אנשושים תעזרו!!!חסויה10

יש לי בעיה.

כמה פרטים עלי- אני לומדת באולפנא בכיתה ח'.

יש מישי שמתחילת השנה אני חושבת עליה בערך כל הזמן. היא מישי שיחסית קרובה אלי ואני

נפגשת איתה כמעט יום יום. אני יודעת שמה שאני מרגישה כלפיה זו תלות. ברור שאני אוהבת אותה

אבל זה ממלא לי את הראש כל הזמן. המישי הזאת יודעת שזה מה שאני מרגישה כלפיה. התלות הזאת מעיקה עלי מאוד.

עוד דבר שקשור בזה: התלות הזאת מילאה לי את כל הטעם של החיים עד עכשיו. וברגע שניסיתי לנתק קצת את התלות נהייתי כ"כ מדוכאת שממש היה בא לי למות...

אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד!!!

אם מישו רוצה טיפה יותר פרטים אז שישלח לי הודעה במסרישי...  

היי...אנונימי (פותח)
גם לי קרה דבר כזה- ובסוף החברות הזאת התפרקה ואז לא דיברנו בערך חצי שנה בכלל אף מילה(זה היה בכיתה ז-ח) ועכשיו בעזרת ה' אנחנו שוב חברות לא כמו פעם כי כנראה זה לא התאים לנו אבל חברות כמו עם כל השבט.. מאחלת לך שתעשי מה שהלב שלך טומר ובעז"ה רק תצליחי!!!
קצתאנונימי (פותח)
לחייך...חחח זה כזה קטעים של בנות!!קיצור אין לי מושג אבל שיהיה בהצלחה!ואל תשכחי שהכל לטובה!!אין טעם להתבעס כי במילא עוד שנה שנתיים זה לא יטריד אותך פשוט תעשי מה שאת מרגישה..אבל עם חיוך!!
נראה לי,אנונימי (פותח)
שאולי את נמשכת לבנות??את צריכה לבדוק את זה...
תרגע ומהר.עוזיה
מה הקשר בכלל? כל חבר שלי שאני אוהב אני אצטרך לזרוק בגלל שאולי יש לי נטיות הפוכות? מה השטויות הללו?

מה שהיא מתארת זו תלות, שזה מצב רגשי. לא צריך לנפח כל דבר לדברים שלא שייכים.
אל תתעלם,אנונימי (פותח)
תראה מה היא אומרת לך..שזה כל החיים שלה,שהיא כל הזמן חושבת עליה....שהיא מנסה להתנתק ממנה והיא בדיכאון מזה....זה לא נראה לך איזה נטיה??ואני לא מאשים אותה ולא כלום,ככה ה' ברא אותה,אין מה לעשות...זה מחלה בדיוק כמו סוכרת אוטיזם וכו'....
חלוקה לשנייםמשה
1. הבעיה שהיא מתארת נראית כמו אובססיביות או תלות רגשית. לא הייתי קופץ ישר למסקנות.

2. לא הייתי שולל לגמרי את נושא הנטיות ההפוכות, אולם, לא הייתי קופץ למסקנה כזו כל כך מהר.
אני כן שולל מכל וכל.עוזיה
אני מכיר אנשים כאלה - לא הייתי מכניס את חברתנו החסויה לקטיגוריה כזאת.

איפכא, דווקא דיבורים בעלמא של אנשים כמותכם מעלים לאנשים מבולבלים רעיונות טפשיים כאלה לראש.
וואו. אתם פשוט מפחידים.פלפלתי
אני במקומה הייתי נכנסת לכזה לחץ שלא היו שומעים ממני עוד רבע מילה יותר.
ה' ישמור..
דוגרי....ארטיק
היי...חסויה10
אני רוצה להבהיר פה איזה עניין.
אני לא נמשכת אליה!!!
אני חושבת עליה!! אפילו אני רואה פה הבדל ענק!!!!
וכן, אין לי בעיה להגיד שנבהלתי מהרעיון שלכם....
עוד פרט שאני חייבת לציין והוא משמעותי ושכחתי לכתוב אותו:
היא לא חברה שלי. היא בכלל לא בגיל שלי. היא גדולה ממני.
אולי להגיד שאני דווקא מסתכלת על בנים זה יבהיר לכם שאני בסדר גמור, ואני כמו כל בת ממוצעת.
אל תדאגו אני לא לחוצה. אני מודעת לעובדה שעוד הרבה בני נוער בפרט ואנשים בכלל חווים דבר כזה.
לחסויה,אנונימי (פותח)
טוב,אם ככה המצב,אז אני מצטער,אבל זה היה נשמע די נטייתי...
הכי טוב לכי אליה דברי איתה דוגרי ושתנסה לעזור לך,ואם זה לא עוזר אל תתבישי ללכת לפסיכולוג...
כדאי לפנות לטיפול מקצועיאנונימי (פותח)
יש אנשימקצוע שלמדו איך לעזור ולטפל במקרים כאלו כדאילפנות אליהם יועצת, פסיכולוגית וכו' לא להתבייש!
תודה:חסויה10
תודה על העצה!!
בעז"ה אני אלך למישו אחרי פסח.. חשבתי לעצמי שאולי אם אני לא אראה את אותה בת במשך שבועיים וחצי ככה, אז אולי זה יעבור לי לבד... בנתיים זה לא עובר אלא רק מתחזק... אבל בכל אופן תודה על העצה!!
אני אשמח לקבל עוד עצות ואפילו סתם לשמוע אם זה קרה לכם פעם ומה עשיתם כדי שזה יעבור...
הבעיה אצלי, היא שאני אפילו לא יודעת מה כ"כ מיוחד בבת הזאת שאני חושבת עליה כל הזמן... כל פעם שאני חושבת עליה אני שואלת את עצמי מה בעצם כ"כ מיוחד בה? אפילו שאני לא מוצאת תשובה מספיק טובה אני לא מצליחה להפטר מהתלות המעצבנת הזאת...
מקווה שתוכלו לעזור... לפחות עוד קצת...
תודה מראש!
מצב נורא דומה שהיה לי... כדאי לך שתקראי...אור-נא
שתדעי שגם אני הייתי במצב כמו שלך ולא חשבתי שזה בעיה, הייתי החברה הכי טובה שלה וכל דבר הייתי עושה בשבילה.. אם היה לי לבחור בין משהו לבינה, לומשנה כמה הדבר השני היה חשוב הייתי בוחרת בה, רבתי עם ההורים שלי בשבילה ופווולים דברים כאלו...
קיצור מה שקרה שהיא כעסה עלי מסיבה שלא ידעתי מהי, ולא הסכימה לדבר איתי ואני נכנסתי לדיכאון לחודשיים, קיללתי אותה בטלפון ולהפך- עשיתי כל מה שאפשר כדי לחזור להיות חברה שלה.
עכשיו אני מבינה כמה הייתי תלויה בה וכמה שזה היה נורא לא טוב, נורא חוסם את ההתפתחות האישית שלך כשאת מנסה לחקות [אני מדברת על עצמי ואולי גם עליך] את מה שהיא עושה זה מצב נוראי וזה נהדר ששמת לב לזה לבד!
ואני אומרת שהיא בנאדם נשמה ובאמת ילדה טובה רק שכל המצב הזה לא הגיוני!!!
כדאי לך לעשות סוויץ' במוח ולהפסיק לחשוב עליה!!!!!! פשוטו כמשמעו, זה ממש נכון שבנות זקוקות לקשר רגשי הרבה יותר עמוק מאשר בנים, רק שצריך לדעת לשים את הגבול!!!
ואם קשה לך להפסיק עם זה תתחברי לבנות אחרות, להרבה בנות שלא יווצר לך מצב כמו מה שאני הייתי.. כשהיא לא רצתה לדבר איתי ואני הייתי נכנסת לדיכאון ובוכה שעות בגללה..
קיצור אני מקווה שעזרתי לך,
וסתם שתדע שעכשיו אני כבר חברה שלה, רק לא כמו מה שהיה ברוך ה'!!! ואם בא לך לעדכן אותי בהתפתחויות וזה... סתם זה מענין אותי אז תשלחי לי למייל-
or_naa@walla.com
הקשיבו, לי קרה מקרה דומה והסתיים קצת אחרתדובלה
למרות שאני בן, זה קורה. היה מישהו שהגיע ללמוד אצלנו, דווקא היה צעיר ממני בשנתיים, וגם, בלי לדעת למה התחלתי לחשוב עליו כל הזמן.
אחרי תקופה של כמעט שנה שעבר ככה, בלי שהיה לי קשר מיוחד איתו בפועל, התחלנו להתחבר. היום אנחנו חברים מאוד מאוד טובים.

אין לי הבנה של ממש בזה, אבל אני חושב אולי הפוך מאור-נא, יתכן שדווקא אם תצרי קשר אתה יצא מזה דברים טובים. אולי חברות טובה שגם תביא לך פורקן וגם תועיל לך. אולי?

הרי בסופו של דבר גם אור-נא מספרת שכיום היא חברה שלה...
ממליצה לך...אנונימי (פותח)
ת'אמת אני לא כ"כ יודעת על מה מדובר...
אני יודעת ומבינה שפעמים רבות אתה רוצה בקשר עם מישהו/מישהי וזה לא כ"כ הולך מסיבות שונות...
בכל אופן, לפי מה שהבנתי אני ממש ממליצה לך לקרוא את הספר "ייסורים של אהבה" שכתב רועי אביחי... לדעתי ספר בדיוק עבור הגיל הזה שלך שיש בו הרבה התפתחויות ושינויים.
הספר פורסם בחלקים באתר "חברים מקשיבים", תנסי להשיג אותו (במידה ולא תצליחי את מוזמנת לשלוח אליי הודעה ואהיה איתך בקשר במייל).

כל טוב וגאולה שלמה,
אני.
:חסויה10
דבר ראשון, אני רוצה לחזור ולציין שהיא לא חברה שלי!! ז"א היא בכלל לא בגיל שלי!! היא גדולה ממני!! טוב נו... היא מדריכה שלי...
אפרת, קראתי כבר את הספר, הוא ספר עם המון תוכן ומסרים, ולקחתי אותו שוב מהספריה כדי לקרוא אותו בחג כדי שאולי זה יענה לי תשובות על הנושא הזה ספציפי... אבל עדיין אני מתקשה קצת להבין משו: בספר מדברים על תלות בין דתי לחילוני... והוא גם לא מתראה איתו כל יום... ויש עוד המון הבדלים!! זה בכלל לא דומה...
דובלה ואור-נא, אני דווקא כן בקשר טוב איתה, פשוט היא לא ממש בסגנון שלי ואני לא כ"כ מסתדרת איתה..
עוד משו-חסויה10
עוד משו- כל פעם שאני רואה אותה או שאני יודעת איפה היא נמאת, אני הולכת לשם, אפילו אם אין לי בשביל מה... רק כדי לראות אותה... אולי זה בעיה של צומי... ואם אתם חושבים שכן אתם יכולים לתת לי עצה לזה...
מכירה את הבעיה.פילוסופית!!!
לא עלי אישית ואני לא מוסיפה פרטים!!! (לה"ר...)
יופי ...ארטיק
מה זה עוזר לה שאת מכירה ת'בעיה??????
שהיא לא תחשוב שזה רק אצלה...פילוסופית!!!
אוהו, הייתה לי תק' כזאת..חמסית
ותרגעו אנשים. ומהר.
קוראים לזה תלות ריגשית. זה עובר על כולם <בערך..> באיזה שהוא שלב בחיים...
תק' חולפת.
קראי ב'חברים מקשיבים' את הסיפור, "יש תקווה לאהבה" כל הסיפור רק חורש על הנושא...
ב"הצלחה חברה!

--------------------------------------------------------------

יה לחוצים!!

שלא נדע מצרות... נטיות הפוכות?? פסיכולוג?? גוועלד. ניסחפתם.
ספור מדהיםצחקן
ספור מדהיםצחקן
איך:חסויה10
איך מגיעים לסיפור???
תשלחו לינק..
אני כבר אעשה פה קישור...חמסית
שיגעתם אותי... איזה 10 אנשים מבקשים ממני קישורים לסיפור הזה...
וזה ארוך...אז אני אתן לך תקישור לפרק א'...

<עזבו, יש לי דעה מורכבת על הסיפור הזה, אבל בכל מיקרה- תהנו!>
http://www.kipa.co.il/noar/n_show.asp?id=6746

קוראים לזה:חסויה10
קוראים לזה:חסויה10
'ייסורים של אהבה' של רועי אביחי וכבר קראתי את זה ועכשו בחג אני קוראת את זה עוד פעם...
תודה בכולופן...
הנה הקישור לכל סיפורי רועי אביחי:צחקן
ב"ה
/Forum/Forum.aspx/t19101#257401
וחמסית - מה ז"א דעה ארוכה?
דעה ארוכה---חמסית
---ז"א דעה שלא מתאימה כאן, מכיוון שאי אפשר לצמצם אותה בשורה.
נכוןתפוזה 1
בס"ד

גם לי הי'ה את זה...
ולדעתי חמסית צודקת.
לי היה בדיוק אותו דבר...אנונימי (פותח)
גם כן עם מדריכה שלי עכשיו יש לי פשוט קשר יותר טוב איתה
שניה אני בת...אנונימי (פותח)
שלא תחשבו...
טוב,אז ככה!דרשתי קרבתך
גמלי היה משו דומה..פשוט הסתכלתי על בנות,וברגע שראיתי נגיד שהיא יפה,או מתלבשת בסגנון יפה וכ'ו..פשוט עשיתי והתלבשתי כמוהה..ושתביני..אני כל הזמן רואה בנות כאלה,אז אני גם כל הזמן החלפתי סגנון,וגם כל הזמן הייתי מישי אחרת..הקיצר-הכנסתי לי לראש שזה לא טוב,ושזה חוסם לי את ההתפתחות וכ'ו..ופשוט עשיתי לעצמי "שטפת"ראש(לא עלינו..)כל הזדמנות מתאפשרת אמרתי לעצמי שזה לא טוב,וזה לא טוב..וברוך ה' זה עבר לי..ומצאתי לי כוון אחד ויחיד..!!{זה היה לפני כמה שנים..}אומנם זה לא אותו דבר,אבל דומה..אז תכחי את המסר לאיזה כוון שבא לך!ובהצלחה!!בעז"ע יהייה טוב!!!
תקשיבי טוב טוב חסויה 10אנונימי (פותח)
כמה דברים. דבר ראשון זה גם קורה לבנים (אני בן וזה קרה לי). דבר שני לא בטוח שפסיכולוגים יעזרו כל כך זה נושא די חדש שהפסיכולוגים לא מבינים בו. . דבר אחרון מה שלא יהיה אל תתחברי אליה אל תנסי להתקרב אליה היא לוקחת לה את עצמיותך את חייבת להפנים שאת לא צריכה אותה ,מבינה חייבת. את צריכה להבין ולהפנים שיש לך עוד חברים ויש לך את ה' שאוהב אותך בכל מחיר. את יכולה להתחמק מהאבק ואלי תצליחי לעבור את התלות אבל את צריכה להבין שהתלות יכול להיות הדבר הכי טוב שקרה לך בחיים ואת חייבת פשוט חייבת להשתמש בו לטובתך. כי ברגע שתאבקי ותביני שהתלות נגמרה את תהי שונה לגמרי כל חייך השתנו ההשקפה שלך על חברים י(או במקרה שלך חברות) יהיה שונה את תביני מהי אהבה אמיתית ומה היא תאווה את תגלי יחס אחר לה' יחס אחר חיובי.
אני חושבתננסי
אני חושבת שזה קורה הרבה בגיל הזה, וגם בגילאים יותר מבוגרים שמעריצים מישהוא יותר מבוגר. זה יכול להיות חברה באותו גיל אך בדרך כלל זה מדריך או מדריכה ולפעמים רב או מחנכת. אולי היא מסמלת בשבילך איך היית רוצהלראות את עצמך בעוד מספר שנים. אולי יש לה תכונות שאת היית רוצה לעצמך. ואולי היא נותנת לך הרגשה שאת שווה, שהיא גם מכבדת אותך. הדבר הזה כשלעצמה הוא דבר טוב. אני בעצמי זוכרת מדריכות שהייתי מאד קשורה אליהם והשפיעו עלי רבות. אך כשזה מתחיל להיות מוגזם אני חושבת שטוב לקחת פסק זמן ממנה. כמו שאת עשית. אך תמשיכי עוד קצת. לאט לאט תראי את הדברים ביתר בהירות. ככל שתתרחקי יהיה יותר קל. ואז תוכלי לחזור לאט לאט לקשר אתה אך במינון סביר.
רגע,אתה דפוק?עדי:)
וואי אתה מפגר!!פגזניקית גאה!
מסבירה לך פה שעתיים שהיא לא.. זה תלות!! זה לא משיכה!!
היא- כמו כל בת נורמאלית- מתעניינת בבנים. ברווכשם.

ולחסויה, צ'מעי נשמה, זה קורה לכולם. תתעודדי. יש תקווה.
תנתקי ת'קשר איתה. לכמה זמן שאת חושבת שצריך. אולי חודש- אולי יותר.
כמה שצריך.
היא תבוא- ותחפש אותך- ותשאל מה קרה.. תסבירי לה ואל תתחמקי.
ואם היא לא באה לשאול- תנתקי איתה ת'קשר. כי לא באמת אכפת לה ממך.
תקשיבי, זה היה לי עם מישי שגדולה ממני בשנתיים.
זה גורם לחוסר הערכה עצמית מטורף!! גם מבחינתך וגם ממה שאנשים מסתכלים עלייך. תחשבי עלזה.
באותה תקופה- פשוט התנתקתי מהקשר איתה. נעלמים. כשרואים אותה- עושים חיוך כזה- אולי אפילו שלום שלום מה נשמע. זהו!!
אח"כ מתרגלים לחיים בלעדיה- ויוצא שתחזרו לקשר- רק פחות הדוק.
בדיוק במינון הנכון.
לחסויהאנונימי (פותח)
אני מבינה אותך ממש!!!
גם לי היה בדיוק אותו דבר!!
ואל תידאגי או משו-זה אין לך נטיות הפוכות!!!
אני ממליצה לך ליקרוא את הספר="יסוריים של אהבה"
זה ספר מהמם!! והוא מספר בדיוק על מה שעובר עלייך!! ואל תידאגי-זה ספר צנוע לחלוטין-מישהו דתי כתב אותו...
בהצלחה לך...
ויי, בדיוק גם אני רציתי לכתוב את זה!!אי''האחרונה
כדאי לך לקרוא את הספר, אני בטוחה שזה יעזור לך!
גיס של חברה שלי כתב את הספר הזה,והוא דתי וגר בגוש...

אני ב"ה לא התנסתי במשו כזה, אבל לפי איך שמסופר בסיפור "יסורים של אהבה" ולפי מה שאת כותבת אז זאת נראת אותה בעיה...
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך