכ"ל המשטרה, מעורב בפרשת פריניאן, שבה מעורב שוטר יס"מ שרצח, ונרצח - שבפרשייה מעורב יורם לוי - ג"כ קצין בכיר בדרום {קראדי היה מפקד/מפחד מחוז הדרום} - קיצור, מזה שוטר? עבריין עם תעודה]

ה- תרצו או לא.
אנחנו צריכים לגרום למצב, [מינימום!]
שכמו שערבי לא מפחד ללכת בשכונות שלנו, בדיוק כמו שהוא הולך בכפר שלו,
אנחנו לא נפחד - ונלך! בכפרים שלהם. יש חוקים! אלהים ברא את העולם בצורה מסויימת.
הערבים מבינים כוח! לא פחות, וכן יותר. זה מוכח! הם כמו קפיץ! כשאתה דורך עליהם, הם בשקט. טיפה שיחררת, לעשות לעבד שלך קצת טוב - ומייד הוא יקפוץ עליך ויהרוג אותך! ארבעים שנה בקבר, אין בו אמונה - שניה תסובב את הראש, הוא יקום עליך ויהרוג אותך! והיו מקרים מעולם.*
קשה לי להבין איך יהודים בכלל לא מבינים ק"ו ב"ב של ק"ו שלא מפנימים את המסר שהקב"מה העביר לנו בכל הסיפור הזה בזכות הצדקנית הזאת. [בזכות כאלו ואחרות נגאלו - וניגאל בעז"ה בקרוב - עמ"י] זה מה שצריך לעשות!

ו- יפה? בוטה? מכוער? גזעני? מגניב? נכון? רשעות? אתם תווכחו לדעת! אתם תראו, שבעבר מי שעבר שם, עוד "זכה" למטר אבנים מהמשפחה. - היום, אחרי ה"צרות" שיהודי חברון עושים להם, גם אם זה לא מצטלם הכי יפה, אתם! תוכלו לעבור בשלום - ותראו את פני הערבים המפוחדות. לא! לא מהחייל ששומר שם. כי הם לא מפחדים ממנו. מיהודים "פנאטים" למיניהם הם מפחדים! כן! עד שלא נגרש אותם, לפחות שיראו שאנחנו הבעלים כאן! - הם יודעים ומבנים זאת לא פחות מאיתנו. אבל צוחקים עלינו. בעז"ה לא לאורך זמן! לא לעולם חוסן!

ז- מצווה פשוטה! - מי שלא נוח לו, יכול/ה לנסות לעבור לדת אחרת. זה יצער מאוד. זה אסור. הוא יצטער על כך ויענש. אבל אולי זאת הדרך שהוא יבין. כי דיבורים והוכחות לא עוזרים לו. אנחנו מצווים להוריש מכאן את כל יושבי הארץ. לגרש! [פירוש רש"י]. זה לא עניין של "אפשרות". כי אם נרצה לגור כאן, נצטרך קודם לגרש אותם. = ע"מ שנוכל להתיישב כאן ולקיים מצוות אחרות [רש"י ורמב"ן] חוץ מאוד כמה מצוות. גזענות? מה לעשות? זאת התורה. אנחנו גזענים! "ובחרת בנו מכל העמים - ורוממת מכל לשון". אנחנו מעליהם! לא נוח? תעברו לאוגנדה. יש שם את אידי-אמין שיאכל אתכם [היה מן ראש ממשלה - בתקופת חטיפת מטוס ישראלי ע"י מחבלים.. הוא קניבל - מת ממזמן - יש בדיחה יפה עליו, ואמיתית]
לאימא של אותם ילדים, זה לא ישכנע אם נצעק ונצעק - ונקלל אותה.
אז צריך לטפל בילדים, וכאימא, טיפה יהיה איכפת לה - אז לפני שנשתלט על השלטון ונבצע בצורה טובה את המהפכה - ונהרוג אותם [כי הם הכריזו עלינו מלחמה, ואסור בכלל לדבר איתם!] שתבין את הרמז ותעזוב את המקום - את המשפחה הספציפית הזאת צריך לצלות - שוב=משפחת מחבלים!

ח- אני לא בא להפחית מערכה ומגדלותה ומאומץ-הרוח שהפגינה יפעת. אבל סתם ככה. במיוחד בוידאו השני שפורסם, יעני, יום למחרת. רואים בוידאו ילדה ערבייה [אותה לא רואים] כל הזמן צועקת בערבית, ושמים כתוביות בעברית של צעקותיה. בתחילה רואים איזה ילד יוצא מהבית, כנראה אחיה, לא רואים שבכלל נוגעים בו! אבל מה? כל הזמן היא אומרת אתה רואה? חייל? אתה רואה? מרביצים לו! למה אתה מרביץ לי? [הוא בכלל מחוץ לבית שלהם - יש גדר. זה בדיחה עצובה. אם הוא היה רק נכנס לבית היו עושים עליו עליהום כזה, כל המדינה היתה מדברת על זה] כל הזמן היא אומרת דברים בסגנון זה... זה כמו שאני אעמוד ליד שוטר ויצעק [איפה שיש אנשים ותקשורת וכו'..] אהה?? מה עשית לי? יא סוטה! פדופיל! גועל נפש! שלא תעיז לחזור על זה ! מה עשית? צריך להכניס אותך בבית סוהר - בהיסטריה.. כמו שהיא אומרת.. ומה? הוא עשה לי משהו? לא. כנ"ל לגבי הסיפור. רואים בתחילה גם איזה ילד יהודי מתקרב לבית, לא זוכר מה הוא עושה. - אבל מנפחים שמה הכל... זה מזכיר לי את הלינץ' שלא היה וחבל! - במואסי.. חארטה בארטה.
בדומה לוידאו הראשון. קודם כל שומעים את הערבייה צועקת ומקללת. ויפעת מחזירה. רואים שיפעת חוטפת יריקה - ובורחת מזה! - ומנסה להחזיר. "שפלותן של ישראל חילול שמו!" - קיצור, תפסיקו לנסות למצוץ שקרים, כשאין בסיס כלל. חכמינו הקדמונים אמרו כבר, אם אתה רוצה שהשקר ייראה טוב, אתה צריך להכניס קצת אמת.

ט- אגב, כמה מטרים בודדים משם, נרצה התינוקת שלהבת תחיה פס ז"ל הי"ד! - את זה שכחו/"כלל לא היה"...

י- חגית, ולא מתוך שנאה. ממש לא! - אני מאחל לך, שתגיעי לרמות הגבוהות שקיימות אצל אותה הגברת. יפעת אלקובי. אם זה מסירת נפש. אם זה עקביות בקיום המצוות. גם הבוטות שבהן. [דווקא את הדברים היפים שלהם לא מזכירים? כדאי שקצת תלמדי על אותה משפחה, ועל יהודי חברון בפרט! - סתם ככה - הרבה הם, הרבה הרבה יותר מתונים ממה שאת חושבת- סתם הערה - וחבל] מה עם כל הכנסת האורחים? מה עם כל זיכוי הרבים ושאר המצוות שלהם וחיזוק השורשים שלנו? -לשורשים האמיתיים שלנו? אבות ואמהות האומה? אה.. זה לא חשוב.. אז את מוכנה שהם יספגו את כל האבנים.. אבל שבחוה"מ מסויים.. יתנו לך להגיע.. תחת אבטחה כבדה.. - בושה וחרפה! וזה לא נגדך אישית. נגד הרעיון של אותם אלה המחזיקים בקו הזה.
תיסלח לי סבא...מתנחל גאה.
אבל הקללות.. הקללות שהיא קיללה... זה פוגע בנשמה!~ יהודיה שמקללת ככה?!?!?!?!!!! יהודיה?? כמובן שאני לא מאשים אותה כי אני לא יודע איך זה התחיל ומימה זה היתפוצץ... אבל שהייתה מרימה בלוק\אבן\בקבוק סרוכית בראש של הערבים ימ"ח וזהו..
סולח! ז"א .. מסכים. ו.. במילה אחת:סבא גפטו
אין לי כוח לעשות על זה עכשיו דיון...
אבל כמו שיש "דיון // וויכוח"

יש "קללות / ניבול פה"

קללה, בצורה מסויימת, ובזמן, ובחשיבה, ובנימוק וכו'... זה יכול להיות לגטימי, נצרך וחובה!!!! - וסתם ככה זה לא טוב.

ניבול פה - זה תמיד אסור.

מה שהיא אמרה לה, אמנם זה אמת, אבל איכשהו... בינינו... גם אותי זה הגעיל. לא מהפן של המוסר הנוצרי ... משהו שם מגעיל. אותי לפחות. - אבל לצאת נגדה על מה שהיא אמרה ? לא! למה? כי לא יוצאים נגדה [כל השמאלנים] עלניבול הפה וכו'.. שהם עושים כל הזמן... אלא "שזה לא נכון" וכו'.. או יותר נכון, הממלכתים והפסיכים יוצאים נגדה, לא על הניבול פה- שהם בעצמם!!!!!!!!!!!!!!!!!! משתמשים! אלא בגלל שזה אסור... וזה לא נכון.

מבין??

מסכים??

שב"ש וכל טוב!!
חמודייונה
אם היא היתה מרימה בלוק/זכוכית/אבן כמו שאתה מציע ,הילדים שלה לא יראו אותה עוד הרבה זמן.....
עדיף לענות לרשע כרשעתו...
סבארוח חדשה
מה זה 'יובל אינו נוהג'? (סליחה ומחילה מעצמי על הבורות..)

ואלה לא דברי, אלה דברי ה-ר-ב אבינר
אפשר תשובה..?רוח חדשהאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך