מה דעתכם: להתגייס או לא להתגיייס?צביהודה
 ואם כן ואם לא למה???? 
ברור שכן!!!! זאתאנונימי (פותח)
מצווה מפורשת "להציל ישראל מיד צר"!!!!
והקשר, הוא? ; ; ; ; ; ;אדסבא גפטו
מי שרוצה להציל את ישראל מיד צר הבא מבחוץ [דוגמא, מוסלמים] הבא מבפנים [דוגמא, שב"כ] שלא יתגייס לצה"ל - כי הוא יהיה כפוף לפקודות בהן הוא יגרום באופן עקיף.. ולא ישיר.. ובאישור רבנים... ושאר החרטוטים... = לרצח ישיר של יהודים!
מדויק להחריד.צחקן
תודה על החיזוק.סבא גפטו
אין בעד מה.צחקן
ב"ה
אני כל יום עובר ממשה סדרת חינוך למה לא להתגייס (סיפורים מצמררים במסר"ש).
נו.. אז אתה מתגייס או לו? [לפחות מהמחשבות שלך כרגעסבא גפטו
עם כל הכבוד, אבל אתה מדבראנונימי (פותח)
ממש כמו ילד קטן!!!
צה"ל עם כל הטעויות שהוא עשה ועושה, אבל אחרי הכל הוא שומר עליך, על המשפחה שלך, על החברים שלך, ועל כולם כדי שאתה תסתובב חופשי ולא יווצר מצב שאיך שאתה יוצא מהבית להתפלל שחרית ידפקו לך כדור בראש!!!
הרבה חיילים אוכלים חול בשביל שאתה תחיה ותאכל ארוחה חמה!!!
הרבה חיילים מסכנים את החיים שלהם - בשבילך!!!!!!!!!!

מי שאומר מה שאתה אמרת פה, הוא פשוט כפויי טובה!!!
הוא ילד קטן שלא יודע להאריך מה עושים בשבילו, שמסתכנים בשבילו, ששומרים עליו, כי ברגע שלא יהיה את צה"ל ולא יהיה את מי שיסתכן בשבילך אתה פשוט לא תחיה!!!
וכל הכולפר בטובתו של חבירו, סופו לכפור בטובתו של מקום!!
עדיף שאני לא יגיד את דעתי(=מתנחל גאה.
פעם היה באלגן בפורום.. (=
גם אני קצת מפחד לומר את דעתי מהסיבה הנ"לדובלה
אם כי דעתי לא נחרצת בזה כל כך.

בגדול, יש את כל הסיבות לא להתגייס. גם צבא שלא עושה מלאכתו ואדרבה ההיפך מתפקידו המקורי, וגם שהוא מקום ששם פס גדול על הערכים הבסיסיים של הדת שלנו, וחדלנו מלספור את הבחורים שהצבא הפיל אותם לשאול תחתית בענייני דת ויהדות. (בנח"ל החרדי המצב יותר טוב כמובן, אבל שדיברתי עם חבר'ה שם, הסתבר שגם שם לא נותנים תמיכה מלאה לדת).

מצד שני, אנו מחוייבים להגן על המדינה, לתת את חלקינו בשמירה על חיי היהודים בארץ.

אז לדעתי בערך, מי שעוסק בלימוד (תורה!) במקום הצבא, אפשר לומר שהוא נותן את חלקו בהגנה ע"י התמיכה הרוחנית בהצלחת הצבא.
אבל מי שממילא מתבטל, אולי עדיף שילך לצבא. כמובן, עד כמה שאפשר באופן שהדת תישאר חזקה...!!
מאיזו מצווה הסקת שאנחנו "מחוייבים להגן על המדינה"?סבא גפטו
הא? תודה. על המדינה? הזאת?
מוטלת עלינו המצווה-חובה לנהוג בדיוק ההיפך.
לפעול להתמוטטותה. להתפלל להתפרקותה.
ליצור כאן אנדרלמוסיה
ולהקים מדינה/שלטון/אלטרנטיבה/מחתרת/עצמאות - יהודית.

כל אחד בשם שלו.
אנחנו צריכים להקים כאן שלטון יהודי. לא שלטון שיהווה מפלט לכמה יהודים - והירוג אותם מבפנים. כשהם מרוכזים.
זאת הבעיה שלכם!! שאתםאנונימי (פותח)
חושבים שזה "הצבא שלהם" ו"המדינה שלהם"!!
אני אומר ש"הצבא הזה שלי!!!" ו"המדינה הזאת שלי"!!!
ובגלל שכ"כ אכפת לי, כי היא שלי!!! אז לכן אני הולך לשרת בצבא, ולכן אנחנו נשתדל להוציא מה שיותר בני תורה לפיקוד, ונשתדל להגיע למה שיותר גבוהה, בדיוק בשביל מה שאתה אמרת!! בשביל שנגיע לשלטון ויהיה פה שלטון דתי אמיתי חינוכי ומוסרי!!!

אבל ההבדל בינינו, שאתה רק מדבר, ואני עושה משהו בפועל!!!
אם היא שלך, אז למה אני בתור מתנחל הוא אוייב מס' 1אנונימי (פותח)
של המדינה הזו?
למה המדינה משקיעה את כל המשאבים שלה במלחמה ביהדות, וביהודים?
אי אפשר להוציא בני תורה לפיקוד, כי אם הם באמת בני תורה ידאגו לכך שלא יגיעו לרמות גבוהות.
מי שולט במדינה הוא האספסוף, וכדאי להתנתק ממנה כמה שיותר.
עניתי לך על הרבה שאלות בתגובתי הקודמת, אבל היא צונזרה.
סליחה, התגובה לא צונזרה והיא אפילו מופיעה פעמיים,אנונימי (פותח)
רק למטה, ציפיתי בטעות, שהיא תופיע במקום אחר.
לא התכוונתי למדינה, התכוונתי ליהודים שגרים בהדובלה
והרעיון שלך למוטט את המדינה ולבנות חדשה במקומה נשמע לי טיפ-טיפה רחוק מהמציאות...
בעז"ה נצליח למוטט את המדינה, נראה שגם בלעדינו היאאנונימי (פותח)
תתמוטט בעצמה. כדאי לעבוד על משהו חילופי כיום.
אנ פשוט לא מצליח להבין אתכם!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אם אבא שלך פעם נתן לך כאפה אז אתה שונא אותו ואתה אומר שהוא לא אבא שלך והוא לא עושה את "תפקידו המקורי"?!?!?!
נכון, הצבא עשה טעות ואפילו טעות גדולה!!! אז מה???? אז הם לא מסכנים את החיים שלהם בשבילך?!?!?!

הצבא שם פס על הערכים הבסיסיים של הדת שלנו?!??!!
לא יודע מה איתך, אבל ב"ה בצבא שלי אני לומד כל יום לפחות שעה וחצי!!! ואני לא ג'ובניק אלא קרבי לכתחילה!!!
לא יודע מה איתך, אבל בצבא שלי ואיפה שאני משרת ואיפה שחברים שלי משרתים, אנחנו אוכלים רק אוכל חלק, והצלחנו שבזכותנו כמעט מחלקה שלמה של חילונים אוכלים רק בשר חלק!!!!!!
לא יודע מה איתך, אבל בצבא שלי הבית כנסת בשבת מפוצץ ויש בו יותר מ100 חילונים שבאים להתפלל ולשמוע שיעורי תורה!!!!
זה מה שקורה בצבא שלי!!!!

מי שמתקלקל בצבא זה בגלל שהוא לא בא בראש של אידיאלים, הוא לא מבין מה הוא עושה בצבא, והוא אחד שהוא בא לצבא כי הוא פשוט לא יודע מה הוא רוצה בכלל מהחיים שלו, ולכן אנשים כאלו נסחפים אחרי החברה הרעה!!!
וזה בדיוק מה שקורה על פי רוב בנחל החרדי!!!
מי שמכיר אותי פה, יודע את ההיסטוריה שלי, אז מי שרוצה סיפורים יותר מקרוב על הנחל החרדי, אני אספר לו כמה "לא הכל כזה נחמד לא שם וגם לא בישיבות שלהם!!!!!
לא הבנתי משהו, שניהדובלה
אתה נגד הנח"ל החרדי? אמרת משהו לא ברור בקשר לזה
אתה לא מצליח להבין כי אתה לא רוצה להבין -אנונימי (פותח)
כי המדינה זה הדבר הכי חשוב אצלך מעל התורה מעל העם ומעל הכל.
חס ושלום להגיד שהמדינה הארורה הזו היא אבא שלנו.
זה גם לא נכון להגיד שהצבא עשה טעות. זו לא טעות! הצבא - ובעצם המדינה, גירשה יהודים בכוונה תחילה. המטרה של המדינה הוא להלחם בכל מה ששמץ יהדות עולה ממנו. ולכן היא נלחמת ביהודים ובמתנחלים המייצגים את דרך ה'.
לגבי חירוף נפשם של הצבא. נכון שהחיילים הבודדים מוסרים את נפשם, אבל למען מי? למען הפקודה שמעל הכל. למען המדינה, שהיא עצמה מחזקת את המחבלים מעבירה להם נשק וכו'. לפני אוסלו לא היה כמעט כלום, אז הצבא לא בדיוק שומר על היהודים.
כמובן שעלינו להקים מנגנון (צבא) שישמור עלינו, אבל צה"ל בהחלט לא עושה את העבודה, הוא יותר צבא הגנה לישמעאל מאשר לישראל.
שמעת על מאורעות תרפ"ט שהיו לפני שהיה צה"ל. וודאי ששמעת. אתה בטח חושב, הינה זו ראיה שצה"ל שומר עלינו. אז זה בדיוק הפוך, כי במאורעות תרפ"ט נרצחו פחות יהודים מאשר נרצחים כל שנה כיום, כשיש את צה"ל. אז תחשוב על זה...
(אני כותב אליך כל כך בוטא כי כך אתה כתבת בתגובות הקודמות)
אתה לא מצליח להבין כי אתה לא רוצה להבין -אנונימי (פותח)
כי המדינה זה הדבר הכי חשוב אצלך מעל התורה מעל העם ומעל הכל.
חס ושלום להגיד שהמדינה הארורה הזו היא אבא שלנו.
זה גם לא נכון להגיד שהצבא עשה טעות. זו לא טעות! הצבא - ובעצם המדינה, גירשה יהודים בכוונה תחילה. המטרה של המדינה הוא להלחם בכל מה ששמץ יהדות עולה ממנו. ולכן היא נלחמת ביהודים ובמתנחלים המייצגים את דרך ה'.
לגבי חירוף נפשם של הצבא. נכון שהחיילים הבודדים מוסרים את נפשם, אבל למען מי? למען הפקודה שמעל הכל. למען המדינה, שהיא עצמה מחזקת את המחבלים מעבירה להם נשק וכו'. לפני אוסלו לא היה כמעט כלום, אז הצבא לא בדיוק שומר על היהודים.
כמובן שעלינו להקים מנגנון (צבא) שישמור עלינו, אבל צה"ל בהחלט לא עושה את העבודה, הוא יותר צבא הגנה לישמעאל מאשר לישראל.
שמעת על מאורעות תרפ"ט שהיו לפני שהיה צה"ל. וודאי ששמעת. אתה בטח חושב, הינה זו ראיה שצה"ל שומר עלינו. אז זה בדיוק הפוך, כי במאורעות תרפ"ט נרצחו פחות יהודים מאשר נרצחים כל שנה כיום, כשיש את צה"ל. אז תחשוב על זה...
(אני כותב אליך כל כך בוטא כי כך אתה כתבת בתגובות הקודמות)
דעתי? לא להתגייס. האם אני רוצה? - חיובי!סבא גפטו
דעתי מורכבתהאריאלניקהנאמן
כיום ברור שהצבא מפקיר את חייהם של החיילים (דוג' אם יהיה בבניין אחד מחבל וצריך להרוג אותו ויש גם בבנין"חפים מפשע"(אלק) הצבא יסכן את חייהם של חיילים ויכניס אותם לתוך הבניין מאשר להפציץ את הבניין מהאויר) המוסר של הצבא הוא מוסר נוצרי הצבא הוא אינו צבא יהודי, אך! למרות כל הדברים שנאמרו לעיל פשוט מאוד אם אנחנו לא נעשה את הדברים האלה אז הדברים האלו(גם המסוכנים) לא יעשו כלל

מסקנה: כשאגיע לגשר אחצה אותו
מה זה משנה מה דעתי?לא יגייסו אותי בכל מקרה...ה' מלך
נתנו לי קב"ן עוד לפני הצו ראשון ולא הגעתי לצו וחודשיים לא שמעתי מהצבא הציוני...
אני פשוט לא מגיבה..עדיף שלא..דרשתי קרבתך
ל ה' מלך...מתנחל גאה.
אז אתה מטומטם...
כי ישחררו אותך על סעיף של בעיה נפשית קשה..
ואז יהיו הרבה עבודות שלא יהיו מוכנות לקבל אותך.. מאנשים ששמעתי את זה מהם!
אני אינסה להישתחרר על חוסר מוטיבציה.. אפילו שבא לי נשק(=
לה' מלך-מתנחל גאה.
תנסה לבדוק על מה שיחררו אותך.. ואם אתה -יכול לשנות מהסעיף אנפשי לחוסר מוטיבציה...

נ.ב אתה מכיר את רז חן?..
חד וחלק - כן !!!איתן6
למה ?צחקן
אתה מטומטם!ה' מלך
א.גם אם ישחררו אותי על סעיף נפשי זה לא סוף העולם(ביררתי על זה יותר ממך).
ב. עוד לא שיחררו אותי ועדיין לא הייתי אצל קב"ן.
אבל -צחקן
ב"ה
כדאי *מאוד* להוציא רשיון נשק.
מה הבעיה?מוציאים נשק מהכיתת כוננות...ה' מלך
יש אפשרות כזו גם ליוצאים על סעיף נפשי?צחקן
חד וחלק = לא! [אולי אני טועה. אני בטוח שלא]סבא גפטו
רישיון לנשיאת נשק מצריך עבר פלילי - נקי.
ובלי חרטוטים ששוטרים הם פושעים עם תעודה. זה נכון. - אבל הרישום הפלילי שלהם, הוא חלק.
שטויות,אל אם יש לך שלילה מהשב"כ.ה' מלך
אולי מה שכתבתי לא נכון, בטוח לא שטויות! וההוכחה:סבא גפטו
יש מלא עבריינים יחסית לא גדולים.
שלא השב"כ, ולא הימ"ר העבירו הודעה לגורמים ה"מוסמכים" - שלא לתת רישיון לנשק לאותם העבריינים. - החוק היבש הוא שמי שיש לו עבר פלילי [ואתה יודע מה? אני אבדוק את זה ליתר בטחון. לבינתיים ממה שאני יודע: ] לא יכול להוציא רישיון לנשק.
יש סיבות שבהן יותר יתחשבו במתן הרישיון. בעבר למישהו ביש"ע היו יותר סיכויים.. היום - זה בדיוק ההיפך...
זה שלא קראו לך חודשיים לא אומר הרבהדובלה
חודשיים זה כלום. לפעמים הם נזכרים אחרי חצי שנה.
אבל סתם ככה, אני מכיר אנשים שנדפקו מהפטור המעצבן הזה
לאקטיף שנית
לא עם איך שצה"ל נראית היום.
פשיטא ;שלהתגייס! צבא קודשינו!AEB
כך הרב צביהוישה זצ"ל קרא לצה"ל.
שכחתי לכתובצביהודה
כרגע אני נגד
הצבא "הגנה" לישראל כרגע אינו מגן על א"י אינו מגן על עמ"י אלא משמש לאינטרסים של רשעים שמאלנים הצבא מלא בפריצות
אין מה לדבר
וכל מקרה יש לי קב"ן מסיבות כאלו ואחרות
אני[:HoDi
ממש ממש בעד!!!
-המשך-[:HoDi
והלואי שגם אני הייתי יכולה להתגייס....
אני ממש רוצה ליהיות חילתת...
ולהגן על המולדת, נכון?צחקן
ב"ה
כדי שאחד הקצינים יקח אותך איתו לחדר השינה?

סליחה על הבוטות, היתי חייב.

הצבא הזה פרוץ לחלוטין, והגיע הזמן שמישהו ידבר על זה.
טמבל! למה זאת ה'בעי'ה בצה"ל? יש עוד הרבה בעיות אחרסבא גפטו
אחרות.

הסטיה הזאת היתה קיימת מאז ומתמיד.
אבל בצה"ל, הבעי'ה הראשונית, הוא בצורה שבה הוא התבסס;
כפוף לחוקים לא יהודיים.
מזה נובעים כל הצרות.
מזה הבעיה שלנו להתגייס אליו.
גם אם תהיה פקודה לחיילים לבנות מאחזים...
עדיין - זה לא מצד המצווה שבדבר. מצד פוליטיקה וחארטה..
בדיוק כמו שרון שר"י:
פעם שונא ערבים / פעם שונא יהודים - לפי המצב הכלכלי...
זו בעיה ספציפית בעיקר לבנות...צחקן
ב"ה
וגם היא מאוד מרתיעה אנשים, כפי שצריך.

וחילים לא יבנו מאחזים, אלא יישובים.
סליחה. 'יקימו' מאחזים - לא יבנו מאחזים...סבא גפטו
לבנות יש עוד בעיות בצבא. בכלל, לשאת נשק. - נכון. יש היתרים.
מעניין לציין - אבי הראה לי את זה באחד מהשו"תים של הגר"מ פיינשטיין זצוק"ל.
מסנחל שאל אותו האם לאשתו מותר לשאת נשק [אקדח] והסביר לו וכו'... אז הוא ענה לו שכן - "והעיקר שהיא תדע לירות בו טוב!"

מי שרוצה, אני אמצא לו את המקור - באחד הספרים.
אני מחכה לרגע הזה להוציא נשק...איתי'ה
לק"י.

ולקנות אקדח טוב...

אבל קודם צריך גבעה.... ;)
מה מונע ממך? - או שאין משהו שמונע [וזה רק הגיל]סבא גפטו
איזה שאלה מצחיקה.... =] [לפחות אותי...]איתי'ה
לק"י.

גם הגיל... גם שאין לי איפה לעשות מטווחים.. כי מטווחים זה רק לבעלי נשק וכמובן מגיל מסוי'ים... או אם נמצאים במש"ז...

וגם כי.... נו... הורים... [-מה אני בן?]

לא נורא.. אחרי החתונה...
לא יותר פשוט לכתוב את המילה האחרונה? = חתונהסבא גפטו
לפי מה שכתבת, גם הורים - יתבטל אחרי החתונה. - [ז"א האיסור שלהם. או מה שזה]
וכנ"ל לגבי שאר הערות.
למעט משא"ז שנראה לי שממש אוטוטו את יכולה. [מגיל 17 נראה לי]
ומשעמם לי שאני אלך למש"ז ?!?!?איתי'ה
לק"י.

יש לי מספיק מה לעשות בחי'ים חוץ מלהתנדב למש"ז ולעשות סיבובים בעיר בני'ידות...

יש לימודים.. יש מד"א... יש חי'ים!!!
אה... כן... צריך חתונה....איתי'ה
להה... באמת? - צריך? וואי איזה מעצבן זה.סבא גפטו
וברצינות: - לא. אני לא ממליץ ללכת למשא"ז.
ועוד משהו: - אז מה אם יש מד"א? יש גם מחבלים.. אז להצטרף אליהם? - בסדר. - הבנתי.
חחחח....איתי'ה
לק"י.

מה מעצבן?[זה או זה?]

חחחחח.....

זה מזכיר לי שיש אצליתמונה של ערבי מעזה שהתפצץ כנראה בתוך מעבדה של נשק... או משהו כזה ומישהו ממד"א אצלנו צילם אותו בתוך האמבולנס... בעסא שאי אפשר להעלות לפה תמונות....

מה מעצבן? שניהם!! [אם הבנת]. בעצם, גם השלישי:סבא גפטו
שא"א להעלות לפה תמונות... סתם. אפשר דווקא.
תעשי "הוספת תגובה בעמ' חדש". את יכולה לעשות את זה רק בחלון IE מה שנראה לי שאת גולשת בו = אינטרנט אקספלורר. למטה, יש לך את התגית שאיתה מוסיפים קובץ. ו.. .אני לא מעוניין לראות. באמת שאני כמעט מקיא. וזה מקלקל את הנשמה.
כנראה שאני לא יכולה להעלות...איתי'ה
לק"י.

נפתח שירשור בשביל זה?!

טוב... נעשה חג שמח.. אז נעלה...

הבנתי טוב מאוד... ....

אם את בעד.צחקן
ב"ה
אז יש עוד סיבה לא ללכת.
וברצינות - תסתכלו שרוב הממלכתיים חפיפניקעס...
ומה עם רבים מהמסנחלים ביש"ו?סבא גפטו
ב"ה יש לציין - שהמצב משתפר!סבא גפטו
בזכותך.צחקן
ב"ה
גם.
מה הקשר?סבא גפטו
לפי דעתי כן...#גליה#
כי זה שיש חילים שמפנים זה לא אומר שכל החיילים מפנים ויש חיילים שמסכנים את החיים שלהם בשבילינו...
וגם....אם אתה בן ואתה יכול לשרת אז למה לא? בנות אני מבינה למה לא אבל בנים??
במלחמה, לא מספיק החיילים הקרביים שמפציצים את האויבסבא גפטו
צריכים גם את צוות הרפואה. גם מי שמכין אוכל, הוא חשוב לא פחות מהחייל הקרבי. כל אחד והדרך שלו. כל אחד והדרך בה הוא מיישם את הייעוד שנתן לו הקב"ה.

מי שמתגייס היום לצה"ל, הוא למעשה גורם להמשך קיום השלטון הישראלי במתכונתו הנוכחית. מצב שכל יהודי צריך להתנגד לו ולפעול להפלתו ככל יכולתו.

אז נכון. הוא אישית לא מגרש יהודים.
אבל הוא זה שהביא ארצה את המשלוח של הטיוליות מחו"ל...
טיוליות שמגרשות יהודים.
.. ... די ברור - לא?
ממ.. דעתי עדיין לא מגובשת..תכלת דומה לים
אבל נוטה לכן. כי אחרת מי יהיה שם במקומינו?
לא.רוחמה הקראסיבה
נושא טחון. לדעתי לא כדאי להתגייס. בנות בכלל. זה לא מקומן. אבל בקשר לבנים- אם הוא לומד תורה- זה התפקיד שלו בהגנה על הארץ. אך אם הוא לא לומד וגם לא מתאים לו עדיף שיתגיס. וכמובן אם אין בעיות בנוגע לשלמות הארץ. מקווה שהייתי מובנת.
לא.רוחמה הקראסיבה
נושא טחון. לדעתי לא כדאי להתגייס. בנות בכלל. זה לא מקומן. אבל בקשר לבנים- אם הוא לומד תורה- זה התפקיד שלו בהגנה על הארץ. אך אם הוא לא לומד וגם לא מתאים לו עדיף שיתגיס. וכמובן אם אין בעיות בנוגע לשלמות הארץ. מקווה שהייתי מובנת.
למתווכחיםצביהודה
למי שיש קב"ן אין שום בעיה לקבל נשק אני מכיר מישהו שהרג ערבי ופצע שלושה לפני שבע שנים ועכשיו נתנו לו נשק
מי? טל? מ[סיי"נ]?סבא גפטו
בלי פרטיםצביהודה
סבב"ה.. פשוט יש דברים שמסבירים הכל. חג שמח.סבא גפטו
עוד כמה דקות אני מתעופף
אני בעקרוןחברוני
יש לי פטור
אחד השירשורים היותר מזעזעים שקראתי אי פעם...אבשלום
שינאה כזו למדינה? שינאה כזו לצבא ולחיילים?
אפילו האוייבים שלנו לא שונאים אותנו כל כך.
אני מתחיל לחשוב כי מדברים על לבנון או על סוריה ולא על ישראל.
מה קרה לכם? באיזה מדינה אתם חיים? או יותר נכון לומר באיזה סרט?
זו המדינה שלנו ועלינו להגן עליה. אינ מקווה שיצא לכל הציניקנים שבנינו שיעבור לידם כדור שורק או אולי איזו פצצת מרגמה או קסאם (ולא אני לא רוצה שתיפגעו חלילה) ואז הם יבינו שללא הצבא הזה הפצצה הבאה לא תעבור לידם סתם כך, היא תיקח אותם איתה יחד.
יש משפט שאומר, כלב נובח לא נושך. לזרוק סיסמאות אתם יודעים אבל חלילה לתרום משהו לאחר זה אתם לא מסוגלים. אני בטוח שלכל אחד שכותב פה יש אח או חבר או מישהו שהוא מכיר שמשרת בצבא, איך קראתם להם? רוצחי ישראל? בוא נראה אותכם גיבורים גדולים לעמוד מול אותו בחור ולהגיד לו רוצח. אחרי זה תדברו.
פשוט ביזיון ובושה לעם ישראל ולנו הדתיים - לאומיים(?) בפרט שיש לנו כאלו אנשים בתוכינו. אבוי לנו כי עד לשיפלות כזאת הגענו.
לקרא לחייל בצבא ההגנה לישראל רוצח.
כשאותו מתקלקל לו חלק במנוע נכנסים לתוך המנוע ומנסים לתקן, לא מרביצים על הפח ומחכים שהוא יעבוד. זו המציאות וזה מה שיש לנו ועם זה נחיה.
אז נכון, המדינה לא במצב משהו, אז זורקים אותה? אבל כשהיא על הגל אז אנחנו הראשונים שמשרתים אותה? איך אתם לא מתביישים לכתוב את מה שכתבתם? איך אתם לא מתביישים לחשוב את אותם דברים מלכתחילה.
יצחק, משה אולי מסיט אותך נגד הצבא, אבל מהכירות ארוכה שלי עם משה הוא בחיים לא אמר לך שחייל הוא רוצח! איך אתה משתף פעולה לדברי ההבל האלה אני לא יודע. תחשוב פעמיים.

ולא, אני לא רוצה ולא מצפה שתגיבו על זה, אני גם לא אכנס לקרא את זה. מי שרוצה שיגיב במסר אישי אליי. לפורום הזה כנראה שלא אכנס בזמן הקרוב רחוק. חבל שלנו עם ישראל, העם הנבחר יש הרוצים להשמידנו, אנשים מתוכנו. זה כמו לתקוע סכין בלב, אבל לא להסתפק בזה אלא גם לסובב אותה ולוודא הריגה. חבל.
אני לט חושב שאנחנו אלה שחיים בסרטהאריאלניקהנאמן
מי שחי בסרט הוא מי ששם כל היום על עיניו משקפיים ורודות ומסרב לראות את האמת

וכן אנחנו לא דתיים לאומיים(?) אנחנו אם כבר דתיים לאומיים! (כל הפוסל במומו פוסל)
שיהיה חג מימונה שמח
אם לא תתגייס, ולא תעזורתכלת דומה לים
לקב"ה לשמוא עליך, ולעי ועל כולנו, אז מי יעשה את זה?
ברור שלהתגייסֱרייצ'ל
מה השאלה?!?!?!?!?!?!
חייל הוא רוצח, אם הוא רוצה.צחקן
ב"ה
יש יותר מ10 חיילים בשנה שמתאבדים, ויש להם בחירה חופשית כמו לכל בעל נשק.
תמימות של ילד!אבשלום
עוד לא הגעת לצבא, אתה בכלל כנראה לא יודע מה זה צבא. איך אתה יכול להגיד דברים כאלה אני לא יודע אבל אתה טועה בגדול. ואם אתה קורא להתאבדות רצח, כנראה שבאמת יש פה בעיה בהבנה הבסיסית.
התאבדות היא רצח של עצמךצחקןאחרונה
ב"ה
וכן... קורה גם שחיילים רוצחים.
עזוב, אני לא אתווכח על זה כי אני חריף מדי...

ואגב, אני מכיר 2 חיילים בנתיים (בדיבור שוטף איתם, אגב)
יצחק.
לא יודע מה לכתוב בכותרת צר ליאנונימי (פותח)
א. אם אתה רוצה תתגיס רק לפני כן תודא טוב טוב שאתה עושה מה שה' רוצה ושאצבא לא עלול להוציא אותך מהמסגרת כי אומנם חסר לנו צבא לוחם אבל חסר לנו הרבה יותר תורה ואם יש ביכולתך למלאות כריסיך בש"ס ופוסקים תדאג לעשות זאת כמה שיותר.
ב. ברור שעדיף שתתגיס מאשר שתעשה כל דבר שלא מקדם כלום בעולם זאת אומרת שאם אתה לא הולך לעבוד\ללמוד\גם וגם\להתחתן\גם וגם וגם, אז תלך לצבא {גם מהסיבה הפשוטה שבטלה מביאה לידי חטא (כרגע אני מתבטל ר"ל)} אם אתה כן מועיל לעולם בדרך מסוימת אז כבר יש שאלה מה יותר מועיל וזה צריך לדון כל מקרה לגופו כי יש מי שהלימוד שלו יותר שלם ויש מי שעובד יותר טוב וגם למי שיש תשובה היא יכולה להשתנות כל הזמן כמו שהנתונים משתנים כל הזמן וד"ל
נ.ב.
סליחה שלא פיסקתי כמו שצריך אני לא רגיל לעבוד על מחשב וגם ככה לקח לי חצי שעה לכתוב את זה.
כן ולא...דוד.ג.
אם יש לך פרופיל קרבי אז כן אבל אם יש לך פרופיל ג'ובניק אז זה תולי אם יש לך מודיעין/חינוך לך על זה אם נותנים לך אפסנאי /טבח/נהג וכדו' עזוב אותך... לך תעשה שירות לאומי.
כן ולא...דוד.ג.
אם יש לך פרופיל קרבי אז כן אבל אם יש לך פרופיל ג'ובניק אז זה תולי אם יש לך מודיעין/חינוך לך על זה אם נותנים לך אפסנאי /טבח/נהג וכדו' עזוב אותך... לך תעשה שירות לאומי.
אני חושבת שלהתגי'יסתפוזה 1
בס"ד

ואולי מי שנגד יכתוב למה?
צריך לשמוע גם דעות נגד, לא שרק מי שבעד יגיד למה..
ממה אתם מפחדים? זו דעתכם, לא?
יש מספיק סיבות נגד....צחקן
אז אולי תפרט?![:HoDi
כל השירשור הזה למה לא!!מכאל 2 3
צה"ל הוא הזרוע הצבאית של המדינה,אנונימי (פותח)
ואנחנו יודעים טוב מאוד מי עומד בראשה. כל חייל הוא פיון בידה של מדינת ישראל, והיא עושה בו מה שטוב לה (שזה בדר"כ לא מה שטוב ליהודים, וובדאי לא מה שטוב לשומרי מצוות).המדינה משתמשת בצבא למלחמה ביהודים.
גם אם תגיד שתסרב לפקודות נגד יהודים, אין אפשרות לחייל בכלל לראות את התמונה הכוללת כדי לראות אם הפקודה הספציפית שקיבל הוא נגד יהודים.
לדוגמא אם חייל יקבל פקודה לרדוף אחרי רכב, החייל לא יודע האם מדובר במחבל או ביהודי שכל העוול שלו הוא שרצה לחזור הבייתה (ביש"ע) ולא נתנו לו. לחייל גם אין אפשרות לברר דבר כזה. יש עוד המון דוגמאות. כנ"ל לגבי חילול שבת שאין אפשרות לדעת האם זה לצורך וכהנה רבות.
ראינו גם במלחמת לבנון עד כמה המדינה משתמשת בחיילים וחיי האוייב יקרים יותר מחיי החיילים.
רק נזכיר שלפני שהמדינה חימשה את הערבים לא היו כמעט נפגעים.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך