למה המשיחיסטים חייבים להיתקע בכל מקום?AEB

בס"ד

היכן צולמה התמונה הבאה:

גם בחומש רוצים משיחצביהודה
על המגדל מים
שני דברים:סבא גפטו
האחד, כן גם אני זיהיתי את המקום. [נראה לי בגלל שזה מדובר לאחרונה ואני מכיר את המקום].

השני, מילא. זה טוב מאוד שרוצים משיח. אבל כשהסמל שלך לכמיהה אליו הוא סמל ידוע של עע"א, אז עדיף לא להתלהב ולהניף דגל שכזה.
יש לך בעיה שגם הם רצו לעלות לחומש?רוחמה הקראסיבה
אם הייתה לי האפשרות הייתי עולה גם. הם רוצים ליישב את חומש ושאר החלקים והישובים בארץ הקודש בידיוק כמוך.
הוא זצי נטורי קרטא, והוא חושב שמשיחזם זו עבודה זרהצחקן
ומי לעזאזל אמר לך את זה?!?!AEB
אני חבדני"ק!

אני מבקש לא להשוות אותי לנטורי קרתא שר"י!
אשכרה.רוחמה הקראסיבה
מאיפה הבאת את זה(מופנה ליצחק).
הלו בלי להגזים" שר"י" ;הגזמתצביהודה
מה זה שר"י..??דרשתי קרבתך
שם רשעים ירקב נאמר על המגרשיםצביהודה
כמה דברים מהירים:סבא גפטו
לפותח האשכול: מה פשר החתימה שלך? תודה.
ואני מבהיר!
- אני יהודי. משתדל להיות ציוני. - מטבע הדברים, הדברים קוטביים. יהודי שומר תורה ומצוות = ציוני. ושימותו הקנאים.
- ברדלס, אתה לרגע הזכרת לי את העיתונאים השמאלנצים. אני לא נגד "משיחיזם" אני בעד! אני נגד עבודה זרה, נגד עבודת אלילים, ונגד דרישה למתים. אם מישהו עע"ז והוא גם משיחיסט אני נגד המשיחיסט. לא בגלל שהוא משיחיסט בגלל שהוא עע"ז!

ולרוחמה אגיב בהמשך.
אני צריך לזוז.
החתימה שלי היא חתימה צינית.AEB
זה מודעה במאה שערים
למה מה יש לך בחתימה?רוחמה הקראסיבה
שאלה לי אליך:סבא גפטו
מאיפה לקחת את התמונה הזאת?
כי אני בטוח בסביבות ה90% ומעלה אחוז, שהיא לא ממאה שערים, לא מירושלים, ולא מארץ ישראל ולא מ'המזרח התיכון'. אני בטוח. אני מכיר את רוב התכנים של המודעות במאה שערים. מודעה כזאת, תופיע שם פעם ב70 שנה.

שאלתי [הקודמת] היתה: מה פשר החתימה שלך. הכוונה היא: האם היא אמורה לייצג את דעותיך, או סתם "מודעה עם מסר בוטה" וכו'... או מה..

תודה.
סבתא.
למשיחיסטים: קבלו תמונה יפהואלאד
ואלאד ;אתה לא מצחיקמכאל 2 3
וואי - תודה רבה רבה!!סבא גפטו
חיכיתי לתמונה הזאת זמן רב!
ולא סתם לתמונה כזאת.
לתמונה הזאת הזאת!
זה היה אחד האירועים הטובים והחזקים השנה!!
לראות את האותיות האדומות נשרפות - תם עידן הקמוניזמחבד"י.
תודה!

אני אחזור מאוחר יותר.
ס-ת-ו-ם!צחקן
ב"ה
לא להשוות את חב"ד לקומניזם שהרג כ"כ הרבה יהודים ואנשים בכלל.

במשיחיזם יש גם צדדים טובים.AEB
וחוץ מזה, למה לשרוף דגלים של משיח?
סבא...מזה השינאה המגעילה הזאת????חב"דניקית
ואיפה זאת שמצנזרת מילים לא יפות?????????? למה לזלזל באמונות של אנשים?????????????????????????????????? אתה ביכלל יודע למה הם מאמינים בזה??? כניארה שלא!!!!ואיך אתה משווה עם הקומוניזים???אה????? איך איך??<ותגיד לי יש לך אולי איזה בן דוד או אח או חבר שבמיזרח??? עם כן איפה הוא עושה סדר???אצל אנשים משיחיסטים!!!!! וששמים את הדגל הזה בכל חור..!
אני דורש.צחקן
ב"ה
זה שלא תמיד למוריה/משה יש זמן/אפשרות לבקר פה, לא הופך אותם לאשמים.

[ואיפה המגן הקבוע? חחח].
זה ממש מעצבן..היא מצנזרת דברים שביכלל לא צריך לצנזחב"דניקית
ר ואת מה שצריך היא לא אוף!! היא צינזרה לי "את\ה היית.." ....
די לתלונות ודי למריבות הקטנוניות פה בפורוםצביהודה
מה השנאת ישראל הזאת תשנאו את הרשעים לא את החב"דניקים הצדיקים וגם חבדניקית תרגעי שום דבר לא אישי נגדך
AEB, אם אתה חב"דניק אני צנצנתדובלה
אתה רחוק מאוד מהערכים של חב"ד, מאהבת ישראל וקירוב יהודים.
אינני מכיר אותך, אבל לפי הארס שנוטף ממך כלפי חב"ד לא מהיום, אתה עכור בשנאת ישראל וחרחור ריב.
עדיף שתשמור את זה בבטן.
די ללה"ר ולמריבות מה אתם ילדים קטניםצביהודה
צביהודה, לא מדובר במריבה אישיתדובלה
אם היה אומר משהו עלי אישית, הייתי שותק אולי.
הוא וגם סבא הנחמד, יוצאים פה בצורה הכי קיצונית והכי מגעילה שיש נגד ציבור ענק ויקר שהזכויות שלו וזיכוי הציבור שנזקף לו הם לאין שיעור.

מגיעים כאן שני כלומניקים, ולמטה מזה, ו... אין לי מה להוסיף. בושה, ובושה כפליים שמעלים את זה לפורום כזה.
אני לא כתבתי שאני שונא משיחיסטים.AEBאחרונה
תפסיק להלעיז על אנשים שטויות.
חח לא חשבתי שזה נגדי אבל זה מזעזע אותי שיהודי..חב"דניקית
שונא ככה יהודי...! מפחיד!!
רק מי שבאמת רוצה להבין את המשפט שלי, שייכנססבא גפטו
לק"י [!!!]
אני מגיב כאן לכל מיני דברים.
אז מי שרוצה לדעת ולהבין למה כתבתי: 'תם עידן הקומוניזמחבד' שעיין בפסקה השניה.

- הקומוניסטים הרגו יהודים רבים מאוד! הם לא הרגו אותם, רק בגלל שהם קומוניסטים, וכתוצאה מזה הם צריכים להרוג יהודים. כמו כולם. יהודים הם פתרון לפריקת צרות/מכאובים/כעסים. להרוג אותם ולהכות בהם.
ממה שאני יודע, הריגת יהודים, זה ממש לא אחד מה'דברות' של הקומוניסטים.

- ולעניין:
קומוניזם: כולם שווים.....
אני מגיע מדי פעם לשריד של שריד, של שריד, של בית מקדשנו, ה'כותל המערבי'. ... ואני רואה יהודים חמים. באמת עם כוונות טובות [רובם] מציעים ומבקשים מהעוברים והשבים להניח תפילין. בהנחה, שחלקם לא הניחו וכך הם יזכו את היהודים במצווה. שהם לא יעברו עבירה, ולקרב אותם ליהדות.
אבל - אני רואה, שהם מניחים לנוצרים. כן. עם צלב!
וחבר שלי אמנם הוא טועה, הוא עדיין חבר! יהודי שגר בארה"ב היום בישראל, אמר לי שאיזה אחד הגיע אליו בחו"ל וביקש להניח תפילין והוא אמר שהוא יהודי. הוא הניח לו ואח"כ הוא אמר לו שהוא גוי. קיצר.. הוא אמר לי שהוא ימשיך להניח להם תפילין גם עם הוא יידע שהם גויים, כי 'כי אם הוא ביקש להניח תפילין כנראה שהוא יהודי'. - כולם שווים להניח ולקיים מצוות תפילין? יהודים, נוצרים, בודוהיסטים, מוסלמים - כאחד? איזה שטויות! לא! - ואותו בחור, כל סיבו"ש מרים את הדגל הנ"ל יותר ויותר גבוה. לא כי הוא רוצה משיח. כי הוא רוצה את הרעבין מוילך המשיח! הדגל הזה מסמל בעיניי משהו. והמשהו הזה, הוא חב"ד-משיחיסטים-עע"א. ואני לא צוחק.

ממש לא כל חב"ד.
ולכמה מהטענות שהעלו כלפיי.
- אבא שלי טס מדי פעם לאיזו מדינה ברחבי העולם. הוא היה נעזר בשירותים של חב"ד. הוא מודה להם. הוא מחבב אותם. וכו' וכו' וכו'.... - אבל מה? זה טמטום בכל חדר, בכל חור, בכל שירותים, לשים תמונה של הרבי שנפטר, ולומר -יחי'.....
- אני מודע היטב לפעילות של חב"ד ברחבי העולם, ברחבי ארצות 'חבר העמים' וכו'... כן. גם לפעילות המטומטת, העצובה והמכוערת שלהם, לגרום ליהודים להישאר שם. וכן. יהודי שטס לתאילנד והוא לא שומר תורה ומצוות, אל תגיד שאתה תניח לו שם, כי בפעם הבאה שהוא ירצה לטוס והוא יכיר במצווה הזאת של להניח תפילין, הוא יידע שהוא צריך לצאת עם תפילין / לא לצאת. אבל אתה דוחף אותו בכח לצאת מהארץ.
וכן אני מודע היטב גם לפעילות החשובה והענפה שלהם. החזקת קהילות יהודיות בחו"ל. קירוב יהודים וכו'.
חז"ל: מתחיל בגנות ומסיים בשבח. - לכן התחלתי עם הרע שלהם וסיימתי עם ה"טוב". ..

ל AEB
למה לשרוף דגלים של משיח?
אין עניין וזה לא טוב.
בעניין זה, הדגל מייצג כפירה, דרישה למתים, עע"א וטמטום.
משיחיזם, הוא דבר יהודי לכל דבר.
יהודי שהוא לא משיחיסט, הוא יהודי טועה- וחבל!

לחבדניקית.
את טועה.
אין לי שנאה כלפי חב"ד.
ההיפך הוא הנכון.
וודאי לא שנאה מגעילה. [אם היתה, היתה שנאה יפה...]
באמונות של אנשים? סלחי לי, כשאני שומע את צמד המילים : "הרבי יעזור" - אני באופן אוטומטי, ותראי לי רב אחדדדדדדדדד!!!!!!!! שלא יגיד לך כמו שאני אומר: באופן אוטומטי אני נזכר בנצרות. וכן. אני מזלזל באמונות כאלו. מזלזל, לא כי זה לא יצירת מופת כי זה עע"א ועע"ז [אצל הנצרות].
תביני כבר - עכשיו אני הבנתי. זאת הטעות היסודית שלך! מזה "לזלזל באמונות של אנשים" "למה הם מאמינים בזה" וכו'..? מזה הכפירה הזאת? יש אמונה אחת! והיא אמונה וידיעה ביחודיותו וביחידותו של מלך מלכי המלכים הקב"ה!!!! הוא לבדו בלי אף אחד אחר. אז את מדברת איתי על אמונות אחרות?

והבעי'ה עם החבדניקים, לא האלו שסוגדים למתים.. זה בכלל בעי'ה.
עם הרבה מהח"בדניקים התמימים... שגם הם צריכים להבין. צריכים להתקדם בחיים. לא להסתמך "הרבי מזהיר.... שמי שיגע בארץ ישראל הוא יהרוג אותו".... באמת - קצת רצינות!

לשמחתי אין לי כזה.
א"כ לצערי, אחותי עוד מעט טסה לשם.
וכבר עניתי בעניין הזה.

ורק עוד משהו קטן: תראי את המשפט האחרון שלך! - למה לעזאזל לתקוע את הדגל הזה בכל מקום? אם הוא היה משהו לאומי - של דרישה וכמיהה לגואל צדקנו, מילא. אני בעד וזה חשוב. אבל כשזה מתייחס לרב גאון צדיק וגדול שנפטר. זצוק"ל זיע"א וכל הברכות..... זצוקללהה.. מה שתרצי....... זה טמטום ומגעיל!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך