היייי,אני צריך עזרה דייי דחוף ביותר!מיסטר דום
התחלתי ללכת עם ההורים שלי למטפל בגלל שהיחסים ביננו על הפנים...

והם פשוט לא שומעים לו או מתייחסים למה שהוא אומר..

הם לו מתיחסים אליי באופן שווה כמו לכול האחים הייתה לי שבת זוועתית!!!

ואני משתדל ועושה מה לעשות?
אוליפלפלתי
תכו למישהו שמקובל על שניכם ואז הם כן יקשיבו לו?
היי..אנונימי (פותח)
מה יש בך שגורם להם להתייחס אליך שונה מכולם??
אולי זה מה שאתה צריך לבדוק אצלך?
אתה הבכור אולי?
ואם הם באמת מציקים לך תגיד להם ת'אמת!!דבר איתם-בהתחלה אולי לא ירצו לשמוע אבל אולי אם תצעק קצת זה יעזור.. מי יודע?עם ההורים המסובכים שיש לנו.....
בהצלחה!!!
פתחו...מיסטר דום
הוא מקובל עליהם והכול והם גם קצת מקשיבים לו
אבל פשוט ביום שישי סבתא שלי היתה אצלינו והיא מכניסה שבת מ12 בבצהריים אז אבא שלי כיבה את הטלוויזיה ב-12 הסתכלתי עליו במבט המום והוא אמר לי שהוא לא אבא שלי יותר ואני לא ידבר איתו ...

לא יעזור איתו צעקות כי הוא טיפוס שלא אכפת לו אם זה הבן שלו או אויב שלו הוא נלחם בכל הכח עם אמא שלי עוזר צעקות...<הורים אי אפשר איתם או אי אפשר בלעדיהם>
כמה דברים:פלפלתי
א. מה הסתכלת עליו המום, לא הבנתי.. מה הבעיה הלכבות?
ב. למה לעזאזל להכניס שבת כ"כ מוקדם?
ג. מה הקשר להצהרות ולכיבוי הטלויזיה?

זה פשוט לא הכי הגיוני.. לפחות לא הסדר..
*למה ; *בלכבות..פלפלתי
כנסימיסטר דום
סבתא לי מכניסה שבת מוקדם הייתי המום שהוא כיבה....

ואבא שלי כולו הצהרות...
מיסטר דום יקר, תיכנס בבקשה:דובלה
תראה, לפי התיאורים אתה במצב לא רגיל בכלל. גם ההורים, גם המנהל, וגם... אתה עם עצמך. נכון? אתה חושב כל מיני דברים על עצמך. ואולי מזה מתחיל הבעיה.

דבר ראשון, לדעתי, אתה צריך לשפר את התדמית האישית שלך. לכל אחד יש מעלות, גם לך. ויש לך נשמה. ואתה אדם עם רגש וכו'.

ואם כן, אתה יכול לפעול על עצמך לנסות להתעלם מהמקרים המביכים עם ההורים, לקחת את זה כאתגר מעניין, שיוכיח לך את היכולות של עצמך. ולהאמין בזה שאתה יכול:

נסה פעם אחת להבליג כשאבא מעצבן אותך באופן שאמור להוציא אותך מהכלים, ותרגיש את הסיפוק שלאחרי זה. תפנים שאתה נשאר אתה עם המעלות (והחסרונות) שלך גם כשאבא לא מבין אותך. העיקר שאתה יודע שאתה מתאמץ לעשות מה שכן צריך, ותחוש את הסיפוק כשתצליח בכך!
אני נוטה להאמין שאם תחליט לנסות את זה, גם היחס של אביך כלפיך ישתפר. שוב, אם הוא יעקוץ אותך, תבליג. זה יועיל לשניכם.

בכל אופן, הייתי מציע מאוד שתנסה להתייעץ באופן אישי עם דמות שאתה כן מסתדר איתו, כמו ראש הישיבה למשל. תשוח לו את כל הבעיות, ודבר ראשון תרגיש שמישהו מבין אותך. הוא בוודאי יעזור לך במלחמה הזו, ואני מקווה שאם גם אתה תעזור לעצמך - תצליח!!!

בהצלחה
קודם כל תודה...מיסטר דום
והמטפל שלי זה הראש ישיבה שגם יש לו תואר ב'זה...ממש עזרת לי...
בבקשה. אבל באמת,דובלהאחרונה
תלך עם זה עד הסוף. אל תתייאש כשנדמה לך שההורים לא מכירים במאמציך! תעודד את עצמך כל הזמן ותספר לעצמך שאתה עושה את הדבר הנכון, ואני בטוח שזה דווקא כן יועל.

אני מכיר את זה קצת מהחיים שלי, ואני מצפה לשמוע ממך בשורות טובות.
אולי יש לכם בעיות באמונהאור-נא
קראתי איפשהו שאם יש בעיות באמונה יש בעיות עם ההורים כי זה המשולש שיצר אותנו- ה' אבא ואמא, אולי כדאי שתלך לרב ותעשו טיפול עמוק יותר לשורשים!!!
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך