לכל השמאלנים (ולא יזיק לקרוא גם למי שלא).ישי ויזנר

אלה העובדות בקיצור אודות המאבק בישראל היום.

זה ייקח ממך רק דקה וחצי לקרוא! הוא הגיוני והוא הוגן. יהודי או לא יהודי, לא חשוב. אנא, תקרא.

1.            לאום וירושלים ?   ישראל היתה למדינה ב - 1312 לפנה"ס, אלפיים שנים לפני קום האיסלאם.

2.            פליטים ערבים בישראל החלו להזדהות כפלשטינאים ב- 1967, שני עשורים אחרי הקמת מדינת ישראל המודרנית.

3.            לאחר כיבוש הארץ ב- 1272 לפנה"ס היהודים שלטו בארץ אלף שנים והיתה להם נוכחות רצופה בה במשך 3,300 שנים.

4.            השליטה הערבית היחידה לאחר הכיבוש ב- 635 לפה"ס נמשכה רק 22 שנה.

5.             במשך יותר מ- 3,300 שנים ירושלים היתה הבירה היהודית. ירושלים לעולם לא היתה בירתה של ישות ערבית או מוסלמית. אפילו הירדנים, כשהם כבשו את ירושלים, לא עשו אותה לבירתם ומנהיגים ערביים לא ביקרו בה.

6.            ירושלים נזכרת יותר מ- 700 פעמים בתנ"ך ואף לא פעם אחת בקוראן.

7.            דוד המלך ייסד את העיר ירושלים, רגלו של מוחמד לא דרכה בה.

8.            יהודים מתפללים עם פניהם מופנות אל ירושלים, מוסלמים מתפללים עם גביהם אל ירושלים.

9.            פליטים ערבים ויהודים ?   ב- 1948 מנהיגי ערב עודדו את הפליטים הערבים לצאת מישראל במבטיחם לטהר את הארץ מיהודים. שישים ושמונה אחוזים מהם ברחו בלי לראות חייל ישראלי בכלל.

10.            פליטים יהודים נאלצו לברוח מארצות ערביות בגלל אלימות, רדיפות ופוגרומים מצדם של הערבים.

11.            מספר הערבים אשר יצאו ב- 1948 מישראל מוערך כ- 630,000. מספר הפליטים היהודים מארצות ערב מוערך באותו המספר.

12.             הפליטים הערבים בכוונה לא נקלטו בארצות הערביות, למרות שטחן הענק. מתוך 100,000,000 פליטים בעולם מאז מלחמת העולם השניה, הם מהווים הקבוצה היחידה שלא נקלטה או השתלבה בארצות עמם. הפליטים היהודים נקלטו כולם בישראל, מדינה לא יותר גדולה מניו ג'רסי.

13.            המאבק הערבי-ישראלי ?   לערבים יש שמונה מדינות, לא כולל פלשטין. יש רק מדינה יהודית אחת. הערבים יזמו את כל חמש המלחמות והפסידו. ישראל התגוננה כל פעם וניצחה.

14.            אמנת הפת"ח עדיין דורשת השמדת ישראל. ישראל מסרה לפלשטינאיים רוב שטחה של הגדה המערבית, אוטונומיה תחת הרשות הפלשטינית, וסיפקה להם נשק.

15.            בזמן השלטון הירדני, אתרים יהודים קדושים בוזזו וליהודים נשללה זכות הגישה אליהם. בשלטון היהודי כל האתרים המוסלמים והנוצרים נשמרו ונפתחה הגישה אליהם למאמיני כל הדתות.

16.            ישראל והערבים באו"ם ?   מתוך 175 החלטות מועצת הביטחון עד 1990, 97 היו נגד ישראל.

17.            מתוך 690 החלטות העצרת הכללית עד 1990, 429 היו נגד ישראל.

18.            האו"ם שתק כאשר נהרסו 58 בתי כנסת בירושלים ע"י הירדנים.

19.            האו"ם שתק כאשר הירדנים בשיטתיות חללו את בית הקברות היהודי העתיק בהר הזיתים.

20.            האו"ם שתק כאשר הירדנים אכפו מדיניות כמו אפרטהייד שמנעה מיהודים להגיע להר הבית ולכותל המערבי.

אולי זה באמת...רבביסטית גאה
נכון ומגניב...
אבל מה אתה מנסה להעביר לנו בזה???
אנחנו לא נגד זה!!! ולפי מה שאמרתה זה לשמלאנים-ככה שמה שאמורים להשיק מזה זה שהערבים לא צריכים להיות בארץ ישראל!!!
אנחנו כבר מזמן הסקנו את זה!!!!!
לידע כללי.ישי ויזנר
אם מישהו יבוא אליכם ויטען שהערבים היו פה קודם וכו' שיהיה לכם מה לומר (למרות שיש מספיק מה לומר גם בלי זה).
כע...רבביסטית גאה
אני פשוט ממש הולכת ללמוד את כל זה בעל פה!!!
לא. סתם לקרוא ולדעת.ישי ויזנר
טוב...אבל זה עדיין...רבביסטית גאה
לא יעזור לי אם מישהו יבוא אלי ויטען כל מיני טענות לא נכונות...לא???
מה?ישי ויזנר
פשוט אומרים שזה לא נכון. והכי טוב זה גם להוכיח את זה.
אוווףףף...רבביסטית גאה
בילבלתה אותי לגמרה!!!
מה כ"כ מבלבל?ישי ויזנראחרונה
אם טוענים לך טענות אמיתיות- תתמודדי איתן.
אם טוענים לך טענות לא אמיתיות- תגידי שהן לא אמיתיות ועדיף גם להוכיח את זה. בשביל זה בא המכתב הזה.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך