לידיעת הציבור! המצב בגוש עציון! חשוב לקרוא!ה' מלך

המצב היום בגוש עציון קשה מאוד-

פיגועים,גדר הפרדה,מעצרים ושאר מרעין בישין.

השבוע ערבים ימ"ש זרקו אבנים על רכב יהודי בצ.אפרת צפון - הנהגת,תושבת אפרת נפצעה קשה ועדיין נמצאת בטיפול נמרץ! ערבים גם ירו לתוך בתים בגבעת הדגן!

מה שחמור הוא שבתקשורת(כולל ערוץ 7) הודיעו שיש פצועה קל! (על הירי בכלל לא דיווחו!)

בכביש גוש עציון- חברון ובכביש אפרת-תקוע יש כל יום לפחות כמה ארועים של ירי,זריקות אבנים ובקת"בים.

למאחז שדה בועז-נו"ד צפון, הגיעו מספר פעמים שמאלנים וערבים ועקרו מאות עצים,גנבו מערכת השקיה ויצרו מהומות שבעיקבותיהן נעצר תושב המקום,לשאר יש חקירות והמשטרה פושטת על המקום מדי פעם...

גדר ההפרדה הולכת ונבנית בצעדי ענק! מעבר הגבול בין מדינת ישראל לארץ יהודה כבר פעיל!

עוד מעט ח"ו יהיה מטווח ברווזים בכביש המנהרות ל"ע.

חבר'ה צריך להתעורר ולכל הפחות לדעת על זה!!!

מה אפשר לעשות?

להגיע להפגנות

לבוא לעזור במאחז שדה בועז לשקם את הכרמים שנעקרו(מי שרוצה שישלח לי מסר אישי)

והעיקר לא לתת לאדישות להרוג אותנו!

תודיעו מתי יש הפגנות-ואני יבוא..כתומה גאה
ויביא עוד כמה בדרך..
הכתבה על הפצועה באתר ערוץ 7ה' מלך
'הפצועה קל' מורדמת בטיפול נמרץ
אסתר מלכה מאפרת שנפגעה מאבן בפניה מאושפזת במצב קשה בהדסה עין כרם ירושלים. תושבי גוש עציון מוחים על המצב הביטחוני.
עוזי ברוך

לאחרונה גברו הנסיונות לפגע בתושבי יהודה ושומרון ע"י זריקת אבנים ובקבוקי תבערה לכבר מכוניות נוסעות על ציר 60. בד"כ תקיפה כזו מסתיימת בפציעה קלה מאוד או בפגיעה ברכב אך ביום שלישי האחרון זריקת אבנים כמעט ונגמרה ברצח.

בשעה 20:29 הגיעה למחלקת החדשות של ערוץ 7 ידיעה מדובר צה"ל על זריקת אבנים סמוך לאלון שבות: "אזרחית ישראלית נפצעה הערב באורח קל מאבנים שידו פלסטינים לעבר רכב בו נסעה דרומית מזרחית לבית לחם. הפצועה קיבלה טיפול ראשוני במקום ופונתה להמשך טיפול בית החולים".

מבירור האירוע עולה כי מדובר באסתר מלכה, אם לארבעה ילדים, שיצאה מאלון שבות לביתה באפרת. לאחר שסיימה את עבודה כמורה בבית הספר האזורי באלון שבות הותקפה באבנים ע"י ערבים. אבן גדולה פגעה בראשה והיא איבדה את הכרתה. היום מורדמת מלכה ביחידה לטיפול נמרץ בבית החולים הדסה עין כרם ומצבה מוגדר קשה.

בתה, עו"ד אורית נהיר, סיפרה לערוץ 7 כי ערבי שהסתתר בשיחים זרק אבן ישירות לתוך חלונה ופגע בפניה, "הצד השמאלי של פניה נפגע ורופאי בית החולים לא יודעים כעת לשער האם נגרם נזק פנימי במוח אך ידוע שיש פגיעה", אמרה.

נהג שנסע אחריה והזעיק את צה"ל סיפר כי הצבא הגיע למקום האירוע רק 20 דקות אחרי התקיפה וכי החיילים לא עשו כל מאמץ ללכוד את הערבים שידו את האבנים, "זה היה נראה כמו פגישת מחזור ופטפוטי סרק", סיפר.

ההסטוריון הצבאי אריה יצחקי, תושב אפרת, אמר הבוקר לערוץ 7 כי תפקוד הצבא באזור עובר כל גבול, "זהו מקרה קלאסי של כסת"ח, החטיבה המרחבית לא עושה כלום בנושא, אנו עדים לתרבות הטיוח של צה"ל", אמר יצחקי.

תושבי המקום מתכוונים להפגין מחר באזור נגד מפקד החטיבה במחאה על המצב הבטחוני בגזרה.

מדובר צה"ל נמסר בתגובה כי 12 דקות לאחר התקיפה הפצועה הייתה באמבלונס. חיילי צה"ל ביצעו סריקות אך לא מצאו דבר. צוות מד"א הוא שטיפל בפצועה ולא הצבא והוא דיווח כי מצבה קל אך כשהגיעה לבית החולים מצבה הדרדר", נמסר.

News/News.aspx/162308
אמאלה....רייצ'ל
תודה שפקחת את עיננו, אני לא הייתי מודעת לכל מה שכתבת. איזה מצב איום! חייבים לעשות משהו דחוף!!
דיי מתי תיקלטו שהפגנוות לא עוזרות.....?!חב"דניקיתאחרונה
לא שיש לי משהו אחר ...וכן זה דוחה שסתם תוקפים בלי להציעה רעיון...אבל באמת תחשבו על זה..רק חוטפים מכות משוטרים..פותחים תיקים במישטרה...<ואולי זה אקשן וכיף..אבל..> ויש כמה כתבות שכמה עיתונים וזהו..והכל ממשיך...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך