גם אתם יכולים לעשות משהו למען יהונתן פולארד!!!אנונימי (פותח)

בס"ד

תתקשרו כל יום לבית הלבן למען יהונתן פולארד, ותדחפו את כל מי שאתם מכירים לעשות כך!

בין השעות 17:00 ל 23:00 בימים שני עד שישי..

כל הודעה בנוגע לשחרור יהונתן נספרת בבית הלבן והמספרים נשלחים לנשיא. כל הודעה נספרת בשמים לזכות יהונתן ועם ישראל בכלל.להתקשר עכשיו!

התקשרו עכשיו! 00-1-202-456-1414 או 00-1-202-456-1111

מבצע הפצת סטיקרים!!!צעיר ושרוט

חומרת המצב

לצערנו מצבו של יהונתן פולארד הולך ומדרדר, והוא קשה ביותר עד כדי סכנת חיים.  לאחרונה התבטאו בכירים בארה"ב (ראש הסי אי. אי. לשעבר גימס וולסי, ועוזרו של קלינטון לשעבר- דניס רוס) – שלאחר 22 שנה, הגיע הזמן לשחרור יהונתן פולארד. אף בקרב יהודי ארה"ב יש התעוררות ופעילות גדולה למען שחרורו. אולם מצד ממשלת ישראל בכלל, וראש הממשלה בפרט, לא נראית שום פעולה לשחרורו, ועד היום לא הוגשה בקשה רשמית לשחרור פולארד! השאלה היא כיצד נבטא בצורה חזקה ומהירה את הרצון הציבורי לשחרור יהונתן פולארד ?

הדבר בידנו

דבר המומלץ ביותר לעשייה רחבה שבה כולם יכולים להיות שותפים ובמיוחד הנוער -  הוא הפצה רחבה של סטיקרים לרכב, תוך מגמה להגיע בזמן קצר ליותר מ 100,000סטיקרים על רכבים: 
מספר כזה שנוסע בכל הארץ, הוא גורם שהפוליטיקאים לא יוכלו להתעלם ממנו, ובע"ה יעזור לשינוי והתעוררות לשחרור פולארד.  ידוע  שהפוליטקאים בודקים את הלך הרוחות בציבור, ובעניין זה יש לכמות גדולה של סטיקרים על הרכב השפעה רבה. הסטיקרים על הרכב נשארים בדרך כלל לאורך זמן,כולם רואים אותם, הפצתם פשוטה יחסית, ויכולה להיעשות במהירות ע"י בני נוער המסורים לעניין.

דרך ההפצה

בתנועות הנוער, מוסדות החינוך – התיכונים, הישיבות, המכינות והאולפנות בכל הארץ, הגרעינים התורניים, הקהילות וכו' .
חשוב מאוד עידוד של הרבנים והמחנכים לפעול בנושא זה בצורה רחבה.

צורת ההפצה

בהדבקה מעשית של הסטיקר,לאחר בבקשה אישית מהנהג, תוך הסברת מצבו הקשה של אחינו יהונתן וחלוקת פלייר הסברה.

לפרטים ופעילות :   www.freepollard.net
דוא"ל:freepollard@gmail.com       פקס:02-5636162
טלמסר:  054-6437218

http://www.freepollard.net/Inside/NewsInside.asp?itemId=789

כח הסטיקר / מור קדושצעיר ושרוטאחרונה

"סליחה?" שאלתי.

"כן" הוא השיב בפקפוק, מכבה את מנוע הרכב.

"יש לך חצי דקה פנויה?" התכופפתי לעבר החלון הפתוח של מכוניתו בעוד מרפקי נשען על גג הרכב.

נושך את שפתו התחתונה במבט חוקר הוא מהנהן בראשו לחיוב ומגיב "מה....?"

"ישנו שבוי ישראלי בכלא האמריקאי" פתחתי את דבריי, "כבר 22 שנים... כפי שאתה כבר יודע... יהונתן פולארד..."

"כן" הוא ענה, כאילו שנפלתי עליו השנייה מהירח.

"אה... ומפסח בערך מצבו הבריאותי החמיר והוא נמצא ממש סכנת חיים כיום... ידעת?" שאלתי מגמגם.

"אולי... לא זכור לי... נו ו...?" הוא שאל מודאג.

"וכמו שאתה יודע, מדינת ישראל לא עושה כלום כבר 22 שנים על מנת לשחרר אותו. ממש הפקירה אותו כפצוע בשטח לאחר שהוא הציל מספר פעמים את קיומה של מדינת ישראל".

הוא הביט בי בתמיהה.

"ממש מתכחשים לעובדה שהוא קיים, ובמשך 22 שנים הוא לא עלה לסדר היום למעט פעם אחת בתקופתו של ביבי" המשכתי בתקיפות.

"או קיי..." הוא ענה חסר אונים.

"יש יועצים מדיניים שסבורים שאם עד הבחירות הבאות יהיו במדינת ישראל 100,000 מכוניות עם הסטיקר 'רוצים את פולארד בבית' זה אמור להשפיע על מצעי הבחירות של המפלגות המתמודדות לכנסת, וכשבשלטון יראו שזה מה שהעם באמת רוצה, אז זה יעלה לסדר היום, תהיה מודעות גדולה יותר, ובע"ה גם יהיה ניתן לשחרר אותו." הסברתי. לפני שהוא הספיק להגיב המשכתי "נו? אתה מוכן להיות אחד מ100,000 ובכך להיות שותף ישיר לשחרורו של פולארד מהכלא?"

"אה... אתה יכול להדביק לי סטיקר מאחורה אם אתה רוצה..." הוא הסכים בחיוב.

"תודה רבה לך, יום טוב, ואשריך שזכית בשלוש מצוות חשובות ביותר של "פדיון שבויים", "הצלת נפשות" ו"לא תעמוד על דם רעך". והלכתי.

"היי!" הוא צעק לעברי. אהבתי את הפניה האישית. כל הכבוד באמת שנגעת ללבי!"

"אחד+אחד+אחד= המוווון!!!" קרצתי לעברו עין. הסתובבתי, והתקדמתי לעבר הבחורה החונה ממול.

פשוט מאוד לא? אתם יודעים כמה סטיקרים כאלה אפשר לחלק בשעה אחת בלבד? אני בשעה הצלחתי לחלק 30. 30 מתוך 100,000 בשעה אחת ב-ל-ב-ד! ואתם?

נוער ישראלי יקר! אני בהחלט מאמין ביכולות שלכם להשפיע על האקטואליה בארץ!

לא מפקירים פצועים בשטח!

בוא וחלק סטיקר, ועוד סטיקר, ועוד אחד, ועוד אחד... יש לך מושג כמה זה?

בזכותך פולארד עוד יצא מהכלא!

http://www.freepollard.net/Inside/NewsInside.asp?itemId=788

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך