אני צריכה עיצותמלמלה

אני עובדת כמדריכה חינוכית בתיכון דתי אמי"ת בארץ, לאחת החניכות שלי יש כל הזמן צורך בתשומת לב, והיא הולכת לקבל את תשומת הלב מהבנים- כי הם נותנים לה את המענה עבור הבעיה שלה. אני מבינה אותה, מה שרציתי ממכם היא שכיוון שאתם חברה באותו הגיל-+ אז אולי תוכלו לומר לי מה אולי ניתן לעשות (חוץ מלדבר איתה, אני דואגת לזה, הגענו לתובנה כי היא מבינה שמה שהיא עושה הוא איננו בסדר, אבל היא לא מצליחה להפסיק) אני מקווה שתוכלו לייעץ לי.

אשמח לכל דובה ותשובה.

הכי חשוב, תכניסי בה שאת אוהבת אותה בכל מצב.שירות
כמה שזה נשמע טיפשי לחזור ולהגיד לה כל פעם כמה שאת אוהבת אותה וכמה שה' אוהב אותה. בסוף זה נכנס ומשפיע!!!
ב"הצלחה!!!
תודה לך!מלמלה
קבלי עיצהאנונימי (פותח)
אל תפסיקי לתת לה מוסר וגם תמיד תשחקי איתה היא צריכה צומי אז תיתני לה אותו את הצומי והעיקר לא לותר גם אם זה נראה קשה מאוד כי עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה
1. בשביל זה יש חברות 2. הערכה עצמית ותוכן לחייםאנונימי (פותח)
1. מותר לך לדבר עם אחת או שתיים מהחברות שלה שהן בנות רציניות ויוכלו לשמור סוד - שלא יגלו לה שהן נותנות לה צומי כי את ביקשת מהן אלא כאילו כי הן אוהבות אותה. ולא ישתמשו בזה נגדה...
2. היא מחפשת צומי כי ??? פה קבור הכלב.
יש כמה אפשרויות (בטח תחשבי על עוד כמה דברים שאני לא חשבתי) אכתוב את השתיים המרכזיות.
א. חסר לה הערכה עצמית (מתחבר פה לאמירה שתגידי לה שאת אוהבת אותה..). היא צריכה את ה'אישור' שהיא שווה שמתייחסים אליה...
לכן צריך גם לחפש מה טוב בה ולהעריך אותה על זה. ולפתח בה את הכיוונים האלו. ולהראות לה שהיא שווה שהיא בת מלך...
וגם להסביר לה שהצומי מהבנים זה לא בגלל הלב הטוב שלה, ולא בגלל החכמה הרבה שלה ואפילו לא בגלל השנינות שלה... אלא כמעט אך ורק (הם לא יודו בזה אבל זה ככה) רק בגלל שהיא נקבה. ולא אפרט. אם תבין שהם לא מעריכים אותה בכלל אלא רק את הגוף שלה, ותדע מה חושבים עליה ומדמיינים , אולי קצת תרתע..
ב. משעמם לה. חסר לה מה לעשות בזמן הפנוי. חוזר פה למה שכתבתי לעיל שצריך לפתח אצלה תחומים שבהם היא מוכשרת או שאותם היא אוהבת. אמנות, נגינה, כתיבה, קריאה, משחקים, חסד, התנדבות....
להסביר..אנונימי (פותח)אחרונה
את צריכה להסביר לה ולתת לה דוגמאות אמיתיות שיזעזעו אותה..... אני גם מכירה אחת כזאת שחושבת שכולם שונאים אותה אז היא הולכת לבנים וזה כל כך לא נכון!!!!!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך