מחשבותהאריאלניקהנאמן

הכל קורס... הממשלה לא מתפקדת, הכנסת מושחתת, המשטרע גם כן, המשפט הוא אשר הפך למשפח אין כאן כבר כלום טוב הכל נהרס הכל נחרב.

מה נעשה? נפגין?לא יעזור, נכנס להשפיע מבפנים?גם לא,  לי לפחות ברור שיש כאן מהלך אלוקי שתכליתו לנתק אותנו ממשלת הזדון והכפירה השולטת בא"י, ומטאמת את א"י, זה חמישים ותשע שנים, אני לא אפגין ולא אעשה כלום, אני אתן לגלים שהקב"ה מגלגל ולסיבובים שהקב"ב מסובב בעולמו לקחת אותי איתם ולאן שה' יסובב את המצב לשם אלך ולשם אגיע, כי אין לנו על מי להשען... אלא על אבינו שבשמים

אופס תיקון שהקב"ההאריאלניקהנאמן
פאדיחות, סליחה אבא שבשמים
אתה צודק, אבלתכלת דומה לים
אם נהיה פסיביים, זה לא יעזור. אנחנו צריכים לעזור למהלך האלךוקי הזה להתגלות ולצאת לאור.
איך?האריאלניקהנאמן
בזה שנתפלל? אחלה מצון, נלמד תורה? עוד יותר טוב, אבל ללכת להפגין על עוולות המדינה זה פשוט בזבוז זמן

ראו- היה גירוש עכשיו אולמרט מגרש בעקיפין את תושבי שדרות לא רחוק היום שמדינת ישראל תהפוך להיות נשלטת ע"י מנדט של האו"ם וביננו לבין הפלשתינים יהיה צבא בין לאומי שיהפוך כל תקרית בטחונית לאירוע בינ-לאומי, לצערנו ההתישבות החוקית כבר נעצרה הצבא יהפוך בימי המנדט לצבא שיטור של הבריטים (או כל אומה אחרת שתשלוט פה)ושוב נהפוך לעם השואף לעצמאות רק שבפעם הבאה זו תהיה עצמאות רוחנית בעיקרה וגשמית במהותה, לא רחוק היום ששוב יטילו עוצר ברחובות, לא רחוק היום שמיטב בחורינו ילבשו שוב את מדי האצ"ל והלח"י לא רחוק היום ששוב יהיו שוטרי יודנראט מלשינים לשלטון המנדטורי, ולזה ממשלות ישראל מובילות אותנו כבר 59 שנה, גורלה העגום של המדינה נחרץ בהקמתה...
לראות את חצי הכוס המלאה זה תמיד טוב.תכלת דומה לים
בכל מצב יש רע. אם תסתכל על מצבים שונים מסיבך, תראה, לפי ההסתכלות שלך, רק רע. זה אומר שזהו? נחרב העולם?! לא! לא! לא!! תמיד יש את הצד הטוב.
ולא יעזור לי אם אני אתווכח איתך, כי אני לא מסכימה למה שכתבת פה, אז נשאר לי רק להגיד לך, שתצמיד כדאי לך לאמץ זוית הסתכלות חיובית. על כל הדברים בחיים.
ההפך אני הסתכלתי על הצד הטובהאריאלניקהנאמן
ואפילו לא הבעתי דעה תיארתי מציאות שלצערנו קורמת כבר עכשיו עור וגידם, וכמו שלא הצלחנו לעצור את הגירוש, מי אומר שנצליח לעצור את 'מפת הדרכים'(זוכרת?)שמה שכתבתי, זו מטרתה וזוהי מטרתו של אולמרט יר"ז
תארת מציאות מצד אחד בלבד.תכלת דומה לים
לא תארת את צידה השני.

אני מביאה לך דוגמא מקוהלת. קהלת בפרק י"א מתאר את ימי הזקנה כימים רעים וחשוכים, שהזקן לא יכול לשמוח,ף ולא לעשות כלום.זה מאוד מוקצן ומתואר מצד אחד בלבד!!!
ככה אתה! יש גם את הצד השני.ץ
לאיפה נעלמה כל האמונה שלך? לאיפה נעלמה כל האתחלתה דגאולה עם לפעול כדי לקרב את עמ"י?
ותגיד מה שתגיד, העמידות בדוכנים והמגורים בגרעינים התורניים עושים את שלהם.
אין שום קשרהאריאלניקהנאמן
המדינה (באמת לצערינו) כושלת כופרת ומנתקת כבר 59 שני את העם, בהתחלה מתורתו ואח"כ מארצו, לקרב את עמ"י צריך בלי קשר למצב המזוויע והכושל של המדינה, בעניין אתחלתא דגאולה, שום אתחלתא ושום כלום.
מה מצויין בזה?תכלת דומה לים
לא מסכימה איתך.תכלת דומה לים
המדינה לא צריכה לקרוס, ואנחנו צריכים לעשזור לה שלא תקרוס. כי המדינה היא ההתחלה של הגאולה, ומתוכה תבוא הגאולה. זה לא שהיא תהרס ויבוא משהו אחר. אלא המדינה תשתנה.. כמו שאני מבינה את זה.
אני מסכימה עם תכלתתפוזה 1
גמני..ארטיק
לא מדויקהאריאלניקהנאמן
הנביאים כמו שהם מתנבאים על הקמת המדינה הם גם מתנבאים על חורבנה וצמיחת הדבר הנעלה הנקרא 'גאולה שלמה' על חורבותיה של המדינה
לא יהיה חורבן שלישי. זה מובטח.תכלת דומה לים
חורבן מוסדות המדינה והמדינה, לא הארץ...צחקן
מה זה חורבן?תכלת דומה לים
חורבן של מה שקיים, ז"א המדינה ומוסדותיה. אני טועה?
חמודים ;מה שכתוב שלא היה חורבן זה על בית המקדש &nbמכאל 2 3
אך כבר כתוב על הגאולה העתידההאריאלניקהנאמן
'ובהר ציון תהיה פליטה'
אתה יודע מה הרב טל אמר?שירה חדשה
בס"ד.

כשתגיע התקופה שיהיו בירורים מי זה הערב-רב ומי זה עם-ישראל
אז תבוא הגאולה.

והוא אמר את זה לפני שהתחילו הבירורים...

בעז"ה בקרוב... שנזכה!
אחחח מורנוהאריאלניקהנאמן
באמת 'אחח...'שירה חדשה
בס"ד.

הוא גאון עצום וכמעט אף אחד לא יודע כמה שהוא עצום בגלל שהוא ממש ענו...

אם אתה הולך לתורת החיים- זכית!
אריאלניק,חמסית
<ד"א, אחלה כינוי..>

מה שאתה אומר זה בעצם הכל פה דפוק, אין מה לעשות כרגע מבחינה מעשית, אלה לחכות בסבלנות שהכל יקרוב ואז להתחיעל מחדש. טוב יותר.
אני לא מסכימה עם זה.
דבר ראשון- אני לא מתכחשת לזה שאנחנו במצב מעאפן, זה שקוף ואין מה להתעלם מזה או לחיות באשליות או סרטים אבל-
אני כן חושבת שיש מצב לשנות לטובה את המצב, שנעשה השתדלות לבוא ולתקן. בעולם הזה, בו ההבל-הבלים שמטבע העולם שולטת בכל, אנחנו תמיד ניראה עולם שלא קרוב למצב שאנו שואפים אליו.
אתה יודע מה הרב קוק אומר?
הוא אומר שהמטרה שלנו בחיים היא לא ליהיות מושלמים <כי אין לנו בכלל מצב כזה>, אלךה להגיע למצב שבו אנחנו בשאיפה ליהיות מושלמים.
אתה מבין?
אנחנו בני-אדם, אנחנו לא ברמה כזאת שבו אנחנו מסוגלים ליהיות מושלמים, אז איך אתה מצפה שהעולם יהיה מושלם?
אם אתה תשב ותחכה שהעולם יסתדר <או להפך>, ובזמן הזה *רק* תלמד תורה ותתפלל, זה לא מספיק. אלוה-ים לא תקע אותנו בעולם הזה כדי שאנחנו נחיה סוג של עולם הבא נחות בעולם פה. הוא רוצה שנעלה ונקדש את החיים.
והדברים שלך מתחילים להריח לי כמו התאוריה של ^מדינת יהודה^, ואני ממש לא אוהבת את זה.

איך אני? מה אתם אומרים, אני משתלבת פה בנוף? כבר לא מרגישים שאני סוכנת, אע?
|מרוצה מעצמה|
ממש משכימה איתך. היטבתכלת דומה לים
לדבר! <לכתוב...>
חמסית- חח.....מסתדרת אחלה...אח"כ אל תגידי לי שישתבח שמו
"הפורום הזה שלכם..." - תכלס את כותבת פה יותר ממני....
הרב מאיר כהנא הי"ד-מתנחל גאה.
אומר שדפ'קא כן צריך להפגין.. יש איזה דף שהוא הוציא..
אז אולי תקליד לנו, שנחכים?חמסית

קשר לרב כהנא?

חשוד, חשוד.

נירשם בקפידה בקלסר האפור.

|נהנת|
אבל זה ארוך בטרוף..(דף משני הצדדים..)מתנחל גאה.
אני מסכים להתחיל.. אבל אם לא יהיה כוח נפסיק..
סבבה,חמסית
תעתיק את העיקר..
או שתילמד את זה לעומק ותיכתוב במילים שלך את ההיגיון..

שיצא מהפורום הזה משהו מועיל חוץ מכל הפנאטים שאני עוצרת.

|מפהקת|
הינה זה...-מאמר של הרב כהנא זצוק"ל הי"ד......מתנחל גאה.
איפה הנוער היהודי?
אתה רואה אותם בכול עיר,עם הכאפיות שלהם ועם השלטים,צועקים בקולם הרם והברור,עם האידיאל והמטרה שלהם הברורים והבלתי-מתפשרים. הסטונדנטים הערבים הצעירים מפגינים, דורשים את "פלשתין". הערבים מקדישים מזמנם וממרצם ומעצמם למען "פלשתין".
הם צועדים ונואמים ומפגינים בקמפוסים. הם מונעים בעד נציג ישראלי רשמי מלדבר באוניברסיטת קולמביה. איכפת להם. הם נותנים מעצמם למען המטרה שלהם. איזה ניגוד לעומת הצעירים היהודים, שמספרם גדול לאין-ערוך ממספר הסטודנטים הערבים בקמפוס. איזה ניגוד יש בין ההתלהבות הערבית,המסירות, הנכונות להפגין-לבין האדישות והאפאתיות היהודית,וחוסר הנכונות למחות ולהפגין ולהיות אכפתי ולתת מעצמך. הנוער היהודי של "כלום" הם אלו שמהווים את הסכנה והטרגדיה. אל נא נפחד מארגוני הנוער הקטנטנים-יהודים למען יש"ו,יהודים למען טרוצקי,יהודים למען ערפאת. כי ארגון הנוער היהודי הגדול והטרגי ביותר בארה"ב הוא-יהודים למען שום דבר.
אנחנו משלמים את המחיר של השקר הרפורמי והקונסרווטיבי.
הרמאות התיאולוגית שכל-כולה ריקנות והערומה מכל תוכן אמיתי-שלא לדבר על כנות-תבעה את מלא המחיר: ילדינו. אלו,פקחים לאין-ערוך מהוריהם שהביאו אותם לעולם,ואחר כך הכניסו אותם ל"בית ספר דתי" ודחפו אותם לתוך ה"יהדות" של חומרנות מעוררת-בחילה(מסיבות"בר מצווה" מפוארות וחסרות טעם, פינוק ומותרות שהם כבר לא יכולים בלעדיהם)-הם,הילדים,ויתרו על החלק "היהודי" המיותר, ושמרו היטב על החלק החומרני והמתוק. הם אינם מאמינים בכלום, מלבד בעצמם ובקידום האישי שלהם. הם אינם חולמים על שום דבר גדול, חוץ מן המטרות ה"גדולות" של עצמם. ישראל;יהודים;יהדות;להיות יהודי-כול אלה הם דברים כל כך לא רלוונטיים. לצעוד למען דברים אלו? להפגין למענם? להקריב זמן,מאמצים ואת עצמם למענם? להתלהב כמו ערבי? לא, זה לא בשביל הצעיר היהודי.הוא-מתפלש בבוץ של האינטרס האישי וההנאה, כשבעיניו, השמש זורחת ושוקת רק בתוך ארבע האמות שלו. הלימודים שלו, העבודה שלו, האמביציות שלו, הבטחון האישי שלו, תוכניות ותקוותיו-כל אלו דחופים בעיניו הרבה יותר מ"פוליטיקה", כמו שהוא נוהג לקרוא למושגים היסודיים הקשורים לעם ולארץ.
והאורתודוכסים? הם טובים יותר?היה אפשר לחשוב שכך המצב. אבל ביחס למה שהיה צפוי מהם, בהתחשב בידע ובצורת החינוך שלהם, הם לא טובים יותר בכהוא-זה. הם רק אדישים יותר, לבושתם.אלו האורתודוכסים-המודרנים עם סופי-השבוע של סקי בהכשר "גלאט", עם טניס-גלאט, עם טיולי-גלאט לאיים הקריביים,ובכלל עם גרגרנות-גלאט.
הערבים יכולים לגייס אלפים,ו"שלום עכשיו" מסוגלים לזעזע את יסודות המדינה, אבל היהודים ה"טובים", הצעירים ה"לאומיים",אלה שאוהבים את הסיסמאות התקפיות של "אף שעל" ו"יד חזקה", אשר אוהבים לשמוע דרשה לוחמנית מפי הרב(לפנעי הצ'ולנט..)-אלה עסוקים מדי או אדישים מדי או עייפים מדי,מכדי לצאת ולעשות חצי ממה שהערבים עושים למען עמם..
אני רואה את הצעירים הערבים בישראל זורקים אבנים בלי פחד. תוקפים יהודים ואפילו חיילים בלי פחד. נעצרים, מוכים ונורים. והם ממשיכים. חודשים חולפים-והם ממשיכים. אני רואה את האינטנסביות שלהם, ואיפה האהבה ללא-גבול לארצם, ואיפה ואת הסיבה האידיאליסטית שלהם? הערבים הופכים ליהודים-והם המיונים החדשים. עכשיו,לא רק הידיים הן ידי ישמעל,אלא גם הקול.
איפה קול יעקב??.?? איפה קול הנוער היהודי? ואיפה קול צעדת רגחיהם, וצעקות האידיאליזם שלהם, והנכונות לתת מעצמם? אני רואה את הערבי מנצח במלחמה, ואני חש יותר מאשר פחד.אני חש בושה על הנוער היהודי שלא היה לו האומץ לבוא לגור בישראל,ובכך הוא היטה את הכף לטובת הערבים;על שלא חש את הכאב והזעקה של העם והמדינה;על שלא חש את החובה המוטלת עליו לתת מעצמו. אין ספק, יום יבוא והוא ישלם על כך. אבל אני ירא שעוד הרבה קודם לזה, אנחנו כאן בישראל נשלם מחיר נורא.....

זהו.. עד כאן.. תקראו,תפנימו,ותפיצו,..
חמסית.. ישבתי על זה שעה.. אז בחייאת קראי הכול..(=מתנחל גאה.
כל הכבוד. מאוד מעניין.ישי ויזנר
אההחמסיתאחרונה
סבבה, לא שמתי לב לזה כאן, רק בהודעה שהקדשת לזה..
וווואו כל הכבוד!רוחמה הקראסיבה
וואי...ממש יפה...כל-הכבוד!![=קראתיך
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך