שתדעי שגם אני הייתי במצב כמו שלך ולא חשבתי שזה בעיה, הייתי החברה הכי טובה שלה וכל דבר הייתי עושה בשבילה.. אם היה לי לבחור בין משהו לבינה, לומשנה כמה הדבר השני היה חשוב הייתי בוחרת בה, רבתי עם ההורים שלי בשבילה ופווולים דברים כאלו...
קיצור מה שקרה שהיא כעסה עלי מסיבה שלא ידעתי מהי, ולא הסכימה לדבר איתי ואני נכנסתי לדיכאון לחודשיים, קיללתי אותה בטלפון ולהפך- עשיתי כל מה שאפשר כדי לחזור להיות חברה שלה.
עכשיו אני מבינה כמה הייתי תלויה בה וכמה שזה היה נורא לא טוב, נורא חוסם את ההתפתחות האישית שלך כשאת מנסה לחקות [אני מדברת על עצמי ואולי גם עליך] את מה שהיא עושה זה מצב נוראי וזה נהדר ששמת לב לזה לבד!
ואני אומרת שהיא בנאדם נשמה ובאמת ילדה טובה רק שכל המצב הזה לא הגיוני!!!
כדאי לך לעשות סוויץ' במוח ולהפסיק לחשוב עליה!!!!!! פשוטו כמשמעו, זה ממש נכון שבנות זקוקות לקשר רגשי הרבה יותר עמוק מאשר בנים, רק שצריך לדעת לשים את הגבול!!!
ואם קשה לך להפסיק עם זה תתחברי לבנות אחרות, להרבה בנות שלא יווצר לך מצב כמו מה שאני הייתי.. כשהיא לא רצתה לדבר איתי ואני הייתי נכנסת לדיכאון ובוכה שעות בגללה..
קיצור אני מקווה שעזרתי לך,
וסתם שתדע שעכשיו אני כבר חברה שלה, רק לא כמו מה שהיה ברוך ה'!!! ואם בא לך לעדכן אותי בהתפתחויות וזה... סתם זה מענין אותי אז תשלחי לי למייל-
or_naa@walla.com