חשוב לי שתקראו!!!אנונימי (פותח)
יהיה טוב?! תלוי רק בנו!!!

זוכרים את ההתנתקות? בטח שכן, איך אפשר לשכוח? הרי אנחנו כל הזמן אומרים:"איך מדינה עשתה דבר כ"כ נורא לעם שלה?!" ועוד כל מיני קריאות מאשימות כאלה. מאז שנגמרה ההתנתקות, אני יושב וחושב ולא מפסיק לחשוב, למה אנחנו יושבים ולא עושים כלום?! למה אני יותר לא רואה בדרךחזרה הבייתה "צומת כתומה"? (דרך אגב... ללכת עם סרט כתום על התיק זה לא נקרא "למחות" נגד ההתנתקות או הממשלה... איך שתרצו)
כל הזמן אני שומע עוד חבר´ה "כתומים" ששואלים אותם באוטובוס למה עדיין יש להם סרט כתום על התיק אם הכל כבר נגמר, ואז הם עונים שהמאבק עוד לא נגמר. לפי מה שאני רואה על פני השטח המאבק גמור! שרוף! ואפילו עפר לא נשאר ממנו!!! (אולי יש כמה חבר´ה שעושים גרעין בבועה שלהם בשומרון בעצם זה שהם גרים ביישוב עם עוד איזה 20 משפחות שזה לא עוזר בכלום!)
לפני ההתנתקות היה מאבק סוער!! מאבק סוער ומתמשך רואים בטלוויזיה, בעיתונים, במעצרים בכלא לשבועיים, בצמתים, בכל מיני אוהלי הדברות וכו´. אבל כאזרח ישראלי מצוי אני לא רואה כלום!! פשוט כלום! אז למה אותם בני נוער אומרים שהמאבק לא נגמר?! אם הם בעצם לא עושים שום דבר על פני השטח?! ותבינו, אני לא מדבר עכשיו על סוג המאבק, פאנטים, יפי נפש... זה לא משנה כרגע (ועל זה עוד אני ידבר...) לפעמים מתקשרים אלי לבקש שאני יעביר לחבריא ב´ ביישוב שלי פעולה בליל שבת. אין לי בעיה אבל תמיד אני אומר לא! וזהלא שאין לי על מה לדבר יש לי הרבה על לדבר! והנושא זה ההתנתקות!! אבל אני יודע שברגע שאני יתחיל לדבר על זה, חבר´ה או שייקחו את הרגליים שלהם וילכו, או שאני ישמע כל מיני קריאות אנחה כאלה של "אוווףףףףף" וזה אומר לי דבר אחד! לא באמת אכפת להם... אם הם לא עושים כלום,ולא מוכנים אפילו לשמוע על זה! האמונה שלהם הלכה קיבינימאט!! כי לפני ההתנתקות כל זה היה באופנה! אבל עכשיו יש אופנה אחרת שכל אחד לובש את ה"בגדים"שהוא רוצה ללבוש.
לדעתי הציבור שלנו לא אמיתי! הציבור שלנו הוא מאוד רגעי! כלומר, רק מתי שח"ו יבואו לפנות את גוש עציון או יהודה ושומרון או אפילו סתם מאחז תקוע רק אז נעשה רעש?! לא!! אנחנו במשבר אחד ג-ד-ו-ל! שצריך מאבק אחד מוצלח! ללא יאוש!! מותר ליפול קצת... אבל לא לתמיד, לא למצב שאנחנו נמצאים בו עכשיו!!
חייבים לעשות משו בקשר לעם שלא מכיר אותנו בכלל וזה לא חוכמה לעשות פנים מול פנים שבועיים לפני שמפנים את גוש קטיף ואז להגיד "לא שמים עלינו" או "זה לא יעזור!" וכל מיני כאלה.עכשיו! עכשיו זה הזמן לפעול! להתפרש אל העם!! להגדיל ראש! וכל מי שיש לו כוח ציבורי שיעשה משו וישפיע וייכנס לעם..צריך איזה קבוצת מתנחלים שיעברו לאיזורים מסויימים בת"א או בחולון או לא יודע איפה! רק ככה יכירו בנו, רק ככה יכירו אותנו! לדעתי הצורה שבה "ראש יהודי" פועל זו הצורה הכי נכונה! הכי חכמה! הכי מצליחה! הצלחה שקטה, הצלחה איטית, אבל יש הצלחה! תכירו בזה שבעיקר ככה אנחנו יכולים להצליח במאבק שלנו! וכמובן גם לעמוד בצמתים, ולהמשיך לחלק סרטים כתומים! ולא לצאת בקריאות של "לא נשכח ולא נסלח" למרות שאנחנו אולי באמת לא אמורים לסלוח... אבל זה מרחיק את כל מי שרוצה להתקרב! צריך למצוא קריאה אחרת . כמו למשל: "טעיתם! תנו לנו הזדמנות" שתדעו לכם... אני עד לאנשים או חיילים שבאמת מצטערים על זה שהם עשו את הפינויים הנוראיים האלה אני שמעתי על חייל מפינוי עמונה שפעם הבאה ששולחים אותו לדבר כזה הוא יבוא לצד השני!! הוא לא אמר שהוא לא יבוא בכלל... אלא הוא עבר לצד השני!! ולצד שלנו! יש כאלה שהכירו בטעות. אז בואונשים שניה את ה"לא נסלח" בצד....
כי אנחנו רוצים הזדמנות....

אנא מכם שלחו לי תגובות ל:
aush878@walla.co.il
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך