לק"י [!!!]
אני מגיב כאן לכל מיני דברים.
אז מי שרוצה לדעת ולהבין למה כתבתי: 'תם עידן הקומוניזמחבד' שעיין בפסקה השניה.
- הקומוניסטים הרגו יהודים רבים מאוד! הם לא הרגו אותם, רק בגלל שהם קומוניסטים, וכתוצאה מזה הם צריכים להרוג יהודים. כמו כולם. יהודים הם פתרון לפריקת צרות/מכאובים/כעסים. להרוג אותם ולהכות בהם.
ממה שאני יודע, הריגת יהודים, זה ממש לא אחד מה'דברות' של הקומוניסטים.
- ולעניין:
קומוניזם: כולם שווים.....
אני מגיע מדי פעם לשריד של שריד, של שריד, של בית מקדשנו, ה'כותל המערבי'. ... ואני רואה יהודים חמים. באמת עם כוונות טובות [רובם] מציעים ומבקשים מהעוברים והשבים להניח תפילין. בהנחה, שחלקם לא הניחו וכך הם יזכו את היהודים במצווה. שהם לא יעברו עבירה, ולקרב אותם ליהדות.
אבל - אני רואה, שהם מניחים לנוצרים. כן. עם צלב!
וחבר שלי אמנם הוא טועה, הוא עדיין חבר! יהודי שגר בארה"ב היום בישראל, אמר לי שאיזה אחד הגיע אליו בחו"ל וביקש להניח תפילין והוא אמר שהוא יהודי. הוא הניח לו ואח"כ הוא אמר לו שהוא גוי. קיצר.. הוא אמר לי שהוא ימשיך להניח להם תפילין גם עם הוא יידע שהם גויים, כי 'כי אם הוא ביקש להניח תפילין כנראה שהוא יהודי'. - כולם שווים להניח ולקיים מצוות תפילין? יהודים, נוצרים, בודוהיסטים, מוסלמים - כאחד? איזה שטויות! לא! - ואותו בחור, כל סיבו"ש מרים את הדגל הנ"ל יותר ויותר גבוה. לא כי הוא רוצה משיח. כי הוא רוצה את הרעבין מוילך המשיח! הדגל הזה מסמל בעיניי משהו. והמשהו הזה, הוא חב"ד-משיחיסטים-עע"א. ואני לא צוחק.
ממש לא כל חב"ד.
ולכמה מהטענות שהעלו כלפיי.
- אבא שלי טס מדי פעם לאיזו מדינה ברחבי העולם. הוא היה נעזר בשירותים של חב"ד. הוא מודה להם. הוא מחבב אותם. וכו' וכו' וכו'.... - אבל מה? זה טמטום בכל חדר, בכל חור, בכל שירותים, לשים תמונה של הרבי שנפטר, ולומר -יחי'.....
- אני מודע היטב לפעילות של חב"ד ברחבי העולם, ברחבי ארצות 'חבר העמים' וכו'... כן. גם לפעילות המטומטת, העצובה והמכוערת שלהם, לגרום ליהודים להישאר שם. וכן. יהודי שטס לתאילנד והוא לא שומר תורה ומצוות, אל תגיד שאתה תניח לו שם, כי בפעם הבאה שהוא ירצה לטוס והוא יכיר במצווה הזאת של להניח תפילין, הוא יידע שהוא צריך לצאת עם תפילין / לא לצאת. אבל אתה דוחף אותו בכח לצאת מהארץ.
וכן אני מודע היטב גם לפעילות החשובה והענפה שלהם. החזקת קהילות יהודיות בחו"ל. קירוב יהודים וכו'.
חז"ל: מתחיל בגנות ומסיים בשבח. - לכן התחלתי עם הרע שלהם וסיימתי עם ה"טוב". ..
ל AEB
למה לשרוף דגלים של משיח?
אין עניין וזה לא טוב.
בעניין זה, הדגל מייצג כפירה, דרישה למתים, עע"א וטמטום.
משיחיזם, הוא דבר יהודי לכל דבר.
יהודי שהוא לא משיחיסט, הוא יהודי טועה- וחבל!
לחבדניקית.
את טועה.
אין לי שנאה כלפי חב"ד.
ההיפך הוא הנכון.
וודאי לא שנאה מגעילה. [אם היתה, היתה שנאה יפה...]
באמונות של אנשים? סלחי לי, כשאני שומע את צמד המילים : "הרבי יעזור" - אני באופן אוטומטי, ותראי לי רב אחדדדדדדדדד!!!!!!!! שלא יגיד לך כמו שאני אומר: באופן אוטומטי אני נזכר בנצרות. וכן. אני מזלזל באמונות כאלו. מזלזל, לא כי זה לא יצירת מופת כי זה עע"א ועע"ז [אצל הנצרות].
תביני כבר - עכשיו אני הבנתי. זאת הטעות היסודית שלך! מזה "לזלזל באמונות של אנשים" "למה הם מאמינים בזה" וכו'..? מזה הכפירה הזאת? יש אמונה אחת! והיא אמונה וידיעה ביחודיותו וביחידותו של מלך מלכי המלכים הקב"ה!!!! הוא לבדו בלי אף אחד אחר. אז את מדברת איתי על אמונות אחרות?
והבעי'ה עם החבדניקים, לא האלו שסוגדים למתים.. זה בכלל בעי'ה.
עם הרבה מהח"בדניקים התמימים... שגם הם צריכים להבין. צריכים להתקדם בחיים. לא להסתמך "הרבי מזהיר.... שמי שיגע בארץ ישראל הוא יהרוג אותו".... באמת - קצת רצינות!
לשמחתי אין לי כזה.
א"כ לצערי, אחותי עוד מעט טסה לשם.
וכבר עניתי בעניין הזה.
ורק עוד משהו קטן: תראי את המשפט האחרון שלך! - למה לעזאזל לתקוע את הדגל הזה בכל מקום? אם הוא היה משהו לאומי - של דרישה וכמיהה לגואל צדקנו, מילא. אני בעד וזה חשוב. אבל כשזה מתייחס לרב גאון צדיק וגדול שנפטר. זצוק"ל זיע"א וכל הברכות..... זצוקללהה.. מה שתרצי....... זה טמטום ומגעיל!!