*הייתי בוורט של בן דוד שלי, כולם היו שם אמריקאים. הקטע הוא שישבתי עם בת דודה שנייה ישראלית שלי ושאלנו כל מי שעבר, איך קוראים לו באנגלית. טוב, אז אנחנו עושים זאת. לפתע מגיעות שתי בנות ואנחנו פונות אליהן whazz your name? הן עונות- אנחנו ישראליות. טוב, אז אנחנו ממשיכות, פתאום נכנסו קבוצה של בחורים חרדים, חשבתי שכולם אמריקאים אבל לדאבוני גיליתי שהם ישראלים. הקטע הוא שהישראלים החרדים הרבה יותר דוסים מהאמריקאים. לפחות כך ראיתי. ואני שואלת כהרגלי whazz your name? והם עונים זעופים, אנחנו ישראלים ועזבו בכעס את האזור. הקטע הוא שבנדוד שלי היה שם, הוא ניגש אלינו, ואמר בשיא העיצבון מה קורה לכם? הם גורניקים. ואני בשיא הפאדיחה עונה אוופס, להבא נשים לב אם הם ישראלים. והוא עוד יותר מתעצבן. אתם מבריחים לי אורחים מהוורט. אוו איך הסמקתי. אבל כמו שאומרים- עד החתונה זה יעבור- זה בדיוק מה שקרה.
*חח אוקע בשבת, אז הייתי בבית השלום והיו לפחות איזה 20 בחורים מחוות גלעד לשבת. אני אכלתי עם משפחה שישבה שולחן ליד כל הבחורים. ישבתי גב אליהם. תוך כדי האכילה אני פתאום עפתי אחורה עם הכיסא על הרצפה. לא יודעת מי שם לב בדיוק אבל חח היה פאדיחה בכול זאת.
*יום אחד שהייתי בבית השלום, עמדתי ושטפתי כלים. הקטע שבאיזה שהוא שלב שברתי קערה מזכוכית ושתי כוסות. הקטע הוא שזה היה של המשפחות. מה זה הסמקתי, כולם ניסו לנחם אותי שזה בסדר אבל אוו זה היה פאדיחה.
*טוב יום אחד כשהייתי בארהב אז נסעתי ללונה פארק. עם בני דודים שלי. באיזה שהוא שלב עליתי על הגלגל ענק. הקטע הוא שהגלגל ענק שם הוא לא גלגל רגיל. אני אנסה לתאר אותו. דבר ראשון הוא פי שלוש בגודל שלו לעומת האלה בארץ, ועוד הוא נקרא קטן. בקיצור, זה גם בכלל לא גלגל ענק רגיל. הוא עושה סיבוב אחד ואז הופך למין נדנדה. לא משנה- כיף בטרופים. (הכניסה אליו עלתה 7 דולר ועליתי 5 פעמים ברציפות..) טוב אז בפעם החמישית, אני עולה ובאמצע אחד הגלישות שלו, שתי הנעליים שלי עפו, הקטע שהייתי בדיוק למעלה. טוב, הסתכלתי למטה ואני שמתי צעקה רמה, מרוב הפחד להסתכל למטה, וראיתי שמי שנפל עליו הנעליים היה חרדי, שנפל על המגבעת שלו. בקיצור, ברגע שצרחתי כולם הסתכלו עלי, היה קורע. בסופו של דבר, אחרי שירדתי כולי מבועתת הלכתי לקחת את הנעליים ואני מגלה שזה אחד החברים של בנדוד שלי.
* יום אחד שמנו מעל הדלת של הכיתה שלנו דלי עם מים כמארב לילדה מעצבנת מכיתה א'.
באותו יום ראש המועצה הגיע לבית ספר שלנו וערכו לו סיור, והוא עבר בין הכיתות וברגע שפתח תדלת של הכיתה נפל עליו דלי מלא מים.
*טוב פעם הייתי בגבעה הצרפתית בירושלים, מחכה לטרמפים הביתה. אוקי, חיכתי פוולטות זמן ולא הגיעו טרמפים. בקיצור, אני ממשיכה לעמוד ולבנתיים מתקשרת לחברה שלי, מדברת איתה בפלאפון, על דה ועל הא, מספרת לה על מה שעבר עלי באותו שבוע, קיצר דברנו איזה שעה שלימה, ואז הגיע טרמפ ועליתי עליו. בקיצור, כשהגעתי הביתה, פתחתי תפורום, וכתבתי שם דיי הרבה זמן, עד שמישהי שואלת אותי, את היית היום בגבעה הצרפתית? דברת עם חברה שלך כמעט שעה? דברת איתה על --- ואני עונה כזה כן, מאיפה לך לדעת? אז היא עושה לי כזה, עמדתי שם, וואלה את דברנית. מזל שאני לא בדיוק חברה שלך. איך התפאדחתי..
רואים מה עושים כשמשעמם?