אני לא יודעת אם זה קשור לפורום הזהאנונימי (פותח)

אבל תקשיבו, מי שישכול לעזור

כל פעם שאני מקבלת מחזור אני יכולה להתעלף מרוב כאבים ומה שמוזר שכואה לי בגב התחתון ולא בבטן, אני לא יודעת מה לעשות, אקמול לא עוזר לי, מה כן יכול לעזור? וזה נורמלי שכואב בגב התחתון?

תישאלי ב בריאות ורפואהמכאל 2 3
לא זה לא אמור להיות ככה....אנונימי (פותח)
אם כאבים עד כדי כך שאת יכולה להתעלף אז אין מה להילחץ אבל תפני לרופא שלך, ויגיד לך מה לעשות ( תרופה גם מו הסתם..)
כאבים בגב התחתון זה הגיוני ככל הידוע לי - אבל תשאלי רופא...
בהצלחה...
ללכת לרופא בשביל זה???אנונימי (פותח)
ואני מפחדת ממה שהוא או היא יגידו לי..
לחסויה...עדי:)
ב'מת תלכי לרופא... מזה יעזור לך שתפחדי... הרי בנתיים את מתעלפת מכאבים...
ברור שעדיף שתלכי!תפוזה 1
מה מפחיד?????אנונימי (פותח)
מה ;שהרופא יגיד לה!! (אולי?!)עדי:)
יש 2 אפשריות... או שיש לה בעיה או שלא ... אבל זה לאנונימי (פותח)
לא ישנה תקמצב אם היא לא תלך לרופא... זה לא כאילו שהרופא עושה לה ת'בעיה.....
אני אלךאנונימי (פותח)
בעז"ה..
ושתדעו שאתמול קבילתי ולקחתי אדקס וזה קצת עזר.. אבל עדיין זה מפחיד הכאבי תופת..
תנסי להפסיק לאכולפלפלתי
"זבל" - אז יש סיכוי שזה יפסיק.
כדאי לנסות.
מזתומרת?? זבלל..?עדי:)
ממתקים, חטיפים ואוכל לא בריא.פלפלתי
לחסויהאנונימי (פותח)
הגיוני מאוד שהכאבים יתרכזו בגב התחתון ואפילו בירכיים. יתכן שמשך הדימום אצלך ארוך? הפחד מהרופא מובן ולגיטימי. האם יש לך אפשרות ללכת לרופאה ? חשוב מאוד שתקפידי לשתות הרבה מים כל החודש ולאכול תזונה מאוזנת ועשירה בברזל.
הדימום אצלי מאוד ארוךאנונימי (פותח)
שבוע פלוס..
לחסויהאנונימי (פותח)
יתכן שהרופאה תשלח אותך לבדיקת דם פשוטה שתבדוק אצליך את רמת הברזל וגם הורמונים. זו בדיקה פשוטה ובסיסית שבה לוקחים דם מהיד ולא צריך לחשוף חלקי גוף אחרים. אם החשש שלך הוא מבדיקה פנימית תסבירי זאת לרופאה בהתחלה.למיטב ידיעתי לא בודקים פנימית בחורות לא נשואות.כל טוב
מה עובר???????בת_של_מלך
אוי לא...אני ממש בהלם..מה קורה פה? מה זה ההודעות האלה???? זה עניינים של בנות!

עמית??!!! מחקי את ההודעות האלה! בנים נכנסים לכאן ורואים את זה!
וואי אני בוכה! מה זה צריך להיות????
אני לא יכולה לתאר את מה שאני מרגישה עכשיו..אני פשוט בשוק!
תיקון:בת_של_מלך
חשבתי שעמית היא המנהלת...
חנה ושלמה!
זה נוער וגיל ההתבגרות אוקעעעע?עדי:)
את חושבת שבנים לוידעיםם??עדי:)
היה לנו פינת חי בבביה"ס.. ולארנבת היה מחזור וחברה שלי לא הבינה מזה אז איזה בן מהשכבה שלנו הסביר לה.. ומה הוא אמר לה בסוףף? גמלכם זה אמור לקרות!!
אין שום הצדקה לעניין!בת_של_מלך
אלה דיבורים מוצנעים! אסור לדבר על העניין הזה לפני בנים!
בין אם הם יודעים ובין אם לא!!!!!
כל כך הרבה ויכוחים! כל כך הרבה דיונים ואף מריבות בעניינים שוליים! ואת הדבר הכי בסיסי!!! צניעות! צניעות אי אפשר לשמור!! וזה באמת לא עניין הכרחי לכתוב את זה ברבים!!
אני כל כך מאוכזבת! חשבתי שאכנס למקום בו הדבר המרכזי הוא התורה ולא אצטרך להיתקל בעניינים כאלה!
קוראות טעויות אבל להצדיק אותן??!!
למדו מדוד המלך עליו השלום...אשר לקח אחריות והבין בטעותו!
את מדברת בלי קשר!אנונימי (פותח)
זה שייך לפורום הזה! ובנים יודעים שלדברים כאלה הם לא נכנסים, ואם כן מה אכפת לי?! הם לא מכירים אותי וחוץ מזה שזה בעיה שלי לא שלך!
זה לא שייך לשום מקום שבו יש בנים!בת_של_מלך
1.אותו בן שנכנס לא רואה שכתוב בכותרת "העניין לבנות"
2. אמור להיות איכפת לך!
במישור האישי:את בת של מלך! הצניעות שלך חשובה..ומכיוון שאת חסויה,אמור להיות איכפת לך במישור הכללי: החומרה שבדבר,גבר שנכנס ורואה הודעה כזאת..שהיא עניין של בנות בלבד! וברור שברור שברור שזה לא עניין נחוץ כלל לגברים!
עצרי שניה ותחשבי..מה הקב"ה יתברך היה רוצה בעניין הזה..האם נראה לך טוב שבניו של המלך יראו את זה?
אם לא מספקת אותך המחשבה..שימי לב כי באתרים ששואלים רבנים על כל מיני עניינים כאלה כתוב בכותרת "לבנות בלבד!"

בלי כל כוונה לפגוע! רק רציתי להעיר ולהאיר את עינינו!
עדי מצובעארטיק
אתם מעורבים בכתה??? איפה את לומדת????
לא אנחנו לא...עדי:)
הכיתות לא הביה"ס.. כןן..
בת כמה את??בת_של_מלך
חחח פתחייילאלו'ש=]
לא בביצפר אבלל..
ב'מת תימחקו ת'שירשור הזהה..מה אתם חושבות בנים לא נכנסים לזה??....
לאחר מחשבהאנונימי (פותח)
יתכן שיש מקום לדיון הזה במסרים אישיים. בסך הכל הפורום פתוח לכולם.וסגנון דיבור שלאחד הוא רגיל אצל השני יכול לגרום לזעזוע נפשי עמוק בלתי הפיך.מס נקודות למחשבה:
1 לאן רצית שהיא תפנה. לפורום חילוני ואז היתה מקבלת תשובות בשפה יותר בוטה?
2 איך זה שאת לא נכנסת להלם כשאת קוראת בהמשך הפורום איך מדברים כאן על הורים: אמא לחוצה , מלחיצה, אבא שרוצה לריב איתי, הורים נודניקים ועוד? זה מותר לכתוב?
3 לא מטאטאים בעיות מתחת לשטיח כי הם רק ילכו ויגדלו
4 אני מקוה שבינתיים חסויה מצאה פתרון לבעיה שלה
ויטמין A עשוי לעזור במצבים כאלה,יונה
מחזק את המערכת הרלוונטית
אין לך מה להילחץאנונימי (פותח)
זה מוכר וידוע שבזמן מחזור יש כאבים בגב התחתון.לי למשל יש גם כאבים זוועתיים ברגליים..ובזמן המחזור אני ממש מושבתת.
תנסי לקחת כדורים מיוחדים למחזור כמו אדקס וכו.
ואין לך ממה לחשוש...
חשווב!!עדי:)
אתם יודעים מה הנושא של הפורום?? לא?? גלגלו למעלה.. קראתם??
אז למי שלא קרא הנושא הוא:
נוער וגיל ההתבגרות.. =]
נכנסה לכאן ילדה.. היתה לה בעיה בקשר לנושא כזה.. היא בסה"כ רצתה תשובה.. ובמקום לענות יפה.. צעקתם העלבתם... אוקעע?
יכלתם להסביר בנימוס...
ויש לי עיצה לכוולם..
אם ילדה/ילד רוצים לכתוב משו שקשור לנושא שקשור רק לבנים/לבנות שיכתבו בשירשור...
מקווה שהפנתם...
יאללה,
אוהבתותכם..
עדי.
נכון, גם לדעתי...תפוזה 1
מה לדעתך???עדי:)
היא מסכימה עם ההודעה שלך"חשוב"ארטיק
אבל עם מה היא מסכימה.. איזה חלק בהודעה... ?!! =]עדי:)
תישאלי אותה .... תמסרשי לה אם זה כ"כ חשובארטיק
תגובה לכולן! צדיקות!בת_של_מלך
מאחר ואני באולפנא לא אוכל להגיב עד למחר בערב..

1. לא להוציא מילים מפי בבקשה..לא רציתי שתלך לשום פורום של אנשים "חילונים" כי אני חושבת שזה לא בסדר אצלם בדיוק כמו כאן! כולנו יהודים!
2.לא קראתי את כל השרשורים הקודמים, לכן אינני יכולה להיות בהלם,מהדוגמאות שנתת לא נראת לי שום בעיה..
3.לא הבנתי את הדימוי ולמי הוא מופנה...
4. אני גם מקווה..

הערה קטנה לסיום...מכיוון שלא הבאתי טענה ל"חסויה" ביקשתי מהמנהלים למחוק את השרשור..לא כעסתי\התעצבנתי\שפטתי אותה.
רק כתבתי את תגובתי..(שהיא-הלם לא קטן) וכמובן קריאה למנהלים למחוק..בתקווה שימחקו.
הוספהבת_של_מלך
גם אם הייתי קוראת שרשורים אחרים והם היו ממש לא מתאימים...זה לא נותן הצדקה לכתיבת הודעות אחרות..
אוקי, לכל המעוניינים להבין,תפוזה 1
בס"ד

מקודם כאמרתי שגם לדעתי התכוונתי שאני מסכימה עם כל מה שעדי
מצובע כתבה... הבנתם?
אוקעע...עדי:)
חמודהה...מיכל160
מחמת הצניעות מין הראוי לפנות למדריכה\ מחנכת\ חברה\ רופאה
בת מלך זה בכל המובנים להיות צנועה ואין זה המקום לדבר עליו דוקא בגלל שבני נוער נכנסים לכאן ואולי בנים לא מרגישים בנוח לקרוא אתזה ואטז זה לא כ"כ בסיידר... הייתי מציעה שתשאלי רב אם על דבר כזה דנים בפםורום...
ודחילקום, בשביל מה יש רופאה????!!!!!!!!
כנסווו..דרשתי קרבתך
לפי דעתי בן שרואה דבר כזה רק נמשך ונמשך..וקורא את כל התגובה להודעה..זה מכשיל אותם ממש!וזה פשוט זוועה!ניראה לי שהצניעות צריכה להיות מעל הכל פה!להבא יש מסר"ש..

אין לי מטרה להעליב/לפגוע באף אחד!זה פשוט דעתי..אז כדי שבאמת תפנימו..ושנמנע כמה שפחות אי נעימות מבנים וכ'ו..בהצלחה לכולם!
משום מה נראה ליפלפלתי
שההיסטריה היא בעיקר במחנה הבנות..
תעשו לי טובה,אולי זה לא היה אמור להיות כאן מהתחלה, אבל גם אם בנים יקראו את זה לא ימות העולם.
מה נראה לכם? שהם טמבלים ולא מבינים מהחיים שלהם כלום?
משום מה ביינישים יכולים ללמד את הבנות מה עובר עליהם ואיך, אז יאללה, בחייאת, למה התמימות הזאת?
אולי זה לא היה צריך להכתב- אבל אם כבר..
אני ממש ממש מצטערתאנונימי (פותח)
אבל ביקשתי מהמנהלים שימחקו את זה והם לא עשו את זה,
אתם צודקים שזה לא בסדר שכתבתי את זה פה.. באמת חבל.. אבל אחרי שגיליתי שטעיתי עשיתי את ההשתדלות שלי למחוק את זה.. מצטערת.. יומטוב-=]
ממש צודקת.אנונימי (פותח)
והנה התוכן...אנונימי (פותח)
אפשר לחשוב על מה מדברים פה!!!
אז בנים ידעו שזה כואב. אז מה?
לדעתי- וזה מופנה לבת מלך שהתחילה את הבלגן- זה לא נורמלי ההיסטריה הזו מכל דבר שקשור להבדל שבין בנים לבנות.
ולדעתי, זה פוגע הסופו של דבר ביצירת קשר לנישואין. אולי שמתם לב שאני זקנה למדי, ושומעת הרבה בנות שזה מגעיל אותן להתחתן, ולא מבינות למה בכלל וכל זה, ולדעתי זה קשור לרתיעה שנוצרה בחוגינו הדוסים מאוד (כבוד!) מכל דבר הקשור לבני המין השני.

זה בריא לדבר, ולא לסגור ולהסתיר, ואני סומכת על האנשים פה שלא ידברו על דברים שלא שייך לדבר עליהם.

ואם כבר- אז יותר לא צנוע שבפורומים מתכתבים בנים ובנות חופשי. מה, זה לא משפיע על בנים? נעלים. (ועל בנות? גם כן נעלים)
סליחה על ההיסטריה אבל מה לעשות שכדי שיבינו שזה לאבת_של_מלך
בסדר הדברים שקורים פה צריך גם לזעזע את הפורום.

אסור לדבר על דברים אלו נקודה! בלי יותר מדי חפירות למיניהן.
יש לי חמישה אחים שונים מאוד ואני יודעת איך כל אחד מהם היה מגיב להודעה כזאת, בכל המקרים זה לא תוצאה טובה.

ובקשר לנרתעות כלפי המין השני-אין שום קשר בין זה לזה..
לא דיברתי על הדיבור עם בנים,על קשרים עם בנים. דיברתי על שכל פשוט שלא מתאים ואף אסור לכתוב על עניינים אלו בפומביות שכזאת, ציפיתי לקצת יותר הבנה בפורום דתי.
את אחלה,חמסיתאחרונה
פלפל.
בדיוק מה שבאתי לאמר.
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך