כמה מקבלים לכ חודש-איך יודעים?אנונימי (פותח)

שבוע טוב!
שאלה לי,

איך אני יודעת כמה כסף אני אקבל בשנת השירות שלי שנה הבאה?(כרגע אני שמיניסטית..)..

תודה רבה ושבוע נפלא!!!!!! ולא לשכוח לשמוח!

אל תבני על הכסף בשביל משהומשה
התשלום המקובל הוא בין 500 ל-900 שקל (תלוי בתפקיד). לא כסף שאפשר לעשות איתו משהו (אגב, המשכורת של חייל/ת עוד יותר נמוכה. המשכורת שלי למשל היא 380 שקל לחודש, רמת פעילות ג').
משה, ש"ל זה לא צבא!ענת=)

בחסדי עליון!

תחילה שבוע טוב לכולם!

דמי המחייה של בנות שרות אינו תלוי בתפקיד שלהן באותה שנה,(-כלומר לא משנה אם את קומונרית, מדריכה באופלנה או ב"ש ביסודי או מעבירה שעורי יהדות.) ולא במס' השעות שאת סוגרת בחודש. את אגודה שלך זה בכלל לא מענין!!!(-טוב מס' השעות כן בענין אותם לדעת, יש מכסה שצריך למלא) אך זה כשלעצמו. אין זה שייך לשכר האישי שלך!

מה שכן קובע הוא התנאים שאת מקבלת. שהם בעיקר מגורים ונסיעות. בת בדירה מקבלת יותר מבת באולפנא מפני שהיא צריכה לדאוג לעצמה לאוכל-מה שבאולפנה יש ארוחות מסודרות. כנ"ל לגבי בת שגרה בבית היא חיה על חשבון ההורים שלה ולכן התשלום הוא בהתאם. ולגבי נסיעות יש ב"ש מקבלת כרטיס שמקנה לה נסיעות בתחבורה ציבורית מעל 8:50 וברכבת ונסיעות שנעשות לצורך השרות שהם פחות מ-8:50 היא מקבלת עליהם החזר(-מה שנקרא החזר נסיעות) וזה נכנס לה ביחד עם דמי המחייה החודשיים.

נכון להיום השכר של בת השרות עלה מתחילת השנה, כך שאין לי מס' מדויקים של בת בדירה בת באולפנה ובבית. אני אוכל לברר לך זאת אך את כולי לברר לגבי עצמך גם כן עם הרכזת שלך לשנה הבאה. בדרך תדברי איתה קצת. זה ממש הייה טוב להתחיל ליצור קשר כבר מעכשיו אפילו. אני ממש ממליצה!

בברכת ב"הצלחה בכל!!! ענת;)  

יש אמת במה שהוא אומר..פלפלתי
יש מקומות שזה נקרא קרבי כמו הישובים למשל, ושם מקבלים משכורת יותר גבוהה, - זה גם תלוי באמת אם את גרה בבית, בדירה, ואיך סידור הנסיעות.
אבל הוא לא טועה..
במחשבה הגיונית.ענת=)
בחסדיו תמיד!

זה באמת יכול להיות. בסופו של דבר נשמע יותר מפחיד להיות בשדרות מאשר בפ"ת אך אני חושבת שלא הייה לי חשש להיות במקומות כאלו. ואפילו הכי רציתי בעולם להיות ב"ש בישוב.
אך אני לא מתחרטת לאן שהגעתי ב"ה!!!

אך פלפלתי. יתכן מאוד שיש קומות שהשכר בהוא שונה נדמה לי שבגולן זה קיים... אך לא ידוע לי דבר שינו בשכר בשל תפקיד?! שבין השנים יש הבדל שמים וארץ!
לא נראה ליפלפלתי
לא חושבת, שחינוך למשל יקבלו פחות מביטחון למשל?
או קומונה או משו?
לא חושבת. אחרת זה אפליה לחלוטין. לא נראה לי.
יש רק משחק עם רמת סיכון. ולפי זה קובעים אם זה קרבי או לא.
אצלנו כולם מקבלות אותה משכורת, אם בכלל...שובל אור
יצא שכמה חודשים לא הכניסו לנו, יש להם מזל שאני לא מרבה לבדוק, אבל אני מקווה שהכל בסדר בחשבון שלי...

ובהחלט מרוויחים מהשנה הזו משהו, כאילו כל חודש את צריכה לבזבז 766 ש"ח?! (זו המשכורת אצלנו, זה לא אומר שככה זה אצלך)
אני עשיתי תוכנית שכל חודש יורד לי לפק"מ משהו כמו 500 ש"ח, וזה כדי לבזבז שנה הבאה (בעיקר) על דברים גדולים ושווים.

אם זה ישמח אותך לשמוע- כרגע אני לא מרגישה מחסור כלשהו.
זה עדיין כסף קטן.משה
קטן כזה שלא שווה בכלל לגעת בו, מעבר לפק"מים פה ושם.

אם רוצים לחסוך - יש כלים יותר רציניים, אבל הם דורשים סכום רציני כדי להתחיל איתו (מינימום לענ"ד - 6-7K).

אני עצמי שמרתי את הכספים של הבר מצווה, ובזבזתי פה ושם - את הריבית.
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך