היייי,אני צריך עזרה דייי דחוף ביותר!מיסטר דום
התחלתי ללכת עם ההורים שלי למטפל בגלל שהיחסים ביננו על הפנים...

והם פשוט לא שומעים לו או מתייחסים למה שהוא אומר..

הם לו מתיחסים אליי באופן שווה כמו לכול האחים הייתה לי שבת זוועתית!!!

ואני משתדל ועושה מה לעשות?
אוליפלפלתי
תכו למישהו שמקובל על שניכם ואז הם כן יקשיבו לו?
היי..אנונימי (פותח)
מה יש בך שגורם להם להתייחס אליך שונה מכולם??
אולי זה מה שאתה צריך לבדוק אצלך?
אתה הבכור אולי?
ואם הם באמת מציקים לך תגיד להם ת'אמת!!דבר איתם-בהתחלה אולי לא ירצו לשמוע אבל אולי אם תצעק קצת זה יעזור.. מי יודע?עם ההורים המסובכים שיש לנו.....
בהצלחה!!!
פתחו...מיסטר דום
הוא מקובל עליהם והכול והם גם קצת מקשיבים לו
אבל פשוט ביום שישי סבתא שלי היתה אצלינו והיא מכניסה שבת מ12 בבצהריים אז אבא שלי כיבה את הטלוויזיה ב-12 הסתכלתי עליו במבט המום והוא אמר לי שהוא לא אבא שלי יותר ואני לא ידבר איתו ...

לא יעזור איתו צעקות כי הוא טיפוס שלא אכפת לו אם זה הבן שלו או אויב שלו הוא נלחם בכל הכח עם אמא שלי עוזר צעקות...<הורים אי אפשר איתם או אי אפשר בלעדיהם>
כמה דברים:פלפלתי
א. מה הסתכלת עליו המום, לא הבנתי.. מה הבעיה הלכבות?
ב. למה לעזאזל להכניס שבת כ"כ מוקדם?
ג. מה הקשר להצהרות ולכיבוי הטלויזיה?

זה פשוט לא הכי הגיוני.. לפחות לא הסדר..
*למה ; *בלכבות..פלפלתי
כנסימיסטר דום
סבתא לי מכניסה שבת מוקדם הייתי המום שהוא כיבה....

ואבא שלי כולו הצהרות...
מיסטר דום יקר, תיכנס בבקשה:דובלה
תראה, לפי התיאורים אתה במצב לא רגיל בכלל. גם ההורים, גם המנהל, וגם... אתה עם עצמך. נכון? אתה חושב כל מיני דברים על עצמך. ואולי מזה מתחיל הבעיה.

דבר ראשון, לדעתי, אתה צריך לשפר את התדמית האישית שלך. לכל אחד יש מעלות, גם לך. ויש לך נשמה. ואתה אדם עם רגש וכו'.

ואם כן, אתה יכול לפעול על עצמך לנסות להתעלם מהמקרים המביכים עם ההורים, לקחת את זה כאתגר מעניין, שיוכיח לך את היכולות של עצמך. ולהאמין בזה שאתה יכול:

נסה פעם אחת להבליג כשאבא מעצבן אותך באופן שאמור להוציא אותך מהכלים, ותרגיש את הסיפוק שלאחרי זה. תפנים שאתה נשאר אתה עם המעלות (והחסרונות) שלך גם כשאבא לא מבין אותך. העיקר שאתה יודע שאתה מתאמץ לעשות מה שכן צריך, ותחוש את הסיפוק כשתצליח בכך!
אני נוטה להאמין שאם תחליט לנסות את זה, גם היחס של אביך כלפיך ישתפר. שוב, אם הוא יעקוץ אותך, תבליג. זה יועיל לשניכם.

בכל אופן, הייתי מציע מאוד שתנסה להתייעץ באופן אישי עם דמות שאתה כן מסתדר איתו, כמו ראש הישיבה למשל. תשוח לו את כל הבעיות, ודבר ראשון תרגיש שמישהו מבין אותך. הוא בוודאי יעזור לך במלחמה הזו, ואני מקווה שאם גם אתה תעזור לעצמך - תצליח!!!

בהצלחה
קודם כל תודה...מיסטר דום
והמטפל שלי זה הראש ישיבה שגם יש לו תואר ב'זה...ממש עזרת לי...
בבקשה. אבל באמת,דובלהאחרונה
תלך עם זה עד הסוף. אל תתייאש כשנדמה לך שההורים לא מכירים במאמציך! תעודד את עצמך כל הזמן ותספר לעצמך שאתה עושה את הדבר הנכון, ואני בטוח שזה דווקא כן יועל.

אני מכיר את זה קצת מהחיים שלי, ואני מצפה לשמוע ממך בשורות טובות.
אולי יש לכם בעיות באמונהאור-נא
קראתי איפשהו שאם יש בעיות באמונה יש בעיות עם ההורים כי זה המשולש שיצר אותנו- ה' אבא ואמא, אולי כדאי שתלך לרב ותעשו טיפול עמוק יותר לשורשים!!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך