סקר-שאלה...תכלת דומה לים

נכון יש את החולצות האלו שכתוב עליהן: "מתנתקים מהמדינה- מתחברים לתורה" ?

מעניין אותי לשמוע את דעתכם על המשפט.  האם אתם באמת מסכימים איתו?

או לא מסכימים.. ותביאו נימוקים.

ו---- בקשה אישית, ושכל אחד ייקח אותה כאישית- תרבות הדיבור.. מקווה שהובנתי=]

קפצתי לשניה. לקרוא לפני שמגיבים לשאלון:סבא גפטו
יש כאלו שלא הבינו בכלל את הרעיון המלא שמאחורי המסר שבחולצות.
ואני מוסיף לסקר: האם אתם מחזיקי ברשותכם משהו מהארבעה? [הסוגי] תודה רבה
שב"ש
וב"הצלחה.
משהו טוב בדרך אליי
אני לא הבנתי את השאלה שהוספת..תכלת דומה לים
אשמח להסברים.
אותם אלו שהוציאו את החולצות - נועת "מהפכה יהודית",סבא גפטו
ממה שאני ראיתי, גם באתר שלהם, יש ארבע מסרים שונים. ארבע סוגי חולצות/קפוצ'ונים/סווצ'רטים.
לי יש..אנונימי (פותח)
אבל הם כבר לא כ"כ בשימוש..

מה אתה משחק אותה כאילו אתה מכיר את זה רק מהאתר..

:סבא גפטו
מה את משחקת אותה קולעת בניחוש שאני אכן יודע.
ואם הידיעה שלך, שאני באמת יודע, ולא סתם הבנתי..ץ בוודאי את יודעת שזה לא דבר שצריך להיכתב.. אבל בכיף. אני חושב [תמיד ידעתי שזה לא טוב] שאת טועה...
עוד הערה חשובהסבא גפטו
יצאו סיסמאות ודברים בשם הרה"ג ליאור, נגד ללבוש את החולצה.
בכמה פעמים, בנפרד, [והיו עוד רבנים] הרב ליאור והרב ישראל אריאל ראו את החולצות אמרו כמה מילים ועודדו תוך כדי דרבון!!
בתשובה לכאן:איתי'ה
לק"י.

יש לי "מתנתקים מהמדינה מתחברים לתורה"
"בתורה ננצח"
"מדינה הלכה עכשיו"
ונראה לי שזהו...
את הצהובה של "ארץ ישראל בדם ואש" לא קניתי בגלל שהיא צהובה...

ובעז"ה י'הי'ה לי את "ממשיכים בדרכו" ותמונה של הרב כהנא...

סטו.

מדינה הלכה.... וחבל ארץ רץ אחריה...סבא גפטו
סליחה- מדינת הלכה....איתי'ה
לק"י.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....

אגב, גם זאת שאת רוצה, היא צהובה... ??סבא גפטו
אני יודעת...איתי'ה
לק"י.

אבל...

לא יודעת...

אני פשוט רוצה אותה...
שיערב לך.סבא גפטו
תודה....איתי'ה
תשובהמכאל 2 3
בחסדי אבאלה

תאמת שהמדינה והתורה זה לא צריך לסתור אחד את השני

אבל אם יש סתריה (אין הסכמה) בן התורה הקדושה לבין המדינה
אז עושים מה שהתורה אומרית

אבל זה לא שצריך לאתנתק מהמדינה צריך לחבר את המדינה לתורה
אמ... שאלה טובה! אני צכה זמן לחשוב על זה...בית שמש המלך!!
לא מסכימהרוח חדשה
כן, צריך להתחבר לתורה, כמובן. אבל זה לא אומר שצריך להתנתק מהמדינה, אלא להפך! "אל תפרוש מן הציבור" [מסכת אבות, שם, שם] צריך להתחבר לתורה ועל ידי זה להתחבר למדינה. להשפיע, לחזק, ולזכור- בלי המדינה עם ישראל לא יכול לחיות בארצו על פי חוקי העולם כיום, וכשעם ישראל לא נמצא בארצו- זה חילול ה' הכי גדול שיש!!
כתבת:סבא גפטו
שצריך להתחבר לתורה... ואותה תורה שאת רוצה להתחבר אליה, ולקבל מחוכמתה, אוסרת עלינו להתחבר ויותר מכך! לתת לגיטימציה לקיום המדינה. הרי כמו שבנו מדינה [ברוח, בדמים וכו'..] אפ' לבנות תחתיה אחת חדשה!
ולעניין: לא תתגודדו, לפי הבנתי, לא שייך לכאן.
העניין של "השלטון הבעיה, לא המדינה...".. גם לא שייך!:
המדינה הזאת [לא השחרור מהגויים המרצחים-הבריטים, ולא החזרה ליהדות האמיתית! לחזור לשורשים תרתי משמע! מאיפה שהתפתחנו לכל המקומות...] נבנתה ע"י יהודים כופרים! בוגדים בייעוד ובעמם! שאת חזונם, לקחו מיהודי שהשתמד ודינו מוות! [ואכן "ימח שמו", כפי שרב אחד קילל אותו - כל הזרעים שלו נרקבו ואינם!] ויותר מכך! היא נבנתה בצורה של שלטון דמוקרטי. שזה בתכלי הניגוד לצורת ההשקפה, ולהלכה היהודית. כמה שיכולים להתנתק מהמדינה, צריך ועדיף! ואותם ממלכתים שחושבים [אם בכלל] שאם אני לא סוגד למדינה, אז שאהי יעזוב את הארץ, הם טועים! כי אני פה, בגלל המקום! לא בגלל השלטון!! ושילכו לשתות ממימי עזה!
לא הבנתי הכל, אבל-רוח חדשה
אין אפשרות לקיום של העם כעם בארץ הזאת, אם אין את הדבר הרשום הזה שנקרא "מדינה".
אתה לא יכול להיות פה "בגלל המקום" אם אין לך מדינה...
ומה זה חשוב למה הקימו אותה? דברים משתנים, ולא שעכשיו זה דבר טוב, אבל זה שלב לגאולה!!
סך הכל זה מסתכם בזה שאני אומרת שאפשר לשנות את המצב שיש היום, ואתה אומר שצריך להתחיל הכל מחדש.. תכל'ס זה לר הכי משנה
הבנתי. [אני חושב]סבא גפטו
כדי לחיות פה, צריכם שלטון. [וכל אחד יקרא לשלטון הזה, בשם שהוא אוהב. מדינת ישראל/יהודה, עו"ד בב"י הציע: מדינת יהודה [והרעיון הוא, יהודה=[במובן כלשהו] יהודים. והוא לרח את הפסוק "ופדה כנהומיך יהודה וישראל".... ]
אני כן יכול לחיות פה בגגל המקום. וזאת ה'סיבה!
נכון. ייוצר מצב בעייתי מאוד אם לא תהיה מדינה. אנחנו סומכים על הקב"ה שציווה אותנו לשמור על נפשינו, ולמעשה להקים כאן מדינה, שברגע שנתחיל לפעול, [וההתחלות, תמיד קשות] הוא יעזור לנו ויריץ את העניין. גם לפני קום המדינה חיו כאן יהודי. תחת שלטון זר. - גם הנ"ל הוא שלטון זר ליהדות! לו וליהדות אין משהו רעיוני משות,. אלמנטים? סממנים? עם? טפשות? חכמה? - יש משותף. והרבה!!

בתשובה לכאן:איתי'ה
לק"י.

אני מסכימה... ואני אפילו מוכנה ללבוש את החולצה הזאת...
-בכ"ז אתם יודעים אנשים סקרנים-שואלים-אני צריכה להסביר....

מה שנכון-נכון!!!
את מוכנה להתנתק מהמדינה שכבר קיימת?תכלת דומה לים
להתחבר לתורה- אפשר גם במידנה שלנו. לא צריך ללכת רחוק.
עטרה, את מתבלבלת!סבא גפטו
התכוונת בטח: אפשר גם בארץ שלנו..
כי הארץ לא קשורה למדינה! [=למדינה, שלא קשורה לארץ שלה! מה הכוונה? - מדינת ישראל, שלטון בא"י, תהיה לו משמעות של שלטון יהודי! רק שהוא יתנהל עפ"י התורה!]

לא. זה לא שאנחנו משלים את עצנו שאפ' לעשות מה-בא-לנו... יש כאן מדינה שתעניש. - מבחינה יהודית, אין לנו, כל מחוייבות אליה. גם לא בעניין דד"ד [א"כ דווקא שמעתי מישהו שאומר שכן. בכ"מ, לכל בר דעת, מובן שהמדינה הזאת, מקורה בכופרים, חלקם משומדים, וחוקיה הם סותרים את התורה = דמוקרטיה. לכן: לחיות כאן, נוכל. כי כדי לנשום לא צריך לשאול כאן את העירייה... להשתתף בבחירות [לדוגמא] ברור שלא נשתתף בבחירות של אנשים ש[בלא משים לב-הדתיים] מכפיפים את עצמם לחוקות הגויים! וד"ל!

נו.. אני מחכה לזה שיכתוב שאני חולה.. נו... תודה!

שבו"ט לכל בית ישראל! [איחול]
סבא וסבתא
אין לך בעיה, נכון להיום,תכלת דומה לים
לשבת ללמוד תורה, בלי שאף אחד ייקח אתך לכלא או לכל מקום אחר. אני צודקת?
הנה:סבא גפטו
התחלתי לכתוב: טעות היא לחשוב שלחיות כיהודי, זה לשבת במיה"ד וללמוד כל היום תורה. והתכוונתי להמשיך: והראיה, שהרמב"ם אומר שהדרך הנכונה בה אדם יתחתן, היא: ימצא פרנסה, ימצא בית, ימצא אישה.
אה... ואם הוא יישב כל היום וילמד???? איך יעבוד??
ויותר מזה, אנחנו לומדים כדי לעשות ולקיים. לא כדי להראות את שליטתנו במספר התגים בכל שורה בכל ספר יהודי. ומשם התכוונתי להמשיך הלאה.

ואז העיניים שלי נתקלו שוב בהודעה שלך, ואני אומר לעצמי: ריבונו של עולם! אנחנו חיים בא"י, תחת שלטון של יהודים כופרים, וחוקים של גויים. וכפי שאנחנו רואים את המהלכים שלהם, אנחנו על סף אבדון, כ"ש המדינה.... אז אני כיהודי יכול לשבת בשקט???? הרי זו מחשבה גלותית, ואנטי יהודי, ונוצרית במהותה! לחכות עד הרגע האחרון! זה פשע! נגד האנושות, נגד המוסר האנושי, נגד היהדות, נגד הייעוד שלך! אז נכון! אני [אם בכלל] מקבל ביטוח-לאומי וכו'... אבל חבר'ה! יש עוד דברים שקורים בארץ שלנו! גם לשיטת אלו שהמדינה היא דבר קדוש, הרי שמה שקורה לנו בחיי היום יום, זה לא מה שהם ציפו לו...! מה עם כל המצוות והחוקים המוטלים עלינו, חוץ מלשבת וללמוד? או יותר נכון, מה עם טןתם מצוות שאנחנו לומדים, אבל במקום ליישמן, אנחנו ממשיכים להתפלפל???? ואני לא מדבר כרגע על היהודים הבוגדים שנשארים מרצונם בגלות..!! ויש מלא דוגמאות למצוות שאני מדבר עליהן! ובכלל, מה עם הדבר שלו אנו מתפללים ומייחלים כל הזמן?? ביאת גואל צדק!!! בניין ביהמ"ק! מי שמשלה את עצמו שהם יבואו מעצמם, שוטה הוא! ובעניין בניין הפיזי של ביהמ"ק גם לאלו שסוברים שעתיד הוא ליפול משמיים [רש"י לדוגמא. וכבר דיברו בעניין: רש"י הוא פרשן. ומהפירוש שלו לגמ' לא פוסקים הלכה. הוא לא פוסק. ואל תגידו שאני לא מכיר בגדלותו של רש"י, בגלל שאני לא אומר כל יום "רש"י אלוהים"... ע"ע "רבי אלוהים" של כמה חסידים שוטים. ומעניין לציין שדווקא האדמו"ר מסאטמר אומר, [וחסידיו, הם חסידיו שלו! לא של הקב"ה. והם גם לא תלמידיו! כי הם לוקחים רק את הכתבים שנוח להם איתם...] שביהמ"ק ייבנה בידי אדם! ומה שאמרו "מקדש ה' כוננו ידיך", "הוא שיירד ביהמ"ק הרוחני, על זה שיבנו היהודים!"] ונחזור: אז ברור שיש לי בעיה לשבת היום וללמוד. וככל יהודי, אני משתדל בכ"ז ללמוד. אבל עדיין! זה ברוגע??

ואפשר להאריך ולפרט.

לסיכום את ךא צודקת.

אני צודק?

[לא. זה לא שאת, עטרה לא צודקת. הרעיון שהבאת.. לא צודק]

תןדה ושבו"ט ומוצלח לכל בית ישראל!
הבנתי ;את שיטתך, ואני מסכימה איתה.תכלת דומה לים
אבל זה לא נכון שאתה לא יכול לקיים חיי תורה בארץ. לכן אני לא מסכימה עם מה שרשום על החולצה.

ו- אנחנו עושים כמה שאנחנו יכולים, כדי להטמיע את התורה. אני רואה מה אבא ואמא שלי עושים. כל החיים עובדים עם חילונים, וב"ה רואים ת'תוצאות. וכן, גם אני מקריבה חלק מעצמי כדי לאפשר לזה לקרות.
אבל אתה חייב להבין, שאתה לא יכול לנתק את עצמך מהמדינה המושחתת שלנו, ופשוט לכת להקים מדינה חדשה. איפה? מי יגור? ע"פ מה תקבל את האנשים. ועוד. מה גם, שלענ"ד זה לא רעיון טוב במהותו. "כל ישראל אחים". לא?
להניח תפילין, אפשר... האמת שגם זה קשה:סבא גפטו
היד השניה שאמורה להניח ליד שמניחה, לא מתפקדת. נעזרים...
אין לי כח להאריך: 1-קשה לקיים מצוות. היום, בארץ, מבחינות מסויימות במלואן. וזה מאוד ספציפי. שנית, יש הרבה מצוות שאי-אפשר לקיים תחת השלטון הזה! חד משמעית! יודעת מה? את לא רוצה להתנתק ממנו? רוצה לחיות תחת פיקוח של מי שעתיד להרוג אותך? חבל. אבל שיערב לך. אני כיהודי, יודע, שכשאנחנו היהודים חוזרים מהגלות, שבים הביתה, למולדת, והדבר נמשך לצערינו, ובקום המדינה היה הזמן הכי מתאים בעבר הקרוב, ופיספסנו אותו.... מוטלות עלינו מספר מצוות-חובה! ובמידה ויש כאן שלטון כלשהו, שמצר את צעדנו, נלחם בו. עכשיו: נכון. חלקם יהודים. אבל מה? חלקם יהודים טועים, וחלקם רשעים. את הדין הם יתנו לפני בי"ד של מעלה, לא לפני שיעברו את זה שכאן. בואו לא נתעסק בהם כרגע.
בשלב ובסיטואציה מורכבת שכזו, אנחנו צריכים לעשות חושבים עם עצמנו. מה הייעוד שלנו. מול מי אנחנו עומדים. כן והיו מקרים מעולם, לפעמים הרופא תוך כדי הטיפול מכאיב לפציינט.. ונמאס לומא ולכתוב זאת שוב ושוב.. אבל אם צריך נעשה זאת. זה לטובתו. בין אם הוא רוצה, בין אם לאו. כי לטמטום, אין גבול! אז אנחנו חושבים שכרגע זה לא נוגע בבית שלי... יפה.. כל הגליל מתאכלס עכשיו בערבים!... ונראה אותך מעיזה לצאת נגד זה בגאון ובגדול. גם שזה נגד הקיום של המדינה.. אבל גם עובר על חוקיה... קונפליקט בעייתי. וזה הדבר הטוב בדמוקרטיה! אולי תבינו שא"א לחיות איתה והתורה ביחד!!! ועוד סיבה שזה איסור מהתורה שהגויים יחיו כאן. [והפרטים בזה ארוכים]

לסיכום: בסוף ספר מלכים אנחנו קוראים ולומדים: בכבודי לא מחיתם, בכבוד בשר ודם מחיתם????

בלי לנסות להתחמק!
להתייפיף בעיני האחרים, ובעיר לנסות לשכנע את עצמנו בדברים שאנחנו יודעים שהאמת היא בדיוק הפוכה! בגלל לחץ חברתי וכו'...
הכל טוב ויפה.
בשמים, זה כבר לא יעבוד!
במה אנחנו מנסים להיאבק??? ברצח של יהודים תמימים [שהנשק ניתן להם ע"י הממשלה לה אנחנו מודים כל שנה על קיומה, שקיימת מכוח חוקי המדינה-דמוקרטיה! בל נשלה את עצמנו! המדינה והיהדות שני דברים שונים. מה אנחנו אומרים בכל קידוש בליל שבת? ובנו בחרת מכל העמים... ח"כ שיאמר את זה, ייכנס לכנסת! הדוגמא הטובה ביותר: בנימין זאב כהנא ניסה לרוץ, והמצע שלו היה התנ"ך. שאלו אותו האם נישואים אזרחיים זה מותר? אמר שלא. והראה שזה אסור. ע"פ הדמוקרטיה-חוקי המדינה, יש פלורליזם.. וחופש הביטוי והטמטום!] אז במה אנחנו מנסים להיאבק? בואו נעמיד את הדברים כמו שצריך. ישר. בלי עיוותים ומשחקים:
בכבודו של הקב"ה אנחנו לא מוחים! הבית שלו חרב. שועלים מהלכים בו. תיירים מגרניה כל יום מחבקים שם ערבים! ומי מאפשר את זה??? לא! לא הבג"ץ! הרשעים האלו, לפחות אמיתיים עם הצביעות והרשעות שלהם!@ הם נגד היהדות! הם לא נגד 'כהנא'! אנחנו מאפשרים לזה לקרות.

בתוך תוכנו כל אחד יודע מה הדרך.
כמעט ככל אחד. וכמעט את הדרך בבירור. תמיד יש תהיות. והדבר טוב.
עוןבדה! אם היית משוכנעת בדעה שלך, לא היית שואלת ודנה בזה בצורה הזו. אני בטוח! שגם אצלך, וגם אצל כל אחד שדן בעניין, מהכיוון שלך, יודע שהאידיאולוגיה שלו מעוותת. אין מה לתת לך תשובה. תתאפסי על עצמך. האם להצטלם טוב בעיני התשקורת, ולשיר בפינוי עם ישראל חי... לריב בדרך לאוטובוס....כשבפנים יודעים שזו לא הדרל, או להיות אמיתי עם עצמך. הרי הם, השחורים האלו, אוהבים לראות נערים ונערות בוכים, מוכים וחבולים. תדברו איתם! עם הרובוטים תראו שהטמטום הזה לא משפיע עליהם. האמת שגם אני אוהב לתת מכות, אבל לא נסוגל לראות את הבנאדם מתפתל מכאבים. אם אני הייתי שוטר, הייתי יורה במסנחלים. אבל למה הם לא עושים את זה? הם רוצים שלא נחשוב בצורה בריאה. שלא נמצא אלטרנטיבה אמיתית - שלטון יהודי. אז הם עושים את זה קצת קצת... ואנחנו עדיין מנסים לשכנע את עצמנו שנוכל להשפיע מבפנים... מתוך החרא... כן.. גם אנחנו ניהפך לכאלו [ע"ע כמה חיילים של אלי סדן] שהשפיעו מבפנים בגירוש.. השפיעו לרעה! גירשו! הרי מה אנחנו חושבים? ההגיון הפשוט אומר שרדם שמכתיב ומשליט חוקים בטריטוריה מסויימת, ומאפשר לאנשים שונים ממנו לחיות בה, ברור שהוא הכתיב חוקים שיעמדו לרשותו. אז לנסות לשנות מבפנים זה בול!!!!!!!!!!!!!...........
שיט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זהו. את הבנת יותר ממני, שאנחנו צריכים לבנות הנהגה. כמו שפייגלין אומר. הוא היחיד הרציונאלי בכל העסק הזה. אבל הדרך בה הוא בחר, תכה בו! כי הוא שכח, או יותר נכון ניסה לשכוח, שהם לעולם לא יתנו למועמד שיערער את שליטתם של האליטות, מיציבות ישבנם על כיסאותיהם.

ועוד משהו: אין ספק! וברור מעל לכל ספק! הקמת המדינה, היא שלב חשוב בצהליך הגאולה! שלב הכרחי! גם על זה שאני התעטשתי, ושברתי את היד זה שלב בתהליך הגאולה.. אבל זה לא הכרחי!!! מי שאומר שלא, או שהוא לא חשב. או שהוא דפוק. או שהוא רשע! גם סאטמר יודה בדבר. שלב כלשהו... אולי מבחינתו לא הכרחי.. אבל זה שלב!! ולא ניכנס כרגע לעניין שהמדינה בבסיסה היתה יכולה להיות מדינה יהודית! ולא מדינת היהודים... אבל כוחות הסט"א השתלטו עליה. העניין שכן נדגיש, הוא זה: ויפה מכל הבהיר לנו אותו, תלמיד הגאון, רבי הלל משקלוב. שכתב בספר קול התור את דברי רבינו:

אני מצטט הודעה שנכתבה כאן. את דברי הגאון, הגראי"ה קוק, ספר הזוהר הק', תעייני בצורה מחודדת! אין מה להתחמק. בעצם אפ'... אבל שלא נשאל מה הדרך ונתבכיין שכבר הסבירו לנו אותה.

תקראי את מה שאת רואה ששייך.
================

לק"י

מיהו יהודי?
אדם שנולד לאמא יהודי'ה (לא משנה לגבי האב).
גם אם הוא נהיה מומר... מוסר וכו'... - וכל הדברים הגרועים - הוא עדיין יהודי! - זה לא אומר שלא צריכים לטפל בו... [וכבר ראינו כיצד דוד המלך ע"ה קילל את אותם רשעים...]

מזה אומר לשבר ולמגר את הערב רב?
כמו שאת מתכוונת שאת/חיילי צה"ל - יכסחו את הערבים - כך צריך לפעול נגדם. - רק שכאן - זה הרבה יותר קשה! - לא לחשוב יותר מידיי... - להתחיל לפעול!

מי הוא ערב רב? - תקראי את זה - ותראי הערות:
(מהספר הקדוש, "קול התור", שיטת הגר"א וגילוייו על תקופת האתחלתא דגאולה, פרק ב, חלק ב)

וכך הגר"א בספר "קול התור" פרק שני חלק ב אות ב: "התפקיד הכללי של שני המשיחין, משיח בן יוסף ומשיח בן דוד יחד בכל הדורות, הוא הגנה ומלחמה נגד שלושת ראשי הקליפות: עשו, ישמעאל וערב רב. תפקידו המיוחד של משיח בן יוסף נגד עשו קליפת השמאל, ותפקידו המיוחד של משיח בן דוד נגד ישמעאל קליפת הימין, ושניהם יחדיו נגד עשו וישמעאל שהם שור וחמור דטומאה. ההזדווגות של עשו וישמעאל הוא ע"י ארמילוס שר הערב רב ויכולה להחריב את ישראל ואת כל העולם ר"ל. עיקר השאיפה של הערב רב הוא לזווג את עשו וישמעאל ולהפריד בין שני המשיחין וכאן ובזה עיקר עבודתנו ומלחמתנו אנו לשבר ולמגר את כוח הערב רב , קליפת ארמילוס הרשע, מישראל. הערב רב הוא שונאינו הכי גדול, הוא המפריד בין שני המשיחין, קליפת הערב רב פועלת רק בדרך של אחיזת עיניים ובעקיפין לכן המלחמה בערב רב היא המלחמה הכי קשה ומרה ועלינו להתגבר בכל שארית כוחינו במלחמה זו. וכל מי שאינו עוסק בפועל במלחמה נגד הערב רב נעשה ממילא שותף לקליפת הערב רב ויהיה מי שיהיה מוטב לו שלא נברא ".
רואים - מכאן, שהם מנסים לזווג את ישמעאל - ועשו. (עשו - זה אדום - זה ארה"ב ואירופה. ישמעאל - ערבים) השלטונות כאן לא מנסים לעשות את זה? - הם כן! הם רוצים לעשות שלום בין העולם.. - הם מנסים לזווג ביניהם.. - והם הערב-רב!!
(וזה אחד הדברים הגרועים הרי אנחנו מצווים "הן עם לבדד ישכון - ובגוים לא יתחשב!")

הרב אברהם יצחק הכהן קוק (מאמרי הראיה דף 60)

"עיקר הסימן היסוי של הזהור הוא כמ"ש בבראשית כ"ה ב', בניני הסוגיה דערב רב שם, שהם אינם חוששים לטובת ישראל, והם נוטים לאומות העולם יותר מלישראל. אם יחזון לישראל בדוחקא מתרפין מינייהו, ואית לן רשו לשיזבא לון ולא בעאון, ומתאפין מאוריתא ומאלין דמישתדלין בה, למיעבד תו עם אויב. ועוד סימן לערב רב, שהם מזלזלים בתלמידי החכמים, שע"ש כך נקראו ענקים לגריעותא, דמזלזלין לאלין דאמתר בהון ענקים לגרגרותיך. ובודאי כך המידה שלכל אלה ששונאים את האומה בכלל, וכופרים בסגולותיה, שהם מבזים את התורה ותלמידי חכמים ביסוד דרכם הרעה, מה שאין כן אלה המודים בסגולות האומה, אעפ"י שיהו עדיין רחוקים מקדושה בדרך אמת, מ"מ עלולים להכיר ולידע שהתורה היא נשמתן של ישראל, ומתפארים הם עכ"פ לפי מושגם "בספרותנו העתיקה" ומכבדים אותה, וממילא מכבדים הם ג"כ במידה את ידועה את לומדיה."
תגידי, למה התכוון הרב קוק זצ"ל אם לא לזה ש"הם נוטים לאומות העולם יותר מלישראל".. הם מנסים לרצות את אומות העולם! אחת הסיבות לגירוש מגוש קטיף תובב"א... "האירופאים/האמריקאים/העולם - יכבד אותנו... יבין אותנו...".
הם לא מזלזלים בדעת תורה?? - ברור שכן! התורה ולומדיה וחכמיה בכלל לא מעניינת אותם - והם מזלזלים בה!
הם - השלטון במדינת ישראל - הם כוחות הסט"א והערב-רב!
בהמשך - מוסיף הרב קוק - שהם הערב רב יש להם שנאה מיוחדת כלפי עם ישראל וארץ ישראל!!
ועליהם הרב קוק היה מביא את הפסוק "הלא משניאך ה' אשנא ומתקוממיך אתקוטט וכו'..." - תקראי כאן: http://www.yeshiva.org.il/midrash/shiur.asp?id=4622

בזוהר (פרשת נשא, חלק ג, דף קכה)
"וחוזרים הערב רב הללו להיות רועים על ישראל, ואנשי חיל ויראי חטא מסובבים מעיר לעילר ולא יחוננו, וכל חכמים ואנשי חיל וישראי חטא בצער, בדוחק, ביגון - נחשבו ככלבים. ואלו ערב רב עשירים, בשלוה ובחדווה, בלי צער ויגון כלל, גזלנים, בעלי שוחד, שופטים וראשי העם".
תראי, הייתי חייב להדגיש הכל! זה בדיוק מה שקורה! בגלות האחרונה- הם חוזרים להיות רועים עלינו. בנוסף, הרבנים מפחדים מהם - ואומרים לשתוק ו"זה לא ריאלי" ו"לא אקטואלי" ו"דינה דמלכותא דינה" (וכבר פסק הרמב"ם שידוע שאם המלך מנסה לבטל מצוה - הרי שאסור לשמוע לו!) בנוסף, החכמים נחשבים ככלבים ע"י הערב-רב. - הערב-רב, גם עשירים! כדוגמת שרון ואולמרט הם בעלי שוחד וגזלנים (תראי את כל הפרשיות..) ובנוסף!!! הם שופטים וראשי-העם! הם עומדים בכנסת! בממשלה - בביהמ"ש - במשטרה - בביטחון - בכל גוף ממשלתי הם עומדים בראשו - ועושים הכל כדי להריע לעמ"י!!! מה קשה להבין מי הם??

בנוסף, כתוב במסכת סנדרין "אין בן דוד בא עד שיכלו שני ראשי גולה מישראל"... נכון! וייתכן (ומן הסתם - שהם מן הערב-רב..) לענ"ד אחד כבר חוסל.. (רבין) מחכים לשני...

בנוסף, "ערב רב" - גימטריה 474 "זכר עמלק" 466+7אותיות של "זכר עמלק" = 474 -- ועליהם נאמר "מחה תמחה את זכר עמלק מתחת השמים לא תשכח" (ואת יודעת את מאמר חז"ל למה נאמר "מחה תמחה"... - שאנחנו מצווים למחות אותם בעולם הזה- הקב"ה בעולם האמת).

איזה מדינה רוצים? אין לה שם מוגדר! את יכולה לקרוא לה: מדינת הלכה/מדינת תורה/מדינת "יהודה וישראל" - איזה שאת רוצה... (לענ"ד - ביל שם. פשוט להגדיר אותה כ: ) "שלטון יהודי". פשוט מאוד...
מדינה שמושתת על ערכים היהודיים! ע"פ המוסר היהודי המקורי! (שהוא "ונתתי נקמתי באדום ביד עמי ישראל"!! ומשה רבנו ע"ה מתאווה לנקמה במדיינים!!) מדינה שהחוקים שלה הם לפי חוקי התורה - והספרים שלימדונו רבותינו! - בלי שום קשר לאומות העולם! - ואז - או אז - (ותוך כדי) נחזיר לכאן "עטרה ליושנה" - יקומו החיים היהודים למסלולם - יחיו כאן ע"פ רצון ה' - (עם הקרבת הקרבות וכו'... שאת לא בדיוק בקטע) - ובערך 4000 שנה. - ואז העולם ייחרב!

אנחנו לא באותו הגל? - אולי. - בטוח שאנחנו באותה הסירה. ויש קוקניקים שחושבים שאם הם יטבעו או יכנסו למים... - הם יעזרו לכולם... (והם הורסים!).

אגב, כבר הבהרתי לך! שאת לא יכולה לומר "להילחם בערבים ולהחזיר בתשובה".. - זה לא מסתדר. ברור שצריכים לעשות את שניהם. - רק שאם את חושבת לעשות אותם בו-זמנית - נוכנה לך טעות טראגית! - כי אותם אלה שצריך להחזיר בתשובה - עדיין לא מסכימים איתנו.. אז א"א להרוג ערבים... לעומת זאת א"א להחזיר בתשובה (ואח"כ - להרוג ערבים) כי אנחנו עוברים על מצוות-עשה מן התורה - ובין היתר גורמים לחילול ה' ולרצח יהודים! -- לכן, צריכים קודם כל לגרום שכאן לא יהיו כוחות רעים! בין אם זה השפעה מתרבות מערבית - בין אם זה כוחות הסט"א והערב-רב - ובין אם זה כל מיני אומות זרות שנמצאות לנו כאן. בתור מחבלים או בתור עובדים...

===============================

העתקתי את זה מהכתובת הזאת: http://www.revava.org/hebforum/index.php?topic=814.msg3569#msg3569
זהו. אני עוד מעט צריך לזוז.
מקווה שההוא שציטטתי, תימצת את העניין.
שיהיה לך ולכל עמ"י לבריאות וכל טוב.
הדברים תלויים בנו.

ורק דבר אחרון, לאלו שלא חוגגים...
בל נתנהג כאידיוטים.
אנחנו לא מודים לה' על מדינת ישראל [ואידיוט הוא, מי שמנסה להפריד בין המדינה לשלטון. רבנים לא עושים את זה. אנחנו פשוט לא יורדים לסוף דעתם] שקמה. אנחנו מודים לו על הדברים הבאים. ואין יותר טוב, מספר יחזקאל פרק ל"ו שיתאר את עניין ההודאה לה' יתברך!
הקטע החשוב הוא, מפסוק כ"ב.
לא. לא היה מגיע לנו שתהיה לנו מדינה. אבל הק עשה. שגם סיני, או אפריקאי מלובנגולו, שקיים עם - יהודי, בחבל ארץ מסויים. ולטריטוריה קראו: ארץ ישראל:" - ואנחנו הצלחנו במלחמה נגד שבע ארצות, לא בגלל הכוח! אלא בגלל שה' רצה ששמו יתגדל בעולם - באמצעותינו! על זה אנחנו מודים. ויש הרבה מה להודות. מדינת ישראל, לא שייכת לעניין. היא בקושי זבל עופות מצוי.
אני מקווה שהבנתם.
צי שקרא, שיגיב בבקשה. + דעה בענייו הדעה הנ", לגבי הודיה לה' יתברך. תודה.
אגב, לא אני עליתי על העניין. הרב קרויזר הסביר לי, מדברי מו"ר כהנא.
התיאור המושלם של מצבנו:

====================

טז ויהי דבר-יהוה, אליי לאמור. יז בן-אדם, בית ישראל יושבים על-אדמתם, ויטמאו אותה, בדרכם ובעלילותם: כטומאת, הנידה, הייתה דרכם, לפניי. יח ואשפוך חמתי עליהם, על-הדם אשר-שפכו על-הארץ; ובגילוליהם, טימאוה. יט ואפיץ אותם בגויים, וייזרו בארצות: כדרכם וכעלילותם, שפטתים. כ ויבוא, אל-הגויים אשר-באו שם, ויחללו, את-שם קודשי--באמור להם עם-יהוה אלה, ומארצו יצאו. כא ואחמול, על-שם קודשי, אשר חיללוהו בית ישראל, בגויים אשר-באו שמה. {פ}

כב לכן אמור לבית-ישראל, כה אמר אדוניי יהוה, לא למענכם אני עושה, בית ישראל: כי אם-לשם-קודשי אשר חיללתם, בגויים אשר-באתם שם. כג וקידשתי את-שמי הגדול, המחולל בגויים, אשר חיללתם, בתוכם; וידעו הגויים כי-אני יהוה, נאום אדוניי יהוה, בהיקדשי בכם, לעיניהם. כד ולקחתי אתכם מן-הגויים, וקיבצתי אתכם מכל-הארצות; והבאתי אתכם, אל-אדמתכם. כה וזרקתי עליכם מים טהורים, וטהרתם: מכול טומאותיכם ומכל-גילוליכם, אטהר אתכם. כו ונתתי לכם לב חדש, ורוח חדשה אתן בקרבכם; והסירותי את-לב האבן, מבשרכם, ונתתי לכם, לב בשר. כז ואת-רוחי, אתן בקרבכם; ועשיתי, את אשר-בחוקיי תלכו, ומשפטיי תשמרו, ועשיתם. כח וישבתם בארץ, אשר נתתי לאבותיכם; והייתם לי, לעם, ואנוכי, אהיה לכם לאלוהים. כט והושעתי אתכם, מכול טומאותיכם; וקראתי אל-הדגן והרביתי אותו, ולא-אתן עליכם רעב. ל והרביתי את-פרי העץ, ותנובת השדה: למען, אשר לא תקחו עוד חרפת רעב--בגויים. לא וזכרתם את-דרכיכם הרעים, ומעלליכם אשר לא-טובים; ונקוטותם, בפניכם, על עוונותיכם, ועל תועבותיכם. לב לא למענכם אני-עושה, נאום אדוניי יהוה--ייוודע, לכם: בושו והיכלמו מדרכיכם, בית ישראל. {ס}

לג כה אמר, אדוניי יהוה, ביום טהרי אתכם, מכול עוונותיכם--והושבתי, את-הערים, ונבנו, החורבות. לד והארץ הנשמה, תיעבד, תחת אשר הייתה שממה, לעיני כל-עובר. לה ואמרו, הארץ הלזו הנשמה, הייתה, כגן-עדן; והערים החורבות והנשמות והנהרסות, בצורות ישבו. לו וידעו הגויים, אשר יישארו סביבותיכם, כי אני יהוה בניתי הנהרסות, נטעתי הנשמה: אני יהוה, דיברתי ועשיתי. {ס}

לז כה אמר, אדוניי יהוה, עוד זאת אידרש לבית-ישראל, לעשות להם: ארבה אותם כצאן, אדם. לח כצאן קודשים, כצאן ירושלים במועדיה--כן תהיינה הערים החורבות, מלאות צאן אדם; וידעו, כי-אני יהוה. {פ}

======================
לא קראתי הכל. קראתי קטעים.תכלת דומה לים
ו- נכון. אתה לא יכול לקיים פה את כל המצוות במלואן.
אבל- הדרך היא לברוח מהתמודדות?! להתנתק?!
לענ"ד לא!
לא! לא ולא!! חד משמעית. אם אני דתית לאומית, ומאמינה בדרך שלי, שאומרת שהמדינה, כן, המדינה, היא אתחלתא דגאולה, אז אני צריכה לשאוף לשנות אותה, ולשאוף ליצוק לתוכה דברים טוטבים. אבל לא להתנתק!!!
אולי אני טועה בפירוש שאני נותת לדברי בראי"ה קוק במאמר "להוסיף אומץ" ץמכיר?>
זה המשל על אנשים שחופרים בור למצוא מים, ולא מגיעים. כל פעם מתייאשים כמה אנשים, עד שבסוף הקבוצה שנשארת, מגיעה למים.
הנמשל מובן <אלא אם כן המשל לא הובן..>

אם כבר מזכירים חולצות-ה' מלך
הרב יצחק גינזבורג שליט"א נשאל האם מותר לבנות ללבוש חולצה עם הדפס וענה שאסור!
לכן אנחנו לא מוכרים חולצות של "מטה עבודה עברית" לבנות!
בניגוד לכ"חניקים שלא מקשיבים לרבנים...(בצחוק)
ואם אנחנו כ"כניקים?!?!!??! חחחח... סתם!!!איתי'ה
תתבייש!!!!!!!סבא גפטו
[ולא. זה רק כדי לאזן את הדרמטיות הנובעת מהכתוב בהודעות... לא משהו אישי. חלילה]
אכן. בשלב כלשהו, התברר [לי לפחות] שזו בעיה שבנות תלבשנה חולצות עם מסר. - כלשהו [גם שהצב מגיע לבית לפני הארנב...]
אז:
תשובה: ממה שאני שמתי ממישהו שמוכר, הוא מוכר לבנות לא כדי שהן ילבשו. אלא כדי שיהיה כסף בקופה, לפעולות אחרות-חשובות שעושה התנועה.
תירוץ: מבנות אומרות שהן מביאות את זה למישהו...
ומשהו שנזכרתי. יש סטיקרים [לא זוכר את הניסוח. משהו כמו :לא מתגייס לצה"ל....] ובנות שביקשו ממני, אחי אמר לי לא להביא להן. כי ממילא אסור להן להתגייס לצה"ל. הדגשתי צה"ל!
למה אסור?רוח חדשה
למה אסור? ומה עם שארתכלת דומה לים
הכתובות?
למה לא למכור?עמית-טליה
יש בנות שלא נוהגות ככה
ולא הולכות לפי הרב הזה

ויש להן זכות בחירה
ואם הקב"ה לא לוקח להן אותן
אז ק"ו אתם.
כנו, קראו, תפנימו = איך שבא לכם בקיצור!מיטל
אני ממש לא מסכימה עם זה!!

לדעתי אפשר להתחבר גם למדינה וגם לתורה!! זה לא כזה קשה!! עד לפני שהייתה לנו ממשלה מושחתת זה לא היה כזה קשה נכון?

אפשר לחיות עם המדינה בלי להיות יותר מידי מעורבת נגיד בטקסים לשיר התקווה בכבוד ולתלות דגל ישראל שהוא בעצם דגל המדינה... ולעומת זאת ללמוד תורה וללכת לפי דרכי ה'

הם לא 2 דברים שצריכים לבוא לחוד הם גם יכולי לבוא ביחד!!
הבנתי איפה חוסר התיאום.סבא גפטו
אולי את צעירה. אבל אביך בוודאי, חבריו, ובני גילו יאמרו לך: הבעי'ה לא התחילה עם 'גירוש ה'תשס"ה' ועם המדיניות של הריסת מאחזים בשנים האחרונות!!!!! עוד לפני הגירוש! גם לאלו שלא התייחו לעובדה שהמדינה הזאת מבוססת על חוקות הגויים=דמוקרטיה=סתירה מוחלטת להלך הרוח והפסיקה היהודית-תורנית! , אז מודים שהמדיניות של המדינה, והעומדים בראשה [שעומדים בראשה - מכח חוקי המדינה... !! לא חשבתם על זה?!] היא של התרפסות, אנטי ציונית=יהודית!

דגל ישראל, כיום, אין לנו שום מחויבות כלפיו. הוא לא 0, אבל אין לנו שום מחויבות כלפיו. אדרבא! בתור דגל, הקאפו-ים בשחור, [תקשיבו טוב!] הגיעו מכח הדגל!-המדינה! לא משום כח אחר!!!
ועוד משהו חשוב! ל'מגן-דוד', יש לנו דווקא משותף. וזה סמל יהודי עתיק ובעל משמעות רחבה בתורת הסוד. ולא... אני גם לא מבין בזה מי יודע... לפרטים, עיינו בספר "רזיאל המלאך". שם תבינו, שגם הסמל של המוסלמים ושל עוד דתות, נלקחו מהיהדות!

המדינה-מסמלת רוע!
היהדות-מסמלת טוב!
אין דו-קיום בין הרע והטוב. מה לעשות... כך הקב"ה הכתיב את חוקי עולמו וטבע אותם ב'טבע'...
יותר מזה! כדי להשיג ולהגיע לטוב שבטוב[הטוב השני... : הטוב שביהדות] אנחנו צריכים להיאבק ברע! שנאמ' "סור מרע, ועשה טוב. בקש שלום, ורדפהו" [ודיברו על העניין רבנים רבים].
לא הבנתיתפוזה 1
בס"ד

מישהו יכול להסביר לי למה יש בעי'ה עם זה זבנות הולכות עם כתובות?
ומי פסק את זה?
כי יש לי חולצות כאלה ואני באמת רוצה לדעת..
כמו שאמרתיה' מלך
בנות ממעלה לבונה שאלו את מורנו המקובל והחסיד הרב יצחק גינזבורג שליט"א האם מותר לבנות ללבוש חולצות עם הדפס?
הרב פסק שאסור!
שכל אחת תשאל את הרב שלה.
אבל למה אסור??תפוזה 1
מפאת הצניעותעמית-טליה
אם את רוצה הסבר גדול יותר תפני במסר אישי
מה הקשר צניעות?!?!כתומה גאה
מי שרוצה כ"כ ללבוש את זה שתשים משו מתחת..ואין בעיה עם חולצות שיש עליהם כתוביות גדולות-בנות יכולות ללבוש כאלה חולצות-לי אישית יש איזה 10..
חמודהעמית-טליה
תעשי שאלת רב ותראי מה יגיד לך

וקשור רק צניעות
ובפורום שכזה (תרתי משמע) אני לא יכולה לפרט
לי אישית יש את החולצה הזאת בביתהאריאלניקהנאמן
כרגיל אני מתוסבך- השאלה למה אתם קוראים מדינה- בשבילי מדינה זה בית המשפט(רקוב), ממשלה(רקוב), משטרע(רקוב), צבא(ברובו רקוב) אז לדעתי כן צריך להתנתק מהמוסדות האלה שבהכרח נוגדים את התורה ולהתחבר לתורה
לדעתיכתומה גאה
צריך קודם למדינה-ואחרי שלא יהיה לנו מדינה נורמאלית-נוכל ללמוד תורה..
לדעתי-בית שמש המלך!!
התורה זה העיקר, הבסיס. זה קודם להכל!!!
התורה זה משו ששיך רק לנו. לעמ"י...

ואני חושבת שמדינה בלי תורה- זה לא שווה. זה כמו- אנגליה,יפן, אמריקה וכו...

התורה- זה הדבר ששיך רק לנו.

זה בעצם ספר החוקים שאיתו אנחנו אמורים לבנות ת'מדינה...
לא. ברור שלא.חמסית
אבל אתה לא יכול להתנתק מהם. אחרת לא תוכלתכלת דומה ליםאחרונה
לחיות בארץ!!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך