שלום לכולם 
קוראים לי עידו ואני יהודי חילוני בן 22 מאבן יהודה.
אני חדש פה בפורום.
אל אף שאני לא דתי אלא חילוני, גם אני בעד ארץ ישראל השלמה. אני מאד מאד ימני וגם אני כולי תקווה שנקים מחדש את הישובים בעזה ובצפון השומרון. אני מאמין שכל ארץ ישראל צריכה להגיע לידינו, שזה אומר שאני מאמין בשלום ללא ויתורים. שלום אמיתי בשבילי = הכרה מלאה של הגויים בעובדה שארץ ישראל שייכת לעם היהודי, ואנחנו לא מוותרים על אף פיסת אדמה ממנה.
וכעת יש לי לומר לכם כמה דברים בקשר לאלוהים(לפי תפיסת העולם שלי).
1.) זה נכון שאלוהים הוא האחד והיחיד, האל שברא אותנו ונתן לנו ארץ חמדה וטובה, וכמובן גם תורה ומצוות.
2.) זה נכון שאנחנו כל הזמן אומרים לעצמינו(מתוך ידיעה) שחובה לקיים את כל המצוות של אלוהים, אבל אף אחד מאיתנו לא מקיים את כל המצוות, מכל מיני סיבות. קושי בקיום המצווה, או אי יכולת בקיום המצווה עקב משהו מסויים(כמו למשל בעיות בריאותיות), קושי בהתגברות על יצר הרע, ועוד המון דברים.
3.) זה נכון שאנחנו אומרים שאלוהים זה רק טוב, זה מה שאנחנו תמיד רוצים לומר בתכל'ס, אבל כשאנו רואים את הרוע בעולם(מלחמות, מחלות, מוות, עצב וכו'), זה גורם לנו להגיד שאלוהים זה רע, ואולי עדיף לעזוב את הדת וזהו, כי כל האמונה הזאת לא שווה כלום אם יש בעולם הזה רוע.
אלו רק 3 דברים שהצגתי לכם, אני עוד יכול להציג לכם מיליונים... אז לכן אני אתן לכם סיכום לגבי שלושת הדברים האלו. סיכום שיוכיח איך צריך(או יותר נכון כדאי) לראות את אלוהים:
לסיכום:
אלוהים זה פשוט הכל, כי יש בו הכל. יש בו גם טוב ויש בו גם רע. הוא ברא את העולם הזה. הוא ברא בו את כל מה שברא בו. הוא ברא בו דברים טובים כמו אהבה, צחוק, ושמחה, וכך גם ברא שנאה, כעס ובכי. הוא גם ברא לנו יתרונות וגם חסרונות. הוא עשה מצבים שכשאנחנו רוצים להשיג משהו אז אנחנו יכולים להשיג אותו בקלות, אבל הוא גם עשה מצבים שכשאנו רוצים משהו, אז צריך להתאמץ קשה מאד. בקיצור, אלוהים ברא הפכים וניגודים על מנת ליצור איזון בעולם. לעשות טוב או לעשות רע(לפי בחירתנו). כמובן שרצוי לבחור בטוב, אבל לפעמים כשאין ברירה גם בוחרים ברע, ולפעמים אפשר לשלב גם טוב ורע ביחד, שזה האיזון. מסקנה: אין רע מוחלט ואין טוב מוחלט. בכל רע יש קצת טוב ובכל טוב יש קצת רע.
לכן המסר שאני מעביר פה זה שאלוהים זה גם טוב וגם רע. יש רגעים בהם האדם מרגיש שהוא מאד אוהב אותו, ויש גם רגעים שבהם לא חסר קצת רגש של שנאה אליו(אני מודה שגם לי לפעמים יש רגעים כאלה). זה טבעי, כי אחרי הכל אלוהים אחראי על הכל. לטוב ולרע, ואין מה לעשות נגד זה. לכן אני ממליץ לכם ולעצמי, זאת אומרת לכולנו, אני ממליץ לקבל את מה שיש בעולם. שכל אחד יחיה בצורה שהכי הכי טובה לו, לטוב ולרע. אני למשל משתדל לבחור בטוב, למרות שאני מודע לכך שבחלק מהדברים הטובים שאני עושה מסתתרים אלמנטים של רוע, בין אם אני מבחין בהם ובין אם לא, אבל למרות הכל אני עושה אותם כי אפשר לברוח מהרע באופן מוחלט, כי כידוע, גם בטוב יש קצת רע. מסקנה: הרע תמיד נמצא איתנו(גם בדברים טובים), אבל אנחנו נתעלם ממנו