אני כותב פה כי אנ'לא יודעת לאיזה פורום אחר זה מתאים יותר.
יש לנו (למשפחה שלי) , כמו שאומרים, "קצר בקשר" עם השכנים שלנו. אנחנו האחרונים בשורה, אז לידינו יש את משפחת, נניח, 1, ואחריהם את משפחת 2. עם המשפחות האחרות אנחנו לא בקשר.
הקיצר, יש לי אח קטן בגיל 3 וחצי. לשכנים מס' 1 ו-2 יש ילדים בערך באותו הגיל. והם שיא הלא מסתדרים ביחד- זה הגיע למצב שאמא שלי הלכה לאחת המשפחות וצעקה שם בנוכחות ההורים שהם מתעללים בו (באח שלי) בלי סיבה. למשפחה אחת יש שני ילדים שדווקא מסתדרים מציון עם הילד של משפחת שתיים , והם תמיד אחד אצל השני.
לפני כמה שנים הרחבנו ת'בית, וגם עשינו גדר אבל עם מעבר, כי תמיד עוברים דרכנו ואמא שלי פשוט שונאת את זה! והיא ביקשה מהשכנים שלא יעברו והם כן עוברים. אז סגרנו גם את המעבר שהשארנו, כדי שהילדים לא יבואו להציק לאח שלי וכדי שהוא לא ילך אליהם. וגם כדי שבכלל לא יעברו, כי הם עוברים ברוב הפעמים שאני רואה אותם, במקום ללכת בעיקוף (הגדול) שמסביב.
הקיצר, השכנים האלה לא מבינים- הם באים, מרימים ת'ילד שלהם מעל הגדר כדי שיעבור דרך החצר שלנו לאן שהוא הלך.
מה עושים, כדי להבהיר להם שהחצר שלנו היא רשות היחיד?!
נ.ב:אגב, אני לא רוצה שמי שקורא את זה יחשוב שהוא יודע במי מדובר, כי כל המטרה היא לטשטש ת'אנשים שלא ידעו מי הם. אז לידיעת כל מי שקורא- אני חדש פה (יחסית) ואין אחד שמכיר אותי פה. אולי יש עוד מקרים כאלו ספציפיים, אני לא יודע ולא מתכוון שאנשים יתחילו לשייך פה.