כן. הפעם מדובר עליכן בנות השרות! (של עמינדב)ענת=)

בעזרתו.

ערב טוב לכולם!!

ממצב?

איך בשרות?!

א)מכיפות בכל רגע "הרי לשם כך באתי".     ב)נהנות בלעשות את ה"גוב" ולחזור בערב לדירה.     ג)שורדות יפה, גם דבר חשוב ללמוד ל"חיים".

טוב. לא באתי לעשות לכם בחינה עצמית של "מה הייה לי עד עכשיו בשרות" כשאנחנו כבר בחצי שנה של הדרך...  אלא מה הולך לקרות בזמן הזה.

וכאן אני רוצה להוגיע לכול אלו שאולי לא מוגעים לדבר... בחמשו"ש של הסופשבוע הקרוב שיבעל"ט, עמינדב מוציאה חלק מבנות השרות שלה (הדבר חולק לאזורים)לבית הארחה (השמועה אומרת בית מלון )במעלה החמישה שנמצאת ברדך לירושלים.

בנות! הנו לכן באתנחתה שנתנו לכם במתנה. (חינם אין כסף!) ותנצלו כל רגע...

בברכת שבת שלום ובציפי'ה ולפגוש אתכן

-ענת.

היה מזה כיף!!! נכון ענת?שובל אור
לעומת הסמינריון קיץ, הם מזה הפציצו..........

אני אישית שיא הנהנתי... רק היו כמה הרצאות מעצבנות.. גם את שמת לב שהעבירו לנו מסרים כפולים? (בנוגע ל'שנה שנייה או לא...')
ושוב..אנונימי (פותח)
אני באזור שלי בדד..
ממש עגום!!!
הלואי שיעשו הנחה לקומנריו ת ויותרו להם על הסבל הזה!!!
(תגידו אמן בקול רם!!!!)

חיים ארוכים!!
נכון!ענת=)אחרונה

בעזרתו!

הפעם הם השקיעו יותר לא משום שהייה להם יותר חשק ואכפתיות כלפינו... אלא משום שהייה להם עזרה כספית מ"מכללת אורות" ששיוקה את עמצה לאורך כל החמשו"ש למי שמה לב.. בתיקים, עטים וסידורים שחולקו בין הפינות. (חשבו שיקנו אותי בכסף האלו...) וכן במרצים שלהם שהביאו להעברת הסדנאות בשבת... לא שנכנסתי לכולם...

מה שהייה כיף לחלוטין היו הסדנאות של יום חמישי! הרגשתי ממש איך יורדות לי אבנים ומשא כבד שצברתי בתוכי. ובכלל להכנס לסדנא שמה שמצפים ממך זה לישון. מה אפשר לבקש יותר טוב מזה?!

חבר'ה אפשר להגיד שניסיו לנצל כל רגע ואפילו את אילו שלא הייו לנו...

ומוריה ליקירתי! אני אישית אשתדל לפצותותך כיאות על אכזבותייך בעזרת ה'!!

חיים ארוכים בריאים וכפיים. ושבוע טוב!

שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך