צ'מעו איזה פאדיחות...א"י בדם ובאש!!

נכון מקודם רצתי להתפלל מנחה? יופי..אז רצתי לאודיטוריום, טסתי את כל המדרגות דילגתי על חצי מהם..

(הקטע זה שיש לנו מין יום הורים כזה באולפנא...)

אני כולי רצה פותחת את הדלת של האודיטוריום כמעט התחלתי אשרי, פתאום אני רואה מול העניים שלי מלא בנים שמתפללים וכולם איך לא סובבו ת'ראש שלהם לכיוון הדלת... אווצ'... זה היה לא נעים בעליל... ברחתי משם כמו איזה לא יודעת מה...

חחחחצעיר ושרוט
לחבר שלי קרה שהוא לא ידע שיש באולם לידנו בנות, ואז הוא נכנס לשם כולו שמח... שר בקול איזה שיר, פתאום הוא קולט שם שני כיתות של בנות לומדות... חחח פדיחה לא?
אני זה ששרצביהודה
נראה לפחות או שלעוד מישהו הייתה פאדיחה
לא...צעיר ושרוט
למישהו אחר, מתאר לעצמי שהבנת מי זה, אבל אתה לא צריך להגיד את זה ברייש גלי...
אם אתם מדברים עלי...רוחמה הקראסיבה
אז כבר כתבתי תפאדיחה פה.
זה היה מכוון להודעתו של צביהודה.רוחמה הקראסיבה
אפאחדחמסית
לא יכול להתחרות בפדיחות שלי!
כפרה, שאלה יהיו הפדיחות שלך!
למשל ?צחקן
איזה פדיחות!!!!!ארטיק
לי בדיוק אתמול היתה פדיחה מזה גדולה... אבל אני לא הולכת לספר.. זה יותר מדי מפדח ורק אנשים שמכירים אותי יבינו אז זה לא שייך....
אוקע,חמסית
עמדתי בטרמפיאדה שניה מהישוב <כל הזמן עוברות מכוניות של הישוב>, אחרי 5 שעות של אוטובוסים+טרמפים. הטרמפ' מפוצצת. הראש שלי מתפוצץ. מגיעה מכונית, אני קולטת שזאת שכנה שלי. אני דוחפת את כולם במרפקים, הייתי חייבת כבר להגיע הבייתה! אז אני קופצת לתוך המושב ליד הנהג, כדי שאפאחד לא יתפוס לי תמקום. פתאום אני קולטת שהתיישבתי על שכן שלי <הוא בגילי>, זאת הייתה חתיכת פדיחה.
אווץ באמת פאדיחה.... חחחחחחחח...*מוריה*
וואי וואי..חתיכת קרועה!!!!![=קראתיך
לא נורא..לפחות זה לא היה הפוך...א"י בדם ובאש!!
פאאאאאדיחה!! הם התפללו בעזרת נשים?תכלת דומה לים
מוזר ביותר.. ממתי אבות מגיעים לאסיפת הורים]
זה היה מצחיק היום לראות את כל ההורים עם הבנות..
איזה פאדיחה!!!כתומה גאה
אני במכומך לא הייתי יוצאת מהבית..
איזה בית?!? הלואי עלי ליהיות בבית... באולפנא..א"י בדם ובאש!!
תכלת- כן הם תפסו את כל האודיטוריום, חתיכת פדיחה..פשוט לא נעים..
את בפנימיה??כתומה גאה
אמרו בכריזה שיש מנחה לאבות באודיטוריום...אמא אדמה
רק אני שמעתי את זה???
כן.. אמרו בהתחלה שזה בבית מדרש,תכלת דומה לים
ואז כנראה העבירו את זה לאודיטוריום..
אוייייש...פילוסופית!!!
באיזה??כתומה גאה
היא בבהר"ן...החיפושית
ד"ש הודי... חחח
ואו.. זה היה חסיפה...א"י בדם ובאש!!
כן כן,מי שלא מאמין זה בעיה שלו....
בה"רן??כתומה גאה
טוב..תהני...
איזה לא נעים!!רעותותי
מה אתם עושים קולות?חמסית
יאללה בהר"ן, יאללה יאללה בהר"ן

<מכחישה קשר>
מה אתם עושים קולות?חמסית
יאללה בהר"ן, יאללה יאללה בהר"ן

<מכחישה קשר>
יאללה מתחילים שרשור פאדיחות!!בשמחה תמיד!!
אווו אם כבר מדברים על פאדיחות.רוחמה הקראסיבה
אני מלכת הפאדיחות. יש לי באמתחתי בשפע. אבל נספר רק שתים. אני משמיטה פרטים מזהים! אוקיי אז זה היה בשבוע שעבר. הייתי חייבת גרביון ניילון לשבת וגיליתי שנגמר לי המלאי. באותו הזדמנות שמעתי על אחד מהנוער שמגיע מכיוון ירושלים באותו הערב. אז התקשרתי אליו ובקשתי ממנו שיקנה לי. אווו זה היה פאדיחות. יעיד מי שיעיד. בסוף לא היה את מה שרציתי ולכן לבשתי קרוקס כתומות כל השבת. הקטע שהוא סיפר את זה לחברים שלו (אני יודעת על אחד ששמע זאת). ברגע הראשון זה היה שיא הפאדיחה אבל עכשיו אני כבר לא מתפאדחת מזה.
רעיון מעלה!!ארטיק
יש לי מלא מלא פדיחות...אבל אני צריכה להחליט איזה אני מספרת ואיזה לא..
גמלי יש בשפע.רוחמה הקראסיבה
אבל יש יותר מידי. בלי פאדיחות החיים שלי היו משעממים.
אני הייתי מוכנה לוותר על כמה פדיחות....ארטיק
הייתי יכולה להסתדר יפה יפה בלעדי כמה מהן.
נכון גם לגבי..כתומה גאה
אצלי כל דבר ראשון(!!!) זה פאדיחה[:HoDi
איזה מבאס.. אה?
גמצלי.רוחמה הקראסיבה
אבל זה הדבר הכעי שוווס לדעתי.
אני טובה בלגרום פאדיחות ולהקלע לפאדיחות ממש לא נעימות, אבל יאללה זה עובר מהר!
בנות חושבות שכל צעד שני שהם עושות זה פאדיחהצביהודה
עלית על זה...[:HoDi
אין אבל אני שונה... אני מתפדחת מכלללל דברררר
לא! ממש לא!!רוחמה הקראסיבה
קוראים לי דברים C המפאדחים, דוגמא לכך שמעת שבוע שעבר. אבל אני מוכשרת בלפאדח אנשים. במיוחד את חברות שלי ברחוב. זה תענוג!!
חחחחחחחח גמני אוהבת...[:HoDi
שנינו יכולות להתחרות.רוחמה הקראסיבה
סתם סתם.
לי יש פאדיחות בשפע...עדיה
אבל אני כבר לא זוכרת...אבל פאדיחות מצחיקות..כשאני אזכר אני אכתוב..בע"ה בל"נ.
אז מה נקרא בשביל בנים פאדיחה?!עדיה
משהו נורא ואיום שהולכים לזכור לנו שנים.ישי ויזנר
אוייש זה מזכיר לי פאדיחה שהייתה לי.רוחמה הקראסיבה
יש לי בנדוד שהוא דוסי בטירופידה ובארוסין שלו הם עשו את זה באולמות נפרדים. כך שח"ו ח"ו לא יקרה מצב של פגישת הבנות עם הבנים. הקטע שאצלינו משפחה זה עניין של מה בכך.
אוקיי, אז תכננתי ללכת לשנייה לעזרת גברים לקרוא לאח של החתן לשניה. טוב, אני בשיא הספונטניות נכנסת לחדר ומגלה שראש הישיבה שלו באמצע דרשה ואני נכנסתי מאחוריוץ בין רגע כול העיניים הופנו אלי ומובן שקמה מהומה. אנשים החלו לצעוק עלי שזה לא ראוי ולא צנוע שבת תכנס לעזרת גברים. ואני בשיא הטפשות שלי נשאר לעמוד על המערכה. לא זזתי עד שנכנסתי לתוך האולם לחפש את בנדוד שלי. בסופטו של דבר הוא יצא איתי החוצה, ודברנו. אחרי כמה ימים, אני מסתובבת במאה שערים ואני פוגשת אחד שצעק עלי שם. הוא הסתכל עלי במבט כזה שאני לא אשכח, ואמר שיקצע. חחחח נראלי שהוא שכח מזה אבח בני דודים שלי לא שכחו כל כך מהר. מזכירים בכול הזדמנות. אוווו אותו ערב עשיתי טעות פטאטית (ככה כותבים?) והצלם עוד לא שכח להנציח את הרגע..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחעדיה
איזה פאדיחה היה לך עם הצלם?!
שהוא צילם אותי עומדת מול כל הבחורים שם.רוחמה הקראסיבה
אחח עד היום שאני רואה תתמונות הללו חיוך עולה על פני.
טוב אני מקבצת כאם פאדיחות שלי.רוחמה הקראסיבה
*אני מלכת הפאדיחות. יש לי באמתחתי בשפע. אבל נספר רק שתים. אני משמיטה פרטים מזהים! אוקיי אז זה היה בשבוע שעבר. הייתי חייבת גרביון ניילון לשבת וגיליתי שנגמר לי המלאי. באותו הזדמנות שמעתי על אחד מהנוער שמגיע מכיוון ירושלים באותו הערב. אז התקשרתי אליו ובקשתי ממנו שיקנה לי. אווו זה היה פאדיחות. יעיד מי שיעיד. בסוף לא היה את מה שרציתי ולכן לבשתי קרוקס כתומות כל השבת. הקטע שהוא סיפר את זה לחברים שלו (אני יודעת על אחד ששמע זאת). ברגע הראשון זה היה שיא הפאדיחה אבל עכשיו אני כבר לא מתפאדחת מזה.

*יש לי בנדוד שהוא דוסי בטירופידה ובארוסין שלו הם עשו את זה באולמות נפרדים. כך שח"ו ח"ו לא יקרה מצב של פגישת הבנות עם הבנים. הקטע שאצלינו משפחה זה עניין של מה בכך.
אוקיי, אז תכננתי ללכת לשנייה לעזרת גברים לקרוא לאח של החתן לשניה. טוב, אני בשיא הספונטניות נכנסת לחדר ומגלה שראש הישיבה שלו באמצע דרשה ואני נכנסתי מאחוריוץ בין רגע כול העיניים הופנו אלי ומובן שקמה מהומה. אנשים החלו לצעוק עלי שזה לא ראוי ולא צנוע שבת תכנס לעזרת גברים. ואני בשיא הטפשות שלי נשאר לעמוד על המערכה. לא זזתי עד שנכנסתי לתוך האולם לחפש את בנדוד שלי. בסופטו של דבר הוא יצא איתי החוצה, ודברנו. אחרי כמה ימים, אני מסתובבת במאה שערים ואני פוגשת אחד שצעק עלי שם. הוא הסתכל עלי במבט כזה שאני לא אשכח, ואמר שיקצע. חחחח נראלי שהוא שכח מזה אבח בני דודים שלי לא שכחו כל כך מהר. מזכירים בכול הזדמנות. אוווו אותו ערב עשיתי טעות פטאטית (ככה כותבים?) והצלם עוד לא שכח להנציח את הרגע..

*פעם יצאתי עם חברה שלי לקניות. טוב, קנינו בגדים. הקטע הוא שבאחד החנויות קניתי חולצה והיה עליה זמזם למרות שאין להם בדיוק את המכשיר של זה- אז לא שמתי לב. אוקיי אז יצאתי מהחנות וממשיכה לחנות בגדים יוקרתית. אני עושה שם קניה רצינית, ובאה לצאת, ואופס הזמזם מצפצף. בין רגע הם היו בטוחים שגנבתי להם את הבגד. הקטע הוא שהיו שם אנשים שאני מכירה. ולא ידעתי מה לעשות הרי לאט היה להם איך להאמין לי. בסופו של דבר לאחר וויכוחים רבים, הם שחררו אותי בתנאי שאת החולצה אני לא לוקחת איתי. בזה הלך לי 180 ש"ח.

* כשהייתי באמריקה אז באחת מהסעודות אכלו אצל בנדוד שלי כמה בחורים אמריקאים חוזרי בתשובה מישיבה מקומית. הקטע הוא שאחד מהם לבש כיפה מוזהבת, השני לבש חליפה בצבע לבן והשלישי לבש חליפה בצבע קרם כך שממש לא היה קשה לזהות אותם. אפילו ממרחקים. אוקי, אז לשלישייה הזו קראו (שמות בדויים כמובן) קלמן, שלוימי ומתי. כך שגם לפי השמות ניתן לזהותם. אוקע,ף וכול פעם שהייתי רואה אותם הם היו מתחילים לדבר איתי וכו. יום אחד הלכתי לתפילה ואני עומדת במרפסת של הבית כנסת והנה אני מגלה בין כל ההמון את השלישייה המוכרת. וכך באחד אני פורצת צעקה מפי, קלמן שלוימי ומתי! וכמובן כולם הסתכלו עלי כאילו יאני whats up? מאז לא שמעתי מהם יותר. עד לשבוע שעבר. עמדתי בקרית ארבע מחכה לטרמפים לבת החדש ולפתע מתקרבים לתחנה שלושה אמריקאים. לרגע לא זיהתי אותם. ווואו כמה השתנו. ואז הם שמטו לב אלי וזיהו אותי. חחח היה מצחיק. וזה הינה דיי מפאדח, אבל לא ממש.

וזהו. נכון להרגע אין לי כוח לכתוב עוד.
חחח...טוב...כשיהיה לך כוח כתבי...זה מאוד משעשעעדיה
אותי!
סבבה.רוחמה הקראסיבה
במיוחד השבוע הזה.
היה פשוט פאדיחה!!
יוואו רוחמה את מותחת אותי..=]עדיה
הנה עוד.רוחמה הקראסיבה
*אווקי, זו נראלי הפאדיחה היחידה שאני עדיין מתפאדחת. אוקיי אז זה היה כשהייתי בארה"ב. הסתובבתי שם והייתי אמורה להפגש עם אח של חברה שלי שיקח אותי לאיפשהו. אוקי, חיכיתי כמה דקות, הוא לא הגיע אז שלחתי לו sms באנגלית, אבל זה לא הגיע ליעד הנכון. בזה הלשון (מתורגם..): איפה אתה? אני מחכה לך כבר כמה דקות! אין לי סבלנות, תגיע כמה שיותר מהר, אחרת אני אסע לבדי, ותצטרך לסבול תצעקות שלי בבית שלך. אגב אתה יודע כמה עולה הכניסה..? חברה שלי קבלה את הsms ושלחה לי כתגובה בזה הלשון: גיליתי את הסוד שלך מתכתבת עם בנים, יוצאת איתם אה...
כשחזרתי לארץ ופגשתי אותה, מה זה הסמקתי, עד היום אני לא יכולה לסלוח לעצמי שעשיתי תזה. ועד היום אני שונאת smsim בגלל זה. ואני ממעטת בשימוש.

*רציתי לשלוח sms לחברה שלי. הקטע הוא שלא היה לי בפון תמספר שלה אלא של אח שלה. אז שלחתי לו בתואנה שזה כבר יגיע אליה. הקטע הוא שזה היה באנגלית, שלחתי: Hey whazzz up? Do you want to go with me to the amusement Park today? Pls answer me or call me. I want to go out with you today. love you !
המסכן קיבל את זה ולא ידע מה לעשות עם עצמו. הוא התקשר אלי ואמר שהוא מוכן לבוא, אבל שיבואו עוד אנשים. קלטתי מה שקרה ואמרתי, אוקי, תביא את מי שבא לך. בסוף הגענו בגלל כל הסיפור לפחות 6 אנשים לשם במקום אני וחברתי. עד היום צוחקים עלי בגלל זה, במיוחד הוא.

*יום אחד חברות שלי לקחו לי תטלפון והתחילו להתקשר ממנו לכל האנשי קשר שיש לי בספר טלפונים. חוץ מזה שעשו לפחות 200 שיחות, הם פידחו אותי נוראות. לדוג', הם התקשרו לכול הבנים שהיו לי והתחילו לשאול אותם מה הקשר שלהם אלי. הקטע הוא שכול מי שיש לי בפלאפון זה בגלל שהם אנשים שנעזרתי הם או להפך בכמה דברים ולא הספקתי למחוק תמספרים כי יש לי מידי הרבה. אוו שחברים של אחשלי שהוא רשם תמספרים בפלאפון שלי. או שהם מתקשרים לאמריקאים שיש לי בפון כולל דודים שלי, בני דודים שלי, בני דודים שניים שלי, וכולם מקבלים שיחות. הקטע הוא שחברות שלי מנסות לגמגם באנגלית ולבסוף מנתקות. בסופו של דבר אחרי זה אני מקבלת באנג על הראש. (כמובן שכל זה לא היה בידיעתי.) אנשים מתקשרים אלי וצועקים עלי, ואני מנסה להבין מקורה, לאחר בירור קטן אצל חברות שלי- כל הסיפור נפרש לפני. הקטע הוא שעד היום אני סובלת מזה. אבל לא נורע, חפיף, נעבור את זה.

*אוקע, הייתי בחתונה של בנדוד שלי, נכנסתי לשירותים בשביל לבדוק שהאיפור תקין וגם השמלה נראת פסדר, והנה נכנסים קבוצה גדולה של חרדים, אמריקאים. והם מסתכלים ומתחילים לצחוק עלי, אני בשיא הרגילות אומרת להם: אני נראית פסדר? והם נקרעים מצחוק ומתחילים לדבר על החתן, ואז הם שואלים אותי, למה את לובשת שמלה כזאת מפוארת? ואני עונה בשיא ה.. כי זה החתונה של בנדוד שלי!! ואתם לא תגידו לי מה ללבוש, ובכלל למה אתם נמצאים פה, זה השרותים של הבנות? והם נפקעים מצחוק ועונים לי, את טועה גברת, זה השירותים של הבנים. הקטע הוא שאני ברחתי משם כל עוד נפשי בי, והם קוראים אחרי, היי שכחת תאיפור שלך. טוב אז חזרתי ולקחתי את זה, ויצאתי. עכשיו הקטע הוא שבשביל ללכת לשירותים של הבנות צריך לרדת במדרגות, לחצות תאולם ולעלות שוב במדרגות. ואני קולטת פתאום שאין באיזור הזה בנים בכלל. אוו איך התפאדחתי.

למה כל דבר הופך ליהיות פדיחה...? בן ירים לך עט שנפחב"דניקית
ל וואו איזה פדיחה...וכוכוכו...לא כל דבר זה פדיחה וגם עם זה "פדיחה" אז יאללה בקטנה...כאילו וואו מה אתם עושות מיזה....<חברות שלי מתפדחות ללכת איתי..אני פדחנית ברמה..כאליו במילים יותר מובנות -לא שמה על אפחד!!!!!!!!- <טוב אולי לפעמים...אני כן מפדחת אותם אבל.....>
אני פ'ם היתפדחתי מכל דבר אחר כך הגעתי למסקנה שזה רתמי!
ק מביא יותר פדיחות! אז מאז כל פ'ם שיש לי פדיחה אני מתנהגת כאילו לא קרה כלום ויש לי הרבה פחות פדיחות! חוצמיזה מה מועיל בלהיתפדח?!?!?!?!
אממ זה פאדיחה רק לאותו היום.רוחמה הקראסיבה
אלא אם כן הצד השני זוכר לי את זה. דוגמא לכך אני אספר פאדיחה. אני אחת צחקנית. מכל דבר אני אצחק. בקיצור פעם באתי אל חברים שלנו לשבת. זה היה לפחות לפני ארבע שנים. אוקע אז הגעתי אליהם והבן שלהם פתח תדלת. ואז הוא אמר כזה. או תראו מי הגיעה. ואני פרצתי מצחוק והוא גם עד שנפלתי מרוב צחוק. והוא לא שכח את זה. בכל הזדמנות הוא מזכיר לי את זה. אגב אותו מקרה קרה לי לפחות שלוש פעמים אבל הוא היחיד שזוכר לי את זה.
אני לא זוכר כל פאדיחה שעשיתי420mal
למרות שאני עושה פול, כנראה שזה לא כל כך משנה לי.
אני זוכר כמה דברים , כי הם קרו לפני כמה ימים ולא ממש/בכלל התפדחתי מהם אבל בכל זאת...
כשברחתי הביתה ביום שישי מישהו התקשר, ואמר שזה ניב. שאלתי אותו את מי הוא רוצה והוא אמר הרב ניב...(יעני הר"מ שלי)
לפני שבוע שבועיים סחבנו שלושה ילדים מזרון על הראש, והתחלנו להתעייף, אז זרקנו תמיזרון על אי תנועה (שהיה ברוחב של המיזרון) וישנו עליו.. ועברו מלא אנשים מוכרים...
אני לא זוכר אף פאדיחה שלי. פשוט זה לא מזיז לי.ישי ויזנר
רק הערה קטנהמשה
"צ'מעו" - זה לא עברית תקינה.

כן, זה פורום, מקום גם לכתוב חוויות, אבל תשתדלו להקפיד על עברית תקינה.

וגם כשמשתמשים בסלנג, לפחות שיהיה נכון תחבירית.
נו באמת, אל תהיה כבד.איתן6
עברית תקינה זה מאוד חשוב.ישי ויזנר
(לא שאני מושלם, אבל אני משתדל). :=)
אז מה זה סלנג אם לא זה?רוחמה הקראסיבה
אפשר להגיד משהו?שירה חדשה
בס"ד.

הכל תלוי מנקודת המבט שלכם.

לי למשל יש רק שתי פאדיחות.
(וגם הן לפי דעתי לא פאדיחות. הן סתם כדי שיהיה לי משהו לספר...)
תכלס' כשחושבים על זה...החיפושית
ב"ה לא היתה לי פאדיחה..........
הנה עוד פאדיחות..רוחמה הקראסיבה
*הייתי בוורט של בן דוד שלי, כולם היו שם אמריקאים. הקטע הוא שישבתי עם בת דודה שנייה ישראלית שלי ושאלנו כל מי שעבר, איך קוראים לו באנגלית. טוב, אז אנחנו עושים זאת. לפתע מגיעות שתי בנות ואנחנו פונות אליהן whazz your name? הן עונות- אנחנו ישראליות. טוב, אז אנחנו ממשיכות, פתאום נכנסו קבוצה של בחורים חרדים, חשבתי שכולם אמריקאים אבל לדאבוני גיליתי שהם ישראלים. הקטע הוא שהישראלים החרדים הרבה יותר דוסים מהאמריקאים. לפחות כך ראיתי. ואני שואלת כהרגלי whazz your name? והם עונים זעופים, אנחנו ישראלים ועזבו בכעס את האזור. הקטע הוא שבנדוד שלי היה שם, הוא ניגש אלינו, ואמר בשיא העיצבון מה קורה לכם? הם גורניקים. ואני בשיא הפאדיחה עונה אוופס, להבא נשים לב אם הם ישראלים. והוא עוד יותר מתעצבן. אתם מבריחים לי אורחים מהוורט. אוו איך הסמקתי. אבל כמו שאומרים- עד החתונה זה יעבור- זה בדיוק מה שקרה.

*חח אוקע בשבת, אז הייתי בבית השלום והיו לפחות איזה 20 בחורים מחוות גלעד לשבת. אני אכלתי עם משפחה שישבה שולחן ליד כל הבחורים. ישבתי גב אליהם. תוך כדי האכילה אני פתאום עפתי אחורה עם הכיסא על הרצפה. לא יודעת מי שם לב בדיוק אבל חח היה פאדיחה בכול זאת.

*יום אחד שהייתי בבית השלום, עמדתי ושטפתי כלים. הקטע שבאיזה שהוא שלב שברתי קערה מזכוכית ושתי כוסות. הקטע הוא שזה היה של המשפחות. מה זה הסמקתי, כולם ניסו לנחם אותי שזה בסדר אבל אוו זה היה פאדיחה.

*טוב יום אחד כשהייתי בארהב אז נסעתי ללונה פארק. עם בני דודים שלי. באיזה שהוא שלב עליתי על הגלגל ענק. הקטע הוא שהגלגל ענק שם הוא לא גלגל רגיל. אני אנסה לתאר אותו. דבר ראשון הוא פי שלוש בגודל שלו לעומת האלה בארץ, ועוד הוא נקרא קטן. בקיצור, זה גם בכלל לא גלגל ענק רגיל. הוא עושה סיבוב אחד ואז הופך למין נדנדה. לא משנה- כיף בטרופים. (הכניסה אליו עלתה 7 דולר ועליתי 5 פעמים ברציפות..) טוב אז בפעם החמישית, אני עולה ובאמצע אחד הגלישות שלו, שתי הנעליים שלי עפו, הקטע שהייתי בדיוק למעלה. טוב, הסתכלתי למטה ואני שמתי צעקה רמה, מרוב הפחד להסתכל למטה, וראיתי שמי שנפל עליו הנעליים היה חרדי, שנפל על המגבעת שלו. בקיצור, ברגע שצרחתי כולם הסתכלו עלי, היה קורע. בסופו של דבר, אחרי שירדתי כולי מבועתת הלכתי לקחת את הנעליים ואני מגלה שזה אחד החברים של בנדוד שלי.

* יום אחד שמנו מעל הדלת של הכיתה שלנו דלי עם מים כמארב לילדה מעצבנת מכיתה א'.
באותו יום ראש המועצה הגיע לבית ספר שלנו וערכו לו סיור, והוא עבר בין הכיתות וברגע שפתח תדלת של הכיתה נפל עליו דלי מלא מים.
*טוב פעם הייתי בגבעה הצרפתית בירושלים, מחכה לטרמפים הביתה. אוקי, חיכתי פוולטות זמן ולא הגיעו טרמפים. בקיצור, אני ממשיכה לעמוד ולבנתיים מתקשרת לחברה שלי, מדברת איתה בפלאפון, על דה ועל הא, מספרת לה על מה שעבר עלי באותו שבוע, קיצר דברנו איזה שעה שלימה, ואז הגיע טרמפ ועליתי עליו. בקיצור, כשהגעתי הביתה, פתחתי תפורום, וכתבתי שם דיי הרבה זמן, עד שמישהי שואלת אותי, את היית היום בגבעה הצרפתית? דברת עם חברה שלך כמעט שעה? דברת איתה על --- ואני עונה כזה כן, מאיפה לך לדעת? אז היא עושה לי כזה, עמדתי שם, וואלה את דברנית. מזל שאני לא בדיוק חברה שלך. איך התפאדחתי..

רואים מה עושים כשמשעמם?
פאדיחותתת!!תכלת דומה לים
וד.א. זה מזה מעצבן שישראלית שואלת אותך דברים באנגלית..
פעם עשו לי את זה.. כמה בנות שאלו אותי איך מגיעים לאנשהו באנגלית.. ואני חרקתי שיניים וניסיתי להסביר להן באנגלית <הקטע הוא, שאני לא יודע ת כיוונין באנגלית>, ואז הן אמרו לי בעיברית: טוב טוב.. הבנו..
איך התעצבנתי עליהן!
או אין לי בעיה.רוחמה הקראסיבהאחרונה
אני יכולה לדבר באנגלית שעה שלימה ברציפות. אוקע, איתי זה כבר לא פונקציה.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך