שנת שירות בקיבוץ ועוד שאלות מטרידות.אנונימי (פותח)

שלום, אני חדשה בפורום, ולמען האמת גם הרעיון של שירות לאומי הוא חדש לי. הייתי בטוחה עד לא מזמן שאצא לש"ש במסגרת השומר הצעיר, אך חזרתי בי לאחרונה. אני אשמע קצת מיזנתרופית, אבל אני לא רואה את עצמי עובדת עם ילדים/קשישים/ נוער...  לא בגלל האוכלוסיה אלא בגלל הפעילות שלא נראית כמתאימה לי- עבודה במעונות, גנים, פנימיות וכיוב"ז. אני גם מתנגדת באופן עקרוני לעמותות, ואעדיף שלא לשרת באחת כזו. איך אני יכולה לברר מהם המקומות בהם ניתן לשרת? הידוע לכם על מסגרת שקשורה באומנות? ומה עם שנת שירות בקיבוץ?זה גם נראה לי קצת די מסוייט לעבוד במקום עם בנות בלבד-אילו מקומות משלבים גם מתנדבים בנים?

תודה מראש על העזרה.

מצחיקהעמית-טליה
את מתנגדת לכל דבר דתי.
בצבא יש גם בנים.
הוא לא קשור לשום עמותה.
ואין שמה נוער קשישים או ילדים.

בהצלחה...
טעות !משה
בצבא יש הרבה ילדים.
נכון שהם ילדים גדולים, ונכון שיש להם דרגות על הכתפיים.

אז מה, הם לא ילדים?
הבנת לאיזה ילדים היא מתכוונתעמית-טליה
ילדים בגיל
לא במוח
כן, אבל למה לא להוציא דברים מהקשרם?משה
למה לא?!עמית-טליה
מי אמר שלא?
התגובות שלכם נורא שנונות, אבל לא טרחתם להגיב לשאלהאנונימי (פותח)
ראשית כל אני לא מבינה כיצד הגעת למסקנה שאני מתנגדת לכל דבר דתי. שנית, אני מסרבת לשרת בצה"ל בין היתר בגלל מניעים פציפיסטים. ולא עניתם לשאלות שלי: עבודה בקיבוץ יכולה להיחשב כשירות לאומי? היכן ניתן לברר על ארגונים ומקומות מתאימים לשירות לאומי? ומה עם מסגרת שמשלבת אומנות?
טוב ככהעמית-טליהאחרונה
עבודה בקיבוץ של אחת האגודות יכולה להחשב כשירות לאומי.
משמע אם תבחרי להיות בבית ספר בקיבוץ מתאם שירות לאומי זה יחשב לך כשירות לאומי.
כן..
אומנות?
יש את בית הצייר
תבררי
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך