השבת היתה לנו מבי"ס שבת באלוני הבשן (היה מעולה..) ובחזור בערך 15 דק´ אחרי שיצאנו אנחנו והנהג שמענו מעין פיצוץ קטן...היינו בטוחות שזה פנצ´ר הנהג ירד לבדוק ואז הוא עולה מהר לאוטובוס וצועק לכולם לרדת מהר..אני באותו רגע הייתי בטוחה שיש לנו מטען חבלה באוטובוס....ותוך 3 שניות אתם רואים 40 בנות למטה!! פשוט מדהים...מהירות שיא!!!דקה אחרי שכולם ירדו האוטובוס התחיל לעלות באש..ואחרי 5-10 דק´ כבר לא נשאר ממנו כלום. פול בנות השאירו את הדברים שלהם למעלה (כולל-מצלמה דיגטלית,פלאפונים וכו´...) והיינו בטוחות שכל מה שבתא מטען נשרף לגמרי..אז אחרי שהגיעו כל האמבולנסים המשטרות והמכבי אש גילינו בסופו של דבר שכל מה שהיה בתא מטען נשאר שלם!!! (רק מה שהיה למעלה נשרף..)
זה היה פשוט מדהים לראות את הכל...איך שכולם ירדו מהר..אם הינו נשארות עוד דקה הכל היה יכול להיגמר אחרת...ואיך שכל מה שהיה בתא מטען נשאר שלם!!!
אם זאת לא השגחה אז אני לא יודעת מה כן..
אהה ואחרי שירדנו...ונשארנו שלמות...התחלנו לשיר לקב"ה...כמה אנחנו אוהבות אותו...פשוט שעה של התעלות...
זאת היתה השבת האחרונה שלנו בתור שיכבה...והיא לעולם לא תישכח!!!
אהה ואיך שכחתי..צוות המורים המדהים שפעל במהירות שיא...המורים פשוט עלו לאוטובוס שהוא בלהבות כדי לבדוק שאין אף אחת...פשוט הקרבה!!!
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך!!!!