תודה לכולכםאנונימי (פותח)
ובכל זאת לא צריך לשנוא את מי שיש לו נטיות הפוכות כי כולנו בני אדם,וזאת לא אשמתנו זה התיקון שלנו.

ולא לשכוח שבגלל שנאת אחים נחרב בית המקדש.

וגם אנחנו אלה שהם בעלי נטיות הפוכות יודעים את התורה כמו למשל:

ש... יkוk זה יסוד היסודות ועמוד החוכמות. ועוד למשל שישראל= ליצחק ,שרה ,רבקה,אברהם ולאה.

וכן גם אנחנו יודעים שבעוד חודש או משהו כזה כתוב בגמרה שתיהיה מ-ל-ח-מ-ה. ולא רק בצפון.

ולא הייתה צריך לצנזר את מה שרשמתי לפי דעתי כי זה לא בושה שכולם יראו מה יש בארץ שלנו נשמה נשית בגוף גברי,ואם אתה שואל אותי אז זה בכלל לא אשמתי ואתה אפילו לא יודע כמה זה קשה ומשפיל להיות ככה.
ובסך הכול אגיד לך בקצרה שהעולם שלנו לא צודק. הכוונה היא שהכול פרוטקציות בעולם הזה.

נ.ב
אני מחכה למשיח, שיבוא וייעשה סדר בבאלגן. כי גם אני בעד שכל העולם או לפחות ישראל שהיו דתיים.

המשך יום נעים.
שגיא,אנונימי (פותח)
להגיד לך את האמת?אני ממש לא שונא אותך,ואני ממש לא חושב שזה באשמתך,או שזה קשור שאתה יודע תורה או לא...ועוד יותר דוגרי,אני רואה את הנטיה שלך כמחלה לכל דבר,שהיא באמת לא באשמתך,נולדת עם זה...כמו אוטיזם או לוקמיה או מחלות אחרות שנולדים איתם...ולמרות שכתוב בתורה באמת שאסור שיהיה גבר עם גבר,אני לא יודע למה ה' ברא אותך ככה...יכול ליהיות שזה תיקון או משו כמו שאתה אומר,אני לא מבין בזה...
מי אמר שה' ברא אותו ככה?!עמית-טליה
אולי זה משהו שהשתבש בדרך?
אולי זה איזה עיוות של החבר'ה?

למה תמיד ה' אשם?!
אם הקב"ה אמר שאין מצב שיהיה גבר עם גבר!
ואין מצב הכוונה אין מצב!!
בשום אפשרות!
אז זה אומר שזהו לא דבר מולד
זה משהו שהשתבש ואפשר להחזירו למוטב.
זה לא כמו שבת
שמלכתחילה אסור לחלל אבל בדיעבד של פיקוח נפש מותר.
במקרה הזה אין בדיעבד בכלל
יש רק לכתחילה.
ואם הקב"ה מצווה אותנו משהו ואוסר עלינו
אז הוא יודע שככה כולם ללא יוצאי דופן צריכים להיות.
אחרת היו מצבים שמותר.
ה' לא מצווה אותנו בדברים שאנחנו לא יכולים לעמוד בהם.
ולכן מכאן אפשר להבין
שהבחור לא נולד ככה.
משהו השתבש לו בדרך.
ובתור אחת שחקרה את הנושא הזה כי הייתי אמורה לעשות סרט על זוג לסביות דתיות
אפשר לדעת שזהו משהו נרכש ולא מולד.
קודם כלאנונימי (פותח)
לפי דעתי זה כן דבר מולד,אבל אולי לא,לא יודע....בכל אופן,ברור שגם אם זה לא מולד אדם שהופך ליהיות הומו נולד עם נטיה,ועל זה אי אפשר להתווכח...ותיקון טעות,כתוב שאסור משכב זכר או משכב נקבה,לא שאסור ליהיות הומו ולהמשך לבני המין שלך...אז אולי את צודקת,שהניסיון פה הוא שאסור לו לשכב עם בן,ובזה הוא יכול לעמוד...ואני לא האשמתי את ה',אני לא מבין איך הגעת לזה...
חחח נעםעמית-טליה
די עם הדעתי הזאתי.
דעתך לפעמים ממש טועה.
ודעתך גם לא מעניינת לפחות לא כשהיא סותרת את דעת ההלכה והתורה.

בקשר לנטיה.
אז סתם שתדע שכל אדם נולד עם נטיות,נטיות לרצח לאונס ואולי אפילו לזה.
והאדם כשהוא גדל יודע מה טוב ומה לא ומה לבחור.
ויש את הילדיי רוצחים שאצלהם זה עובר בגן ואצלהם הגן בולט יותר.
אבל שוב זה לא נותן לו את האפשרות להיות רוצח,גנב או אנס,
וכנ"ל גם כאן.
הנטיה הזאתי לא אומרת שצריך ללכת אחריה.
לדעתי זה דבר מודרני שניהיה מקובל ולכן יותר פתוחים לזה.
אם היינו יודעים שזה אסור כמו רצח אונס וגנבה לא היינו מתקרבים לזה.
והזוג שהייתי אמורה לעשות עליהן עבודה
זאת אחת דתיה ואחת חרדיה שהחרדיה כבר נשואה עם ילדים.
והיא העדיפה להיות עם בחורה כי זה יותר מודרני.

ובקשר לאיסורים
אז משכב הזרע זה לא רק.
מצוות פרו ורבו מוטלת על הגבר.
וכידוע לך בן ובן לא יכולים לקיימה.
ואין לך מושג עוד כמה איסורים יש בזה.
טוב תקשיבואנונימי (פותח)
זה מלידה מדענים חקרו שזה מלידה וככה זה יהיה!

ואנחנו יודעים למה אנשים דתיים שונאים אותנו בגלל שכתוב בתורה לא לשכב משכבי זכר. אהה באמת ואם היה רשום לקפוץ מהגג שמישהו בדיכאון אז את זה מותר?

רק שתדעו לא הבנתי את העולם שלנו, הוא מצחיק ומוזר כל אחד והתיקון שלו. אנחנו בובות על חוט ולמעלה יש מנהל ככה זה עובד.

ובמקרה של כל הקוקסינלים וההומואים והלסביות זה פיקוח נפש למה? כי אם הם לא יעשו את מה שהם מרגשים אז הם יתאבדו במיוחד הקוקסינלים.

אין לי מה לריב איתכם אבל אגיד לכם בקצרה שרוב הדתיים עושים את הצרות ורק בגללם לא יבוא משיח!!! למה? כי רק הם לא מקבלים אותנו. (ובגללם גם החילוניים).

אל תקבלו אתם לא עושים טובות לאף אחד. לא תקבלו- תפסידו אתם רוצים משיח לא? אם כן זה תלוי בכם במיוחד. כי רק אתם שונאים את הקהילה שלנו ומי שהעביר מסר לאנשים החילוניים שהם סטרייטים זה אתם.

ועוד איזה מסר העברתם להם לשנוא אותנו. חבל למה? כי אלוהים למעלה שופט את בני האדם. אתם בסך הכול עושים לעצמכם חטאים שאתם מעבירים לחילוניים וגם מעבירים למוח שלכם לשנוא אותנו. למעלה יש אלוהים כולנו יודעים ובסופו של דבר כולם חוזרים לאמת שזה הדת.
וכמה שאתם מעבירים לחילונים מסר שלילי אז אף אחד לא ינצח כי אתם לא צריכים לשפוט אותנו! יש מלאכים ואלוהים הם שופטים בסופו של דבר. אז תחיו את החיים שלכם בלי להציק למישהו אם הוא הומו או לא.
ואתם בסך הכול עושים עוול כשאתם מעבירים מסר לא לקבל אותנו. וכן גם אתם תענשו בשמיים על המעשה הזה. כי זה כמו שאני יגיד לחילוניים לשנוא את הדתיים כי הם..... בלה בלה בלה (סתם דוגמא).

אבל כל אחד יחזור מתי שבא לא! ואף אחד לא יכתיב לבן אדם אם להיות דתי או לא! דרך אגב שזה בא לבד מתוך הרגש זה יותר נחשב ולא שזה בא בגלל שאיזה דתי שהיה פעם חילוני יגיד לי לחזור בתשובה.

רק שתבינו עוד דבר אם תקבלו את ההומואים הקוקסינלים הלסביות וכל הקהילה בכלל ותעבירו מסר טוב שזה לא אשמתנו תזכו למשיח! לא תעבירו לא רק שלא יבוא משיח תבוא מלחמה. כי אתם הגורם המשמעותי למשיח. ודרך אגב איך אתם מצפים למשיח שאתם שונאים את הקהילה שלנו? מצחיקים אתם באמת בגלל שנאת אחים נחרב בית המקדש.. תחשבו קצת. תעשו חושבים בראש אולי תבינו משהו. עד כאן.

בקצרה אני יגיד לכם שלא סתם נכנסתי לפורום הזה הכל מכוון מלמעלה אני רק חיפשתי מידע על שירות לאומי ולא ידעתי שזה אתר דתי וראיתם אלוהים שלח אותי שתפקחו את העיניים!

ביי

שגיאעמית-טליה
אתה ממש יודע איך יבוא המשיח בהמחשות שלך.
המשיח יבוא אם נעשה את כל מה שהתורה מצווה אותנו!

התורה לא מצווה אותנו לשנוא אתכם ואף אחד לא שונא אתכם.
אבל התורה לא מתייחסת אליכם כרגיל,וגם אנחנו לא יכולים לקבל ולהסכים איתכם.
לדתיים יש דרך חיים יש את התורה.
משהו שאומר לאדם
זה טוב וזה לא.
והאדם בוחר אם לעשות את הטוב או לבחור ברע.

אגב-לאדם יש חופש בחירה מה שלבובה על חוט אין.

מעבר לזה
יש לנו ב"ה רבנים גדולים שיודעים יותר ממני וממך מה לעשות וכיצד לנהוג ומאמינים בגלל העשיה הזאת נלך בדרכנו האמיתית.

ושוב אף אחד לא שונא אתכם.
אגב-כמו שכולנו מכירים את המדע
היום העולם עגול מחר הוא מרובע.
אני לא הולכת לפי מדע אני הולכת לפי התורה
שיודעת מה טוב בכל צעד וצעד בחיים.
גם המדע והחכמולוגים שלנו חשבו שהגירוש יעשה למדינת ישראל טוב.
והתורה אמרה לנו לא זה לא יעשה לנו טוב!!!
ומי צדק?!
כמובן התורה.

אגב-
אולי אתה כאן כדי שאתה תפקח את העיניים!?

יום טוב!
יפה אמרת כנסיאנונימי (פותח)
אמרת שלאדם יש חופש בחירה אז את יודעת מה מתוקה אנחנו נבחר מה שבא לנו!

ועוד משהו ששחכתי לציין יש את המשפט שאומר צוחק מי שצוחק אחרון תבינו לבד.

ועוד משפט אבות אכלו בושר ואת ההמשך את בטח יודעת.... אז לא לצחוק כי הגלגל מסתובב וזה כואב אח....

וטוב שאת לא שונאת אבל תעבירי קצת מסר לאלה ששונאים.

יודע מה אני חושבת?!עמית-טליה
שהדעה של הרבנים עליכם

התאמתה לי עכשיו...

יום טוב.
בסדראנונימי (פותח)
אבל תדעי לך שהמשיח זה אחד מאיתנו והוא יבוא ממקום הכי מגעיל ומשפיל והוא יהיה עשיר בחטאים ובגלל שיימאס לו מכל החטאים והעושר אז הוא יבין שהתורה זה האמת ואז הוא יהיה המשיח.

ואל תסמכי על אף אחד גם לא על רבנים כי אני שאני אישה כלואה בגוף של גבר הכלתי לרב ישעהיו פינטו באשדוד ושהוא ראה אותי אבא שלי אמר לו מה אני והוא אמר שנקבע פגישה ועבר מאז איזה 3 חודשיים והוא שחכ ממני אם היה לו חשוב כל כך "להציל" אותי מעברה הוא היה מתקשר אבל כנראה שבכלל לא אכפת לו שיהיה בריא ויהיה לו רק טוב.
אבל אם אין אני לי מי לי.
ביי
עכשיו שמתי לב שרשמת....אנונימי (פותח)
שלרצוח וכל מה שחפרת שם זה מלידה אבל טעות מותק

לרצוח לאנוס וכל מה שרשמת זה תכונה נרכשת.

כל התכונות של ההומואים לסביות טרנס והקהילה היא תכונה של גם לידתית. והיא תוכנה שבלב קיימת מאז שאנחנו קטנים ולא נרכשת!

היא כבר לא תכונה זה הרגשה ואם כבר מדברים בואו נראה אם היה לך בן שמרגיש אישה חס וחלילה לא מאחל לך איך היית מרגישה??.. עזבי תהרגשה שלך קחי את שלו ריקנות רצון למות להתאבד. הניתוח הוא המשהו היחידי שמציל אותנו הודות לרופאים שהם שליחי השם.

ואם כבר את חוקרת אז תחקרי את הזמרת אדרת שהרב כדורי ז"ל אמר לה שהיא תיהיה אישה.
ועזבי אותה תמצאים באינטרנט כתבה של הרב הלפרין זה של המשקפיים שאומר שמי שהולך להתאבד זה פיקוח נפש ואמר שבמצב כזה חייבים ניתוח.

אז תעשי לי טובה ואל תווכחי אבל את תווכחי למה? כי שאלוהים יראה שאני אוהבת אותו. זה בסדר הוא רואה רואה הכול אל תדאגי.

מה עדיף להתאבד הוא לעשות מה שבא לי אהה? תחשבי בעצמך.
עם קצת שכל תגיעי למסקנה שאין הרבה מה לעשות זו הדרך היחידה שלנו של כל הקהילה בכלל כי אם תקחי את הרוב בישראל תגלי שהוא חילוני.

וכל העולם הזה הוא שטות אחת גדולה למה? כי אחד שמן אחד רזה וכן הלאה.

בייי

ועמית,אנונימי (פותח)
אולי באמת שתפסיקי לשנוא??מה שאני רואה שאת כותבת זה רק שנאה שמולכת ע"פ התורה..אולי כדאי באמת שתצאי מהבועה של התורה...תראי דברים אחרים ואולי תצליחי להבין ולקבל ...
ציינתיעמית-טליה
כמה וכמה פעמים שזה לא נובע משנאה.
ומצטערת התורה היא לא בועה התורה היא דרך חיים.
ואין דברים אחרים
יש הכל בתורה.
תשמע, זה לא רק שדתיים שונאים אותך ואת חבריךאנונימי (פותח)
גם החילונים

אז אל תבוא לפה ותגיד "הנה, רק הדתיים שונאים אותנו"

ותעשה טובה אל תקשר את זה למשיח - כי אז אתה יוצא ממש דפוק

ד"א, אני לא דתי אם אתה שואל
זה ממש לא נכוןעמית-טליה
אף אחד לא שונא אותו.
וזה דבילי לשנוא על דבר כזה...

פשוט הדתיים לא מאמינים שזה גנטי
אלא משהו שהשתבש והתעוות עם הזמן
והם מאמינים שיש דרך חזרה.

והדת נגד הדבר הזה
אז מן הסתם שגם הדתיים יהיו נגד הדבר הזה.
מי קבע שזה לא נכון?? את מייצגת את כל החברה הדתית?איתן6
לאעמית-טליהאחרונה
רבנים מייצגים את כל החבר'ה הדתית!

והם לא שונאים אלא מרחמים.
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך