מי שרוצה יש סיבוב שערים...מתנחל גאה.
יש סיבוב שערים לא מאושר.. רק לבנים יוצאים(לא סגור מתי.. אני יודיע..) ב: מחניון הרובע...
זתומרת שאבא שבשמים מאושר....(משני המובנים..)מתנחל גאה.
סליחה?!!?[:HoDi
זה רק לבנים!?!?. ומה אנחנו עז?
מנסיון לא כדאי שבנות יכניסו את עצמם למצב של מכותה' מלך
ערבים! זה יגרום לחילול ה' שבנות ישראל יושפלו ח"ו ע"י ישמעאלים.
סליחה?!??פליץ
ושבני ישראל יושפלו זה כלום??
אני בקרב מגע כבר 3 שנים ואני יכולה להגן על עצמי לא פחות טוב ממך או מכל בן אחר בגילי. עם כל הכבוד אני לא מבינה למה אין סיבו"ש לבנות!!! טוב אפשר להבין שלא רוצים שנחטוף מכות, אבל זה לא כאילו שבנים חסינים לכל כאפה שמעיפים להם!
את אולי כזאתהלל92
אבל לא כולן.
א.אם אין מספיק בנים זה גם בעייתיה' מלך
ב.ערבים הם אנשים גסים ומגעילים...
הפחד הגדול יותר הוא מהימ"מ שחונים דרך קבע ברובע..מתנחל גאה.
וכולנו יודעים מה יסמניק\ערבי יכול לעשות לבת ישראל... מה לעשות.. יש דברים שיש לבנים זכות קדימה ומעשית.. עד שקמנו אנחנו היתה בת שאירגנה את זה?.. הקיצר.. תבואו להפגנה\עצרת\בכותל הדרומי ומשם אניבטוח שימשך סיבוב שערים בכוח .. בעזרתו יתברך..
הלל אתה בא??(לסיבו"ש הלא "מאושר"..)??מתנחל גאה.
אני?! נראה לך?!הלל92
זה מסוכן...חחח
אני תקוע עמוק בישיבה.
את יודעת מה מזכירה לי ההודעה המפגרת הזאת?סבא גפטו
כל מיני תנועות פמניסטיות פסיכיות שאומרות "הגברים לא יגידו לנשים שלהן מה ללבוש. אם זה צנוע או לא" - בלי קשר להלכה שהיא זאת שקובעת. ואותה הלכה ממנה - דיינים! רבנים! ומורי-הלכה- גברים! שידונו, אז למען ה' - היא [אשה] לא יכולה לדעת מה עובר לי בראש, ברגע שהיא תעבור לא צנועה. - אז שלא תגיד לי מה לומר לה. גם אם זה לא מחייב - בכללי. הכיוון - זה מה שרציתי להבהיר. [וזה בכלל מבוסס על מאמר של בנימין כהנא הי"ד]

וברצינות - קודם כל, אני בספק אם את מגינה על עצמך כמו "כל" [בדגש על כל] בן אחר בגילך. מטבע הדברים, בן יגן על עצמו יותר בפרעיות ובאכזריות - ואני לא מזלזל בך. הלכתי קצת מכות בחיים שלי. ואם זה הכרחי, גם חטפתי מכות מבנות. כן כן. תתפלאי [וזה בכלל לא מכוון אליך. אלא למישהו אחר שקורא את ההודעה]

אפחד לא כתב/אמר שבנים חסינים לכל מכה. - ושוב - תקראי את הפסקה הקודמת.

ועוד משהו, יס"מניק, אכזרי, נאצי, אגואיסט ככל שיהיה, כשהוא מעיף בת מהכביש, זה מזיז לו, אולי הוא אפ' נהנה, אבל משהו בעצבים הרגישים שלו זז, הוא יפעיל פחות אגרסיביות, מול מה שהוא יוציא - לבן/בחור/נער. לא שלא ראינו דברים מזעזעים ומחרידים ביותר!!!!!!!!!!!! שעשו השוטרים בשחורים, לבנות יהודיות. ראינו גם ראינו. עדיין. אולי לא תסכימי. זאת האמת.

בהצלחה ושבוע טוב.
ואם את רוצה, תביאי עוד כמה. תביאי גם את ה.... בד הזה שמפריד בין הבנים לבנות - ותבואי.
אוף תכננתי ממש להגיע-לפחות לעצרת.. אבל אני לא יכולעוד נחזור
יכולה..
סבא גפטו-מה זה בנימין כהנא? הוא הרב בנימין כהנא ז"ל!
שלא תביני לא נכוןסבא גפטו
הם אכזריים לא פחות לבנות!!! ויש כאלה שתוכנת-סדיסטיות מובנת, באותם רובוטים-יס"מניקים, דווקא יתנו לבנות יותר חזק! - עדיין. איפשהו. זה מזיז לו. [לאותם 2% יהודים שבכל היס"מ] לא שהוא יעשה פחות כואב. איפשהו זה רועד לו. כשהוא יראה נערה בוכה, והולכת בצורה מעותת בכל ריסוק עצמות, ויחזרו על הסצנה הזאת עשרה פעמים, זה ייגרום לו רטט בגוף, גדול יותר.

את לא צריכה לשכנע אותי. זה מיותר. באמת.

חוץ מזה, הערה צדדית, נראה לי שגם פליץ תסכים איתי. חישולים, חסינות, - גופנית!!!!!!!!! יש לבנים יותר. מה שאין-כן במסירות הנפש שנערה תקריב את עצמה - ותקפוץ לתוך האש-היס"מניק בפינוי.

ועוד משהו; אם רוצים שזה ישתנה, צריך שהתפיסה שלנו, בתוך תוכינו תשתנה.

בד"כ, אדם, כמה שהוא יהיה עם אידיאולוגיה מסודרת וכו'... יהיה נגד השוטרים-המערכת, איפשהו, בהפגנה, כששוטר יקרקף לו את הצורה, כמה שהוא יכניס לו!! - הוא עדיין לא יכניס לו כמו שהוא יכניס לאדם מהרחוב שיקרקף אותו! - ולמה זה? כי איפשהו במוח שלנו - הם מעלנו. לא שאנחנו מסכימים עם זה. אבל המצב הוא כזה - יש שלטון. לצערינו. אנחנו נלחמים נגד השלטון. אבל לנו:
אין בית מעצר לכליאת שוטרים עבריינים.

קצת אחרי עמונה היינו לקראת רכישת 1000 שכ"פצים+קסדות+מגנים+ועוד. - למען ה'!! - יחטפו כמעט אותו הדבר עם המגנים - אז במחיר של המגנים, קונים אלות! ואני לא חי בסרט!

אם יש בא נאמר; 5/10 קבוצות של בחורים, בנות-עשרה בחורים כל קבוצה, ולכל בחור יש אלה, ומישהו מסביר לו במשך 5 דקות לפני הקרב איך להכנס לאטרף!! כמה שיחטפו! ייכנסו יותר לכלא - ליותר זמן! - השוטרים יכוסחו! יקורקפו!!

אם אתם חושבים שזה פשוט לרוץ עם כל השכפו"ד [שכפ"צ + אפוד + מימיות + רימונים + קשר + אלה + קסדה + מגנים ועוד] אז כדאי שתנסו את זה. חלקכם ייפלו מהכובד.

אני לא אומר שאני עושה את זה. ממש לא.
אני גם לא יצעק ברחוב על בחור שהיה בעמונה - למה לא עשית ככה.
אני עוד לא עשיתי את זה בעצמי, אני לא אדרוש זאת ממישהו אחר.
אבל;
כשהתורה מצווה אותנו למסור את הנפש!!! וכשאנחנו רואים במשך 58 שנים שכל הדרכים האחרות לא עובדות - זה הפיתרון!!

ויש עוד דברים לחידוד.
לפני קרוב לחודש נעצרתי עם חבר במשרד ראש הממשלה. ארבעה יס"מניקים היו צריכים על כל אחד מאיתנו - כשהתנגדנו סתם. שכבנו על הרצפה. והעלו אותנו לניידת - וגם לא התנגדנו - פשוט לא הלכנו. סחבו אותנו והיו צריכים ארבעה. עיכוב, .... ... מעצר, חקירה - שחרור. קיצור נשארנו לקטע עוד זמן מה בתחנה ודיברנו עם שוטרים על תיקים אחרים ועוד דברים.... אני דיברתי עם היס"מניקים. ביניהם חגי הירשברג. גלוח-ראש, חייכן.

- יש להם משמעת! לא ייתכן ש20 שוטרי יס"מ, חזקים ככל שיהיו, יעיפו 500 בחורים. ואם הם יכולים, אז אנחנו, גם אם הכוח-באמונה, וגם עם סייעתא דשמייא למלא את רצון הבורא, אנחנו יכולים כפליים! - משמעת! אחדות! זה מה שמלכד אותם וגורם להם להצלחה!!

- ולנקודה שהערתי לעיל - יש להם קייס. גיבוי. גב. אם אנחנו נדע, שיש מישהו שיעזור לנו. לא שנפעל כדי שיעזרו לנו - אלא נדע, איכשהו, שיש יהודים שיתמכו בנו, לא רק מהמחשב בתגובות תמיכה מהבית, אלא יבואו לעודד ולעזור - עוד מלא מהנוער שבאמת יכול לעזור - יגיע!! - כדאי להפנים.

כי במקודם או במאוחר, יהיו עוד נסיונות גירוש כאלו ואחרים. אם גדולים עם עוד יותר גדולים. בל נשלה את עצמנו.

כדאי להפנים.
מי שיש לו/ה הערות הארות - אשמח לקרוא. עוד איזה שעה אני אעוף מפה ואחזור [אם בכלל] בלילה מאוחר. אז ....

כל טוב.
שה' יברך אתכם.
ובהצלחה - בכל!!

-- ואת ההודעה הזאת כתבתי - לאור הסרט האחרון על עמונה שראיתי עכשיו - שפורסם במעריב וכאן בפורום --
סבא- אתה צודק בכל מה שכתבתתכלת דומה לים
וזה הישג! <נראה לי פעם ראשונה שאני מסכימה עם כל מילה שלך>
חחחחחחחחחחחחחחחחהלל92
תודה רבה! [באמת! לא סתם]סבא גפטו
אני שם.צחקן
הייתה לי [סבא גפטו הנמוך] וצחקן [הגבוה!!] פגישה מעסבא גפטו
מעניינת. + כמה רכילויות על אי-אלו אנשים בפורום. שחלקם מעוניינים לתת לי מכות. - אשמח לקבל את תגובותיכם... תודה.
חחח...צחקן
אז ריכלתם עלי?[:HoDi
לא. עליי.מוריה
בס"ד

בין הייתר. כבר קיבלתי את כל המידע.

ואם את סבא גפטו, רוצה כמה הסברים, תפנה אליי לאישי ואנסה להסביר לך.
*אתהמוריה
זה שה"מידע שלך" - ***, מסר - מה מסר, זה לא אומר שזסבא גפטו
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך ב' אדר תשס"ז 07:53
שזה נכון - במאת האחוזים. בלי להעליב את ה... "עילוי".

דיברנו כבדרך אגב על ההנהלה של הפורום.. וצחקן רצה להקליט אותי שר את "ה' הוא מלכנו".. ולהעלות בתור יצירה - חצוף!
רעיון טוב... חחחחחחחחח....איתי'ה
אני אפי' לא רציתי, אתה סתם משמיץ...צחקן
מאיפה לך הזכות לכתוב לידיעת הכלל עם מי אני מתכתבת?מוריה
בס"ד

ומאיפה לך לדעת שיש אישור דו צדדי על פירסום זה?

לי אישית זה לא מזיז, אבל אולי לצד השני כן?!
האמת, שאולי זה לא היה נכון לכתוב את זהסבא גפטו
אבל במקרה הזה תשאלי, ואני בטוח במאה אחוז שאין לו בעי'ה.
אני יודעת שיש.מוריה
בס"ד

מי שראה, סותם!
זהו לנושא זה.
לאאנונימי (פותח)
ב"ה
אוףףףהלל92
בגללך חושבים שזה אני....
זה ממש דומה. אל תשתמש בזה, אוקי?
נכון.. זה ממש מבלבל.. תשנה כינוי..עוד נחזור
אבל אי אפשרהלל92
להרשם מפלא' אז נתתי לו את זה לבנתיים, כדי שיהיה לו מסר"ש, כי יש לו בעיה.
אבל למה הוא לא יכול להתנתק, ולהתחבר משלו כשהוא רושם בפורום? לא יודע.
הללל92 זה "יוזר" של הלל שצחקן משתמש.סבא גפטו
כןהלל92
אנחנו באמת מעוניינים להרביץ אותך! חחח אבל לא נראה לי שזה ילך. חחח אתה קצת, אבל קצת יותר גדול וחזק. עלאק...
בלי קשר לכוח, אתה? אתה מעוניין לתת לי מכות? זאת באסבא גפטו
באמת חדשה מרעישה!! תודה על המידע! ...
חחחהלל92אחרונה
כן. סתם כי משעמם לי... חחח ויש חשבון קטן. אבל קודם נסגור את החשבון הגדול עם יצחק. יותר קל.
מישהו היה?תכלת דומה לים
כן. צחקן, חבר אחר מהפורום ואני. עוד מישהו?סבא גפטו
בסיבוב או בעצרת?תכלת דומה לים
היה משטרה?
וזה [באמת] לא התאים לבנות?
ב"עצרת" מי ש"ארגן" את הסיבוב היה כ"כ לא-רציני,סבא גפטו
שהסיבוב לא יצא לפועל. זה היה ברור לכל אותם 20 בחורים שרצו לבוא - רק רצו מישהו שידריך אותם. לי אישית לא היה כח לעשות את זה. סתם ככה, אין בעי'ה.

ברור שהיתה משטרה!

לא התאים לבנות? [את בטח התכוונת לסיבוב אני מדבר על העצרת] לא רק לבנות. אלא גם לבנים. לכל אדם שפוי!! חב"דניקים, הזויים, משיחיסטים, רובם שיכורים [באמת!!] לא מאופסים, קשה להם לעמוד בצורה יציבה, וודקה כל הריקודים, נמצאים בתוך גטו, בנות מזרוחניקיות מתעלסות עם שוטרים כחולים!! בשיחים, מזעזע ביותר - ולמען ה' אני אומר לעצמי - חודש אדר? חודש משמח? - חורבן שמח. עצוב ביותר.
טוב.. הבנתי את הכוון הכללי..תכלת דומה לים
אבל יישר כוח למי שהגיע!
איזה יישר כח? יש כאלה שאכן מגיע להם "יישר כוחכם" יסבא גפטו
יש כאלו, שממש - בושה שהם הגיעו. אני מבין מלא שלא מגיעים.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך