רוצה לשמוע את דעתכן(/ם).!.אנונימי (פותח)

טוב אז אתחיל...

אני מראש מודיעה, אני לא מביאה פה את כל הפרטים אבל בכל זאת תנסו להכנס למצב שיתואר...

אני בת 18 הוא בן 20...

אני בבנ"ע ונגד חברה מעורבת (כן, מנסים שזה ילך ביחד...) ולכן לא אחת שמדברת עם בנים סתם ולא רוצה בקשרים של ידידים וכיוצא בזה...

התחלנו את הקשר לפניי תקופה לא ארוכה (חודש +). הקשר בינתיים נהדר (מבחינת הכל...). העניין הוא כזה, כמו שכתבתי אני מעוניינת רק אם זה לעניין רציני (-חתונה). הוא עדיין לא יודע לאיזה כיוון זה ילך... נכון לעכשיו, אני ימשיך את הקשר רק בתנאי שהוא יגיד שזה למטרה אמיתית. שאלתי אותו בנושא והוא עדיין לא החזיר תשובה (לא עבר הרבה זמן). אני חושבת שכנראה שאם הוא לא יודע ומתעקב בתשובה אז כנראה שהדבר לא בדמו (בניגוד למה שזה אצלי) ולכן גם אם יגיד בסוף "כן לחתונה מתיישהו" אז זה אולי לא אמיתי...

מה דעתכם?

ועוד דבר (שאדע בכללי...), זה בקשה גדולה מידי לבקש מבחור לדעת אם זה זה או לא...? (שלא תבינו לא נכון, לא הצעתי לו נישואים אלה פשוט אני רוצה לדעת שאנו חושבים על אותו העניין ולא יהיו פערים בדבר שלדעתי מאוד בסיסי בקשר, המטרה...)

בבקשה תגיבו כי העניין עוד פתוח וחשוב שיוסדר עד כמה שניתן עוד בטרם "יחזיר את התשובה"...

אולי עוד אעדכן אותכם בהמשך...

תודה

?אנונימי (פותח)
אם זה חשוב לךהדר200
(ואני באמת חושבת שאת צודקת..) אז אולי תגידי לו שתעשו הפסקה עד שהוא ירגיש שזה רלוונטי בשבילו, שכל עוד שזה לא למטרה רצינית אין לך ענין וחבל שתימרחי..
בהצלחה רבה!
כן, זאת בקשה גדולה מדיאיתן6
לבקש מבחור לדעת אם זה זה או לא
במיוחד שמדובר בפרק זמן כזה קצר של חודש
אפרת.עמית-טליה
אם זה קשר למטרת חתונה
וזה קשר הדדי המשיכי אותו בדרך הקדושה ותצליחו.
ואם לא אז למה לך להמשיך?
הרי ידועה ההלכה בעיניין..

והבחור צריך לדעת ולרצות כמוך.
לפחות שיהיה לו את הרצון לקשר לחתונה.
ואח"כ שתכירו ותבנו את הקשר תדעו אם זה זה.

וזו לא בקשה גדולה לבקש ממנו לדעת,
אנשים אחרי חודש מתארסים.
כשזה זה יודעים שזה זה.
ואם הוא לא יודע אז תני לו זמן אולי אצלו זה איטי יותר
אבל תגבילי את הקשר כדי שלא תיהיו שנה ביחד ואחרי שנה תבינו שזה לא זה.
תבנו תכירו ותשאלו את עצמכם כל הזמן.

אין צורך לשאול את עצמם כל הזמן, פעם אחת זה מספיקאיתן6
[אהמ אהמ]
בדיוקעמית-טליה
אחרי פעם אחת מבינים שזה לא זה

אהמ אהמ
אם מבינים אז למה להמשיך לשאול??איתן6
כדי להכניס את זה היטב למוח וללב של שניהםדובלהאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך