מודעה רבה למלכות הציוינית הרשעההאריאלניקהנאמן
סליחה הנה הקישור הנכוןהאריאלניקהנאמן
ואני הייתי כותב:סבא גפטו
צודק.פלפלתי
לא צודק. קטנוני.עוזיה
הוא צודק מאוד.פלפלתי
זה לא סתם.
למה לעזאזל אנחנו צריכים להגיע למצב של פרנסת גויים על שריפת עצמותינו?? ריבנו של עולם! למה????
תיקון: [ואת זה, רק מי שמשעמם לו, 'יכול' לקרוא]סבא גפטו
אבל לא פחות גרועים. - הפולנים. ובהם אנו עוסקים.. אז נזכיר משהו.
- הרבה משפחות יהודיות שגרו בשכנות עם משפחות פולניות, מסרו את ילדיהם למשמורת אצל השכנים הפולנים הטובים. שכל פעם שהם היו צריכים עזרה [הפולנים], היהודים היו עוזרים להם. שכידוע, ורואים את זה בכל מקום - היהודים השתלבו חזק בתעשייה ובחברה [עד שהתחילו לדחות אותם..]. ומה הפולנים האלו עשו?
-- מסרו את הילדים לנאצים כדי לקבל לחם מסרו את הילדים לגרמנים כדי לא להירצח.
- מסרו את הילדים לנאצים כדי לקבל לחם.
- מסרו את הילדים היהודים לנאצים - כי הם 'יידעל'ה קינדר'!!! חארות! נבלות! זה מה שהם! יותר גרועים מאנשי הווארמכט והקצינים בs.s.! שם 'לפחות' הם היו גלויים במעשים הזוועתיים שלהם. כאן הם כביכול עוזרים, מתייפים, ודוקרים אותך אח"כ בכל הכיוונים, תוך כדי שהם מלקקים לנאצים. ימ"ש - שם כולם!
ובניניו:
כמה גילויי אנטישמיות אנו רואים היום ובשנים האחרונות מצד הפולנים? אתם יודעים באיזה מהירות האחוזים עולים? [של מקרי אנטישמיות; תקיפת יהודים פיזית / קללות. שריפת בתי כנסת / בתי עלמין / צלבי קרס / סיסמאות כנגד היהדות והיהודים. / דחיקת רגלי יהודים מעסקים וחנויות של גויים [וזה לא רק בפולין. תעשו חיפוש באינטרנט תמצאו כמה כתבות על מקרים שהתפרסמו לפני איזה חודשיים/שלושה].
ובנוסף:
הם גאים בנאצים!
תבינו כבר; לכל אומות העולם [כן, למעט פריטים יחידים. לא של אומות. של יצורי-אנוש בודדים. בפני עצמם] יש קו שמאחד את כולם:
שנאת היהודים.
לא משנה מה קרה/קורה/יקרה - היהודים אשמים.
ואתם רוצים דוגמאות? גם ב'תאומים' היהודים אשמים.
גם בפרעות של המוסלמים בצרפת לפני איזה שנה, יהודים אשמים. בכל דבר! למה? - לאלהים הפתרונים.
אבל מה: משהו מעניין. במלחמת העצמאות, 'בעלת בריתינו' [האוייב הגדול ביותר שיש לנו! תזכרו את זה!!] אדום, ["... בא מאדום חמוץ...."] ארצות הברית, הטילה 'אמברגו' על מכירת נשק למדינת ישראל הקמה, לא רק שהיא לא הסכימה להביא/למכור, היא אסרה והזהירה מדינות אחרות מלמכור ליהודים נשק. - עוד רגע והם נכחדים...!-חלילה.
.. ואז? כשנצחנו במלחמה בעהקו"ב ית'!!! הם התחילו להזרים לנו נשק וכסף.. העניין הוא [פשוט נזכרתי במשהו אז אני כותב את זה. העניין לגבי יהודים, אומות העולם [גויים/נוצרים/עמך], איסלם].
הם שונאים את האיסלם! כולם שם! גם הבריטים המערביים.... [שקיבלו את המכה שלהם, עם המוסר המעוות שלהם - זה מה שקרה בסיפור עם השבויים]
הם שונאים את האיסלם! לא פחות והרבה יותר, הם שונאים את היהודים!
אבל הם מעדיפים שאנחנו נכה באיסלם. בארצות ערב המוסלמיות והאלו-שלא. לכן הם משתפים אותנו. לכן הם נותנים לנו נשק. לכן הם נותנים לנו לעשות 'מצעדי חיים' מחורטטים. את האדמות בכל מזרח ומרכז אירופה צריכים להפציץ בטונות של פצצות אטום! - לא!!!!!!!!! חלילה! אנחנו לא רוצים, אסור לנו, רוצים - וחייבים! לזכור את המקרה של השואה האיומה ושאר הפרעות והפוגרומים שהיו באירופה. אבל אנחנו לא רוצים לבכות על חלב שנשפך. אנחנו צריכים לייצר חלב חדש. חלב עמיד. [סתם משהו מקושקש ולא מצחיק שיצא לי] ולעניין:
אנחנו צריכים לעשות מה שמוטל עלינו. לא להתבכיין על מה שקרה ולשמר את זה. נכון. צריכים ומותר לבכות על מה שקרה. אבל להפיק לקחים! להתנתק מהגויים! אני קורא כאן בפורום על אנשים שנמצאים בחו"ל, ולא מתביישים לומר בפסח: 'לשנה הבאה בירושלים הבנויה' - התירוץ שלהם, שהוא הבנויה- מביהמ"ק - סליחה! איך הוא ייבנה? גם לשיטת אלו שהוא יירד מהשמיים - הדרישה צריכה לבוא מהיהודים! כאן בא"י - כאן שער השמיים! בחו"ל לא צריכים בכלל לקיים שום מצווה. היום יהודי שיוצא מהארץ לא צריך להניח תפילין ולשמור על מצווה אחת! הכל זה בגדר "הציבי לך ציונים" שכשנחזור מהגולה, נדע מה צריך לעשות, ולא נתחיל מהתחלה...!
או ... לכל אלו שאומרים בברכות לפני 'שמע'. "ותוליכנו קוממיות לארצינו" - אהה????????????? 'בארצינו'! איפה אנחנו חיים? ואנחנו אכן צריכים שה' יעזור לנו להתקומם. לא רק נגד הרע. אלא להתחיל לבנות את הטוב - להתקומם מלשון לקום. לקום מהתרדמת והטמטום שאוחז אותנו!
ה' בירך אותנו "הן עם לבדד ישכון, ובגויים לא יתחשב".
אז יש יהודים שחושבים שהם קצת יותר חכמים מאלהים ואומרים. לא.. זה קללה..... למה לגור לבד? בא נחיה בחברתם... חארטה בארטה!
לא רק שזה מזיק לך, - אתה הולך נגד הייעוד שלך! [וכן. שאפחד לא יחשוב שאני מדבר אליו. אני מגיב אמנם בנושא. בפורום ציבורי. תחשבו שאני עומד ברחוב וצועק על עצמי. הכל מייועד ומכוון אליי].
לא. אז יש יהודים 'חכמים' שהולכים ללמוד מה היתה השואה.
אז: [בציניות.. ; אפ' ללכת ולקרוא את הספרים של אחמדניג'אד, סאדאת, ומאזן [ועוד] ובהם הם כותבים שהשואה לא היתה. מה זה ייתן לנו? את מתארים את הדברים הכי גרועים שעשו הנאצים ליהודים, גאים בזה, ואומרים שזה לא היה... משם אתם תלמדו הכי טוב. ברגע הראשון שאמצא לנכון, אקנה תרגום של ספרם].
וברצינות: אז יש יהודים 'חכמים' שהולכים ללמוד מה היתה השואה. טסים לאירופה.
מצעד החיים: מזה נותן לך לעמוד על אדמה, שיהודים כמוך, עם אותו הייחודיות, של העם הנבחר נרצח כאן. דמם נשפך כמים. מזה נותן לך? שמגיע אליך פקיד בבית המלון, ואם היתה לו אפשרות, שניה אחרי היה דוקר אותך. מזה נותך לך? מספק אותך? כשאתה יכול ללמוד הכל, ויותר מזה, בארץ! למה? - והנה עוד מקרה מזעזע: כן! 'יד-ושם' אחד המקומות הזוועתיים ביותר בא"י! למה? לא בגלל שהוא מספר מה היה בשואה בצורה ממש מעוותת. לא. לא בגלל זה [גם] בעיקר בגלל שהיו יהודים מרושעים כבר אז, עוד בזמן טרום המלחמה, מחנות ההשמדה כבר פעלו. ויהודים מרושעים גנבו מכל מיני מקומות / קנו מגויים באיזורי המלחמה / קיבלו תכשיטים של יהודים, מהנאצים! -- והשתמשו בהם להנאתם. כל מוסד 'יד-ושם', כל התשתית של המוסד היא המכוערת ביותר שקיימת! עדיף בכלל לא להתקרב לשם! גנבו אוצרות של יהודים ושכרו בהם! גועל נפש! ושוב: מה זה נותן לך לטוס לפולין?
לראות מצבות של צדיקים שלא זכו לעלות לחיות ולהיקבר בא"י? [ולא. אני לא יוצא נגד אותם צדיקים / יהודים פשוטים [הכי טובים] שלא עלו. זה דברים שכמעט, מעל לבינתנו [לפחות שלי]. היו זמנים באירופה.
מזה נותן לך לטוס לפולין? להגיע למדינה שממנת את מי שרצח את חברים שלך? כן! כל האיחוד האירופאי מממן את 'שלום אך-שווא' /[סכין בגב], ואת המרצחים המתקראים "פלסטינים". - הוא מממן אותם! ובסופו של דבר: מילא. אם אתה מממן את מדינת ישראל, ברור לי שתממן את פולין. בפשעים שראשי המדינה, ומוסדות המדינה, בקום המדינה, גרמו ליהודים, ליהדות, לעמ"י - אנחנו סובלים עד היום, ונסבול עוד הרבה. לצערינו.
ולעוזיה:
אכן. הייתי קטנוני בכתיבת ההודעה.
קטנונניות, טיפשות, טמטום [לפי דניאל]. - כבר יש לי.
עדיין: הרעיון של הערה, לא במקום?
זהו.
סבא בשעת 'הפסקה'
ככה זה מתחילהאריאלניקהנאמןאחרונה
לא הבנתי...איתי'ה
ולגולשים מהפלאפון..?רוחמה הקראסיבה
לגולשים מפלאפון:תכלת דומה לים
קבוצת בני נוער חזרה לפני זמן קצר לחורבות חומש, על מנת להשאר במקום. הקבוצה חזרה לאחר שבשעות הבוקר פונו מהמקום מאות המתישבים ששהו שם ביומיים האחרונים.
החבר'ה האלה...אמא אדמה
בתשקורת, לא הבינו את פשר עזיבת החבר'ה להרים וכתבו בעידכונים: "...במהלך השעות האחרונות ברחו כמה עשרות פעילי ימין לגבעות שמסביב לחומש, והם עומדים כעת וצופים על המתרחש מלמעלה..." (האתר nrg של מעריב) : )
שכוי'יח!
מה עשו להם בסוף?תכלת דומה לים
חח שוב?[:HoDi
פינו אותם אתמול באחד בלילהצביהודה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>